-
Καλοτάξιδο να είναι...
-
Έρχομαι να επιβεβαιώσω τα λόγια μου. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η ακύρωση της custom παραγγελίας έγινε για καλό.
Πολύ πιο όμορφο το night shade blue χρώμα από το Dolphin grey. Επίσης οι 18" Bologna γεμίζουν αρκετά πειστικά τους θόλους και δίνουν στην εμφάνιση του οχήματος. Απέναντι από το δικό μου είχε ένα night shade blue more από custom παραγγελία (είχε s/r κάποιος ακόμα τυχερός σήμερα θα λάβει τηλεφώνημα ^^) με 17" και έχανε λίγο σε εμφάνιση, αν και μου άρεσε το σχήμα από τις 17" περισσότερο γιατί είχε μια καμπύλη σαν να είναι η ζάντα σε κίνηση. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλιώς, οποίος θέλει ας δει και τις δύο ζάντες και θα καταλάβει την διαφορά. Οι Bologna είναι "στατικές".
Με το καλό να παραλάβουμε όλοι μας. Εγώ ξεχρεωσα έκανα την απαιτούμενη εξουσιοδότηση για την παραλαβή των πινακίδων και περιμένω Δευτέρα, πιθανότατα, παραλαβή.
Η μεικτή με 1500€ απαλλαγή από Allianz είναι για ετήσιο 746,86€ και φυσικά θα την αποδεχθώ γιατί 1ον περίμενα υψηλότερο κόμιστρο και 2ον θεωρώ κορυφαία την εταιρεία (μαζί με την Εθνική).
-
Καλοτάξιδο,να το χαρείς με την οικογένεια σου!
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο.
Στα της ασφαλειας δεν ειχε χαμηλοτερη απαλλαγη? Και αν ναι ποση διαφορα στο χρονο?
-
Καλοτάξιδο!!! Να το χαρείς με Υγεία
-
Καλοταξιδο να είναι και να το χαρείτε!
-
Με το καλό να παραλάβεις, καλοτάξιδο κι απροβλημάτιστο!
Είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσεις το Tig, το έχει προσέξει πολύ η vw. Στην κατηγορία του υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και οι υψηλότερες τιμές πώλησης επιτρέπουν στις εταιρείες να δώσουν πιο καλοφτιαγμένα προιόντα.
-
@sabas_thess με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείτε με υγεία.
Περιμένουμε φώτος. -
@chrisk6 said in VW Tiguan 2024:
Στα της ασφαλειας δεν ειχε χαμηλοτερη απαλλαγη? Και αν ναι ποση διαφορα στο χρονο?
Όχι δεν ρώτησα παρά την παρότρυνση του πωλητή. Να σου πω γιατί. Τι ανταλλακτικό έχει το Tig κάτω από 1500€; Τα.... μπουλόνια ασφάλειας; Αχαχσαχα
ΥΓ: Ξέχασα να μεταφέρω την "πληροφορία" ότι τέλη του μήνα αρχές του επόμενου πάει για αύξηση 1,5 με 2k....
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Όχι δεν ρώτησα παρά την παρότρυνση του πωλητή. Να σου πω γιατί. Τι ανταλλακτικό έχει το Tig κάτω από 1500€; Τα.... μπουλόνια ασφάλειας; Αχαχσαχα
Η μικρότερη απαλλαγή έχει να κάνει και με το εξής δεδομένο, βρίσκεις το αυτοκίνητο με ζημιά, πχ προφυλακτήρας σπασμένος. Αν η ζημιά είναι μικρότερη απο 1500 θα την πληρώσεις εξολοκλήρου εσυ..
-
Καλοτάξιδο να είναι με υγεία!
-
@limited_one said in VW Tiguan 2024:
Η μικρότερη απαλλαγή έχει να κάνει και με το εξής δεδομένο, βρίσκεις το αυτοκίνητο με ζημιά, πχ προφυλακτήρας σπασμένος. Αν η ζημιά είναι μικρότερη απο 1500 θα την πληρώσεις εξολοκλήρου εσυ..
Ξέρω τι σημαίνει απαλλαγή. Άλλο έγραψα. Πχ υπάρχει περίπτωση να κάνει ο προφυλακτήρας βαμμένος κάτω από 1500€; Δύσκολα. Άρα η χαμηλότερη απαλλαγή δεν είχε νόημα. Στα 2k θα πληρώσω τα 1500 εγώ οκ αλλά κυρίως την κάνω για την πραγματικά κακία στιγμή. Επίσης το πρώτο έτος στην κλοπή παίρνω και το τελευταίο ευρώ.
-
ΥΓ: Ξέχασα να μεταφέρω την "πληροφορία" ότι τέλη του μήνα αρχές του επόμενου πάει για αύξηση 1,5 με 2k....
Σιγουρα ειναι ολα ακριβα...απλα στην κακια στιγμη ειναι διαφορετικο να βγαλεις 400-500ε απο τσεπη παρα 1500. Μονο γι αυτο...
Μακρια απο εμας...αλλα κουβεντα να γινεται.
-
Σιγουρα ειναι ολα ακριβα...απλα στην κακια στιγμη ειναι διαφορετικο να βγαλεις 400-500ε απο τσεπη παρα 1500. Μονο γι αυτο...
Ανεβαίνει αρκετά το ασφάλιστρο, πρέπει να βρεις μια ισορροπία σε ένα ποσό που μπορείς να δώσεις, την κακιά στιγμή, χωρίς να ανατρέψει τον οικογενειακό προγραμματισμό.
πχ. Εγώ πληρώνω, στην ίδια ασφαλιστική, 831€ το χρόνο με απαλλαγή 1000€ και ασφαλισμένο όχημα αξίας 34236€, δλδ κάνα 100αρικο παραπάνω από τον @sabas_thess . Σε 5 χρόνια το έχω πληρώσει το 500αρικο της διαφοράς στην απαλλαγή....δεν συμφέρει....κι εγώ 1500 θα έβαζα τώρα. Τα 500€ απαλλαγή, λογικά θα φτάνουν στο 1000ρικο τα ασφάλιστρα -
Η μεικτή με 1500€ απαλλαγή από Allianz είναι για ετήσιο 746,86€ και φυσικά θα την αποδεχθώ γιατί 1ον περίμενα υψηλότερο κόμιστρο και 2ον θεωρώ κορυφαία την εταιρεία (μαζί με την Εθνική).
Καλοτάξιδο να είναι.
Σε ότι αφορά την Allianz, προσωπικά δεν θα τους έδινα ούτε τον πυρετό μου, όχι 750€ και την ευθύνη αποκατάστασης του αυτοκινήτου μου σε περίπτωση ζημιάς ή κλοπής. Επειδή τα ξέρω εκ των έσω απ' τη σύζυγο που είναι 15 χρόνια στον κλάδο και έχει δουλέψει και σε αυτούς και σε θυγατρική τους, πρόκειται για τριμπούρδελο. Σίγουρα θα βρεθούν αρκετοί να πουν ότι δεν είχαν ποτέ θέμα και ότι η εμπειρία τους ήταν θετική, η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Εάν οπωσδήποτε Allianz τότε μόνο σε συνδυασμό με καλό ασφαλιστή και όχι απρόσωπα μέσω της αντιπροσωπείας ή online.
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
Ανεβαίνει αρκετά το ασφάλιστρο, πρέπει να βρεις μια ισορροπία σε ένα ποσό που μπορείς να δώσεις, την κακιά στιγμή, χωρίς να ανατρέψει τον οικογενειακό προγραμματισμό.
πχ. Εγώ πληρώνω, στην ίδια ασφαλιστική, 831€ το χρόνο με απαλλαγή 1000€ και ασφαλισμένο όχημα αξίας 34236€, δλδ κάνα 100αρικο παραπάνω από τον @sabas_thess . Σε 5 χρόνια το έχω πληρώσει το 500αρικο της διαφοράς στην απαλλαγή....δεν συμφέρει....κι εγώ 1500 θα έβαζα τώρα. Τα 500€ απαλλαγή, λογικά θα φτάνουν στο 1000ρικο τα ασφάλιστραΕιναι ενα ρισκο που παιρνεις προφανως οπως ολοι μας. Πληρωνοντας λιγοτερα ή περισσοτερα.
Αν ξεραμε ποτε θα συμβει (και αν) θα πρατταμε αλλιως.
Εγω στα 400 απαλλαγη ειμαι στα 999/ετος ( ) στα 35-36Κ. (Δεν θυμαμαι ακριβως το ποσο).@stefan147 Ο κλαδος των ασφαλιστικων ειναι μεγαλο θεμα. Οποιος εχει ατομο δικο του μεσα ξερει αρκετα. Η δικια μου ασφαλιστρια (μανα του κουμπαρου μου) που την ξερω 23 χρονια πλεον μου εχει πει πολλα. Και πολλες φορες αλλαζουμε εταιρια αναλογως της καταστασης που μπορει να βρισκεται. Εχω ακουσει παααρα πολλα ολα αυτα τα χρονια.
Τα τελευταια 2 συμβολαια τα εκανα με AIG.
VW Tiguan 2024