-
Δεν βλεπω τον λογο να μην βαλουν και ταμπουρα εμπρος, αφου ολα τα φρενα ιδια ειναι. Η Mercedes ειχε τετοια φρενα σε σουπερκαρ παλαιοτερα.
-
@kostis20 said in VW Tiguan 2024:
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Ε αυτο είναι και καινούριο διλιτρο 193ps ,τα αλλα ειναι μτχ...
Ε..ναι, αλλά πάλι πολλά λεφτά για Tiguan ...
Τα μτχ θα τα σπρώξει εύκολα η Καρεντα είτε leasing είτε balloon.... πρέπει να είναι μόλις 2000€ κάτω από καινούριο η τιμή τους.
Προσωπικά αυτο βλέπω ως πιο λογική αγορά.
Για ποιο λόγο;
Μπορείς να αναλύσεις το σκεπτικό σου;
Στο ζητάω γιατί έχει 12000€+ ΕΤΤ οπότε το σκέφτομαι.
μου βγαίνει από 41200 έως 44000 ανάλογα τα έξτρα.Το θέμα είναι ότι βγαίνει μόνο R-Line το τετρακίνητο 190+hp diesel ή 265hp βενζίνη
Στη More βγαίνει μόνο δικινητο 150hp diesel και βενζίνη. -
@wantone said in VW Tiguan 2024:
47.000 για μεταχειρισμένο δικίνητο Tiguan 1,5T?
Ok.αναρτηση πισω ημιακαμπτος;
Πολλαπλοί
-
-
@gtsartsal said in VW Tiguan 2024:
Μου το έβγαλε σήμερα και το έριξα μια ματιά.
Μου έκανε εντύπωση ο επίλογος του Τόμας.VAG#mono#leasing
-
@lap said in VW Tiguan 2024:
Sabas πολύ το αναλύεις. Πάρ'το να το χαρείς. Είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Αγορά 40k + από άνθρωπο ζωδίου ζυγού. Και λίγο το ανέλυσα.δημοσια. Στο μυαλό μου γίνεται πόλεμος. Σήμερα στη δουλειά πέτυχα όλως περιέργως 3 της προηγούμενης γενιάς όλα night shade blue πλυμένα, μου καλάρεσαν στο μάτι εννοείται και φυσικά άρχισα να αμφιβάλω την "κλειδωμένη" επιλογή χρώματος dolphin grey (που αρέσει και στη σύζυγο). Στο τέλος με ξέρω θα βάλω και winter pack και HK και Dcc+ (yolo) και να πάει να γ@μηθεί. Σιγά τη διαφορά των 600€ σε αυτά τα λεφτά...
-
Λοιπόν, άκου!
Κσι θα το πάρεις, και θα το πάρεις σε αυτό τέλειο χρώμα, κσι εμένα μου αρεσει πολύ, κσι ΦΥΣΙΚΑ θα βάλεις τα ηχεία!!! Δεν το συζητώ!
Καταρχήν σκέψου ότι με το πακέτο των ηχείων το πιθανότερο να έχει έξτρα μονώσεις για τα μπάσα!!!!
Μετά το άλλο!!!! Άλλης ποιότητας ηχείο σημαίνει μακροζωία!!!!
Α, μετά μπες να σου προτείνω ωραία μουσική!!
-
-
Για 600 ευρώ φυσικά και θα κάνεις το κέφι σου…
-
Ώπα!!!!!! Για αυτό μιλάτε;;;;
Δεν πήρα είδηση ότι αλλαξε!!!
Ε ναι ρε!!!' Αμαξάρα!!! Σαν cayenne είναι
-
Καλά 8 χρόνων μοντέλο και ακόμα το έχουν απούλητο στην έκθεση ?
-
Χωρίς πλάκα!!! ΑΜΑΞΑΡΑ!!!!
-
O Τόμας παραπάνω γιατί δεν έβαλε και το 3008 στην λίστα του;
Το ξέρει και αυτός πως γαλλοχρεπα και δεν ασχολείται καθόλου;
Από το συμπέρασμα στο τέλος πάντως ξεκάθαρα λέει πως ή Toyota για οικονομία και αξιοπιστία σε πολύ καλές τιμές, ή Tiguan για high speeds στην ΕΟ και ποιότητα κύλισης. Το ότι λέει για leasing είναι λίγο ανησυχητικό.
Τέλος πάντων, @sabas_thess το έχεις ψάξει παρά πολύ καλά το ζήτημα, καλύτερα νομίζω δεν γίνεται, και αποδυκνειεται πως overall και στον συνδυασμό τιμή/εξοπλισμό/ποιότητα/προσωπικά θέλω το Tiguan είναι η βέλτιστη επιλογή.
Αξιοπιστία;
Η 4ετης εγγύηση δεν είναι αμελητέα, αν όντως υπάρχει ζήτημα με κάτι να εύχεσαι να το βγάλει, και αν δεις πως από την πορεία του μοντέλου υπάρχουν θέματα...σαν ζεστό κουλουράκι Θεσσαλονίκης θα το πουλήσεις με ελαχιστοτατη απομείωση. -
@vagkirk ειλικρινά ανυπομονώ να το παραγγείλω, να έρθει με το καλό και να το χαίρομαι για πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα/χρόνια!
Κράτησα το Skoda μου (Octavia mkii 1.6 fsi) από τον Οκτώβριο του 2005 έως τον Ιούλιο φέτος όταν το πούλησα σε στενό μου συνεργάτη. Οδηγώ πλέον το 308 mk ii της συζύγου και με εξαίρεση το "πέταγμα" ένεκα τουρμπίνας θέλω να το πλακωσω στις κλοτσιες σε σχέση με τον Τσέχο. Βλέπω το (πρώην) Skoda μου στο πάρκιν κάθε μέρα και μου λείπει. Δεν μπορώ καν να φανταστώ το upgrade που θα νιώσω στο Tig με το καλό!
-
Και εμείς!!!
-
Απλά θα πάθεις σοκ!!!
Για ποιο λες;;; Για αυτό του 2024;;;;
-
Ε ναι.
-
Σαν cayenne μοιάζει!!! Δεν το έχω δει ποτέ από κοντά! Θα περάσω να το δω !!!
-
Αυτό το χρώμα πολύ ωραιο!!!!
Ποιο είναι;;; Είναι ελάχιστα πρασινωπό
-
Στα VW με λίγα λεφτά βάζουν αυτό το μπεζ στο ταμπλό! Το προτείνω! Τουλάχιστον στα polo έτσι είναι!
VW Tiguan 2024