-
Να ρωτήσω τα πουλάς ή τα κρατάς;
-
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Οι τιμές στην Ελλαδα ειναι συνηθως καλύτερες γιατι η εδω εταιρία είναι θυγατρική της ευρωπαίκής
Eδώ και χρόνια δεν είναι πια θυγατρική της Toyota Europe. Έχει αναλάβει η Inchcape την Toyota Hellas.
-
@miata_4ever said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
γενικά δεν συμπαθώ τα suv
εάν είχα τα ευρώ θα το αγόραζα όμως.καλά το ξεκίνησες αλλά το χάλασες στο τέλος!
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Οι τιμές στην Ελλαδα ειναι συνηθως καλύτερες γιατι η εδω εταιρία είναι θυγατρική της ευρωπαίκής
Eδώ και χρόνια δεν είναι πια θυγατρική της Toyota Europe. Έχει αναλάβει η Inchcape την Toyota Hellas.
Και η Inchcape ομως θυγατρική της Τογιοτα νομίζω είναι
-
Και η Inchcape ομως θυγατρική της Τογιοτα νομίζω είναι
Απο όσο ξέρω όχι, είναι τελείως ανεξάρτητη (έχει εμπορία και εισαγωγή σε 40 μάρκες!!). Θα το ψάξω όμως.
Edit: εψαξα λίγο. Είναι σχεδόν 200 χρόνια εταιρία!! Η μόνη σχέση που είχε με την Τογιότα ήταν ότι κάποτε είχε το 49% της Toyota UK, αλλά το πούλησε πίσω στην Τογιότα το 2000.
-
Αν η έκδοση Style 1,8 βγει στα 31-32k την λες και λουκουμάκι εκεί που φτάσαμε.
-
@lap said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Όπως έχω αναφέρει παλιότερα, τα πρώτα δύο C-HR (εκδόσεις C-LUB και C-HIC), τα έχω πουλήσει.
Τώρα έχω την έκδοση GR Sport Ultimate Edition. -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Όπως έχω αναφέρει παλιότερα, τα πρώτα δύο C-HR (εκδόσεις C-LUB και C-HIC), τα έχω πουλήσει.
Τώρα έχω την έκδοση GR Sport Ultimate Edition.τον ίδιο κινητήρα και αλογα δεν έχει με τα πιο απλά αυτό?
-
@cirus said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
τον ίδιο κινητήρα και αλογα δεν έχει με τα πιο απλά αυτό?
Ναι.
-
Τώρα έχω την έκδοση GR Sport Ultimate Edition.τον ίδιο κινητήρα και αλογα δεν έχει με τα πιο απλά αυτό?
Ναι, απλά είναι "τούμπανο" σε εξοπλισμό και έχει 19ρες εργοστασιακές ζαντες και διαφορετικές ρυθμισεις ανάρτησης - τιμονιού.
-
Ναι, απλά είναι "τούμπανο" σε εξοπλισμό και έχει 19ρες εργοστασιακές ζαντες και διαφορετικές ρυθμισεις ανάρτησης - τιμονιού.
ok thanks
και φτάνει περίπου τα 40Κ σε αυτή την πλούσια έκδοση σωστά?
-
ok thanks
και φτάνει περίπου τα 40Κ σε αυτή την πλούσια έκδοση σωστά?
36190 + πινακίδες.
Υπάρχει και το φτηνοτερο απλό GR Sport, αλλά με φτωχότερο εξοπλισμό. -
Στην Ιταλία άνοιξαν οι κρατήσεις με 250€. Το δείχνουν και σε μονόχρομο αν και αναφέρουν ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές. Not bad.
-
@lexota said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Στην Ιταλία άνοιξαν οι κρατήσεις με 250€. Το δείχνουν και σε μονόχρομο αν και αναφέρουν ότι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές. Not bad.
Στις φωτο τουλάχιστον ειναι πολύ πιο ωραίο χωρίς την διχρωμία πίσω.
-
@gchris7 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Προτιμώ το υπάρχον C-HR.
Μου βγάζει περισσότερο δυναμισμό, αλλά αυτό είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό.
Ίσως η μεγάλη διχρωμία πίσω αποσκοπεί να ανανεώσει τον σχεδιασμό, που σε γενικές γραμμές δεν αλλάζει πολύ.
Θεωρώ ότι στις βασικές εκδόσεις του με τις μικρές ζάντες, το νέο C-HR θα χάνει πολύ αισθητικά. -
Προτιμώ το υπάρχον C-HR.
Ίσως η μεγάλη διχρωμία πίσω αποσκοπεί να ανανεώσει τον σχεδιασμό, που σε γενικές γραμμές δεν αλλάζει πολύ.
Θεωρώ ότι στις βασικές εκδόσεις του με τις μικρές ζάντες, το νέο C-HR θα χάνει πολύ αισθητικά.Μετά από 3 chr δεν περίμενα να πεις κάτι άλλο.
Βέβαια πάντα οι κάτοχοι του υφιστάμενου μοντέλου προτιμάνε το δικό τους από το καινούργιο.Ανθρώπινα όλα αυτά !
-
Προτιμώ το υπάρχον C-HR.
Θεωρώ ότι στις βασικές εκδόσεις του με τις μικρές ζάντες, το νέο C-HR θα χάνει πολύ αισθητικά.Μετά από 3 chr δεν περίμενα να πεις κάτι άλλο.
Βέβαια πάντα οι κάτοχοι του υφιστάμενου μοντέλου προτιμάνε το δικό τους από το καινούργιο.Ανθρώπινα όλα αυτά !
Έγραψα ότι το σχόλιό μου είναι καθαρά υποκειμενικό...και ομολογώ οτι το γουστάρω πολύ το υπάρχον C-HR (με τόσο φρέσκο σχεδιο, δεν μου παει η καρδιά να το αποκαλέσω καν "παλιό" C-HR).
-
-
Rav4 phev awd 300hp 18kwh 51k
CHR phev fwd 220hp 13kwh 48kΓιατί;
-
Βασικά το ραβ με τα 300 παίζει 54-64.000 ευρώ...
Toyota C-HR 2023