-
Το κακό δεν είναι ότι εχουν τσιμπήσει αρκετά, είναι ότι από γενιά σε γενιά η ποιότητα των υλικών μειώνεται, ενώ ο ανταγωνισμός παρέχει εξαιρετικά εσωτερικά. Για παράδειγμα το νέο chr μου φαίνεται χειρότερο από το παλιό. Βέβαια ο υβριδικός ανταγωνισμός είναι 10κ ακριβότερος άρα ανύπαρκτος ως εναλλακτική. 30κ εντρυ και 40κ phev δεν έχει κανείς. Υπάρχει βέβαια και ο dual motor ανταγωνισμός.
-
Το dual motor 4,70 μέτρα 2 τόνους αμάξι?
άμα ερχόταν κάποιος από το φόρουμ να μου το παρκάρει θα το κοίταζα. -
@diriras said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Το C-HIC και εσύ ε; Αχρειαστες 19αρες και ηλεκτρικά μέσα για 3.000€ παραπάνω...
Για εμένα η καλύτερη και πιο VFM εκδοση, γιατί παίρνεις τα πολύ σημαντικά ηλεκτρικά καθίμαστα, τα χώρο αποσκευών και τα καλά φώτα σε τιμή ευκαιρίας. Οι 19αρες μια χαρά ειναι, έχει καλό προφίλ το λάστιχο.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Για εμένα η καλύτερη και πιο VFM εκδοση, γιατί παίρνεις τα πολύ σημαντικά ηλεκτρικά καθίμαστα, τα χώρο αποσκευών και τα καλά φώτα σε τιμή ευκαιρίας. Οι 19αρες μια χαρά ειναι, έχει καλό προφίλ το λάστιχο.
εσύ στο corolla φοράς 205/55/16; έχει ακριβώς το ίδιο προφίλ με το 225/50/19 του chr
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
εσύ στο corolla φοράς 205/55/16; έχει ακριβώς το ίδιο προφίλ με το 225/50/19 του chr
Το τωρινό C-HR φοράει 225/45/19 στις GR εκδόσεις, στο νέο C-HR αυξησαν το προφίλ σε 50.
-
Σωστά 205/55. Για αυτό έχω γράψει πολλές φορές, η διάσταση της ζάντας από μόνη της δεν λέει κάτι, όπως και το προφίλ από μόνο του δεν λέει κάτι, αφού άλλο το 45αρι προφίλ σε 195 λάστιχο και άλλο το 45αρι προφίλ σε 245 λάστιχο. Επίσης, άλλο 19αρα με 225/35 και άλλο 19αρα με 225/50.
-
Σωστά 205/55. Για αυτό έχω γράψει πολλές φορές, η διάσταση της ζάντας από μόνη της δεν λέει κάτι, όπως και το προφίλ από μόνο του δεν λέει κάτι, αφού άλλο το 45αρι προφίλ σε 195 λάστιχο και άλλο το 45αρι προφίλ σε 245 λάστιχο. Επίσης, άλλο 19αρα με 225/35 και άλλο 19αρα με 225/50.
Ναι, βέβαια το chr θα έχει λίγο καλύτερη κύλιση λόγω μεγαλύτερης διαμέτρου τροχού.
-
Ναι, βέβαια το chr θα έχει λίγο καλύτερη κύλιση λόγω μεγαλύτερης διαμέτρου τροχού.
Η κύλιση του τωρινού C-HR είναι εξαιρετική (τη θεωρώ ενα απο τα highlights του αυτοκινητου), τόσο στο GR Sport με τις 19ρες (225/45/19 με Continental Premium Contact 6 απο το εργοστάσιο) και τη sport ανάρτηση , όσο και στις απλούστερες εξοπλιστικά εκδόσεις με τις 18ρες (225/50/18 με Michelin Primacy 3 απο το εργοστάσιο) και τη στάνταρ ανάρτηση.
Ευελπιστώ ότι, με την αλλαγή σε 225/50/19 στο νέο C-HR, η κατά 5% αύξηση του προφίλ ελαστικού (ή 3,18% αύξηση της συνολικής διαμέτρου ζάντας-ελαστικού), να μην επηρεάσει σημαντικά τον συνδυασμό κρατήματος-άνεσης. -
ναι μια χαρά είναι, αλλά για τους ελληνικούς δρόμους λίγο προφίλ παραπάνω καλό είναι να βρίσκεται, στο yaris έχω 205/45/17 αυτό το φόραγε κάποτε το typer
-
Μόλις γύρισα απο καφέ με επαγγελματίες του χώρου (μαντράδες )
Όλοι προ-παραγγέλνουν το νέο c-hr για να το μεταπουλήσουν αμέσως μετά με κέρδος , κόρες γυναίκες ανίψια επιστρατεύονται για να υπάρχουν διαφορετικά ΑΦΜ , τον Σεπ κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσουν προκαταβολή αλλα μετράς αλλιώς όταν θα εχεις ενα ολοκαίνουργιο C-HR μπροστά φάτσα κάρτα στην έκθεση ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ την άνοιξη του΄24.
Βιαστείτε η ουρά αναμονής μεγαλώνει...
-
@monman2 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Όλοι προ-παραγγέλνουν το νέο c-hr για να το μεταπουλήσουν αμέσως μετά με κέρδος , κόρες γυναίκες ανίψια επιστρατεύονται για να υπάρχουν διαφορετικά ΑΦΜ , τον Σεπ κάποια στιγμή θα πρέπει να δώσουν προκαταβολή αλλα μετράς αλλιώς όταν θα εχεις ενα ολοκαίνουργιο C-HR μπροστά φάτσα κάρτα στην έκθεση ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ την άνοιξη του΄24.
Απίστευτα πράγματα.
-
Όλοι προ-παραγγέλνουν το νέο c-hr για να το μεταπουλήσουν αμέσως μετά με κέρδος
Πρακτικά πώς μπορεί να το κάνουν αυτό;
-
@nasosto said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Όλοι προ-παραγγέλνουν το νέο c-hr για να το μεταπουλήσουν αμέσως μετά με κέρδος
Πρακτικά πώς μπορεί να το κάνουν αυτό;
ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ λεμε
οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με φορα και ειδικό τύπο ξαφνικά θα δούνε το UAP μπροστά τους θα πάθουν πλάκα αλλα θα προσγειωθούν απότομα όταν μάθουν παράδοση μετα απο 1 χρόνο .
Ο μαντράς που προνοεί θα περιμένει με 0 χλμ και 1,5-2 χιλιαρικάκια καπέλο ... -
Μόνο με ένα υβριδικό Toyota θα μπορούσε να συμβεί αυτό στην παρούσα χρονική συγκυρία.
Εξάλλου και το 1ης γενιάς C-HR ήταν (δικαίως) best seller, καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του. -
Η καλυτερη επενδυση ειναι η αγορα υβριδικου toyota
To ειπανε και στις ειδησεις -
@alexandros-k said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Η καλυτερη επενδυση ειναι η αγορα υβριδικου toyota
To ειπανε και στις ειδησειςΤο πουλάς μετά από 10 χρόνια με 150000 km πιο ακριβά από ότι το αγόρασες.
-
Ο μαντράς που προνοεί θα περιμένει με 0 χλμ και 1,5-2 χιλιαρικάκια καπέλο ..
Σιγά μην στοκάρει ο μαντρας 40κ για να βγάλει κέρδος 1-2κ, κέρδος ούτε 5%
-
@yem said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Ο μαντράς που προνοεί θα περιμένει με 0 χλμ και 1,5-2 χιλιαρικάκια καπέλο ..
Σιγά μην στοκάρει ο μαντρας 40κ για να βγάλει κέρδος 1-2κ, κέρδος ούτε 5%
Τότε γιατί τα παραγγέλνουν ;...για τις "ανιψιές" ;
Έχουν κάνει κονε με πωλητές στην αντιπροσωπεία που θα βγάζουν την προμήθεια απο την πώληση και μετα θα στέλνουν τον πελάτη με το "κασέρι " που βιάζεται συστημένο , καλά την γνώση για τα πακέτα εξοπλισμού που είχαν ουτε ο billhsd με τα τρία chr δεν εχει
έπαθα πλάκα ... ήξεραν τις τιμές απέξω με ακρίβεια δεκάευρου ! -
Ειναι σιγουροι οτι θα πουλησουν με καπελο, επειδη θα το εχουν ετοιμοπαραδοτο?
Κι αν παιξει καμια προσφορα ή ομαλοποιηθει η αγορα , να δω τι θα τα κανουν ..... -
Πολλά παίζουν δεν διαφωνώ αλλά να δώσει ο άλλος 2-3 ΑΦΜ για παραγγελία και να στοκάρει 120κ για να βγάλει λιγότερο από 6κ μου φαίνεται κάπως , από την άλλη είναι σίγουρα λεφτά γιατί θα πωληθούν αλλά όπως λέει και ο @alexandros-k παίζουν και στραβές.
Τέλος πάντων αυτοί ξέρουν τα κόλπα καλύτερα, εγώ πάντως σαν αγοραστής δεν έδινα ευρώ παραπάνω σε τέτοιες διαδικασίες.
Επίσης βλέπω τις αναμονες σε όλες τις εταιρίες να είναι ακόμα στα ύψη, πέρασε και ο covid πέρασαν και οι ημιαγωγοί τώρα τι μας φταίει?
Πρέπει οπωσδήποτε να πουλήσουμε ηλεκτρικά ετοιμοπαραδοτα
Toyota C-HR 2023