-
@diriras said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Αυτος εδω ειναι 1.95 και στο 11.45 του βιντεο βλεπουμε οτι καθεται πισω απο την θεση του και χωραει, μαλιστα του κανει και εντυπωση... Ειναι δυνατον να εχει περισοτερο χωρο πισω απο την Corola Cross? Δυσκολο...
Επισης τωρα που τον βλεπω να καθεται πισω, τα μικρα παραθυρα δεν μου φαινονται τοσο κλειστοφοβικα... Ισως επειδη ειναι ψηλος? Την αισθηση cocooning την αναφερει και στις μπροστα θεσεις επισης
Όπως έχω αναφέρει επανειλημμένως, τωρινό και νέο C-HR, όπως και το Corolla Cross έχουν ίδιο πάτωμα (πλατφόρμα TNGA-C) και ολόιδιο μεταξόνιο (2,64m), ενώ και τα (μπροστινά τουλάχιστον) καθίσματα είναι ίδια, συνεπώς οι εσωτερικοί χώροι πιθανότατα είναι ίδιοι και στα τρία μοντέλα.
Μη σας μπερδεύει η διαμόρφωση των πίσω παραθύρων στο Corolla Cross και το νέο C-HR, αν κρίνω από το βίντεο οι χώροι στην πραγματικότητα είναι ίδιοι με το τωρινό C-HR.
Μάλιστα, η πρόσβαση στις πίσω θέσεις είναι μάλλον πιο δύσκολη στο νέο C-HR σε σχέση με το τωρινό C-HR, λόγω της πιο έντονης γωνίας που έχει το νέο C-HR μεταξύ ανοίγματος πισω πόρτας και C-pillar (έχω ανεβάσει σχετικές συγκριτικες φωτό σε προγενέστερο post μου). -
Μόνο εμένα το εσωτερικό μου φαίνεται πολύ χειρότερο από το παλιό;
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Στα δικά μου ματάκια είναι το σημείο που μου φαίνεται αισθητά καλύτερο!
Για το μοτέρ δεν έχω άποψη ακόμα. -
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Μετά το παραπάνω βίντεο στο οποίο το αμάξι βρίσκεται εκτός στούντιο και έχουμε καλύτερο φωτισμό μπορώ να πώ ότι συμφωνώ. Παίζει να εχει χειρότερη ποιότητα πλαστικών το ταμπλό σε σχέση με την πρώτη γενιά. Επίσης πέρα από τους κινητήρες η μόνη ουσιαστική βελτίωση που βλέπω είναι η προσθήκη της πανοραμικής.
-
Ο 1.8 βενζινοκινητήρας, που ενδιαφέρει κυρίως την ελληνική αγορά, είναι ολόιδιος με του τωρινού C-HR.
Η σχετικά μικρή αύξηση της ανακοινούμενης συνδυαστικής ιπποδύναμης (από τα 122 στα 140 άλογα) προκύπτει από τη λίγο μεγαλύτερη μπαταρία.
Προσωπικά μιλώντας θεωρώ ότι έχει χάσει αρκετά σε χαρακτήρα, ιδίως στις GR Sport εκδόσεις, που δεν είναι διαθέσιμες πλέον στα 1800cc και οι οποίες στο τωρινό C-HR διαφέρουν από τις απλές εκδόσεις σε πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να δίνουν ένα εντελώς διαφορετικό σχεδιαστικό σύνολο, πράγμα που δεν συμβαίνει στο νέο C-HR.
Υ.Γ.1 Δεν μπήκαν καν στον κόπο να βάλουν αεραγωγούς για τους πίσω επιβατες, ενώ το ηλεκτρικό πορτ παγκαζ μπαίνει με retrofit και στο τωρινό C-HR.
Υ.Γ. Η γυάλινη πανοραμική οροφή δεν νομίζω ότι ενδείκνυται για τις ελληνικές συνθήκες και μάλλον θα την απέφευγα.Θα προτιμούσα να είχε μία solar panel οροφή, οπως στα προηγούμενα Prius. -
Και από μεγαλύτερο ηλεκτροκινητήρα προκύπτει η μεγαλύτερη ισχύ.
-
Επίσης θα είναι μεγάλο fail αν ισχύει αυτό που έδειξε στο παραπάνω βίντεο ότι δεν πετάγονται έξω οι χειρολαβές αυτόματα ή έστω με κουμπί απο το κλειδί. Στο επίσημο βίντεο της παρουσίασης πάντως δείχνουν ότι συμβαίνει αυτό. Επίσης το μόνο χρώμα στο οποίο φαίνονται καλύτερα οι γραμμές του συνεχίζει να είναι το ασημί όπως και στην πρώτη γενιά. Ασημί/μαυρη το είχα.
-
@diriras said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Αυτος εδω ειναι 1.95 και στο 11.45 του βιντεο βλεπουμε οτι καθεται πισω απο την θεση του και χωραει, μαλιστα του κανει και εντυπωση...
Καλά λουμπάγκο έπαθε και μπροστά που κάθεται τα γόνατα χτυπάνε στις γωνίες της κονσόλας , επίτηδες έκατσε έτσι μπροστά για να "χωρέσει" και πίσω?
Και το κεφάλι του όταν είναι πίσω γιατί το έχει γύρει μπροστά λες και θα πιεί τζούρα φραπέ?
Άντε να κάνει ταξίδι 2-3 ωρών είτε σαν οδηγός είτε σαν πίσω επιβάτης ...στραβωμένη ζάντα θα βγεις απο εκεί μέσα ! -
@lexota said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Επίσης θα είναι μεγάλο fail αν ισχύει αυτό που έδειξε στο παραπάνω βίντεο ότι δεν πετάγονται έξω οι χειρολαβές αυτόματα ή έστω με κουμπί απο το κλειδί. Στο επίσημο βίντεο της παρουσίασης πάντως δείχνουν ότι συμβαίνει αυτό. Επίσης το μόνο χρώμα στο οποίο φαίνονται καλύτερα οι γραμμές του συνεχίζει να είναι το ασημί όπως και στην πρώτη γενιά. Ασημί/μαυρη το είχα.
Σε όσα απο τα τωρινά C-HR έχουν keyless entry σύστημα, με το που αγγίζεις τη χειρολαβή, ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο και είναι πολύ πρακτικό.
Συμφωνώ για τα φωτεινά χρώματα, τονίζουν όμορφα τις πτυχώσεις του αμαξώματος.
Πολύ ωραίο χρώμα είναι και το μεταλλικό Dynamic Grey (ανοιχτό γκρι) αποκλειστικά για τις GR Sport εκδόσεις, που ξεφεύγει λίγο από το πολυφορεμένο λευκό πέρλα και το συνεχίζει η Toyota και στις εκδοσεις GR Sport του νέου C-HR. -
Πω πω , ζωγράφισαν οι Ιάπωνες!
Και νομίζω πως φωτό και βίντεο πρέπει να το χαλάνε τουλάχιστον 30% σε σχέση με την πραγματικότητα λόγω όλων αυτών των σχεδιαστικών τεχνοτροπιών.Λογικά απο κοντά σε αυτές τις καλές εκδόσεις θα σου πέφτει το σαγόνι μόλις το δείς!
Και μέσα πολύ καλό , οδηγοκεντρική σχεδίαση , και αν κρίνω και απο τον Γερμανο που πρέπει να είναι 1,90 και έκατσε άρχοντας πίσω έχει και καλούς χώρους.
Τα περί κλειστοφοβίας δεν τα βλέπω , μια χαρά είναι η θέση των παραθύρων ακόμη και για πολύ μικρά παιδια.Αχ και να το έφερνε η Τoyota εδώ με τον 1.5 ατμοσφαιρικό για εμάς τα φτωχαδάκια, θα ήταν το τέλειο αμαξάκι!
Αυτό για τους αρχόντους , και το καταπληκτικό Xceed για τους υπόλοιπους , δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή , πιάνουν όοοολο το φάσμα απο BSUV, c hatch , μικρά Csuv , που τσεκάρουν όλα σχεδόν τα κουτάκια για εργένηδες εώς οικογενιάρχες που θέλουν ξεχωρίζουν.
-
@vagkirk said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πω πω , ζωγράφισαν οι Ιάπωνες!
Και νομίζω πως φωτό και βίντεο πρέπει να το χαλάνε τουλάχιστον 30% σε σχέση με την πραγματικότητα λόγω όλων αυτών των σχεδιαστικών τεχνοτροπιών.Λογικά απο κοντά σε αυτές τις καλές εκδόσεις θα σου πέφτει το σαγόνι μόλις το δείς!
Και μέσα πολύ καλό , οδηγοκεντρική σχεδίαση , και αν κρίνω και απο τον Γερμανο που πρέπει να είναι 1,90 και έκατσε άρχοντας πίσω έχει και καλούς χώρους.
Τα περί κλειστοφοβίας δεν τα βλέπω , μια χαρά είναι η θέση των παραθύρων ακόμη και για πολύ μικρά παιδια.Αχ και να το έφερνε η Τoyota εδώ με τον 1.5 ατμοσφαιρικό για εμάς τα φτωχαδάκια, θα ήταν το τέλειο αμαξάκι!
Αυτό για τους αρχόντους , και το καταπληκτικό Xceed για τους υπόλοιπους , δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή , πιάνουν όοοολο το φάσμα απο BSUV, c hatch , μικρά Csuv , που τσεκάρουν όλα σχεδόν τα κουτάκια για εργένηδες εώς οικογενιάρχες που θέλουν ξεχωρίζουν.
Σοβαρά τώρα , "έκατσε άρχοντας πίσω" ?
Οκ όμορφο θα συμφωνήσω , αλλά έτσι είναι η αρχοντιά ? -
Για 1,90+ αν τον κόβω σωστά, πίσω απο την δική του θέση δεν είναι καλά;
-
Το 1.90 από μόνο του δε λέει τίποτα.
Το 25% των Ελλήνων είναι παχύσαρκοι.
-
@antonakis said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Το 1.90 από μόνο του δε λέει τίποτα.
Το 25% των Ελλήνων είναι
παχύσαρκοι.κιμπάρηδες... -
@tsofras said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Σοβαρά τώρα , "έκατσε άρχοντας πίσω" ?
Οκ όμορφο θα συμφωνήσω , αλλά έτσι είναι η αρχοντιά ?Αναγιασου , αφού το δείχνει και με τα χέρια :
*-Αν πάω έτσι μέχρι το Χαλκούτσι θα φάω μια π**τσ@ τόση *@antonakis said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Το 25% των Ελλήνων είναι παχύσαρκοι
Κοίτα να δεις που θα μας πεις και χοντρούς στο τέλος
-
@vagkirk said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Για 1,90+ αν τον κόβω σωστά, πίσω απο την δική του θέση δεν είναι καλά;
1.93 είπαν πιο πάνω , αλλά δεν τον λες και αρχοντα αφού βρίσκουν τα πόδια του
-
Εμ για αυτό δεν πίνουμε όλο το γάλα όταν είμαστε μικροί. Κάτι ξέρουν και δίνουν ελληνικό βαρύ με 5 φουσκάλες
-
@vagkirk said in Toyota C-HR 2023:
Λογικά απο κοντά σε αυτές τις καλές εκδόσεις θα σου πέφτει το σαγόνι μόλις το δείς!
Εδώ βρίσκεται όλο το ζουμί της υπόθεσης. Και σ΄ αυτό, όπως και σε κάθε νέο μοντέλο, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μάλλον το αδικούν. Μόλις το δούμε live, το αγγίξουμε, το μυρίσουμε, το οδηγήσουμε, σίγουρα θα έχουμε να πούμε περισσότερα.
-
Εμενα σε συγκριση με το τωρινο το μονο που μου αρεσει ειναι κεντρικη κονσολα,λεβιες,κουμπι προγραμματων οδηγησης και η θηκη για το κινητο σε ολα τ αλλα μ αρεσει το προηγουμενο.
Και στα ματια τα δικα μου..ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ λεω.Το καινουργιο μου φαινεται πως μοιαζει με το xceed περισσοτερο. -
### OLD CHR
### NEW CHR
### Honda HRV
Toyota C-HR 2023