-
Το κείμενο της δοκιμής είναι λες και το έχει γράψει ο διευθυντής πωλήσεων της πεμβέ.
-
@ad276 said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
https://www.autogreeknews.gr/afierwmata/autokinita-se-hamiles-times/exairetika-prositi-kai-pliris-i-bmw-116i
Εδω μια δοκιμη για τους δισπιστουςΩραίος! Απάντησε με στοιχεία. Ευχαριστώ.
-
@criuser said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Ποιά 100.
Του 208!! Τι συγκρίνεις με το 3008 το οποίο έχει €10.000 πάνω!?! Έχεις τρελλαθεί Κρούζερ?!?! χαχαχαχα....κλαίω με τις συγκρίσεις σου. Πως το έφερες από εδώ από εκεί, πάλι στο 3008 καταλήξαμε. Που και πάλι η BMW είναι καλύτερη, δεν υπάρχει σύγκριση.
-
@dstou said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Το κείμενο της δοκιμής είναι λες και το έχει γράψει ο διευθυντής πωλήσεων της πεμβέ.
To λες γιατί το βάζεις ?
Εχει και αντίστοιχο για τα αιρκρος χειροκίνητα βενζίνης και ντίζελ, το ίδιο αποθεωτικό...
https://www.autogreeknews.gr/dokimes/sugkritika-test/citroen-c3-aircross-1-2-venzini-i-1-5-diesel
-
@fanis75 said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Ποιά 100.
Του 208!! Τι συγκρίνεις με το 3008 το οποίο έχει €10.000 πάνω!?! Έχεις τρελλαθεί Κρούζερ?!?! χαχαχαχα....κλαίω με τις συγκρίσεις σου. Πως το έφερες από εδώ από εκεί, πάλι στο 3008 καταλήξαμε. Που και πάλι η BMW είναι καλύτερη, δεν υπάρχει σύγκριση.
Εγώ έβαλα τα ελάχιστα και έφτασε την τιμή του ντίζελ 3008 με τα 131 άλογα και την 300άρα ροπή.
-
Εγώ έβαλα τα ελάχιστα και έφτασε την τιμή του ντίζελ 3008 με τα 131 άλογα και την 300άρα ροπή.
Είπαμε δεν τα βάζεις σωστά και δεν έβαλες τα ελάχιστα, έβαλες ότι σε βόλευε για να αυξήσεις την τιμή....παλιό το κόλπο, το κάνω συνέχεια στα φαγκ!
Το αμάξι με €25.000 είναι υπερπλήρες και με €28.000 τούμπανο και με ηλεκτρική πόρτα αποσκευών.
-
Ποιά 100.
ψεματα ολα
και τα 130 και η 300αρα
αλλιως που εισαι να τα βαλουμε με το βιτ κλειδι - κλειδι? κρυβεσαι.... -
@gatoz said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Ποιά 100.
ψεματα ολα
και τα 130 και η 300αρα
αλλιως που εισαι να τα βαλουμε με το βιτ κλειδι - κλειδι? κρυβεσαι....Δεν κλέβουμε εκκλησίες...
-
Λοιπόν, μπήκα από περιέργεια στο διαμορφωτή και επιβεβαιώνω τα 22 και κάτι ψιλά. Τα έξτρα μου είναι παγερά αδιάφορα: Ζαντικά 35 ιντσών, μεταλλικά χρώματα, πανοραμική, θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα,δέρματα, ηλεκτρική πόρτα πορπαγκάζ, και λοιπές πίπες. 116 από μέναΝΕ, αν δεν θες αυτόματο κιβώτιο. Την παίρνεις με 22 και κάτι, και ΚΛΑΙΝ.
έδιτ
Έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτες... -
Η 116 μόνο με παραγγελία απ' οτι μου είπαν αναμονή 6-8 μήνες οπότε βγαίνει εκτός.
Κρατάμε i30 και να αλλάξω λίγο τα κριτήρια μήπως και βρεθούν περισσότερες εναλλακτικές,
28.000 (και κάτι αν πιστεύετε οτι αξίζει η υπέρβαση) αλλά 1200+ κυβικά;
Σε peugeot αξίζει να κοιτάξω 308, 2008 ή ούτε καν; -
Αξίζει.
Το 2008 είναι ολοκληρωμένο αρκεί να σε βολεύει η θέση οδήγησης.
-
Κάτι σε Πουμα ισως;Σε αυτά που αναφερθηκαν υπερασπηζομαι το i30.
-
@dstou said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Λοιπόν, μπήκα από περιέργεια στο διαμορφωτή και επιβεβαιώνω τα 22 και κάτι ψιλά. Τα έξτρα μου είναι παγερά αδιάφορα: Ζαντικά 35 ιντσών, μεταλλικά χρώματα, πανοραμική, θερμαινόμενο τιμόνι και καθίσματα,δέρματα, ηλεκτρική πόρτα πορπαγκάζ, και λοιπές πίπες. 116 από μέναΝΕ, αν δεν θες αυτόματο κιβώτιο. Την παίρνεις με 22 και κάτι, και ΚΛΑΙΝ.
έδιτ
Έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί έχει γεμίσει ο τόπος από δαύτες...Από αυτά που έβαλα, δηλαδή ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη και πακέτο εξωτερικών καθρεπτών, ρύθμιση ύψους συνοδηγού, φώτα απλά λεντ και φώτα ομίχλης, μεταλλικό χρώμα, αυτόματο κλιματισμό και αυτόματη εναλλαγή φώτων, τι είναι το αδιάφορο και το ακριβό για ένα αμάξι αυτού του μεγέθους ?
-
@eleth said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Η 116 μόνο με παραγγελία απ' οτι μου είπαν αναμονή 6-8 μήνες οπότε βγαίνει εκτός.
Κρατάμε i30 και να αλλάξω λίγο τα κριτήρια μήπως και βρεθούν περισσότερες εναλλακτικές,
Σε peugeot αξίζει να κοιτάξω 308, 2008 ή ούτε καν;Σε Πεζώ το 2008 αυτόματο πετρέλαιο έχει 28900 και είναι φτηνότερο από την βενζίνη. Δεν ξέρω παραδόσεις. Πάντως πριν 3 μήνες που ρώτησα είχε κοντινές στους 1-2 μήνες.
-
@eleth said in Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€:
Σε peugeot αξίζει να κοιτάξω 308, 2008 ή ούτε καν;Ουτε καν
οσο γρηγορα το παρεις, τοσο γρηγορα θα σε αφησει -
Από αυτά που έβαλα, δηλαδή ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη και πακέτο εξωτερικών καθρεπτών, ρύθμιση ύψους συνοδηγού, φώτα απλά λεντ και φώτα ομίχλης, μεταλλικό χρώμα, αυτόματο κλιματισμό και αυτόματη εναλλαγή φώτων, τι είναι το αδιάφορο και το ακριβό για ένα αμάξι αυτού του μεγέθους ?
Στάνταρ έχει αυτόματο κλιματισμό και κάτι άλλα ψιλά. Τα υπόλοιπα απλά τα βάζεις γιατί τα έχουν τα γολλοχρέπια στάνταρ...δεν βάζεις τι θες, αλλά τι έχει αυτό που έχει συνηθίσει για να βγει η σύγκριση....χαχαχα! Για βάλε καλή ανάρτηση στα άλλα να δούμε πόσο πάνε!?!?
-
Μωρε καλη ειναι η 116 στα λεφτα αυτα. Aλλά αφου λενε 6-8 μηνες αναμονη (καποιος αλλος ειπε οτι σταματησε η παραγωγη για προ fl) και περιμενουμε και fl, φοβαμαι οτι θα αργισει περισσοτερο και τελικα θα σου πουνε παιρνεις το fl με 30 κι αμα σ αρεσει
-
Φίλε μου άσσος της bmw στην έκδοση με τον βασικό κινητήρα είναι αυτή τη στιγμή ότι πιο ποιοτικό και οδηγικό μπορείς να αποκτήσεις. Εγώ αυτόν παρήγγειλαν με αυτόματο κιβώτιο. Ίσως και το i30 με τα 120 άλογα .
-
Από αυτά που έβαλα, δηλαδή ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη και πακέτο εξωτερικών καθρεπτών, ρύθμιση ύψους συνοδηγού, φώτα απλά λεντ και φώτα ομίχλης, μεταλλικό χρώμα, αυτόματο κλιματισμό και αυτόματη εναλλαγή φώτων, τι είναι το αδιάφορο και το ακριβό για ένα αμάξι αυτού του μεγέθους ?
Στάνταρ έχει αυτόματο κλιματισμό και κάτι άλλα ψιλά. Τα υπόλοιπα απλά τα βάζεις γιατί τα έχουν τα γολλοχρέπια στάνταρ...δεν βάζεις τι θες, αλλά τι έχει αυτό που έχει συνηθίσει για να βγει η σύγκριση....χαχαχα! Για βάλε καλή ανάρτηση στα άλλα να δούμε πόσο πάνε!?!?
Τα άλλα είχαν υδροπνευματική.
-
i30 160άρι, κάθε μέρα το ερωτεύομαι και περισσότερο.
Αν μετάνιωσα για κάτι είναι ότι τσιγκουνεύτηκα τα 1.600 να πάρω το 7dct.
Θα ήταν το τέλειο.
Νέο μικρομεσαίο έως 25.000€