-
Αυτό είχα νιώσει και εγώ με το προηγούμενο zs. Το πάτημα του πάνω από τις λακούβες έδειχνε ένα πολύ γεροδεμένο αμάξωμα.
Πως ήταν το σύστημα; Ένιωσες καλού να χάνει την δυναμη του;
-
Αυτό είχα νιώσει και εγώ με το προηγούμενο zs. Το πάτημα του πάνω από τις λακούβες έδειχνε ένα πολύ γεροδεμένο αμάξωμα.
Πως ήταν το σύστημα; Ένιωσες καλού να χάνει την δυναμη του;
Καθολου δυναμη δεν εχασε και πουθενα.
Λογικα για να το νιώσεις πρεπει να το πας ταπα για αρκετη ωρα στην Αττική η σε αναβαση για να του τελειώσεις την μπαταρια, αν τα καταφερεις... -
Πάντως κάτι μου λέει πως το νέο ZS είναι μια εξέλιξη του προηγούμενου, δεν είναι εξολοκλήρου νέο αυτοκινητο. Απλώς το τράβηξαν λίγο σε διαστάσεις.
-
Πάντως κάτι μου λέει πως το νέο ZS είναι μια εξέλιξη του προηγούμενου, δεν είναι εξολοκλήρου νέο αυτοκινητο. Απλώς το τράβηξαν λίγο σε διαστάσεις.
Έχοντας οδηγήσει 3 φορές σε test drive (!) το zs Hybrid Max plus θα έλεγα ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το προηγούμενο zs. Οδηγικα, κινητήρας, ποιότητα εσωτερικού κλπ. Αν διαβάσεις και ξένα reviews θα δεις ότι αναφέρεται σαν το πιο βελτιωμένο αυτοκίνητο μεταξύ 2 γενιών... Το zs Max plus με έχει αφήσει κι εμένα πολύ ικανοποιημένο. Ευκολοδηγητο, και ρεπριζ που αν μη τι άλλο ικανοποιούν απόλυτα...
-
Καλοτάξιδο!
-
@nsterg said in Πρώτο ταξίδι με MG ZS Max Hybrid+ Luxury.:
Αγόρασα πριν κάποιες ημέρες ένα MG ZS Max Hybrid+ Luxury. Ταξίδεψα μαζί του περίπου 400χλμ. Ωραία ποιότητα κύλισης, σχεδόν αθόρυβο μέχρι τα 120 χλμ/ώρα. 68€ το πρώτο γέμισμα, 6.5 lt/100km η πρώτη ένδειξη κατανάλωσης, συνεχώς στο “Eco”, με ACC, κλιματισμό, 4 άτομα επιβάτες και μία αποσκευή ο καθένας. Μέχρι τα 102 χλμ/ώρα μπορεί να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα – μετά θα εμπλακεί και ο θερμικός, ο οποίος ξεκινά και σταματά χωρίς να ενοχλεί. Πολύ καλά φώτα, δοκίμασα και την αυτόματη μεγάλη σκάλα – σπάνια μπορεί να μπερδευτεί. Δεν είδα υστέρηση στις ανηφόρες του E65. Περισσότερα στο επόμενο ταξίδι (δεν θα αργήσει).
Με γειές και Καλοτάξιδο να είναι, να το χαρείτε με Υγεία!!
ΥΓ: αναμένουμε και άλλες εντυπώσεις και φυσικά φωτογραφίες!!
-
Καλοτάξιδο...
-
@fanis75 said in Πρώτο ταξίδι με MG ZS Max Hybrid+ Luxury.:
Κι εγώ που έλεγα, θα μπει ο Φάνης, να υποδείξει την ύπαρξη, ήδη υπάρχοντος, σχετικού νήματος....
-
-
Beta testers i love you.
Καλοτάξιδο, να το χαρείτε.
-
@antoniokon said in Πρώτο ταξίδι με MG ZS Max Hybrid+ Luxury.:
@fanis75 said in Πρώτο ταξίδι με MG ZS Max Hybrid+ Luxury.:
Κι εγώ που έλεγα, θα μπει ο Φάνης, να υποδείξει την ύπαρξη, ήδη υπάρχοντος, σχετικού νήματος....
Μπα....δεν προλαβαίνω!! Θα τα μεταφέρω...
-
@nsterg said in Πρώτο ταξίδι με MG ZS Max Hybrid+ Luxury.:
Αγόρασα πριν κάποιες ημέρες ένα MG ZS Max Hybrid+ Luxury. Ταξίδεψα μαζί του περίπου 400χλμ. Ωραία ποιότητα κύλισης, σχεδόν αθόρυβο μέχρι τα 120 χλμ/ώρα. 68€ το πρώτο γέμισμα, 6.5 lt/100km η πρώτη ένδειξη κατανάλωσης, συνεχώς στο “Eco”, με ACC, κλιματισμό, 4 άτομα επιβάτες και μία αποσκευή ο καθένας. Μέχρι τα 102 χλμ/ώρα μπορεί να κινηθεί μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα – μετά θα εμπλακεί και ο θερμικός, ο οποίος ξεκινά και σταματά χωρίς να ενοχλεί. Πολύ καλά φώτα, δοκίμασα και την αυτόματη μεγάλη σκάλα – σπάνια μπορεί να μπερδευτεί. Δεν είδα υστέρηση στις ανηφόρες του E65. Περισσότερα στο επόμενο ταξίδι (δεν θα αργήσει).
καλοταξιδο!!! μείνε ενεργος και μετεφερε όποτε μπορεις εντυπώσεις απο συμπεριφορά υβριδικου , ποιοτητα κυλισης , καταναλωση.
MG ZS