-
@antoniokon said in Citroen e-C3 2024:
Τελικά το νήμα είναι για το ηλεκτρικό C3 ή το απλό?
Ή και για τα δύο?
Αν είναι έτσι, ας φύγει το e από τον τίτλο
Μέτοχε βάλε τάξη...
κανεις δεν ενδιαφερεται για το ηλεκτρικο c3, οποτε γραφουν για το θερμικο οπου γουσταρουν και ολα καλα
-
Είναι για το ev è για το θερμικό;
Το αμαξάκι είναι πολύ καλό. Εάν του βάλουν καλύτερο εξοπλισμό αξίζει.
Μέτοχε, κάνε κάτι για τον εξοπλισμό.
-
Στο κοκκινο με μαυρη οροφη ακριβως σαν το lbx μου μ αρεσει αρκετα..Δεν εχουν και μεγαλες διαφορες σε διαστασεις κ χωρους..Για τα χρηματα του ειναι πολυ τιμιο..μπραβο στη σιτροεν
-
Εάν το δεις από κοντά θα σου κάνει εντύπωση πως πέρα από τα σκληρά πλαστικά έχει μια αίσθηση προσεγμένου. Για παράδειγμα τα κουμπιά έχουν ποιοτικό πάτημα, οι αερογωγοι είναι βγαλμένοι από premium αυτοκίνητο. Πάρα πολυ ποιοτικοί. Ο ήχος του κλεισίματος της πόρτας βαθύς.
Και έπειτα είναι η ουσία. Εξαιρετική διαχείρηση χώρου.
Το βάζεις μπροστά και ξεκινάς να βρίζεις. Που είναι το στροφόμετρο ρε μπαγλαμάδες;
Πάλι το θυμήθηκα. Τεσπα.
-
@lap said in Citroen e-C3 2024:
ο λαος δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο απο εξοπλισμο
-
@dettol said in Citroen e-C3 2024:
ο λαος δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο απο εξοπλισμο
Ποιας χώρας;
-
Πάτε να το δείτε. Αξίζει. Το άνοιγμα στο ταμπλό δεν σε πνίγει και οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες σε συνδιασμο με το μικρό τιμόνι που ΔΕΝ επηρεάζει την ορατότητα στον πίνακα οργάνων το κάνει πραγματικά ξεχωριστό για την κατηγορία.
Είμαι σίγουρος πως προσέλαβαν κάποιον Ιάπωνα ή Γερμανό να σχεδίαςει την εργονομία του αυτοκινήτου και όντως είναι όλα σωστά.
Τα καθίσματα δεν γνωρίζω πως θα είναι στις στροφές αλλά είναι πολύ άνετα. Δεν έχουν φοβερή στήριξη μέσης, θα το ήθελα, αλλά είναι πολύ άνετα.
Ο εξοπλισμός είναι το θέμα, πάλι αυτά τα κωλοπαιδα του marketing έκαναν την δουλειά τους. Γιατι βάζουν άσχετους με την αυτοκίνηση σε τέτοιες θέσεις εκεί στην Stellantis το είχα απορία. Μια εταιρία σαν την Σιτροέν διαδασκει τον αγοραστικό κοινό δεν τρέχει πίσω από τον κάθε άσχετο που δεν καταλαβαίνει τι δουλειά κάνει το στροφόμετρο ή το acc
-
Και για να συνεχίσω το παραλήρημα μου. Αυτό είναι απόρροια της εποχής των κοινωνικών δικτύων. Ο κάθε άσχετος έχει άποψη για ειδικά θέματα όπως για παράδειγμα την οικονομία. Παλιότερα τον κορόιδευαν στο χωριό του και αυτός χαιρόταν. Τώρα όλοι οι άσχετοι επικοινωνούν μεταξύ τους και τα βρίσκουν καθώς επιβεβαιώνει ο ένας τον άλλον. Οπότε η άποψη που έγινε αποψαρα ασχέτων έχει πλέον βαρύτητα διότι αποτελούν κρίσιμη πληθυσμιακή μάζα που μπορεί να εντοπιστεί ενώ πριν χανόταν εκτός του δημοσίου διαλόγου.
Έτσι, και στο μάρκετινγκ σου λέει θα ακολουθήσουμε ότι θέλει το κοινό. Αυτο θα ορίζει διότι αποτελεί κρίσιμη μάζα. Ναι καλοί μου, αλλά να έχετε και κατά νου τον ρόλο στην κοινωνία και την τεχνολογική εξέλιξη. Ρωτάτε τον κάθε άσχετο εάν ξέρει τι κάνει το στροφόμετρο ή το acc. Οχι θα σου πει διότι είναι....άσχετος. Και δη στην Ευρώπη που οδηγούν λιγότεροι και έχουν τα ΜΜΜ.
Α ρε Γιαννόπουλε. Στα διαλα να πάνε όλοι τους.
Καλή συνέχεια και τις καλημέρες μου στους μετόχους
Πάω να πιω τον τρίτο εσπρέσο -
Το στροφόμετρο, πολλοί θα δουν λίγοι θα καταλάβουν. Αλλά πχ προειδοποίηση τυφλού σημείου δεν έχω δει εκτός και αν κρύβεται σε καποιο άλλο σύστημα με περίεργα αρχικα
-
Στο αιρκρος έχει το τυφλό σημείο στην πλούσια έκδοση.
Στο 3 όχι.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Σύστημα διεύθυνσης ηλεκτρικής υποβοήθησης S S S
Τιμόνι ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος S S S
ABS, EBD, Brake Assist και ESP με Hill Assist S S S
Περιοριστής και ρυθμιστής ταχύτητας S S S
PacPack Safety:Active Safety Brake: Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος με αναγνώριση πεζών, δίκυκλων και λειτουργία νυκτός (ενεργό από 5 έως 135km)
Collision Warning Alert: Σύστημα προειδοποίησης πρόσκρουσης
Lane Keep Assist: Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (ενεργό απο 60 έως 180km)
Speed Limit Information: Σύστημα αναγνώρισης σημάτων ορίου ταχύτητας
Driver Attention Alert: Σύστημα ανίχνευσης έλλειψης προσοχής οδηγού k Safety:
S S S
My Citroen Αssist: Κλήσεις έκτακτης ανάγκης και Οδικής βοήθειας (Δωρεάν Υπηρεσίες Connect One για 10 έτη) S S S
Σύστημα ανίχνευσης πίεσης ελαστικών S S S
6 αερόσακοι (οδηγού, συνοδηγού, πλαϊνοί και οροφής) S S S
Hybrid & Electric: Ηλεκτρικό χειρόφρενο S S S
Κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμόΕχω το pdf με τον οδηγό μοντέλου αλλά δεν ξέρω πως να τον ανεβάσω.
-
Το πόσο άσχετοι είναι το αντιλαμβάνεσαι από το (από 5 έως 135km)
Km/h εννοεί. Οχι γενικά απόστασης.Μέτοχε, ΑΠΟΛΥΣΕ ΤΟΥΣ
-
@fiverg said in Citroen e-C3 2024:
Το στροφόμετρο, πολλοί θα δουν λίγοι θα καταλάβουν. Αλλά πχ προειδοποίηση τυφλού σημείου δεν έχω δει εκτός και αν κρύβεται σε καποιο άλλο σύστημα με περίεργα αρχικα
Εμ δεν έχει . Εν έτη 2025 δίνεις 20Κ και δεν έχει. Βάλτε το ως έξτρα ρε άσχετοι. Ας δώσουμε και 500 ευρώ σε ένα πακέτο μαζί με το acc.
Πραγματικά για εμένα από τα μεγαλύτερα αυτογκόλ. Να έχεις φτιάξει τόσο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο πόλης και να χάνεις στην ουσία από κάτι τέτοιες βλακείες
-
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Εχω το pdf με τον οδηγό μοντέλου αλλά δεν ξέρω πως να τον ανεβάσω.
Πατάς στο εικονίδιο "Upload File" και το ανεβάζεις, αρκεί να μην υπερβαίνει το μέγιστο μέγεθος που δέχεται το φόρουμ (νομίζω 2ΜΒ)
-
@kkostask said in Citroen e-C3 2024:
Έχω ήδη δει αρκετά στον δρόμο πάντως…
Κι εγώ είδα ένα σήμερα, μία λέξη άσχημο. Το τωρινό πολύ πιο όμορφο.
-
Αϊ χάσου, i-hasu
Μα που έπεσα; Σε φωλιά αγουστων;
-
Και αυτός πιο πάνω το δείχνει. Από εκεί να καταλάβεις
-
Εδώ Ξάνθη κυκλοφορούν πολλά τις 2 τελευταίες εβδομάδες...
-
@araxnis said in Citroen e-C3 2024:
Εδώ Ξάνθη κυκλοφορούν πολλά τις 2 τελευταίες εβδομάδες...
Τα έχω προσέξει κι εγώ!
Αυτή την εβδομάδα είδα τουλάχιστον 3. -
Αϊ χάσου, i-hasu
Μα που έπεσα; Σε φωλιά αγουστων;
Αντί να τους λές άγουστους
, ρώτα τους τι αμάξι έχουν..
Θα φανεί ξεκάθαρα από μόνο του...
-
Περιμένω πάντως ψιλοαλλαγές στις τιμές με μείωση της τιμής των θερμικών και των υβριδικών κάπου στο 1000άρικο.
Το υβριδικό στην ΜΑΧ στα 22000 θα είναι μια χαρά και κάπου στα 20500 η μεσαία.
Citroen C3 / e-C3 (2024)