-
Αγαπητοί,
Μετά από συστάσεις φίλων να αποφύγω μαντραδες και μη ελληνικά εισαγωγής.
Βρήκα μια Mercedes A class του 16' από την Avis, πετρέλαιο με 109,000 χλμ στα 16.900. Το αυτοκίνητο θα έρθει από την Κρήτη. Το είχε στέλεχος σε κάποια εταιρεία, δεν ήταν rental δηλαδη. Μου έστειλαν άμεσα το βιβλίο σέρβις σε excel και μου είπαν ότι μπορεί να το ελέγξει όποιος θέλει είτε δικός μου μηχανικός είτε carcheck κλπ. Μπορεί αν και εφόσον έχει κάποιος εμπειρία να μου πει αν γενικά τα αυτοκίνητα της Avis αξίζουν;Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Γιάννης
-
Από αυτά που έχω δει, μόνο αν ξέρεις αυτόν που το οδηγούσε πριν.
-
Λογικά είναι αυτοκίνητο RAC (δλδ ενοικιάσεων)....θα το απέφευγα, εκτός εαν είναι leasing, οπότε θα το κοίταγα με έναν μηχανικό.
-
@fanis75 said in Μεταχειρισμένο από Avis:
Λογικά είναι αυτοκίνητο RAC (δλδ ενοικιάσεων)....θα το απέφευγα, εκτός εαν είναι leasing, οπότε θα το κοίταγα με έναν μηχανικό.
Ευχαριστώ. Ήταν leasing και όχι rental από ότι είπαν. Πάντως πολύ πιο "τίμια" συμπεριφορά από μαντραδες.
-
@jmantzik said in Μεταχειρισμένο από Avis:
Ευχαριστώ. Ήταν leasing και όχι rental από ότι είπαν. Πάντως πολύ πιο "τίμια" συμπεριφορά από μαντραδες.
Σαφώς και είναι πιο τίμια συμπεριφορά!! Εαν είναι από leasing, εγώ θα το κοίταζα αφού το είχε μόνο ένας πριν.
-
σίγουρα πιο "τίμια" συμπεριφορά σε σχέση με μάντρες...προσωπικά και εγώ μτχ leasing εχω επιλέξει άλλης εταιρίας και μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος.
αλήθεια τα service που τα έχουν κάνει? αντιπροσωπεία ή σε "δικά τους" συνεργεία?
αν είναι δικά τους σαν την hertz θα σου πρότεινα να στείλεις σίγουρα μηχανικό δικό σου. αν είναι αντιπροσωπεία μπορείς να πάρεις τηλ την αντιπροσωπεία (οποιαδήποτε) και να σου πουν οι ίδιοι τις τελευταίες εργασίες που έχουν γίνει στο όχημα καθώς και χιλιομετρική ένδειξη. -
Οτι ψάξιμο θα έκανες αν το έπαιρνες από μαντρά θα κάνεις κι εδώ. Αν έχουν σε φάκελο, ενημερωμένο, όλα τα σέρβις που έχουν κάνει ίσως είναι καλύτερα να το πάρεις από την Avis.
Δεν πιστεύω ότι τα χιλιόμετρα είναι γνήσια, δεν πιστεύω ότι το είχε στέλεχος, εδώ γελάνε.
Κανονικό ενοικιαζόμενο ήταν. Δεν έχει μεγάλη διαφορά αν ήταν leasing ή απλό ενοικιαζόμενο -
Αυτό ακριβώς. Αυτοκίνητο 1ος ιδιοκτήτη πρέπει να πάρεις από εταιρεία αποκλειστικά leasing, όχι από την Avis, ή να το πάρεις θεωρώντας το ενοικιαζόμενο με λίγα χιλιόμετρα.
-
Παιδιά μόνο από συγκεκριμένες μάντρες, από γνωστούς όχι έτσι άκυρα. Πάντα αυτά κάνουν. Έψαχνα αμάξι 6 μήνες και πήγαινα και η ίδια κοροϊδία από όλους, είναι απο ιδιώτη και δίνεται εγγύηση ατρακάριστου. Με κονέ που έχω τουλάχιστον 3 τρακαρίσματα το καθένα, απαράδεκτοι στις διαπραγματεύσεις και τελικά βρήκα από ιδιώτη και τελείωσε η υπόθεση
-
@gv2000 said in Μεταχειρισμένο από Avis:
σίγουρα πιο "τίμια" συμπεριφορά σε σχέση με μάντρες...προσωπικά και εγώ μτχ leasing εχω επιλέξει άλλης εταιρίας και μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος.
αλήθεια τα service που τα έχουν κάνει? αντιπροσωπεία ή σε "δικά τους" συνεργεία?
αν είναι δικά τους σαν την hertz θα σου πρότεινα να στείλεις σίγουρα μηχανικό δικό σου. αν είναι αντιπροσωπεία μπορείς να πάρεις τηλ την αντιπροσωπεία (οποιαδήποτε) και να σου πουν οι ίδιοι τις τελευταίες εργασίες που έχουν γίνει στο όχημα καθώς και χιλιομετρική ένδειξη.Αν κάνουν τα σερβις σε ''δικά τους'' μακριά-πριν περαστεί κτέο πάνε γυρίζουν τα χιλιόμετρα αφου δεν έχουν φανεί πουθενά επίσημα τα πραγματικά. Μπορεί να έχει 100k σε 3 χρόνια και το πάνε στα μισά και λες εσύ εντάξει λογικά είναι.
-
@jntaras said in Μεταχειρισμένο από Avis:
@gv2000 said in Μεταχειρισμένο από Avis:
αν είναι δικά τους σαν την hertz θα σου πρότεινα να στείλεις σίγουρα μηχανικό δικό σου. αν είναι αντιπροσωπεία μπορείς να πάρεις τηλ την αντιπροσωπεία (οποιαδήποτε) και να σου πουν οι ίδιοι τις τελευταίες εργασίες που έχουν γίνει στο όχημα καθώς και χιλιομετρική ένδειξη.Αν κάνουν τα σερβις σε ''δικά τους'' μακριά-πριν περαστεί κτέο πάνε γυρίζουν τα χιλιόμετρα αφου δεν έχουν φανεί πουθενά επίσημα τα πραγματικά. Μπορεί να έχει 100k σε 3 χρόνια και το πάνε στα μισά και λες εσύ εντάξει λογικά είναι.
Έχεις ένα δίκιο. Για αυτό και πρότεινα έλεγχο του οχήματος από εταιρία που προσφέρει αυτή την υπηρεσία και όχι (φίλο-φίλου) ειδικά αν τα service τα κάνει inhouse η εταιρία leasing-rent κ.ο.κ. Όσο δεν υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο γύρω από την αγορά-πώληση μεταχειρισμένου οχήματος όλα τα σενάρια είναι πιθανά με τα γυρισμένα χιλιόμετρα να είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα παραπτώματα ....
-
Παιδιά για την avis μιλάμε όχι για το κάθε λαμόγιο που φερνει χρέπια από το εξωτερικό.. εχουν συστήματα και καταγράφονται όλα
Δεν μπορούν να αλλάζουν για ψύλλου πήδημα τέτοια δεδομένα! -
Γνωστός που εχει πάρει πολλά αυτοκίνητα απο αυτούς , εξεπλάγην όταν είδε το αυτοκίνητο που είχε παραδώσει πριν λίγες μέρες λόγω λήξης μισθίου, να εχει βγεί για πώληση με το 1/3 των χλμ , κατάλαβε τότε γιατί το βιβλίο σέρβις δεν είχε ενημερωθεί και σφραγιστεί ποτε , εχει ηλεκτρονικό αρχείο του έλεγαν δεν χρειάζεται...
-
@monman2 said in Μεταχειρισμένο από Avis:
Γνωστός που εχει πάρει πολλά αυτοκίνητα απο αυτούς , εξεπλάγην όταν είδε το αυτοκίνητο που είχε παραδώσει πριν λίγες μέρες λόγω λήξης μισθίου, να εχει βγεί για πώληση με το 1/3 των χλμ , κατάλαβε τότε γιατί το βιβλίο σέρβις δεν είχε ενημερωθεί και σφραγιστεί ποτε , εχει ηλεκτρονικό αρχείο του έλεγαν δεν χρειάζεται...
δεν χρειάζεται η ενυπόγραφη σφραγίδα στο book service?? αυτό ok γίνεται υπό περιπτώσεις (ηλεκτρονικό book service) αλλά ο υποψήφιος αγοραστής έχει το δικαίωμα να ζητήσει από την αντιπροσωπεία την ιστορικότητα της συντήρησης...
αν τώρα μιλάμε για ηλεκτρονικό αρχείο σε γενικό συνεργείο απλά χαιρετάς και συνεχίζεις την έρευνα αγοράς.... -
στην avis αυτο?
δεν παιζει...
ουτε για πλακα
σε εμπορο που το πηρε απο τον αβις και το μεταπουλα μπορει. -
@piliourits said in Μεταχειρισμένο από Avis:
Αυτό ακριβώς. Αυτοκίνητο 1ος ιδιοκτήτη πρέπει να πάρεις από εταιρεία αποκλειστικά leasing, όχι από την Avis, ή να το πάρεις θεωρώντας το ενοικιαζόμενο με λίγα χιλιόμετρα.
ρε συ πιλιε, τα περισσοτερα ληζινγκ ειναι ενος και μονο ιδιοκτητη και μαλιστα με υποχρεωτικη τηρηση των τυπικων. και ποτε, μα ποτε με ψευτικα χιλιομετρα. μη ξεχνατε οτι μιλαμε για στολους δεκαδων χιλιαδων αυτοκινητων και οχι τα 14 αυτοκινητα ενος μαντρα.
λεει ο καθενας τη μαλακια του, οι υπολοιματικες και οι αποσβεσεις γινονται πανω σε αυτα τα τυπικα οποτε ειναι τα παντα πενα. και μπορεις ανετα να διαπιστωσεις εαν ηταν πρωην ενοικιαζομενο με ληζινγκ ή που εκανε τα σερβις, σιγα μη σου το κρυψουν για να σου φανε ενα χιλιαρικο. μεγαλη ιδεα εχει ο καθεις για τη παρτη του.
μαλιστα τη βρωμα και καλα οτι τα ληζ δεν λενε την εχουν βγαλει οι ιδιοι οι μαντραδες για να γινονται οι ιδιοι ενδιαμεσοι και να βγαζουν οτι τους λειπει με ψεματα και απατεωνιες. σκατοφαρα. -
https://tenor.com/view/cute-cat-oh-yeah-awesome-cats-amazing-gif-15805236
Από όλες τις γλώσσες, μίλησες αυτή της λογικής!
-
Έτσι είναι η γλώσσα της λογικής;;;; Με τέτοιο συντακτικό;;;;
Χμμμμ τώρα που το λες παντα κακός μαθητής ημανε....οκ το δέχομαι!
-
Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει από μεγάλη εταιρία λήζινγκ, όπως σωστά λέει κι ο γάτος. Αυτές τα πουλάνε πάντα με τα σωστά χιλιόμετρα. Όμως τα περισσότερα αυτοκίνητα τους καταλήγουν σε μαντράδες. Μήπως λοιπόν το αυτοκίνητο με τα πειραγμένα χιλιόμετρα είχε περάσει στα χέρια "γάτου" μαντρά; Γιατί τότε δεν ευθύνεται η λήζινγκ.
-
Αγαπητοί το έλεγξα με μηχανικό από carcheck και μετά με τον δικό μου. Το αυτοκίνητο πέρα από δύο τρεις γρατσουνιές είναι σε άριστη κατάσταση για 100,000 χλμ. Μπορεί κάποιος να μου πει, αν γνωρίζει, αν τα a class δέχονται κάποια πακέτα υποβοήθησης πχ το συγκεκριμένο δεν έχει lane assist και parktronic. Μπορείς να τα βάλεις κάποια στιγμή αν θες;
Μεταχειρισμένο από Avis