-
Με την μεγαλύτερη μάσκα δείχνει πιο ωραίο.
-
Το γεροντακι ο πρόεδρος φαίνεται πολύ μερακλής πάντως!
Αυτός πρέπει να βλέπει υβριδικό Toyota/ Lexus και να αλλάζει πεζοδρόμιο!!!
-
65άρης είναι, για τα ιαπωνικά δεδομένα λίγο πάνω από μεσήλιξ.
-
Αυτός πρέπει να βλέπει υβριδικό Toyota/ Lexus και να αλλάζει πεζοδρόμιο!!!
Όλα τα στελέχη και εργατικό προσωπικό πάνε στο εργοστάσιο με τα υβριδικά τους, ήσυχα και ωραία. Ο πρόεδρος έρχεται με εξάτμιση δίχως κεντρικό και φουλ ιαπωνική μέταλ στο subwoofer, παρκάρει και ανάμεσα από δύο θέσεις.
Πριν την έναρξη της πρωινής βάρδιας τραγουδούν τον ύμνο της εταιρίας και αυτός φοράει ωτοασπιδες.
Είναι ροκ σταρ. Αγαπάμε toyoda!!!
-
Τα αγγλικά του άθλια.
Ωραίο concept αλλά θα προτιμούσα μια εκτέλεση με το hybrid max drivetrain. Έτσι όπως το βάζουν στο crown, μαζί με τον 3cyl από το corolla θα έφτανε άνετα 350 άλογα και 4 sec για τα 100. Και με το πλεονέκτημα του torque fill της μπαταρίας.
-
Εμένα μου αρέσει το χαμόγελο της δημιουργίας...
Είναι μεγάλη υπόθεση να δημιουργείς... -
-
@panormus772 said in LEXUS LBX:
Στο 3:10 λεει για wired android auto νομίζω... Αντε , πότε θα δούμε ασύρματο android auto από Toyota / Lexus ?
-
@panormus772 said in LEXUS LBX:
Στο 3:10 λεει για wired android auto νομίζω... Αντε , πότε θα δούμε ασύρματο android auto από Toyota / Lexus ?
Με 30 ευρώ παίρνεις από Ali το κατάλληλο dongle για ασύρματο Android Auto και δεν έχεις κανένα θέμα.
-
Και αυτός firm ride, όταν ακούω κάτι τέτοια βάζω το κράνος μου για την ειδική. Τα φτιάχνουν λες και θα τα οδηγούμε σε πίστα, θα το αγοράσω και θα του βγάλω τελείως τα αμορτισέρ μου φαίνεται.
-
Καλημερα σε ολους υπάρχει και αυτο το group για οσους μπορεί να ενδιαφέρονται.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Προαναγγελίες που μπήκαν αρχές Νοέμβριου είναι στην παραγωγή.
Αναμένετε έξτρα καθυστέρηση λόγο Σουέζ για το εκθεσιακό και Test Drive.
-
To Prestige Ace που κουβαλάει και τη βόρια Ευρώπη έκανε το κύκλο της Αφρικής
-
Κανένα νέο από το μέτωπο; θα το δούμε ποτέ Ευρώπη ή θα έχουμε τα πρώτα reviews από χούθι youtubers;
-
-
Ήρθε επιτέλους στις αντιπροσωπείες, έχουν δύο στην Κηφισίας και δυνατότητα για test drive. Έχουν έρθει οι ακριβές εκδόσεις ένα relax και ένα original edition.
Για την πρωταπριλιά το έγραψα και τελικά όντως ηρθε, lol
-
-
Έχει κανα ετοιμοπαράδοτο ;
-
-
Εκλεισα test drive. Διαθεσιμότητα για απογευματινό, έχει από 22 Απριλίου και μετά!
LEXUS LBX