-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Ωωωωχχχ βλεπω να το παιρνεις και να δινεις την κορολα .Χρωμα θα σου διαλεξω εγω γιατι φοβαμαι θα διαλεξεις αυτο το χρυσο .Στον λογο μου δεν θα ειναι μαυρο
Αχαχαχα!!
Εαν το πάρω, μόνο κόκκινο. Αλλα πολυ ακριβο, εαν εδινα 30+ ή Λέξους ή Τέσλα. Εχω βρει κάτι UX Lexus μτχ λουκούμια!!
-
-
Ωραίο είναι το χρυσό
-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Ωραίο είναι το χρυσό
Ελα ρε lap θα το παρει φιλος σε χρυσο θα θελει να παρι μια βολτα να το χαρει και το πρωτο πραγμα που θα ακουσει θα ειναι....ΤΑΞΙ ΤΑΞΙ
-
Θα βγάζει και εξτραδακια. Έξυπνος!
-
Εγω κλασσικα θα το επαιρνα σε λευκο περλα με μαυρη οροφη ή για 1η φορα μου αρεσε αυτοκινητο σε ασημι.....ειπαμε σιγα σιγα η αλλαγη
-
Ωχ ξεκίνησε η σκέψη ..... Τυχεροί στην τοπική Τογιότα
-
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023:
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Οχι δεν κατάλαβες, μιλάω για εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας. 8:59 στο βιντεο. Στις πόρτες γενικα προφανώς σιγά μην έβαζαν μαλακά πλαστικά, εδώ δεν έχουν αλλά κι άλλα.
Για εκει λεω και εγω! Στο Κουγκα μπροστα ειχε δερματινη και αφρολεξ μεσα και πισω ηταν σκετο πλαστικό!
Δεν το ηξερά για το Κουγκα, τραγικο... Το puma είναι και αυτο έτσι αλλά εντάξει αυτό είναι b suv υποτίθεται.
C suv με πλαστικά για τους αγκώνες πίσω δεν πρέπει να υπάρχει άλλο. Το duster ίσως? Δεν θυμάμαι.Σε αρκετά αυτοκίνητα έτσι είναι...Ενώ για τους μπροστά έχει μαλακό υλικό εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας, για τους πίσω σκληρό πλαστικό...Και στο focus έτσι είναι
-
@araxnis said in Toyota C-HR 2023:
Οχι δεν κατάλαβες, μιλάω για εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας. 8:59 στο βιντεο. Στις πόρτες γενικα προφανώς σιγά μην έβαζαν μαλακά πλαστικά, εδώ δεν έχουν αλλά κι άλλα.
Για εκει λεω και εγω! Στο Κουγκα μπροστα ειχε δερματινη και αφρολεξ μεσα και πισω ηταν σκετο πλαστικό!
Δεν το ηξερά για το Κουγκα, τραγικο... Το puma είναι και αυτο έτσι αλλά εντάξει αυτό είναι b suv υποτίθεται.
C suv με πλαστικά για τους αγκώνες πίσω δεν πρέπει να υπάρχει άλλο. Το duster ίσως? Δεν θυμάμαι.Σε αρκετά αυτοκίνητα έτσι είναι...Ενώ για τους μπροστά έχει μαλακό υλικό εκεί που ακουμπάει ο αγκώνας, για τους πίσω σκληρό πλαστικό...Και στο focus έτσι είναι
Ε puma = focus...
Το παλιό chr είχε δερματινη πάντως. Και το corolla cross με δερματινη. Γενικά σχεδον όλα τα c suv ειναι είτε με δερματινη η με μαλακό πλαστικό. -
Ε puma = focus...
Το παλιό chr είχε δερματινη πάντως. Και το corolla cross με δερματινη. Γενικά σχεδον όλα τα c suv ειναι είτε με δερματινη η με μαλακό πλαστικό.Puma = Fiesta. Το Focus = Kuga.
-
@araxnis said in Toyota C-HR 2023:
Στο δικο μου focus εχει μαλακο πισω οπως μπροστα στο σημειο του αγκωνα. Φανταζομαι δεν το βαλαν μονο σε μενα
-
-
@diriras said in Toyota C-HR 2023:
Πρώτη οδήγηση!
Κοπανάει πολύ η άναρτηση ή ιδέα μου είναι ?
Στο πρώτο βιντεο έγινε φραπές μέσα
Κατα τα άλλα ωραίο είναι , και αυτό το χρώμα του καμουφλαζ μου αρέσει -
Και εμένα μου φάνηκε λίγο σκληρό με τις 19αρες στο πρώτο βίντεο. Θα δείξει.
Στο δεύτερο βίντεο ο Ιταλός λέει ότι νιώθει ότι το καινούργιο chr έχει καλύτερη ποιότητα από το toyota corolla cross που είχε μπει πριν λίγο καιρό και από το προηγούμενο chr και ότι έχουν δουλέψει πολύ την ποιότητα μέσα στο καινούργιο αυτοκίνητο.
Επίσης αναφέρει για τις πίσω θέσεις ότι τις περίμενε πιο κλειστό φοβικές αλλά τελικά δεν το ένιωσε έτσι γιατί είχε και αρκετό χώρο για το κεφάλι του.
Αυτό που πρόσεξα στο ελληνικό configurator είναι ότι στην έκδοση C-HIC σου δίνει και την πίσω κάμερα στον καθρέφτη, όποιος κάνει zoom δηλαδή και το προσέξει καλά θα δει ότι προσθέτει μία δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος που χρησιμοποιείται για τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο.
-
Και εμένα μου φάνηκε λίγο σκληρό με τις 19αρες στο πρώτο βίντεο
Χτυπάει στη μέση;
Γενικά με την πανοραμική δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα κλειστοφοβίας
-
Χτυπάει στη μέση;
Κλειστοφοβίας όχι αλλά στη χώρα μας μία ηλίαση θα την παθαίνεις το καλοκαίρι όσο να 'ναι.
-
@lexota said in Toyota C-HR 2023:
Χτυπάει στη μέση;
Κλειστοφοβίας όχι αλλά στη χώρα μας μία ηλίαση θα την παθαίνεις το καλοκαίρι όσο να 'ναι.
Πραγματικά χωρίς σκίαστρο δεν μπορώ να φανταστώ πως θα αντέχεις το καλοκαιρι. Στο Τεσλα πχ δεν παλεύεται...
Θα θέλει οπωσδήποτε να μπαινοβγαζεις κανενα καστομ σκιαστρο, η τιποτα φιμε 10% που μετα θα χανεται και το νοημα της πανοραμικής... -
Γνωρίζει κανείς αν θα το έχουν στην έκθεση Mobility που ξεκινάει αύριο στο Golden Hall;
-
Γνωρίζει κανείς αν θα το έχουν στην έκθεση Mobility που ξεκινάει αύριο στο Golden Hall;
Aύριο;;
23/9 δεν ανοίγει;
Edit: α.. δεν λες την έκθεση στο Φάληρο.
-
https://www.premevent.gr/pelates
βλέπω θα είναι η xiaomi, την toyota δεν την βλέπω.
Toyota C-HR 2023