-
@iceman7 said in MazdoYaris hybrid:
@fanis75 said in MazdoYaris hybrid:
Εξαιρετική περίπτωση!! Οποιος κοιταει αυτη την κατηγορία καλά θα κάνει να βιαστεί…ειναι πραγματική ευκαιρία!
Μακάρι να άρεσει στην σύζυγο να το παρουμε…αλλά εχει κολλήσει με σουβ.Δεν είναι θέμα κολλήματος και μόδας. Το νεο γιαρις είναι κουτσικο και δεν αρέσει σε καμία γυναίκα που θέλει χώρους και αέρα. Παρομοιως και στα παιδιά.
Με το suv τουλάχιστον κερδίζεις σε χώρους και αέρα παρότι η Τογιότα έχει κατορθώσει να κάνει όλα τα αμάξια της δύσκολα για τους πίσω επιβατες.
Το προηγούμενο γιαρις ήταν και είναι ιδανικό για γυναίκα και παιδιά.
Το νέο είναι για εργένηδες ή αμάξι πόλης δικό μας.
Αρα θα συμφωνήσω με τη γυναίκα σου.
Πάρε της το style και άλλαξε τις ζάντες όταν έρθει.Εννοείτε μακάρι να μπορούσα να πάρω και γω το cross αλλά Οχι και στα τυφλά ρε παιδιά.
Δηλαδή σε γνωστή αντιπροσωπία που πήγα ήταν η φάση.
Εεεελα μωρέ δώσε μια προκαταβολή και οοοοποτε έρθει και αααν θα το Θυμασε και οοοοσο θα εχει τοοτε.
Άμα σου αρέσει άμα δεν σου αρέσει τα λέμε.
Έχουν προ πουλήσει 18 μηνών αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη.
Είναι η πρώτη εταιρία που έβγαλε το κλείδωμα τιμής στην παραγγελία (έστω η πρώτη που συνάντησα εγώ) να Θυμίσω μια ώρα πριν φτάσω εκεί είμαι σε εταιρία του ομίλου Group VAG και κλείδωμα υπάρχει κανονικά.
Δεν έχω σκοπώ να πληρώσω για Yaris 27 με 28 χιλιάρικα τέλος του χρόνου γιατί αυτή η αναμονή λόγο ζήτησης στο τέλος θα αυξήσει και της τιμές πέρα από το πρόβλημα στις πρώτες Ύλες, Κοινή λογική του ελεύθερου εμπορείου είναι.
-
@dimmad said in MazdoYaris hybrid:
Εξαιρετική περίπτωση!! Οποιος κοιταει αυτη την κατηγορία καλά θα κάνει να βιαστεί…ειναι πραγματική ευκαιρία!
Μακάρι να άρεσει στην σύζυγο να το παρουμε…αλλά εχει κολλήσει με σουβ.Δεν είναι θέμα κολλήματος και μόδας. Το νεο γιαρις είναι κουτσικο και δεν αρέσει σε καμία γυναίκα που θέλει χώρους και αέρα. Παρομοιως και στα παιδιά.
Με το suv τουλάχιστον κερδίζεις σε χώρους και αέρα παρότι η Τογιότα έχει κατορθώσει να κάνει όλα τα αμάξια της δύσκολα για τους πίσω επιβατες.
Πάρε της το style και άλλαξε τις ζάντες όταν έρθει.Εννοείτε μακάρι να μπορούσα να πάρω και γω το cross αλλά Οχι και στα τυφλά ρε παιδιά.
Εεεελα μωρέ δώσε μια προκαταβολή και οοοοποτε έρθει και αααν θα το Θυμασε και οοοοσο θα εχει τοοτε.
Είναι η πρώτη εταιρία που έβγαλε το κλείδωμα τιμής στην παραγγελία (έστω η πρώτη που συνάντησα εγώ) να Θυμίσω μια ώρα πριν φτάσω εκεί είμαι σε εταιρία του ομίλου Group VAG και κλείδωμα υπάρχει κανονικά.
Δεν έχω σκοπώ να πληρώσω για Yaris 27 με 28 χιλιάρικα τέλος του χρόνου γιατί αυτή η αναμονή λόγο ζήτησης στο τέλος θα αυξήσει και της τιμές πέρα από το πρόβλημα στις πρώτες Ύλες, Κοινή λογική του ελεύθερου εμπορείου είναι.
Βρίσκει και τα κάνει η Τογιότα.
Και επειδή απευθύνεται πρώτα σε παραδοσιακούς της πελάτες σε ψήνει πιο εύκολα.
Εγώ πήγα σε έμπορο που έχω αγοράσει αλλά δυο Τογιότα και έχω και μια καλη γνωριμίας και με έψησαν. Συνηθως ούτε τεστ δεν κανεις.
Αλλά δεν κολλάω εκεί ούτε αυτοί.
Αν βρεις εντωμεταξύ κατι άλλο πας εκεί και τους ζητας πίσω την προκαταβολή.
Η παραγγελία σήμερα σε Τογιότα είναι απλά για να μπεις στη σειρά.
Προσωπικά το ψάχνουμε ακόμα μέσω Avis για το τcross και αν βρεθεί θα το πάρει η γυναίκα και μετά θα δω εγώ τι θα γίνει με το Yaris. Μπορεί και να το πάρω και να το δώσω απευθείας σε κάποιο που δεν θα μπορεί να περιμένει. Σαν τα LOIs για τις βίλες και τα διαμερίσματα στο ελληνικό. -
Βρίσκει και τα κάνει η Τογιότα.
Και επειδή απευθύνεται πρώτα σε παραδοσιακούς της πελάτες σε ψήνει πιο εύκολα.
Εγώ πήγα σε έμπορο που έχω αγοράσει αλλά δυο Τογιότα και έχω και μια καλη γνωριμίας και με έψησαν. Συνηθως ούτε τεστ δεν κανεις.
Αλλά δεν κολλάω εκεί ούτε αυτοί.
Αν βρεις εντωμεταξύ κατι άλλο πας εκεί και τους ζητας πίσω την προκαταβολή.
Η παραγγελία σήμερα σε Τογιότα είναι απλά για να μπεις στη σειρά.
Προσωπικά το ψάχνουμε ακόμα μέσω Avis για το τcross και αν βρεθεί θα το πάρει η γυναίκα και μετά θα δω εγώ τι θα γίνει με το Yaris. Μπορεί και να το πάρω και να το δώσω απευθείας σε κάποιο που δεν θα μπορεί να περιμένει. Σαν τα LOIs για τις βίλες και τα διαμερίσματα στο ελληνικό.Εμείς Παραλάβαμε το Cross από Leasplan αλλά τα ΤΟΥΟΤΑ εξαφανίστηκαν από το site τους Ότι Ήρθε πριν τον Αύγουστο έκανε φτερά σε 10 μέρες
-
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Mazda είναι τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που είναι ελάχιστα. Και όταν υπάρχει μια εγγύηση τόσο μεγάλη και πρέπει να πας για σέρβις εκεί είσαι δύο πόλεις μακριά είναι πρόβλημα που το σκέφτεσαι.
-
@mitsel said in MazdoYaris hybrid:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Mazda είναι τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία που είναι ελάχιστα. Και όταν υπάρχει μια εγγύηση τόσο μεγάλη και πρέπει να πας για σέρβις εκεί είσαι δύο πόλεις μακριά είναι πρόβλημα που το σκέφτεσαι.
Αναλυτικότερα τα 7 σημεία πωλήσεων Mazda είναι:
MAZDA AUTOONE Λ. Βουλιαγμένης 88, 166 74, Γλυφάδα 213 014 0400
sales.mazda@autoone.grΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ Λ. Αθηνών 187, 124 61, Χαϊδάρι 210 345 5111
sales@mazda-kalogritsas.grΤΗΛΕΜΑΧΟΣ Α.Ε 5o χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών, 715 00, Ηράκλειο Κρήτης 2810 542 972 tilemaxosmazda@gmail.com
ΤΖΕΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε.Ε 5ο χλμ Ε.Ο Ρεθύμνου Ηρακλείου,741 00, Ρέθυμνο 28310 73 001 sales.mazda@tzedakis.gr
AUTOLINEA SA (ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ Α.Ε) 11Ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών, 455 00 – Ιωάννινα 26510 94 441 mazda@autolinea.gr
ΓΙΑΝΝΙΡΗΣ Π. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Μοναστηρίου 271, 54 628 Θεσαλλονίκη 2310 546 400 mazda@gianniris.gr
ΚΑΡΕΛΛΗΣ ΕΠΕ 2ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας Αθήνας, 22310 23 563 22310 47 535 sales.mazda@autokar.gr
Πάλι καλά που τα Service Είναι κάθε 20000klm ή Χρόνο.
Άποψή μου κάθε 10000χλμ τουλάχιστον -
Για αυτό απέρριψα το Mazda και επέλεξα την Toyota διότι από Τρίκαλα που θα είναι το αυτοκίνητο θα πρέπει να αλλάζω δύο νομούς για σέρβις ή ότι άλλο προκύψει. Είναι κι αυτή μία παράμετρος της απόφασης.
-
Για αυτό απέρριψα το Mazda και επέλεξα την Toyota διότι από Τρίκαλα που θα είναι το αυτοκίνητο θα πρέπει να αλλάζω δύο νομούς για σέρβις ή ότι άλλο προκύψει. Είναι κι αυτή μία παράμετρος της απόφασης.
Για πόσο καιρό; Όσο είναι η εγγύηση; Μετά το πας στην Toyota. Κι εγώ το Seat σε συνεργείο Skoda το πάω.
-
Εγγύηση 6 έτη. Εγγύηση για τη μπαταρία 8 έτη. Οδική βοήθεια mazda 15 έτη. Όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο με σέρβις στην mazda.
-
11 δίνει για την μπαταρία η toyota
-
Και το Aygo είχε μεγαλύτερη εγγύηση από τα 108/C1 κι ας έβγαιναν από την ίδια γραμμή παραγωγής. Κόστιζε όμως και κατιτίς παραπάνω.
-
@dstou said in MazdoYaris hybrid:
Άσε τις διαφορές σε εξοπλιστικά πακέτα, το ερώτημα ήταν το μοτέρ του μαζντογιαρις είναι το 1500 της τουότα ή κάποιο άλλο από μάζντα. Είναι της τουότα.
Φιλε κι εγω τογιοτακιας japanistas είμαι αλλά η ελληνική τουλάχιστον TOYOTA εχει λάθος επιλογές τουλάχιστον για όσους το κοιτάνε πρακτικά το θέμα. Τι να τα κάνω τα look όταν σε φουλ υβριδικό πάω για την οικονομία.
-
@cirus said in MazdoYaris hybrid:
MazdoYaris ψηφίζω και γω μια χαρά αν είναι κλειδωμένη η τιμή και 6 μήνες παράδοση.
8 μήνες που ήδη παρήγγειλα πρόσφατα.
Εκτός αν ζήτησες την απλή έκδοση φίλε;; -
Όσοι πήρατε προσφορές ανεβάστε τες να τις βλέπουμε και αν έχετε κάποιο έντυπο με τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό ακόμα καλλίτερα.
-
Εγγύηση 6 έτη. Εγγύηση για τη μπαταρία 8 έτη. Οδική βοήθεια mazda 15 έτη. Όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο με σέρβις στην mazda.
Πιο συγκεκριμένα που πιστεύω το ξανάγραψα είναι 3+3 έτη η κανονική εγγύηση. Ολα τα ιαπωνικά από όσο ξέρω έχουν 3 έτη και τα άλλα 3 τα συμπληρώνει η ελληνική αντιπροσωπεία για να είναι πιο ελκυστικό για τους φοβιτσιάρηδες ας το πω έτσι.
Χάνεις 3 έτη μπαταρίας από τα 11 της toyota αλλά στην οδική βοήθεια κερδίζεις 12 έτη από την toyota. Εννοείται εάν είσαι γκαντέμης σε αυτοκίνητα πας στη toyota λόγω μπαταρίας εγγύηση. Αν δεν έχεις φίλο ασφαλιστή όπως εγώ για τζαμπα ή δώρο οδική πας στη mazda
Πάντως όποιος θέλει τον φουλ εξοπλισμό σε συστήματα και ανέσεις πάει στη mazda. Αν δειτε τη comfort/safety σε σχέση με τη chic θα καταλάβετε τι εννοώ!
Να συμπληρώσω ότι το νέο yaris ακόμα και στη πιο ακριβή από όλες έκδοση δεν έχει το blind spot mirror για τις νεκρές γωνίες σε οδήγηση και ξεπαρκάρισμα (cross traffic alert) όπως δεν έχει τον ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη και τους αισθητήρες μπροστά που στη πόλη αν το οδηγάει κι άλλος πιο άπειρος στην οικογένεια χρειάζονται πιστεύω.Αλλά φυσικά ο καθένας έχει άλλα θέλω κι ανάγκες. Συμφωνώ για τις καγκουριές που λένε κι οι άλλοι φίλοι της toyota δυστυχώς! Τα look δεν είναι πλέον στα θέλω και τις ανάγκες της πλειοψηφίας που δεν τους περισσεύουν χρήματα να σκορπάνε για αέρα κοπανιστό.
Αναφέρομαι σε αυτοκόλλητα gr sport, μούρες, σε μεγάλες ζάντες που καίνε αλλά και τρώγονται στα πεζοδρόμια της πόλης όπως σωστά ανέφερε άλλος, σε ραφές καθισμάτων κι άλλα που πιστεύω ότι μετά από λίγο καιρό ως κάτοχος ξεχνάς αν τα έχεις ή όχι άσε που απέξω το αυτοκίνητο οι άλλοι το κοιτάνε όταν οδηγείς, όχι εσύ.
Ενώ οι εξοπλισμοί άλλοι σε βοηθάνε στην οδήγηση ή σώνουν εσένα το αυτοκινητάκι ή άλλους πεζούς ή οχήματα στη τρελή πόλη ενώ άλλοι σου προσφέρουν ανέσεις εντός ή κυρίως σε ταξίδακια.
-
@monman2 said in MazdoYaris hybrid:
Όσοι πήρατε προσφορές ανεβάστε τες να τις βλέπουμε και αν έχετε κάποιο έντυπο με τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό ακόμα καλλίτερα.
-
Στις 2 τελευταίες σελίδες έχει τα τεχνικά και τους εξοπλισμούς
Αν δεν θες να πας στη SELECT αλλά θες πλούσιο εξοπλισμό βάζεις πάνω στην AGILE με επιπλέον χρέωση comfort ή και safety και πας στα 23500 με το κλειδί στο χέρι οοοοόταν έρθει.
Σε σύγκριση με τη πλούσια yaris CHIC είσαι πάνω 300€ περίπου.
Κλειδώνεις τιμή αλλά προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καμιά εταιρεία λόγω της κρίσης γενικότερα δεν ξέρουν ούτε οι ίδιες εταιρείες αν θα υφίστανται η ύπαρξή τους κι αν θα μπορούν όντως να τηρήσουν όσα υπόσχονται! Τζόγος έχει καταντήσει κι αυτό με τύχη
Σίγουρα είναι πιο θετικό από την TOYOTA που δεν κλειδώνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: η τιμή μπορεί να μεταβληθεί στη MAZDA από τελωνείο ή Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης (900€ χονδρικά τώρα) παρά το κλείδωμα στο υπόλοιπο της τιμής.Αλλη μία παράμετρος μεταξύ των 2 dealers είναι αν παίρνουν το παλιό σου αυτοκίνητο σε όσους έχουν άλλο που δίνουν, κι αυτό θα παίξει ρόλο πέρα από τα λίγα σημεία mazda που είπε ο φίλος ορθά.
Είχε αναφερθεί και το ότι οι τεχνικοί mazda δεν θα τα ξερουν τόσο καλά σίγουρα ισχύει από πείρα, όμως και σε άλλες αντιπροσωπείες πχ citroen peugeot toyota (c1,108,aygo) δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πέσεις και στον άσχετο επειδή απέξω είναι κολλημένο το σήμα της αντιπροσωπειάρας brand.Σε άλλο αυτοκίνητο είχα πάει για service σε επώνυμο brand αυτοκινήτου με βάση το MANUAL που είχα μελετήσει προσεκτικά χωρίς να ξέρω φυσικά περισσότερα από αυτούς και ο τεχνικός που έπεσα έτυχα πάνω μην πω τι κοτσάνες έλεγε μετά του έδειξα το MANUAL τον ξεφτίλισα, το έκανα θέμα σηκώθηκα έφυγα και τράβηξα για αντιπροσωπεία πιο μακριά από τη περιοχή μου! Κι αυτοί άνθρωποι είναι μέσα στις αντιπροσωπείες πάντα υπάρχει ο παράγοντας αυτός δεν είναι όλοι ίδιοι, όπως και έξω μπορείς να πέσεις σε μάστορα που να ναι πολύ ψαγμένος ή και με ντοκτορά
-
@mazda2yaris said in MazdoYaris hybrid:
Στις 2 τελευταίες σελίδες έχει τα τεχνικά και τους εξοπλισμούς
Αν δεν θες να πας στη SELECT αλλά θες πλούσιο εξοπλισμό βάζεις πάνω στην AGILE με επιπλέον χρέωση comfort ή και safety και πας στα 23500 με το κλειδί στο χέρι οοοοόταν έρθει.
Σε σύγκριση με τη πλούσια yaris CHIC είσαι πάνω 300€ περίπου.
Κλειδώνεις τιμή αλλά προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καμιά εταιρεία λόγω της κρίσης γενικότερα δεν ξέρουν ούτε οι ίδιες εταιρείες αν θα υφίστανται η ύπαρξή τους κι αν θα μπορούν όντως να τηρήσουν όσα υπόσχονται! Τζόγος έχει καταντήσει κι αυτό με τύχη
Σίγουρα είναι πιο θετικό από την TOYOTA που δεν κλειδώνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ: η τιμή μπορεί να μεταβληθεί στη MAZDA από τελωνείο ή Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης (900€ χονδρικά τώρα) παρά το κλείδωμα στο υπόλοιπο της τιμής.Αλλη μία παράμετρος μεταξύ των 2 dealers είναι αν παίρνουν το παλιό σου αυτοκίνητο σε όσους έχουν άλλο που δίνουν, κι αυτό θα παίξει ρόλο πέρα από τα λίγα σημεία mazda που είπε ο φίλος ορθά.
Είχε αναφερθεί και το ότι οι τεχνικοί mazda δεν θα τα ξερουν τόσο καλά σίγουρα ισχύει από πείρα, όμως και σε άλλες αντιπροσωπείες πχ citroen peugeot toyota (c1,108,aygo) δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να πέσεις και στον άσχετο επειδή απέξω είναι κολλημένο το σήμα της αντιπροσωπειάρας brand.Σε άλλο αυτοκίνητο είχα πάει για service σε επώνυμο brand αυτοκινήτου με βάση το MANUAL που είχα μελετήσει προσεκτικά χωρίς να ξέρω φυσικά περισσότερα από αυτούς και ο τεχνικός που έπεσα έτυχα πάνω μην πω τι κοτσάνες έλεγε μετά του έδειξα το MANUAL τον ξεφτίλισα, το έκανα θέμα σηκώθηκα έφυγα και τράβηξα για αντιπροσωπεία πιο μακριά από τη περιοχή μου! Κι αυτοί άνθρωποι είναι μέσα στις αντιπροσωπείες πάντα υπάρχει ο παράγοντας αυτός δεν είναι όλοι ίδιοι, όπως και έξω μπορείς να πέσεις σε μάστορα που να ναι πολύ ψαγμένος ή και με ντοκτορά
Σχετικά με τα 900 ευρό τέλος ταξινόμησης και τελωνείο Είναι για τα Mazda που έρχονται από Japan το Hybrid Άρχετε από Γαλλία και θα έρθει πριν το 8μηνο μιλάω για την έκδοση SELECT πάντα και όχι την απλή που είναι εδώ και μπορείς να την πάρεις άμεσα από την άλλη αντιπροσωπία και όχι εκεί που κάναμε Test drive.
-
Σχετικά με τα 900 ευρό τέλος ταξινόμησης και τελωνείο Είναι για τα Mazda που έρχονται από Japan το Hybrid Άρχετε από Γαλλία και θα έρθει πριν το 8μηνο μιλάω για την έκδοση SELECT πάντα και όχι την απλή που είναι εδώ και μπορείς να την πάρεις άμεσα από την άλλη αντιπροσωπία και όχι εκεί που κάναμε Test drive.
Φιλε μου , εχουν τελος ταξινομισης και τα hybrid . Συγκεκριμενα το Mazda 2 Hybrid εχει απο 363€ εως 1166€, αναλογα την εκδοση
https://mazda.gr/Portals/4/adam/Contents/BVHonWYpJEa9nx2Oifq5IQ/Link/Mazda pricelist 29 07 2022.pdf
(3η σελιδα) -
@alexandros-k said in MazdoYaris hybrid:
Φιλε μου , εχουν τελος ταξινομισης και τα hybrid . Συγκεκριμενα το Mazda 2 Hybrid εχει απο 363€ εως 1166€, αναλογα την εκδοση
https://mazda.gr/Portals/4/adam/Contents/BVHonWYpJEa9nx2Oifq5IQ/Link/Mazda pricelist 29 07 2022.pdf
(3η σελιδα)Προφανώς, αλλά όχι κάποια κρυφή χρέωση τύπου τελωνείο.
Ότι γράφει είναι +100ε πινακίδες. -
Εχει κανει κανεις test drive και τα 2 αδερφακια (Μazda 2 και Yaris) , να μας πει αν καταλαβε καποια διαφορα ?
MazdoYaris hybrid