-
-
Πάρα πολύ ωραίο φαίνεται.
Πολύ καλύερη επιλογή απο το 2008.
Για να δούμε τιμές.
Με μπόλικη Κούλικη επιδότηση και μια τιμή κοντά στο e2008 θα μπορούσε να είναι μια ρεαλιστική επιλογή.
Ή με μίσθωμα κοντά στα 380€ με ΦΠΑ , νομίζω είχαν παίξει τέτοιες καλές τιμές με το λανσάρισμα του e2008 απο leasing εταιρείες. -
Είναι πιο μικρό από το 2008.
Ουσιαστικά μαζί με το νέο 3 και το φίατ 600 , θα αντικαταστήσουν και τα μίνι και τα μικρά και θα παίζουν με τις μπαταρίες και την ισχύ τους.
-
4.08μ είναι. Δίνει μεγάλο χώρο αποσκευών βέβαια, 380λ λέει, κάτι που με κάνει να απορώ αφού το Mokka στα 4.15 έχει 350λιτρα.
Είναι B suv στο κάτω άκρο της κατηγορίας, δηλαδή το C3 λένε ότι θα είναι ελάχιστα κάτω από 4.
Γενικά πάντως αυτή η πλατφόρμα είναι καταπληκτική όπως λέγαμε. Θα δώσει και Fiat και Alfa και Lancia, έχει πολύ ενδιαφέρον.
Επίσης το άλλο που λέγαμε, ότι όποιος παίρνει ηλεκτρικό τώρα θα είναι σαν τα iphone, τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα αλλάζουν διαρκώς.
15% περισσότερη δύναμη, μεγαλύτερη αυτονομία και νομίζω και γρηγορότερη φόρτιση. Για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο (παίρνω το 208 εδώ σαν παράδειγμα). Μέχρι να κάτσει σε κάνα 2 γενιές ακόμη νομίζω έτσι θα πηγαίνει, κάθε 2-3 χρόνια θα έχουμε σημαντικές διαφορές.
Ήδη η επόμενη γενιά ηλεκτρικών του ομίλου έχει σημαντικές διαφορές από τα τωρινά. 156 αλογάκια σε 208 δεν είναι άσχημα..
New Peugeot e-208: engines and gearboxes
The new Peugeot e-208 uses the same powertrain as in the recently-revealed new Peugeot e-308. This is a family car powertrain in a small electric car – and it delivers an impressive power output that’s up 15% on today’s model.Overall, the new 2023 Peugeot e-208 boasts 156PS, which is bound to result in appreciably faster 0-62mph acceleration than the 8.1 seconds of today’s car. This will make it as fast as a warm hatch – and certainly surprise those who line up alongside it at the traffic lights!
The new Peugeot e-208 also has an improved electric driving range. It’s now capable of covering 248 miles between charges, a 10% improvement in range. The larger 51kWh battery is more efficient too, so overall electrical consumption has been reduced by 15%.
With an optional 11kW fast charger, the new Peugeot e-208 is able to use 100kW rapid chargers. This will deliver a boost in range from 20% to 80% in just 25 minutes. The MyPeugeot smartphone app allows owners to monitor the state of the charge remotely, for added convenience.
-
Τι μονο ηλεκτρικό θα είναι;
-
@lap said in NEW JEEP AVENGER:
Εεε τι άλλο να είναι?? Πέθανε η ΜΕΚ, μας τελείωσε...παμε για άλλα!!
-
Και δεν έχω ιδιωτικό πάρκινγκ.... αγχώνομαι
-
Και δεν έχω ιδιωτικό πάρκινγκ.... αγχώνομαι
Για αυτό έχουμε τον Κρούζερ εδώ....θα σου πουλήσει διαμερισματάκι με φόρτιση σε τιμή φόρουμ!! Αλλιώς μπαλαντέζα ή φόρτιση σε κοινόχρηστους φορτιστές, απλό ειναι.
-
Σωστά!
-
Ίδιο κινητηριο σύστημα με το 208 που ανέφερα από πάνω.
https://www.jeep.co.uk/jeep-avenger/electric
Θα είναι ακριβό..
Όπως λέγαμε, η Jeep θα παίξει την εκτός δρόμου πρόταση του ομίλου, έχει ένα σύστημα που απ' ότι κατάλαβα θα είναι σαν το surface control της PSA. Δεν ξέρω αν θα είναι και 4Χ4.
-
Τι ένα σύστημα, το ίδιο της psa λογικά θα φοράει.
-
Το 4Χ4 με το σύστημα 4xe της Jeep (ακόμα δεν ξέρουν πλήρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά):
-
Σε Ιταλία κι Ισπανία (ίσως κι εδώ;) λένε πως θα κυκλοφορήσει και με τον 1.2 100hp, 6τάχυτο manual...
-
Ένα από τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας αυτής είναι ότι παίρνει από diesel έως αμιγώς ηλεκτρικό. Με το τι θα βγει δεν ξέρουμε ακόμη. Θα δείξει. Κρίμα να βγεί με τον πιο αδύναμο θερμικό του group, αφού για χρήση πόλης μια χαρά θα είναι το ηλεκτρικό, για μεγάλες αυτονομίες και δύναμη εκτός δρόμου θα άξιζε μία καλή και δυνατή έκδοση.
-
@panormus772 said in NEW JEEP AVENGER:
Σε Ιταλία κι Ισπανία (ίσως κι εδώ;) λένε πως θα κυκλοφορήσει και με τον 1.2 100hp, 6τάχυτο manual...
Πάλι καλά....
-
Σ.Χ.: Το Avenger εκτός από ηλεκτρική έκδοση θα έχει και κάποια έκδοση με μοτέρ εσωτερικής καύσης;
Α. Μπρ: Όχι, μόνο ηλεκτρική. Εκτός από τις αγορές της Ιταλίας και της Ισπανίας όπου θα έχουμε και μοτέρ βενζίνης.
Η κυρία Jeep Ευρώπης είναι αυτή..
-
Δεν μπορώ να καταλάβω, τι νομίζουν ότι είναι η Ελλάδα;
Το 50% των πολιτών αν δεν λάβουν επιδόματα είναι στο όριο της φτώχειας! Δείτε τα στατιστικά της ελστατ. Η Ελλάδα είναι το ίδιο φτωχή με τις εποχές μνημονίων.Και αυτοί συζητούν να εισάγουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, σε μια χώρα με πολυκατοικίες χωρίς πάρκιγκ, χωρίς καλό δίκτυο φόρτισης, και με χαμηλα εισοδήματα;
Ποιος τα αποφασίζει αυτά;
-
Η ίδια η αγορά Lap, όταν ο στόκος αποφασίζει να δώσει 40-50.000€ και να πετάει μπαλαντεζα από τον τέταρτο για να φορτίζει και ΑΝ βρει να παρκάρει μπροστά στο σπίτι, τότε η αγορά θεωρεί ότι υπάρχει πεδίο να κινηθεί και κινείται αναλόγως
-
@yem said in NEW JEEP AVENGER:
Η ίδια η αγορά Lap, όταν ο στόκος αποφασίζει να δώσει 40-50.000€ και να πετάει μπαλαντεζα από τον τέταρτο για να φορτίζει και ΑΝ βρει να παρκάρει μπροστά στο σπίτι, τότε η αγορά θεωρεί ότι υπάρχει πεδίο να κινηθεί και κινείται αναλόγως
To αστείο είναι ότι έχω συζητήσει με πολλούς αντίστοιχους στόκους και με αρκετούς πωλητές σε διάφορες αντιπροσωπείες και οι περισσότεροι απο αυτούς δεν κάνουν καν χιλιόμετρα που να δικαιολογήσουν την αγορά ηλεκτρικού. Δεν θα τα πάρουν ποτέ πίσω!
Βέβαια πρέπει να δούμε και στατιστικά σε σχέση με leasing και ιδιώτες, τα περισσότερα που βλέπω είναι leasing
Στα του θέματος τώρα, κρίμα να μην έρθει θερμικό , μου αρέσει αρκετά θα ήταν πιθανή αλλαγή του δικού μου γιατί δεν με γοητεύει κάτι άλλο.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω, τι νομίζουν ότι είναι η Ελλάδα;
Το 50% των πολιτών αν δεν λάβουν επιδόματα είναι στο όριο της φτώχειας! Δείτε τα στατιστικά της ελστατ. Η Ελλάδα είναι το ίδιο φτωχή με τις εποχές μνημονίων.Και αυτοί συζητούν να εισάγουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, σε μια χώρα με πολυκατοικίες χωρίς πάρκιγκ, χωρίς καλό δίκτυο φόρτισης, και με χαμηλα εισοδήματα;
Ποιος τα αποφασίζει αυτά;
αυτοί που μένουν στη Κηφισιά σε μαιζονέτες με κλειστό γκαράζ και φορτιστή και ψωνίζουν tesla από το GOLDEN HALL
JEEP AVENGER