-
Λοιπον παιδια, εχω 2 αμαξια αποκλειστικα δικα μου . Ενα Mitsubishi Evo X και ενα Peugeot 207 Rallye . To Mitsubishi το εχω μονο για βολτες , και το Peugeot για καθημερινο . Δεν κανω πολλά χλμ γενικα, αλλά το Peugeot θα αρχισει να ζηταει σε λιγο (εξοδα συντηρησης) , συν οτι μου το παιρνουν σε καλη τιμη γενικα, γιατι δεν εχει πολλά χλμ , ειναι σε πολυ καλη κατασταση και φυσικα γιατι εχουν ανεβει και οι τιμες των μεταχειρισμενων.....
Οποτε σκεφτομαι να το δωσω και να παρω ενα φθηνο καινουριο, το οποιο να μην καει πολυ, να εχει χαμηλα τελη κυκλ και γενικα να ειναι vfm . Λεφτα δεν θελω να δωσω πολλά. Μεχρι 17-18,000€ . Δεν προσανατολιζομαι προς ντιζελ , γιατι κανω και αρκετα χλμ εντος πολης και γενικα δεν βρισκω λογο να παρω ντιζελ.
Ψαχνω φθηνο βενζινης (και υβριδικο θα κοιταγα αν δεν ηταν πιο ακριβα απο τα 18 που εβαλα ταβανι) οχι τελειως ψοφιο ,οσο το δυνατον απροβληματιστο και αξιοπιστο
Εχω καταληξει κατα 90% στο Mazda 2 1.5 90hp χειροκινητο σασμαν στα 16,500€ περιπου .
Ενα αλλο που σκεφτηκα ειναι το Yaris 1,5 125 hp στα ιδια λεφτα περιπου , αλλά το μονο που βρισκω καλυτερο σε σχεση με το Μαζντακι ειναι το μοτερ του που ειναι πιο δυνατο . Κατα τα άλλα δεν μ αρεσει σαν αμαξι . Πολυ πλαστικουρα μεσα , ειδικα στην φθηνη εκδοση που προσανατολιζομαι
Το Σουιφτ, 1,2 82 αλογα, στα 15,000€ καλο κι αυτο, αλλά νομιζω στα 16,500 ειναι προτιμοτερο το Μαζντακι
Ποια η γνωμη σας?
Εχετε να προτείνετε κατι αλλο?
Επαναλαμβανω .Καινουριο καλο, φθηνο, οικονομικο, αξιοπιστο . Κατηγορια δεν με νοιαζει (αρκει αν ειναι απο σουπερμινι και πανω, οπως το 207 που εχω) . -
Μάζντα 2 είναι μια πολύ λογική επιλογή.
Από την άλλη το νέο sandero streetway με lpg πως σου φαίνεται; Έχει τουρμπάκι ο κινητήρας του
Δοκίμασε το αν υπάρχει στην περιοχή σου. Θα έχει ενδιαφέρον η άποψη σου μιας και γνωρίζεις από αυτοκίνητα.
-
προφανως και ξερεις τι θα πω....
χαχαχαχ
φερε απο γερμανια ενα βιταρα 1.4S
αμαρτια εκει που μενεις να μην εχεις βιταρα -
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Λοιπον παιδια, εχω 2 αμαξια αποκλειστικα δικα μου . Ενα Mitsubishi Evo X και ενα Peugeot 207 Rallye . To Mitsubishi το εχω μονο για βολτες , και το Peugeot για καθημερινο . Δεν κανω πολλά χλμ γενικα, αλλά το Peugeot θα αρχισει να ζηταει σε λιγο (εξοδα συντηρησης) , συν οτι μου το παιρνουν σε καλη τιμη γενικα, γιατι δεν εχει πολλά χλμ , ειναι σε πολυ καλη κατασταση και φυσικα γιατι εχουν ανεβει και οι τιμες των μεταχειρισμενων.....
Οποτε σκεφτομαι να το δωσω και να παρω ενα φθηνο καινουριο, το οποιο να μην καει πολυ, να εχει χαμηλα τελη κυκλ και γενικα να ειναι vfm . Λεφτα δεν θελω να δωσω πολλά. Μεχρι 17-18,000€ . Δεν προσανατολιζομαι προς ντιζελ , γιατι κανω και αρκετα χλμ εντος πολης και γενικα δεν βρισκω λογο να παρω ντιζελ.
Ψαχνω φθηνο βενζινης (και υβριδικο θα κοιταγα αν δεν ηταν πιο ακριβα απο τα 18 που εβαλα ταβανι) οχι τελειως ψοφιο ,οσο το δυνατον απροβληματιστο και αξιοπιστο
Εχω καταληξει κατα 90% στο Mazda 2 1.5 90hp χειροκινητο σασμαν στα 16,500€ περιπου .
Ενα αλλο που σκεφτηκα ειναι το Yaris 1,5 125 hp στα ιδια λεφτα περιπου , αλλά το μονο που βρισκω καλυτερο σε σχεση με το Μαζντακι ειναι το μοτερ του που ειναι πιο δυνατο . Κατα τα άλλα δεν μ αρεσει σαν αμαξι . Πολυ πλαστικουρα μεσα , ειδικα στην φθηνη εκδοση που προσανατολιζομαι
Το Σουιφτ, 1,2 82 αλογα, στα 15,000€ καλο κι αυτο, αλλά νομιζω στα 16,500 ειναι προτιμοτερο το Μαζντακι
Ποια η γνωμη σας?
Επαναλαμβανω . Καλο, φθηνο, οικονομικο, αξιοπιστο . Κατηγορια δεν με νοιαζει (αρκει αν ειναι απο σουπερμινι και πανω απο το 207 που εχω) .Πατριδα δεν κοιτας και το aygoX μην εχει και κανα τεστ ντραιβ. Το mazda 2 δεν το χω δει. Yaris εξωτερικα μου αρεσει πολυ εσωτερικα ομως εχεις δικιο, swift μου αρεσει πολυ.
-
Ποια η γνωμη σας?
Επαναλαμβανω . Καλο, φθηνο, οικονομικο, αξιοπιστο . Κατηγορια δεν με νοιαζει (αρκει αν ειναι απο σουπερμινι και πανω απο το 207 που εχω) .Ωραίος ο παίκτης.
Συμφωνώ με τις επιλογές σου.
Εγώ θα πήγαινα σαν πρώτη επιλογή το swift που είναι και όμορφο και αξιοπιστο και οικονομικό και mild hybrid αρα χωρίς τέλη κυκλοφορίας
Το yaris θα το επέλεγα μόνο σε υβριδικό αρα πιο ακριβό αρα απόριψη.
Το mazda 2 δεν θα το επέλεγα λόγο εμφάνισης και μόνο + αλλάζει μοντέλο
Δεν ξέρω μόνο πόσο πάει το HYUNDAI i20. Αν είναι στο budget είναι ότι καλύτερο για μένα αν και δεν μαρέσεi το εσωτερικό πολύ αλλά το ίδιο και στο swift
-
Μπορείς να πάρεις το Γιάρις υβρίδιο σε Μάζντα που έχει κάπου στα 18.000.
Αλλιώς πάρε το κλασσικό Μάζντα 2. Είναι τάφος, αλλά μάλλον δεν θα σε ενοχλήσει αφού έχεις το Έβο. Εαν θες να δώσεις τα λιγότερα δυνατά χρήματα, και το Σουιφτ ειναι πολύ καλή επιλογή αλλά όχι σαν το Ματσούντα.
Τέλος, κάνε αυτό που λέει ο Γάτος....αχαχα!!
-
@alex-mix said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Ποια η γνωμη σας?
Επαναλαμβανω . Καλο, φθηνο, οικονομικο, αξιοπιστο . Κατηγορια δεν με νοιαζει (αρκει αν ειναι απο σουπερμινι και πανω απο το 207 που εχω) .Πατριδα δεν κοιτας και το aygoX μην εχει και κανα τεστ ντραιβ. Το mazda 2 δεν το χω δει. Yaris εξωτερικα μου αρεσει πολυ εσωτερικα ομως εχεις δικιο, swift μου αρεσει πολυ.
αλλη κατηγορία αυτό. Εκεί παίζει και το ignis που έχει και mild hybrid και συρόμενα καθίσματα πισω και πιο VFM.
-
-
@lap
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Θα το κοιταξω. Τhanks@gatoz
Κι εγω νομιζα οτι θα συμφωνουσες με το Μαζντα@alex-mix
Ουτε αυτο το σκεφτηκα . Ουτε και ξερω με το κινητηρες βγαινει . Αν ειναι μονο με τον 1000αρι με τα 70 αλογα , θα ειναι λιγο ταφος. Ευχαριστω παντως. Θα ερθεις Γιαννενα σημερα ή δεν ξερεις ακομα? -
@gatoz
Κι εγω νομιζα οτι θα συμφωνουσες με το ΜαζνταΑχαχαχα!!! Ο Γάτος δεν συμφωνεί με τίποτα, είναι θέμα αρχής! Εαν πάρεις Βιτάρα θα σε κράξει που δεν πήρες Ματσούντα....εαν πάρεις Ματσούντα θα σου την πει που δεν πήρες Βιτάρα!! Βέβαια ο ίδιος ούτε το ένα παίρνει ούτε το άλλο....μόνο στους άλλους θέλει να τα φορτώσει! Ο ίδιος αγοράζει αμάξια της προκοπής....αχαχα!!
ΥΓ: Το AygoX είναι όντως τάφος, πάρα πολύ αργό και ακριβό για αυτά που προσφέρει. Μην κάνεις το λάθος....βέβαια πατάει πολύ καλά για το μέγεθός του (θα το οδηγήσω σύντομα), αλλά δεν αξίζει.
-
@gatoz said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
προφανως και ξερεις τι θα πω....
χαχαχαχ
φερε απο γερμανια ενα βιταρα 1.4S
αμαρτια εκει που μενεις να μην εχεις βιταραΈσκασες...🥰
-
@lap
Δεν το ειχα σκεφτει αυτο. Θα το κοιταξω. Τhanks@gatoz
Κι εγω νομιζα οτι θα συμφωνουσες με το Μαζντα@alex-mix
Ουτε αυτο το σκεφτηκα . Ουτε και ξερω με το κινητηρες βγαινει . Αν ειναι μονο με τον 1000αρι με τα 70 αλογα , θα ειναι λιγο ταφος. Ευχαριστω παντως. Θα ερθεις Γιαννενα σημερα ή δεν ξερεις ακομα?Μπααα φιλε ακυρωθηκε τελικα, δεν μας θελει ρε φιλε αλλα που θα παει θα την σπασουμε την γκινια χαχα
-
@cirus said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
@alex-mix said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Ποια η γνωμη σας?
αλλη κατηγορία αυτό. Εκεί παίζει και το ignis που έχει και mild hybrid και συρόμενα καθίσματα πισω και πιο VFM.
Δεν βλέπεται το Ignis ομως! Να βλέπεις ενα ξερασμα καθε πρωι που πας να το οδηγήσεις;
-
@iceman7 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Δεν βλέπεται το Ignis ομως! Να βλέπεις ενα ξερασμα καθε πρωι που πας να το οδηγήσεις;
Αχαχαχα!! Βασικά:
- Από μπροστά είναι πολύ όμορφο....πλάι και πίσω είναι χαλια.
- Απέξω το βλέπεις για 10", το εσωτερικό έχει σημασία. Όταν οδηγείς δεν το βλέπεις απεξω.
- Εαν σε ενοχλεί τόσο, απλά το προσεγγίζεις με κλειστά μάτια μέχρι να μπεις μέσα.
-
@cirus
Νομιζω ειναι καλυτερο αμαξι το Μαζντα απο το Σουιφτ. Στο οποιο Σουιφτ δεν εχω μπει καν μεσα ομως . Ουτε το Μαζντακι εχει τελη κυκλ, ειναι mild hybrid κι αυτο. Παντως και τα 2 για αλλαγη πανε. Η Σουζουκι το ανακοινωσε. Η Μαζντα δεν ειδα κατι ακομαΤο i20 εχει κατι που με χαλαει πολυ .Ειναι made in Turkey
To Mazda made in Japan@fanis75
Συμφωνω , αν και το υβριδικο Μαζντα βγαινει καπου στα 19,500€ αν θυμαμαι καλα. Το εχουν τεστ ντραιβ, θα το δω
Το Μαζντα 2 το απλο με τα 90 αλογα, το οδηγησα, ειναι πολυ ποιοτικο μεσα, στιβαρο , το μονο μειον του ειναι το πολυ μακρυ σασμαν, που κανει τον εξελιγμενο τεχνολογικα, αλλά σε αδυναμη εκδοση κινητηρα, να φαινεται αργος. Και φυσικα καιει και πολυ λιγο , αν και παραπανω απο το φουλ υβριδικο -
@gatoz
Κι εγω νομιζα οτι θα συμφωνουσες με το Μαζνταπηγαινε μια βολτα στη λιμνη και δες το μητσικελι. δεν πας με το ματσουντα εκει.
που βεβαια σε σχεση με τις μπουρουχες που σου γραφουνε οι ασχετοι, ειναι αμαξαρα.η ματσουνταρασου εχω βεβαια τελεια λυσις
ενα ψηλωματακι, 2 ποδιτσες και φυγαμε
-
@cirus said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Το mazda 2 δεν θα το επέλεγα λόγο εμφάνισης και μόνο + αλλάζει μοντέλο
Δεν αλλάζει το μοντέλο. Θα κυκλοφορούν παράλληλα και τα δύο. Επίσης η αλλαγή μοντέλου δεν θα έπρεπε να είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Τα αυτοκίνητα είναι στα καλύτερα τους στο τέλος της ζωής τους, όταν έχουν λύσει όλες τις παιδικές ασθένειες και τα προβλήματα που έχουν στην αρχή της παραγωγής τους.
Συνονόματε, αν το θες κυρίως για οικονομία και μέσα στην πόλη (άρα αυτόματο), τότε το MazdoYaris Hybrid πρέπει να βγαίνει κοντά σε αυτά τα λεφτά. Το Yaris 130 ίππων πρέπει να είναι ωραίο παχνιδάκι, παλιάς κοπής (ατμοσφαιρικό πολύστροφο - 7000 ανεβάζει), αλλά για γκάζια και στριψίματα έχεις πολύ ανώτερο εργαλείο έτσι κι αλλιώς. Υπάρχει και το κανονικό Mazda 2 με αυτόματο, αν θες να γλιτώσεις τις μακριές σχέσεις του χειροκίνητου (που κι εκείνο μακριές έχει, αλλά τουλάχιστον θα κατεβάζει μόνο του σχέση).
-
@gatoz said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
πηγαινε μια βολτα στη λιμνη και δες το μητσικελι. δεν πας με το ματσουντα εκει.
Και γιατί να τρέχει εκεί?? όταν το βρίσκει στα σουπερ μάρκετ που το Μάζντα πάει άνετα!!
-
@stefan147 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325993865-hyundai-i-20
Με χαλαει που ειναι Τουρκικο Στεφανε
-
@fanis75 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
@iceman7 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Αχαχαχα!! Βασικά:
- Από μπροστά είναι πολύ όμορφο....πλάι και πίσω είναι χαλια.
- Απέξω το βλέπεις για 10", το εσωτερικό έχει σημασία. Όταν οδηγείς δεν το βλέπεις απεξω.
- Εαν σε ενοχλεί τόσο, απλά το προσεγγίζεις με κλειστά μάτια μέχρι να μπεις μέσα.
Οχι λογική της κουκουλας και του μαξιλαριου με το αμαξι!
Το αμαξι είναι σαν την ωραία γκομενα που θες να παντρευτείς.. πρεπει να τη γουστάρεις μέσα - εξω....
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο