-
@fanis75 said in NEW JEEP AVENGER:
@criuser said in NEW JEEP AVENGER:
Βγήκαν τιμές σε Ιταλία και Ισπανία. Θα βγει και σαν θερμικό με 100 άλογα χειροκίνητο. 25/27 και 37/39 το ηλεκτρικό
Π Α Ν Α Κ Ρ Ι Β Ο …!!37/39 μείον 8 την επιδότηση;
-
Λογικά έτσι.
-
Normal τιμολόγηση λοιπόν για ηλεκτρικό, στο κλίμα της νέας εποχής τιμών
-
@storm said in NEW JEEP AVENGER:
= Α Δ Ι Α Φ Ο Ρ Ο ...!!
Αχαχα!! Για εμένα όχι, γιατί εαν το ηλεκτρικό ήταν σε νορμάλ λεφτά, το σκεφτόμουν σοβαρά. Αψηλό, ηλεκτρικό με καλή αυτονομία (δλδ για εμένα 1 φόρτιση την εβδομάδα το πολύ) έκανε τικ όλα τα κουτάκια. Αλλά όχι με τόσα λεφτά.....next year!!
-
Κάτσε ρε Φάνη, αν ξεκινά από τα 29, είναι πολλά; 27 κοστίζει το φθηνότερο υβριδικό Renegade και το μοντέλο που δοκίμασα (https://cartalk.gr/jeep-renegade-e-hybrid/) που ήταν λίγο πιο περιποιημένο, πήγαινε στα 32.500.
Να θυμίσω ότι το ηλεκτρικό Corsa ξεκινά από τα 32 (με επιδότηση). Αν έρθει κάτω από 30, θα είναι σούπερ. -
@dimsabas said in NEW JEEP AVENGER:
Κάτσε ρε Φάνη, αν ξεκινά από τα 29, είναι πολλά;
Για εμένα ναι, δεν εχω τόσα....αχαχαχα!! Περίμενα να έχει περί τα 25 με επιδότηση....τώρα φτάνει τα 31.000. Ναι πολλά είναι, γιατι κάθε νέο ηλεκτιρκό υποτίθεται είναι φτηνότερο από τα πιο παλιά λόγω εξέλιξης τεχνολογίας και αποσβέσεων.
-
@fanis75 said in NEW JEEP AVENGER:
Κάτσε ρε Φάνη, αν ξεκινά από τα 29, είναι πολλά;
Για εμένα ναι, δεν εχω τόσα....αχαχαχα!! Περίμενα να έχει περί τα 25 με επιδότηση....τώρα φτάνει τα 31.000. Ναι πολλά είναι, γιατι κάθε νέο ηλεκτιρκό υποτίθεται είναι φτηνότερο από τα πιο παλιά λόγω εξέλιξης τεχνολογίας και αποσβέσεων.
29.000 είναι με την επιδότηση, αλλά αφού έχουν 26.000 τα Corsa, περίμενες να ήταν φθηνότερο από Corsa; Περίμενε το Punto που μάλλον θα είναι 2-3.000 κάτω!
Τα πολύ φθηνά θα είναι σε φάση Α suv, όταν βγουν, και θα είναι κοντά στα 21.000, αυτά θα είναι η ελπίδα μας.. όταν..
-
Το Corsa έχει 31.500 με την επιδότηση, μακάρι να είχε 26.
-
@dublin said in NEW JEEP AVENGER:
29.000 είναι με την επιδότηση, αλλά αφού έχουν 26.000 τα Corsa, περίμενες να ήταν φθηνότερο από Corsa;
Ναι λόγω αλλαγής εισαγωγέα, είχα φρούδες ελπίδες για επιθετική εμπορική πολιτική!!
-
Το Corsa έχει 31.500 με την επιδότηση, μακάρι να είχε 26.
Ανέβηκαν οι τιμές κι άλλο; Αρχές Σεπτεμβρίου είχα κοιτάξει τιμές και ξεκίναγε από 25.500 το 208 και 26.300 (ή κάτι τέτοιο) το Corsa, μετά την επιδότηση, είναι δυνατόν να έχουν πάρει τόσα πολλά χρήματα; Ή μιλάτε για τιμές προ- επιδότησης; Αν είναι έτσι, τότε 29 για B suv που χωράει εν δυνάμει μία οικογένεια, δεν είναι και άσχημα..
-
Ενα σκασμό λεφτά για άχρηστα αυτοκίνητα, μισά, με επιδότηση κιολας δηλαδη λεφτά που θα λείψουν από πραγματικές αναγκες και θα τα πάρετε του Αγίου Φούτσου ανήμερα.
Δεν πάτε καλά ρε σεις παιδιά!!
Ποια ηλεκτροκίνηση και παπαρια μάντολες;
Όταν κοπεί ή αρχίσουν τα άκυρα στην επιδότηση θέλω να δω τσάμπα μάγκες.
Να πω ότι έδιναν επιδότηση-απόσυρση για νέα να πάρει όλος ο κόσμος κάτι θα γινόταν.
Αλλά εδω μιλάμε για ξετσιπωσιά.
Παιχνιδάκια για πλούσιους και στελέχη που έχουν και πολύ χρόνο να ασχολούνται με εφαρμογές, φορτίσεις γιατί δήθεν κάνουν οικονομία και προστατεύουν το περιβάλλον.Μπεεεε
-
Σχολιάζουμε την κατηγορία τους. Ότι και να κάνουμε, αν είμαστε καλά, κάποια στιγμή θα πάρουμε και εμείς κάποιο ηλεκτρικό όχημα.
Εγώ τώρα που έπαιρνα scooter το κοίταξα πολύ σοβαρά το θέμα, αλλά και πάλι δεν συνέφερε. πήρα 350 βενζίνη με 140 τελική και 300χλμ αυτονομία, με τα ίδια λεφτά έπαιρνα με 90χλμ τελική και τα μισά χλμ αυτονομία (ίσως και λιγότερα) και λιγότερους χώρους φυσικά.
Αλλά στην επόμενη διετία θα αποσύρω το 100αρι που έχω για κάποιο μικρό ηλεκτρικό για γύρω - γύρω..
-
Σχολιάζουμε την κατηγορία τους. Ότι και να κάνουμε, αν είμαστε καλά, κάποια στιγμή θα πάρουμε και εμείς κάποιο ηλεκτρικό όχημα.
Αυτό φίλε ποτε !!
Τοστιέρα με τίποτα και ας πάρω και μτχ που τα σιχαίνομαι.Αμάξια με τόσους περιορισμούς ; Ότι και να κάνουν το χρόνο που φουλάρεις ένα κανονικό αμάξι δεν θα τον φτάσουν ποτε !!!
ΜΕΚ άντε υβρίδια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Δεν θυμάμαι τον ευατο μου ποτε τόσο απόλυτο για κάτι όπως την απέχθεια μου για την ηλεκτροκίνηση που ήρθε να μας χαλάσει την αυτοκινητική μας ζωή.
Κακό ψόφο σε όσους σπρώχνουν τον κόσμο εκεί με το ζόρι.
-
@iceman7 said in NEW JEEP AVENGER:
Αυτό φίλε ποτε !!
Τοστιέρα με τίποτα και ας πάρω και μτχ που τα σιχαίνομαι.Αμάξια με τόσους περιορισμούς ; Ότι και να κάνουν το χρόνο που φουλάρεις ένα κανονικό αμάξι δεν θα τον φτάσουν ποτε !!!
ΜΕΚ άντε υβρίδια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Δεν θυμάμαι τον ευατο μου ποτε τόσο απόλυτο για κάτι όπως την απέχθεια μου για την ηλεκτροκίνηση που ήρθε να μας χαλάσει την αυτοκινητική μας ζωή.
Κακό ψόφο σε όσους σπρώχνουν τον κόσμο εκεί με το ζόρι.
Χαχα! Έρχεται και το υδρογόνο.. εκεί βλέπω μεγαλύτερη συνάφεια με το παρόν μας..
-
Φτηνό ηλεκτρικό θα είναι το νέο C3 / Fiat 600 με μικρότερη αυτονομία και άλλες μπαταρίες.
-
Παραδόξως μου αρέσει πολύ το αυτοκίνητο. Κρίμα που δε θα βγεί θερμικό με τον 1.2 και τα 130 άλογα ως αυτόματο αλλά μόνο με τα 100 και...χειροκίνητο. Λες και είναι κάνα σπορ μοντέλο που αξίζει να χάνεις την ευκολία του αυτόματου για driver engagement.
-
@diego1960 said in NEW JEEP AVENGER:
Παραδόξως μου αρέσει πολύ το αυτοκίνητο. Κρίμα που δε θα βγεί θερμικό με τον 1.2 και τα 130 άλογα ως αυτόματο αλλά μόνο με τα 100 και...χειροκίνητο. Λες και είναι κάνα σπορ μοντέλο που αξίζει να χάνεις την ευκολία του αυτόματου για driver engagement.
Δεν το κάνουν για αυτό, αλλά για να προωθήσουν το ηλεκτρικό ουσιαστικά. Κανονικά μόνο ηλεκτρικό βγαίνει και αποφάσισαν σε κάτι μπανανίες όπως οι χώρες του Νότου να το βγάλουν και με έναν βασικό, μπούρδα θερμικό έτσι για να υπάρχει.
-
Σωστά! φανταζομαι με leasing θα βγαινει κανα 250ρι το μήνα, το σκέφτομαι για δεύτερο αν φύγει το smart. Θέλει ο πατέρας μου ηλεκτρικό. Αν η προκαταβολή μπορεί να καλυφθεί από την επιδότηση φυσικά. Ψάχνω κάτι που να μπορεί να μεταφέρει 3-4 άτομα, να είναι μικρό σχετικά για παρκάρισμα και να μην είναι πολύ αργό. Και κατα προτίμηση αυτόματο ή και ηλεκτρικό εφόσον είναι δεύτερο και δεν έχω θέμα με δουλειά, αποστάσεις κτλ.
Οκ σαν αμετανόητος θερμικός θα προτιμούσα όπως είπα αυτόματο με 130 αλόγατα αλλά οκ, μην τα θελουμε όλα δικά μας. Εχει νορμάλ design, καλό packaging και γενικά μοιάζει προσεγμένη δουλειά. Οκ σκληρά πλαστικά, τα είδα σε βίντεο μόνο βέβαια αλλά ποιός νοιάζεται?
-
@diego1960 said in NEW JEEP AVENGER:
Σωστά! φανταζομαι με leasing θα βγαινει κανα 250ρι το μήνα, το σκέφτομαι για δεύτερο αν φύγει το smart. Θέλει ο πατέρας μου ηλεκτρικό. Αν η προκαταβολή μπορεί να καλυφθεί από την επιδότηση φυσικά. Ψάχνω κάτι που να μπορεί να μεταφέρει 3-4 άτομα, να είναι μικρό σχετικά για παρκάρισμα και να μην είναι πολύ αργό. Και κατα προτίμηση αυτόματο ή και ηλεκτρικό εφόσον είναι δεύτερο και δεν έχω θέμα με δουλειά, αποστάσεις κτλ.
Οκ σαν αμετανόητος θερμικός θα προτιμούσα όπως είπα αυτόματο με 130 αλόγατα αλλά οκ, μην τα θελουμε όλα δικά μας. Εχει νορμάλ design, καλό packaging και γενικά μοιάζει προσεγμένη δουλειά. Οκ σκληρά πλαστικά, τα είδα σε βίντεο μόνο βέβαια αλλά ποιός νοιάζεται?
Κοίταζα τώρα 300+ ΦΠΑ της VW τα ηλεκτρικά. Στα 309+ΦΠΑ έχει Χριστουγεννιάτικη προσφορά Alfa Romeo Tonale diesel 130 hp. Για πες τι θα έκανες.
-
Tonale μαλλον γιατί δε μου αρέσει καθόλου το ID3 ή το ID4. Μεταξύ μας και η Tonale χοντροκομμένη είναι σα σχέδιο αλλά εχει ωράιο σαλόνι. Αν εχεις όμως χώρο φόρτισης, δε σου φαίνονται άσχημα γιατί όχι το ηλεκτρικό? Αν φυσικα δεν κάνεις και ταξίδια κτλ, έχουν πολλά limitations ακόμα. Το diesel είναι θεωρητικά η πιο ασφαλής επιλογή και χωρίς να "ιδρώνεις" στα ταξίδια.
Για δες κανα Formentor. Για μενα το πιο όμορφο SUV και σα plug-in ίσως συμφέρει.
JEEP AVENGER