-
@lap said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Πόσα θες να δώσεις ρε συ Άλεξ;
Το έχει γράψει ήδη...
Ταβανι τα 32 με το ζορι
Δεν τον παρακολουθείς
-
@polioan said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Μείναμε βλέπω λίγοι με Κορεατικά...
Μας φάγανε οι ΤΟΥΤαίοι .
Εγώ δηλώνω ευχαριστημένος πάντως, δεν έχω μετανιώσει ούτε δευτερόλεπτο και αν το δώσω θα το δώσω στην 5ετία - 6ετία μόνο για ηλεχτρικό τύπου MG4 με την προϋπόθεση ότι οι τιμές θα είναι γύρω στα 25Κ και η αυτονομία στα 450 μινιμουμ. Πάντα σε συνδυασμό με πάνελ στην ταράτσα. -
@antoniokon said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Το έχει γράψει ήδη...
Ταβανι τα 32 με το ζορι
Δεν τον παρακολουθείς
Σωστά!
Λοιπόν, άκου. Πάρε ένα swift, το νέο στην βασική... Ίσα ίσα για τα καθημερινά, γιατί εντάξει καλό το κορολλα αλλά παλιό και έχει φτάσει στα όρια του.
Με τα υπόλοιπα 13-14 πάρε ένα καλό μεταχειρισμένο για ταξιδαρες με 200 άλογα και ας ειναι diesel.
Και το μικρό θα ναι εργαλείο και το μεγάλο θα το έχεις στην πένα για όταν κάνεις ταξίδια.
-
Σου στέλνω αγγελία στο τσατ. Δεν την βάζω δημόσια.
-
@antoniokon said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Το έχει γράψει ήδη...
Ταβανι τα 32 με το ζορι
Δεν τον παρακολουθείς
Σωστά!
Λοιπόν, άκου. Πάρε ένα swift, το νέο στην βασική... Ίσα ίσα για τα καθημερινά, γιατί εντάξει καλό το κορολλα αλλά παλιό και έχει φτάσει στα όρια του.
Με τα υπόλοιπα 13-14 πάρε ένα καλό μεταχειρισμένο για ταξιδαρες με 200 άλογα και ας ειναι diesel.
Και το μικρό θα ναι εργαλείο και το μεγάλο θα το έχεις στην πένα για όταν κάνεις ταξίδια.
Διπλα εξοδα συντηρησης, ασφαλειες κτλ κτλ
-
Και τώρα έχει δύο
-
Και τώρα έχει δύο
Α εννοεις να δωσει το Κορολλα. Ναι μ αυτη την προοπτικη γινεται
-
Το corolla έχει φτάσει στα όρια του. Θεωρώ πως τα επόμενα 5 έτη όλο έξοδα θα ναι.
Μιλάμε για αυτοκίνητο με 500.000 χλμ και υγραέριο1000 ευρώ να το δώσει να φύγει από πάνω του έχει 33Κ για να τα μοιράσει καλά και να ανανεώσει τον στόλο του.
Δεν χρειάζεται όλα να ναι τελείως του κουτιού ή ακόμα και κανένα του κουτιού.Αυτό που θα ναι εργαλείο εγώ θα έλεγα να ναι καινουργιο λόγω εγγύησης.
Το καλό για ταξίδια και βόλτες ας είναι και μεταχειρισμένο
-
Νομίζω και το Μάζντα 2 είναι ακόμα καλύτερο. Και πιο φθηνό, άρα περισσότερα χρήματα για ένα σούπερ καλό μεταχειρισμένο
-
@cirus said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
εγώ θα πω να πάρεις ενα Hyundai i30 fastback ΕΚΔΟΣΗ DISTINCTIVE 1.5 mild hybrid 160Hp σε αυτόματο 25,990
Παρα πολύ όμορφο, παρα πολύ τίμιο σε τιμή και απόδοση, οκ σε κατανάλωση , αξιόπιστο και στην μεσαία έκδοση σου δίνει τα πάντα σε εξοπλισμό. Είναι μεγαλο σε διαστάσεις αλλά και πάλι τι σε νοιαζει λες και έχετε πρόβλημα χώρου εκεί
Μεινε μακρια από Toyota, στην επαρχία μένεις σιγά την διαφορά στην κατανάλωση που θες αφού δεν θα κάνεις πολλά χλμ.
Να ήσουν μεσα στην Αθηνα να στο πρότεινα και γω το toyota γιατι στην πόλη είναι μεγαλη η διαφορά σε κατανάλωση αλλα να είσαι επαρχία, να κάνεις λίγα χιλιομετρα και να πάρεις toyota είναι αυτομαστίγωμα!!!!! Πάρε κάτι σε αμάξι να ευχαριστηθείς
Πραγματικα το πιο VFM αυτοκινητο που υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα.
Και καλο αυτοκινητο.
Στο μεταξυ το τζιμανια της Hyundai Hellas εχουν βαλει αναποδα τα νουμερα στο διαγραμμα ροπης και ισχυος στο σαιτ
Και κανενας δεν ειχε την απορια πως γινεται ενας κινητηρας να πιανει την μεγιστη ισχυ του στις 1500 στροφες και την μεγιστη ροπη του στις 5500
Αμα εισαι petrolhead ρε παιδι μου φαινεται -
@alex-mix έλα ψήσου για καθημερινό!
Υ.γ σε μαύρο ειναι πολύ όμορφο!
Το παλικάρι πρέπει να ναι στις διαστάσεις σου και έχω μια υποψία πως είναι και ελληνικής καταγωγής!
-
alea jacta est
τι άλλο θες ρε Αρτινέ ?Ελα και θα είμαστε διδυμακια
-
@yem said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
alea jacta est
τι άλλο θες ρε Αρτινέ ?Ελα και θα είμαστε διδυμακια
Αυστηρά για σινεφίλ!!
-
Το καπτουρ είναι αυτό ;
-
@iceman7 said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Το καπτουρ είναι αυτό ;
Ναι, σε έκδοση Μιτσούμπα. Έχει κυκλοφορήσει μερικούς μήνες τώρα, όπως και το Κλιό/Κολτ.
-
Ναι σε πάρτι μασκέ ντυμένο Mitsubishi
-
Πρέπει να έχει ανέβει η αξιοπιστία στα ύψη...μόνο με την αλλαγή εμβλημάτων.
-
Για puma σε βλέπω
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ