-
@georgemit said in BMW X2 2024:
Στο συγκεκριμένο δε με χαλάει τοσο πολύ, το έχουν ψιλοσώσει, στα όρια για τα δικά μου γούστα. Κάτι άλλες μπεμβεδες όντως δε βλέπονται μπροστά.
Το κιτς για μένα είναι που έχει λεντ περίγραμμα η μάσκα, βλέπω καλά;;;;Έχει αλλά είναι έξτρα εξοπλισμός.
-
Συγγνώμη.
-
Βλεπω πως έχουν τεράστιο κενό οι γρύλιες μεταξύ τους και αφήνουν μεγάλο άνοιγμα απο πίσω τους εκεί που φαίνεται εκείνη η μεγάλη πλάκα (το ψυγείο είναι αυτο;;;;; )
Απο έντομα , μυγάκια , μπαμπουρες που θα σκάνε πάνω σε εκείνη την πλάκα θα είναι εφιάλτης το καθάρισμα , να μην πώ για καποιο πετραδάκι που θα μπορούσε να κάνει και ζημιά.
-
Νομίζω ότι οι γρύλες ( τα κλαπέτα πίσω καλύτερα ) κλείνουν όταν δεν έχει ανάγκη ψύξης π.χ. στον αυτοκινητόδρομο.
Όχι ότι αλλάζει κάτι στο θέμα καθάρισμα βέβαια....
-
Η μάσκα είναι το μόνο που βρίσκω οκ κυρίως επειδή έχει γωνίες, από τη β' κολώνα και πίσω όλο και χειρότερα. Σα να τσακώθηκε το σχεδιαστικό τμήμα πάλι και να μη μιλούσαν μεταξύ τους.
-
Ότι να ναι!
-
Λοιπον εχουμε αυτους που το εχουν δει απο κοντα και τους αρεσει και αυτους που δεν το εχουν δει απο κοντα μονο απο φωτογραφια και δεν τους αρεσει...
Τα συμπερασματα δικά σας
Οποιου του αρεσει και εχει τα φραγκα το παιρνει....απλό -
Παιδια για να μην τα πολυλογουμε.. και σημερα στο Μαρουσι και αυριο στο Περιστέρι στο Σφακιανάκη και από εβδομάδα στο Σπανό και μετά σε όλη την Ελλάδα συνεχίζεται η παρουσίαση.
Οποιος θέλει περνάει, τη βλέπει, τρωει και τα μεζεδάκια, πίνει και τα ποτάκια του, και εκφράζεται αφού έχει δει το εργαλείο από κοντά! -
Σφακ δεν πατάω το πόδι μου και Σπανός πέφτει μακριά. Θα το δω στον δρόμο, όταν την πάρεις!
-
@fanis75 said in BMW X2 2024:
Σφακ δεν πατάω το πόδι μου και Σπανός πέφτει μακριά. Θα το δω στον δρόμο, όταν την πάρεις!
Πολύ καλύτερος πλέον ο Σφακ για τα γήινα μοντέλα και σε προσφορες/εκπτώσεις. Έχεις χρονια να ασχοληθείς Φανη και φαίνεται.
Ο Σπανος πουλάει ακριβά μοντέλα κυριως πια. -
@iceman7 said in BMW X2 2024:
Πολύ καλύτερος πλέον ο Σφακ για τα γήινα μοντέλα και σε προσφορες/εκπτώσεις.
Δεν τον συμπαθώ, πως το λένε!?!?! Δεν τον γουστάρω και δεν γουστάρω και τους πωλητές του καθόλου. Επίσης δεν είμαι υπερ προσφορών και εκπτώσεων, bmw πουλάς όχι λάντα.
Απέναντι από το γραφείο μου είναι, πήγαινα συχνά πυκνά...εκνευριστικοί όλοι εκεί μέσα. Και ο Σπανός βέβαια χάλια έχει γίνει.Ναι είμαι περίεργος, το ξέρω!!
-
@fanis75 said in BMW X2 2024:
Πολύ καλύτερος πλέον ο Σφακ για τα γήινα μοντέλα και σε προσφορες/εκπτώσεις.
Δεν τον συμπαθώ, πως το λένε!?!?! Δεν τον γουστάρω και δεν γουστάρω και τους πωλητές του καθόλου. Επίσης δεν είμαι υπερ προσφορών και εκπτώσεων, bmw πουλάς όχι λάντα.
Απέναντι από το γραφείο μου είναι, πήγαινα συχνά πυκνά...εκνευριστικοί όλοι εκεί μέσα. Και ο Σπανός βέβαια χάλια έχει γίνει.Ναι είμαι περίεργος, το ξέρω!!
Να πας και περιστέρι κάποια φορα. Πολύ καλά τα παιδια εκεί και βέβαια φοβερή έκθεση, συνεργείο με θέα μέσα, τεχνικός διευθυντής άριστος.
Το Μαρουσι λόγω θέσης ειναι λίγο πιο κυριλέ
-
Να πας και περιστέρι κάποια φορα. Πολύ καλά τα παιδια εκεί και βέβαια φοβερή έκθεση, συνεργείο με θέα μέσα, τεχνικός διευθυντής άριστος.
Μακριά, που να τρέχω!?! Αν και έχω ακούσει καλύτερα λόγια, όντως.
-
Είχα πάει πέρσι για δοκιμή της 2AT στον Σφακ.
Στο Μαρούσι είναι όντως ψιλοαδιάφοροι κι απόμακροι -μόνο πριν 7 χρόνια που είχα πάει να δω την 118i fl,βρήκα έναν καλό πωλητή που επιτόπου κάναμε έστω και μικρό td-.
Στο Περιστέρι που είναι και πιο κοντά μου πέρσι που τεστάρισα την 220i AT, καλύτερη έκθεση και σαφώς πιο εξυπηρετικοί. -
Βλέπεις το CHR & Y ως Αναγεννησιακή τέχνη μπροστά στα εκτρώματα για να πετάς λεφτά. Το Μοκκα είναι σπάνιο σχεδιαστικό αριστούργημα συγκριτικά...
-
@piliourits said in BMW X2 2024:
Βλέπεις το CHR & Y ως Αναγεννησιακή τέχνη μπροστά στα εκτρώματα για να πετάς λεφτά. Το Μοκκα είναι σπάνιο σχεδιαστικό αριστούργημα συγκριτικά...
Και μετά κλαις για την ποιότητα κατασκευης και τα πλαστικά.
-
Ναι, αλλά έχεις δώσει τα μισά λεφτά και δεν κλαις κάθε φορά που πας για σέρβις…ούτε ψάχνεις λήπτη νεφρού….
-
Μια χαρα ειναι το Χ2 σαν σχεδιο. Απλα στις παρουσιασεις βλεπεις την τοπ εκδοση, να δουμε και τις ποιο εμπορικες εκπτωσεις.
-
@piliourits said in BMW X2 2024:
Και μετά κλαις για την ποιότητα κατασκευης και τα πλαστικά.
Το δύσκολο να καταλάβουμε είναι, γιατί κάποιος που θα διαθέσει τόσα χρήματα, να διαλέξει κάτι που στους περισσότερους θα φαίνεται τόσο κακόγουστο. Μιλάμε για εδώ, Ελλάδα κι Ευρώπη, που θα κυκλοφορεί ανάμεσα σε τόσα σχεδιαστικά ωραία αντικείμενα και κόσμο που γενικώς αντιλαμβάνεται αλλιώς την ομορφιά κι αισθητική, όχι τι θα κάνει ένας νεοπλουτος γκαγκναμ σταηλ...
-
Η μπεμβέ πάντα βασιζόταν στο κλειδί. Οπως και η Μέρκ και η Αουντι.
Και μπροστά στο κλειδί, τι είναι τα 2 χρόνια εγγύησης, πριν γίνουν υποχρεωτικά, ήταν μόλις 1 χρόνος, αλλά και οι συχνές και ακριβές βλάβες και το ψηλό κόστος συντήρησης..
Αλλωστε το κρατάς 4 χρόνια, πληρώνεις το κάτι τις σου για τις βλάβες μετά την εγγύηση και μετά εύκολα θα το πουλήσεις, γιατί κάποιος φτωχότερος θα θέλει το κλειδί, έστω και αν δεν θα έχει λεφτά να το κινήσει και πηγαίνει στα καφέ με τα πόδια ή το λεωφορείο...
Γενικά την ψύχωση με το κλειδί την περάσαμε - περνάμε - θα την περάσουμε όλοι, σε διάφορες ηλικίες. Νεανικές που ψάχνουμε και της μέσης ηλικίας που θέλουμε να δούμε αν μας ψάχνουνε.
Μάλιστα υπάρχει και η άποψη ότι το κλειδί μπορεί να σου φέρει και δουλειές...
Μύθος. Το αντίθετο μπορεί να χάσεις και μερικές...
BMW X2 2024