-
-
Πραγματικά αυτό το προϊόν δεν ξέρω που μπορεί να σταθεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό και γιατί να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με τις άλλες προτάσεις της φίρμας. Όταν βγήκε η πρώτη γενιά δεν υπήρχαν, corolla, ux, lbx, corolla cross, yaris cross, αλλά τώρα;
Εξωτερικά είναι πολύ μοντέρνο αλλά πολύ εκκεντρικό, ξεχωρίζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, εσωτερικά τα υλικά φαίνονται για ακόμη μια φορά μέτριας ποιότητας.
Οι επιλογές των κατασκευαστών και ειδικά της Toyota για ελαστικά με 40αρι προφίλ σε commute αυτοκίνητα είναι απλά αστείες, εντάξει όταν θα τρέξει στο DTM θα έχει καλό γυρολόγιο.Tο plugin θα μπορούσε να είχε ενδιαφέρον αλλά και εδώ οι Toyotaioi τα κάναν μαντάρα, δεν χωρέσαν όπως και στο prius στο πίσω μέρος το e motor με αποτέλεσμα να έχουν διάταξη ικανή για 250+ άλογα τα οποία δεν μπορούν να βγουν στους μπροστά. Με αντίστοιχο μέγεθος και πολύ μεγαλύτερη μπαταρία το outlander έχει 85kw - 100kw μπρος-πίσω, ενώ και το rav4 prime αποδίδει την συνολική συνδυαστική ισχύ μπαταρίας/θερμικού.
Το μεγάλο γέλιο βέβαια θα πέσει όταν ανακοινωθούν οι τιμές, αντί για 1,8 θα αγοράζεις lbx, αντί για 2.0l awd αγοράζεις m3 dual motor, αντί για 2.0phev αγοράζεις rav4 prime.
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πραγματικά αυτό το προϊόν δεν ξέρω που μπορεί να σταθεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό και γιατί να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με τις άλλες προτάσεις της φίρμας.
Ξεκάθαρα λόγω εμφανισης....δηλαδή το βασικότερο κριτήριο με το οποίο επιλέγει αυτοκίνητο το 99% των αγοραστών. Το βλέπουμε και από αυτά που πουλάνε και πόσο μετράει η εμφάνιση.
-
Πραγματικά αυτό το προϊόν δεν ξέρω που μπορεί να σταθεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό και γιατί να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με τις άλλες προτάσεις της φίρμας. Όταν βγήκε η πρώτη γενιά δεν υπήρχαν, corolla, ux, lbx, corolla cross, yaris cross, αλλά τώρα;
Εξωτερικά είναι πολύ μοντέρνο αλλά πολύ εκκεντρικό, ξεχωρίζει περισσότερο από όσο θα έπρεπε, εσωτερικά τα υλικά φαίνονται για ακόμη μια φορά μέτριας ποιότητας.
Οι επιλογές των κατασκευαστών και ειδικά της Toyota για ελαστικά με 40αρι προφίλ σε commute αυτοκίνητα είναι απλά αστείες, εντάξει όταν θα τρέξει στο DTM θα έχει καλό γυρολόγιο.Tο plugin θα μπορούσε να είχε ενδιαφέρον αλλά και εδώ οι Toyotaioi τα κάναν μαντάρα, δεν χωρέσαν όπως και στο prius στο πίσω μέρος το e motor με αποτέλεσμα να έχουν διάταξη ικανή για 250+ άλογα τα οποία δεν μπορούν να βγουν στους μπροστά. Με αντίστοιχο μέγεθος και πολύ μεγαλύτερη μπαταρία το outlander έχει 85kw - 100kw μπρος-πίσω, ενώ και το rav4 prime αποδίδει την συνολική συνδυαστική ισχύ μπαταρίας/θερμικού.
Το μεγάλο γέλιο βέβαια θα πέσει όταν ανακοινωθούν οι τιμές, αντί για 1,8 θα αγοράζεις lbx, αντί για 2.0l awd αγοράζεις m3 dual motor, αντί για 2.0phev αγοράζεις rav4 prime.
Με 20αρα ζάντα τί προφίλ περίμενες να έχει δηλαδή; Τώρα αν εννοείς την 20αρα ζάντα συμφωνώ ότι είναι overkill. Μέχρι 18αρα καλά είναι.
Εγώ απορώ γιατί επιμένουν στα P-HEV αφού οι πωλήσεις βαίνουν μειούμενες στα συγκεκριμένα γενικώς. -
Σχεδιαστικά μέσα/έξω είναι όμορφο.
Έκλεισε όμως την πόρτα ο Τόμας και ο θόρυβος που έκανε ήταν στην κυριολεξία σαν τενεκές. -
Εξωτερικά έχει άποψη και για αυτό παίρνει καλό βαθμό, άσχετα από το θέμα των χώρων.
Εσωτερικά νομίζω ότι μπορούσε πολύ καλύτερα. Είναι σαν φέις λίφτ προηγούμενου μοντέλου και αυτός ο λεβιές δεν έπρεπε να υπάρχει.
-
Πω δεν το είχα δει με τις κωλοεκλογες!
Εξαιρετικό είναι!
Αυτό ακριβώς που θέλει μια μικρή σύγχρονη οικογένεια ή ένα ζευγάρι που δεν έχει ή δεν το ενδιαφέρουν τα παιδιά.
Πανέμορφο , μοντέρνο , ξεχωριστό σχεδιαστικά μέχρι το...2043.
Ούτε sport εμφανισιακά hatch , ούτε φυσικά BSUV , ούτε πιο αχρειαστα μεγάλο CSUV , μόνο CHR το τέλειο μίγμα από όλες τις κατηγορίες!
Μήπως φτιάξει κατηγορία από μόνο του , όπως λένε τζιπακι , θα λέμε CHR.
Έβλεπα πρόσφατα και το νέο Prius και παραδέχτηκα την φοβερή μαγκιά που έχουν κάνει οι τογιοταίοι!
Στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Toyota και η Tesla μου φαίνεται!
-
@vagkirk said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Αυτό ακριβώς που θέλει μια μικρή σύγχρονη οικογένεια ή ένα ζευγάρι που δεν έχει ή δεν το ενδιαφέρουν τα παιδιά.
what? το 99,9% των μοντέλων καλύπτει τον παραπάνω όρο. δεν είναι ανάγκη να αγοράσει ένα παχύσαρκο yaris εχμμμ CHR....
-
ξεχνάς τους εξ ανατολάς που τρώνε πολύ ρυζάκι.....
Οι κινέζοι έρχονται και θα κάνουν χαμούλι στα ηλεκτρικα. Πρώτη απόβαση BYD και θα ρθουν και άλλοι, περίμενε.....
-
Πω δεν το είχα δει με τις κωλοεκλογες!
Εξαιρετικό είναι!
Πανέμορφο , μοντέρνο , ξεχωριστό σχεδιαστικά μέχρι το...2043.
Ούτε sport εμφανισιακά hatch , ούτε φυσικά BSUV , ούτε πιο αχρειαστα μεγάλο CSUV , μόνο CHR το τέλειο μίγμα από όλες τις κατηγορίες!
Μήπως φτιάξει κατηγορία από μόνο του , όπως λένε τζιπακι , θα λέμε CHR.
Έβλεπα πρόσφατα και το νέο Prius και παραδέχτηκα την φοβερή μαγκιά που έχουν κάνει οι τογιοταίοι!
Είναι όμορφο ναι και με μοντέρνα σχεδίαση, αλλά ούτε τέλειο μίγμα ούτε τίποτα.
Αν το CX-30 έβγαινε με παρόμοιες κατηγορίες εκδόσεων Hybrid και PHEV, προσωπικά για εμένα δεν θα υπήρχε καν σύγκριση. -
@criuser said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Εξωτερικά έχει άποψη και για αυτό παίρνει καλό βαθμό, άσχετα από το θέμα των χώρων.
Εσωτερικά νομίζω ότι μπορούσε πολύ καλύτερα. Είναι σαν φέις λίφτ προηγούμενου μοντέλου και αυτός ο λεβιές δεν έπρεπε να υπάρχει.
Βλέπεις ένα σχέδιο ultra high tech(Γτπ....) και μετά πέφτει το μάτι σου στο μοχλό της πόρτας
Πόσο στοκ έχουν από το starlet; -
Στο προηγούμενο απείχε 2cm το κεφάλι μου από την οροφή, δηλαδή λακκούβα και διάσειση. Ελπίζω αυτό να το έκανα λαμβάνοντας υπόψη και το ύψος μη Ασιατών.
-
@teo-mak said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Βλέπεις ένα σχέδιο ultra high tech(Γτπ....) και μετά πέφτει το μάτι σου στο μοχλό της πόρτας
Πόσο στοκ έχουν από το starlet;xaxaxaxaxaxaxa
-
@lexota said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Με 20αρα ζάντα τί προφίλ περίμενες να έχει δηλαδή; Τώρα αν εννοείς την 20αρα ζάντα συμφωνώ ότι είναι overkill. Μέχρι 18αρα καλά είναι.
225/50r19 & 245/40r20 btcc ready καταστάσεις, ενώ θα μπορούσε να έχει την 215/65r17 που σοφά φοράνε τα ds4, q3, qq, gla, κλπ
-
@teo-mak said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πόσο στοκ έχουν από το starlet;Πόσο αλήθεια
-
Να ρωτήσω, τα πισω παράθυρα είναι όπως πριν ή μου φαίνονται ελαφρώς μεγαλύτερα ;
Ή τα φαντάζομαι μεγαλύτερα;
Ή προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να τα δω μεγαλύτερα;
Ή θα με δελεάσει η αρχική τιμή λανσαρισματος στα 28Κ;
(μη με ξενερώσετε με την τιμή)
Υγ: το σχεδιαστικό τμήμα πάλι τα έσπασε, παρέμεινε διαστημικό όπως το πρώτο chr, δεν έγινε πιο φλύαρο όπως τα αντίστοιχα peugeot,
i like it -
225/50r19 & 245/40r20 btcc ready καταστάσεις, ενώ θα μπορούσε να έχει την 215/65r17 που σοφά φοράνε τα ds4, q3, qq, gla, κλπ
Άρα δεν έχει καθόλου 18αρα; Fail.
-
@v_a said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Να ρωτήσω, τα πισω παράθυρα είναι όπως πριν ή μου φαίνονται ελαφρώς μεγαλύτερα ;
Ή τα φαντάζομαι μεγαλύτερα;
Ή προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου να το τσιμπήσω στα 28 Κ;
(μη με ξενερώσετε με την τιμή)Φαίνονται μεγαλύτερα. Μόνο από κοντά θα μπορέσω να συγκρίνω μιας και είχα το MK1.
28Κ ούτε για πλάκα είναι η εκτίμηση μου. Μέχρι να βγει ο τιμοκατάλογος θα τσιμπήσει το CC 2K για να μπει το C-HR στις τωρινές τιμές του CC εικάζω. -
Πόσο άσχημο πια; Και το φινιστρίνι-Κωσταλέξι καλά κρατεί βλέπω. Απαράδεκτο σχέδιο και εντελώς τρομακτικό ακόμα και για μένα που έχω κλειστοφοβία το πίσω μαύρο σκοτάδι.
-
Άρα δεν έχει καθόλου 18αρα; Fail.
ελπίζω να έχει, οι παραπάνω που έγραψα είναι μάλλον οι δύο premiere εκδόσεις, από τα βίντεο τις είδα.
@v_a said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Ή θα με δελεάσει η αρχική τιμή λανσαρισματος στα 28Κ;
το 1.8 35K, το 2l 37K, 2l awd 40K και το phev 45K
Toyota C-HR 2023