-
Άσχετο , εξωτερικό νοικιάζουμε από rentalcars και λοιπούς ενδιαμεσους ή απευθείας από τις σελίδες των εταιριών; Οι ενδιάμεσοι έχουν πολύ καλύτερες τιμές με φουλ ασφάλιση ( ξέρω ότι είναι μέσω τρίτης εταιρίας) . Υπάρχει κανείς με δυσάρεστη εμπειρία με τη συγκεκριμένη φουλ ασφάλεια ή και με θετικές εμπειρίες ενοικίασης;
-
Από ότι εγραψε πριν μάλλον 5-7 ΔΕΝ είναι σε ταβέρνα!
-
@antonmone said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
ολες τις αλλες ωρες ειναι στην ταβερνα;
Λοιπον μιας και το εφερε η κουβεντα τι ωρες κολυμπατε;
Απο παλια σιχαινομουν το πρωι (ουτως η αλλως δεν ξυπναγα) και το μελτεμι αρχιζε στις 2 .
η σιγα μην στις διακοπες μου εχω αγχος μην χασω το μπανιο να ξυπνησω νωρις.
Γερο πρωινο στις 12 με 1 και μετα τις 4 παραλια μεχρι να σκοτεινιασει με αφθονα σνακ και φρουτα .
Επιστροφη σπιτι σαουερ και εξοδος , φαγητο κι οπου βγει .
Καμμια φορα και νυχτερινο μπανιο που ειναι υπεροχα και θυμιζει παραλιες πριν πασοκ .
Το ιδιο και με παιδια .
Αγαπημενος καφες για παραλια νες φραπε με μια μπαλα παγωτο , ενναλακτικα τωρα φρεντο καπουτσινο , τσιγαρα παλια, μπογιαρος φτηνα γαλλικα , τωρα ολντ χολμπορν κιτρινο . -
@otso said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Απο παλια σιχαινομουν το πρωι (ουτως η αλλως δεν ξυπναγα) και το μελτεμι αρχιζε στις 2 .
Γερο πρωινο στις 12 με 1 και μετα τις 4 παραλια μεχρι να σκοτεινιασει με αφθονα σνακ και φρουτα .
Καμμια φορα και νυχτερινο μπανιο που ειναι υπεροχα και θυμιζει παραλιες πριν πασοκ .
Το ιδιο και με παιδια .
Αγαπημενος καφες για παραλια νες φραπε με μια μπαλα παγωτο , ενναλακτικα τωρα φρεντο καπουτσινο , τσιγαρα παλια, μπογιαρος φτηνα γαλλικα , τωρα ολντ χολμπορν κιτρινο .Συμφωνω σε όλα εκτός από το παγωτό στον καφέ!!!!
Με τα πρώτα 3 παιδιά ξύπνημα και ελαφρύ πρωινό και μετά σχεδόν όλη μέρα θάλασσα,αν βαριόμασταν απλά αλλάζαμε παραλία.Φαγητο βράδυ ,ποτο δύσκολο αλλά κάποιες φορές τα καταφέρναμε.Με τα μωρά τώρα λιγόστεψαν πι ώρες στη θάλασσα αλλά δεν φταίνε αυτά εγώ γερνάω και βαριέμαι τη θάλασσα.Μαλλον θα τα εκπαίδευσω σε βουνά ,πεζοπορίες κλπ.
Βασικά στη φάση που είμαστε οι δυο πρώτοι γιοί μου στις διακοπές θα θέλουν γκομενα και οι άλλοι δυο αλλαγή πάνας! -
Γερο πρωινο στις 12 με 1 και μετα
Πλάκα κάνεις? Στις 1 γυρνάμε πίσω!
Καταρχάς αν πάω παραλία στις 1 θα βρω θέση για ομπρέλα στο αμάξι δίπλα όχι στο κύμα... -
Αξέχαστες διακοπές, πρακτικά τζάμπα, για όποιον του ήρθε μπλε εκκαθαριστικό
-
Αξέχαστες διακοπές, πρακτικά τζάμπα, για όποιον του ήρθε μπλε εκκαθαριστικό
-
@nickthetrib said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@criuser said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Εγώ τα 45 τμ έφτιαξα, τα 85 είναι 150 ετών...
Αλλά δεν υπήρχε πασοκ και κηφήνες πασόκοι τότε...
Χαχαχα καλό ανέκδοτο αυτό!!!
Επειδή δεν ονομαζόταν ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι η αντίληψη και οι πρακτικές ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχαν!!!
Αντίστοιχα και ΝΔ!!! (Μην νομίζεις ότι θα στην χαρίσω!)Και όμως δεν υπήρχαν.
Στην ίδια περιοχή οι παππούδες και προππάποι τους, μαζί με τις γιαγιάδες και τις προγιαγιάδες τους, επειδή η θάλασσα τους τσάκιζε τα πλοία, έφτιαξαν μέσα σε 3 χρόνια με δικά τους λεφτά ένα μεγάλο τεχνητό λιμάνι. Οπως και σπίτια όμορφα. Και εκκλησίες και ορφανοτροφεία και κοινωνικές παροχές. Είχαν και αθλητικό σύλλογο στίβου, που είναι από τους ιδρυτικούς συλλόγους του ΣΕΓΑΣ.
Γιατί δούλευαν, είχαν παραγωγή εξαιρετικού κρασιού με εξαγωγές στην Ευρώπη, παραγωγή μεταξωτών, λάδι και άλλα μέχρι και ζυμαρικά. Εκαναν και εμπόριο με τα ιστιοφόρα τους, όπως και πολλά άλλα παραλιακά μέρη στην Ελλάδα.
Προφανώς είχαν τις κόντρες τους, αλλά όχι τόσο έντονες, αφού ήξεραν ότι ήταν μόνοι τους σε ένα ανοικτό κόσμο, όπως είναι η ναυτιλία ακόμα και σήμερα.
Οταν πριν 100 χρόνια η φυλλοξήρα τους διέλυσε τα αμπέλια, άρχισαν τα ζόρια. Είχαμε και τα γενικότερα προβλήματα σαν χώρα και τα πράγματα κάθε γενιά χειροτερεύουν και ο κόσμος λιγοστεύει.
Ευτυχώς παραμένει καπετανομέρος, έχει και ΑΕΝ και πολλά παιδιά συνεχίζουν να πηγαίνουν στην θάλασσα.
Σχεδόν κάθε οικογένεια έχει 2-3 μέλη που είναι στην θάλασσα.
-
Εγώ τα 45 τμ έφτιαξα, τα 85 είναι 150 ετών...
Αλλά δεν υπήρχε πασοκ και κηφήνες πασόκοι τότε...
Χαχαχα καλό ανέκδοτο αυτό!!!
Επειδή δεν ονομαζόταν ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι η αντίληψη και οι πρακτικές ΠΑΣΟΚ δεν υπήρχαν!!!
Αντίστοιχα και ΝΔ!!! (Μην νομίζεις ότι θα στην χαρίσω!)Ρε αστον , εχει παει για μπανιο μην το διαβασει στο κινητο και αρχισει να κολυμπαει πεταλουδα .
Αμα παθει τιποτα ,το φορουμ θα θυμιζει αντιστασιακο χωριο που περασαν ταγματασφαλιτες με τους φιλους γερμανους .
Κρουζ γραψε τι ωρες πας για μπανιο η ταβερνα να μην σε εκνευριζουμε .
Σοβαρα μιλαω.Δεν παίρνω κινητό στην θάλασσα...
Δεν εκνευρίζομαι σχεδόν ποτέ...
Να είχαμε κανένα βεβαιωμένο ξύστη στην παρέα, δεν εννοώ ΔΥ, εννοώ ξύστη με άκρες στην εξουσία, ίιιιιιιισωωωως και να με εκνεύριζε....
-
@teo-mak said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Και εδώ τα ίδια;
Πάντα.
Αλλιώς τι θα γράφουμε ?
Διακοπές δεν πάμε.
Αμάξια δεν αλλάζουμε.
Πολιτικούς δεν έχουμε να αλλάξουμε.
Δικαστές δεν έχουμε να αλλάξουμε.
Τι να λέμε ?
Αμα κόψουμε τα πολιτικά, θα είναι σαν διαβούλευση στην ΚΝΕ.
Κανένα σχόλιο....
-
@civil357 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Άσχετο , εξωτερικό νοικιάζουμε από rentalcars και λοιπούς ενδιαμεσους ή απευθείας από τις σελίδες των εταιριών; Οι ενδιάμεσοι έχουν πολύ καλύτερες τιμές με φουλ ασφάλιση ( ξέρω ότι είναι μέσω τρίτης εταιρίας) . Υπάρχει κανείς με δυσάρεστη εμπειρία με τη συγκεκριμένη φουλ ασφάλεια ή και με θετικές εμπειρίες ενοικίασης;
Σκύψε ευλογημένη...
Πόσο μπροστά ήταν ο μακαρίτης...
-
Κανένα σχόλιο....
Αν δεν ξέρεις τι συμβαίνει μέσα στα όργανα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ μην γράφεις!!!
Γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν!!! (Για να μην πω κάτι πιο βαρύ!!!)Στα υπόλοιπα συμφωνώ σε ένα βαθμό.
-
Το ιδιο και με παιδια .
Αγαπημενος καφες για παραλια νες φραπε με μια μπαλα παγωτο , ενναλακτικα τωρα φρεντο καπουτσινο , τσιγαρα παλια, μπογιαρος φτηνα γαλλικα , τωρα ολντ χολμπορν κιτρινο .Ξύπνημα ανάλογα με την ώρα ύπνου, συνήθως κοιμάμαι 6 - 6.30 ώρες.
Φραπέ πρωινό και άνοιγμα του νετ, όπου διαβάζω κάπου 25 σάιτ με τελευταίο το φόρουμ.Ενδιάμεσα ξυπνάει η σύζυγος και τρώμε ένα ελαφρύ πρωινό δηλαδή μία τορτίγια με τυρί και ζαμπόν, ή μουρταδέλα.
Αν δεν έχω πολύ διάβασμα πάμε για ένα καφέ έξω προτιμώ ελληνικό έξω και 2-3 ώρες μετά το πρωινό πάμε για μπάνιο.
Το μπάνιο είναι 1-1,30 ώρα μέσα στο νερό, ανάλογα με την παρέα που θα βρεθεί, μισή ώρα για στέγνωμα στον ήλιο το πολύ και επιστροφή σπίτι και φαγητό σε παρακείμενο μαγέρικο.
Μεσημεριανός ύπνος 1-2 ώρες, καθότι καλοκαίρι σημαίνει μεσημεριανός ύπνος, που δεν τον έχω στην Αθήνα.
Απογευματινός φραπέ στο σπίτι, διάβασμα τι έχετε γράψει στο φόρουμ, όπως τώρα καλή ώρα μικρή ενημέρωση σε πολιτικά και αθλητικά σάιτ και βραδυνή βόλτα.
-
Κανένα σχόλιο....
Αν δεν ξέρεις τι συμβαίνει μέσα στα όργανα της ΚΝΕ και του ΚΚΕ μην γράφεις!!!
Γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν!!! (Για να μην πω κάτι πιο βαρύ!!!)Στα υπόλοιπα συμφωνώ σε ένα βαθμό.
Ούτε στην ΚΥΠ ή στην Στοά ξέρω τι ισχύουν, αλλά κάτι ακούσματα τα έχουμε...
Επίσης είπαμε γράφουμε χαλαρά...
Α και στα μαθητικά μου χρόνια, είχα περάσει από τον Ρήγα...
Εκεί δεν έμπαινε θέμα διαβούλευσης....
Εκεί ασκούνταν στην διάσπαση του ατόμου...
-
Το ιδιο και με παιδια .
Αγαπημενος καφες για παραλια νες φραπε με μια μπαλα παγωτο , ενναλακτικα τωρα φρεντο καπουτσινο , τσιγαρα παλια, μπογιαρος φτηνα γαλλικα , τωρα ολντ χολμπορν κιτρινο .Ξύπνημα ανάλογα με την ώρα ύπνου, συνήθως κοιμάμαι 6 - 6.30 ώρες.
Φραπέ πρωινό και άνοιγμα του νετ, όπου διαβάζω κάπου 25 σάιτ με τελευταίο το φόρουμ.Ενδιάμεσα ξυπνάει η σύζυγος και τρώμε ένα ελαφρύ πρωινό δηλαδή μία τορτίγια με τυρί και ζαμπόν, ή μουρταδέλα.
Αν δεν έχω πολύ διάβασμα πάμε για ένα καφέ έξω προτιμώ ελληνικό έξω και 2-3 ώρες μετά το πρωινό πάμε για μπάνιο.
Το μπάνιο είναι 1-1,30 ώρα μέσα στο νερό, ανάλογα με την παρέα που θα βρεθεί, μισή ώρα για στέγνωμα στον ήλιο το πολύ και επιστροφή σπίτι και φαγητό σε παρακείμενο μαγέρικο.
Μεσημεριανός ύπνος 1-2 ώρες, καθότι καλοκαίρι σημαίνει μεσημεριανός ύπνος, που δεν τον έχω στην Αθήνα.
Απογευματινός φραπέ στο σπίτι, διάβασμα τι έχετε γράψει στο φόρουμ, όπως τώρα καλή ώρα μικρή ενημέρωση σε πολιτικά και αθλητικά σάιτ και βραδυνή βόλτα.
Για κατούρημα σηκώνεσαι το βράδυ;
-
Πάτε διακοπούλες παιδιά άφοβα. Θα προσέχουμε τα σπίτια σας εμείς.
Σοβαρά τώρα. Βλεπω γνωστές σακαράκες "παλιατζήδων" να βολτάρουνε βραδιάτικα (συνήθως περνάνε μερα μεσημέρι). Σίιγουρα βγηκανε αργότερα για να γλυτώσουν τη ζέστη και όχι για να κόψουνε ποιά σπίτια πήγανε διακοπές.
Απ' την άλλη, αστυνομία βλέπουμε μόνο σε κάνα CSI στην τηλεόραση, Ελπίζω να βρούμε τα τούβλα όταν γυρίσουμε.
-
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Το ιδιο και με παιδια .
Για κατούρημα σηκώνεσαι το βράδυ;
Συνήθως όχι.
-
Ενδιάμεσα ξυπνάει η σύζυγος και τρώμε ένα ελαφρύ πρωινό δηλαδή μία τορτίγια με τυρί και ζαμπόν, ή μουρταδέλα.
Μορταδέλα το σωστό και να τα κόψεται, τίγκα στα νιτρώδη. Καλύτερα αυγά σε οποιαδήποτε μορφη. Επίσης οι τορτίγιες τίγκα στα τρανς λιπαρά, άρα και αυτές να τις κόψετε, ψωμάκι, ειδικά εαν έχεις καλό φούρνο.
-
Αυτό ηθελα να του πω και εγώ...
Δυο αβγά βραστά την ημέρα. Και είστε τζετ
-
@fanis75 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Ενδιάμεσα ξυπνάει η σύζυγος και τρώμε ένα ελαφρύ πρωινό δηλαδή μία τορτίγια με τυρί και ζαμπόν, ή μουρταδέλα.
Μορταδέλα το σωστό και να τα κόψεται, τίγκα στα νιτρώδη. Καλύτερα αυγά σε οποιαδήποτε μορφη. Επίσης οι τορτίγιες τίγκα στα τρανς λιπαρά, άρα και αυτές να τις κόψετε, ψωμάκι, ειδικά εαν έχεις καλό φούρνο.
Δεν πειράζει, τα αυγά τα τρώω και αυτά αλλά στην πόλη για να μην τρώω κανονικά το μεσημέρι αφού δουλεύω μετά.
Που θα παμε διακοπες 2024 ;