-
15-20% πάνω θα έχει....και νομίζω τους πρώτους μήνες δεν θα έρθει καν το φουλ υβριδικό γιατί να μην τρομάξουν τον κόσμο...
Στην διπλανή φτωχή επίσης Βουλγαρία ξεκινά το 140 από 28Κ ! Εδώ πόσο άραγε; -
Είναι επειδή εδώ είμαστε υψηλόμισθοι, τρομάρα τους!
-
Τιμες που ανακοινωθηκαν:
Austral 1.2 Mild Hybrid Advanced 130 (131 PS): από 38.450€ Austral 1.3 Mild Hybrid Auto 160 (158 PS): από 42.950€ Austral 1.3 Mild Hybrid Auto Alpine 160 (158 PS): από 44.250€ Austral 1.2 Ε-Tech Full 200 (200 PS): από 49.700€
-
@armenistis said in Renault Austral:
Τιμες που ανακοινωθηκαν:
Austral 1.2 Mild Hybrid Advanced 130 (131 PS): από 38.450€ Austral 1.3 Mild Hybrid Auto 160 (158 PS): από 42.950€ Austral 1.3 Mild Hybrid Auto Alpine 160 (158 PS): από 44.250€ Austral 1.2 Ε-Tech Full 200 (200 PS): από 49.700€
Χαχα, toyota σου 'ρχομαι.
-
Λογικό, το αυτοκίνητο είναι μισή κατηγορία πάνω σε σχέση με την Corolla. Δεν έχω δει όμως τις πρώτες εκδόσεις για να ξέρω διαφορές. Θα τα δουν οι αγοραστές αυτά.
H εμπορική πολιτική περιλαμβάνει προωθητική εκπτωτική ενέργεια από 1800€ - 2200€, ανάλογα την έκδοση (η προωθητική δεν περιλαμβάνεται στην τιμή που αναγράφεται στον τιμοκατάλογο). Επίσης το Austral καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια.
-
Εχει και εκπτωση απο 1800 εως 2200€ αναλογα της εκδοσης, αλλά και παλι ακριβο ειναι νομιζω
https://www.carandmotor.gr/agora/aytes-times-toy-renault-austral-stin-ellada
-
50k χωρίς 4διεύθυνση, χωρίς χρώμα, χωρίς ηλιοροφή, χωρίς blind spot.
Άρα το QQ βγαίνει πιο vfm.
-
@netgeo said in Renault Austral:
Και η γνώμη μου είναι ότι γενικώς είναι προτιμότερο το QQ στα πάντα όλα..
Τιμές και εκδόσεις δεν έχω ψάξει, αλλά τα εισαγωγικά QQ είχαν πολλές ελλείψεις πάντως, αλλά νομίζω αξίζει να πας σε καλή έκδοση.
Η Renault πάει να το παίξει Peugeot, αλλά δεν είναι ακόμη εκεί..
-
@dublin said in Renault Austral:
Τιμές και εκδόσεις δεν έχω ψάξει, αλλά τα εισαγωγικά QQ είχαν πολλές ελλείψεις πάντως, αλλά νομίζω αξίζει να πας σε καλή έκδοση.
με τοσο αδιαφορη εμφανιση δε μπορει να το παιξει τίποτα. Ας εκαναν εναν μεγαλύτερο κλωνο του captur
-
Είναι ανώτερη η Ρενώ. Σαφέστατα.
-
@dimitrioskosmas said in Renault Austral:
με τοσο αδιαφορη εμφανιση δε μπορει να το παιξει τίποτα. Ας εκαναν εναν μεγαλύτερο κλωνο του captur
Προσπάθησαν, μέχρι και piano black στους προφυλακτήρες έβαλαν! Δεν είναι τόσο αδιάφορο πάντως από κοντά..απλά για τα λεφτά του θέλει τουλάχιστον ένα face lift στα γρήγορα..
-
@lap said in Renault Austral:
σαν αμάξια συμφωνώ με lap καλύτερα από τα Peugeot είναι
ομως.....
τα peugeot είναι ομορφότερα μεσα έξω. (μην το υποτιμάτε είναι μεγάλο πράγμα, είναι ο κύριος λόγος που η Peugeot πουλάει καλα )
Δεν λέω ότι τα renault είναι ασχημα σε καμία περίπτωση. Απλά στην σύγκριση χάνουν
-
@dimitrioskosmas said in Renault Austral:
Ας εκαναν εναν μεγαλύτερο κλωνο του captur
Έρχεται και αυτό, Captur XL για να καλύψει το κενό μέχρι το Austral που άφησε το Kadjar.
Και εγώ το δικό μου το έχω στον όγκο και το καλοκαίρι θα το πλακώσω στην γράμμωση -
Εντάξει είναι καινούργιο μοντέλο, αλλά είναι πολύ ακριβό και στα λεφτά του παίρνεις πλάγκ ιν 3008 και 5 αιρκρος και γκράντλαντ.
-
@cirus said in Renault Austral:
@lap said in Renault Austral:
σαν αμάξια συμφωνώ με lap καλύτερα από τα Peugeot είναι
ομως.....
τα peugeot είναι ομορφότερα μεσα έξω. (μην το υποτιμάτε είναι μεγάλο πράγμα, είναι ο κύριος λόγος που η Peugeot πουλάει καλα )
Δεν λέω ότι τα renault είναι ασχημα σε καμία περίπτωση. Απλά στην σύγκριση χάνουν
Ούτε καν κοντά δεν είναι η Renault, γι'αυτό προσλαμβάνει στελέχη από Peugeot, μπας και τα καταφέρει, αν δεν ήταν η Dacia να πουλάει τεχνολογίες 20αετιας με νέο περιτύλιγμα η Renault θα ήταν στα όρια της χρεοκοπίας.
Ειδικά στα παλιά μοντέλα από τα συνεργεία θυμάμαι Fiat/Seat/Renault ήταν τραγικά τα πράγματα.
-
Σαφέστατα είναι ποιοτικότερη η Ρενώ. Όλα τα συνεργεία το αναφέρουν, σαφέστατα τα τελευταία έτη έχει καλύτερο τεχνολογικό και μηχανολγοκο πακέτο
Απλά αν βάζεις όλα τα λεφτά σου στην ομορφιά και στον εντυπωσιασμό τότε αυτομάτως υποβαθμίζεις ένα καλό προϊόν γιατί όντως σχεδιαστικά κινείται σε πιο ασφαλή μονοπάτια.
Ευτυχώς οι σοβαροί δεν το κάνουν.
-
Όποιος περίμενε το austral θα έχει απογοητευθεί τελείως, διότι 38.500 βασική έκδοση, mild hybrid (όχι full), κινητήρα 1.2 τρικύλινδρo, 130 ps, χειροκίνητο κιβώτιο χωρίς να αναγράφονται τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά (πίσω ανάρτηση κλπ), νομίζω ότι πάει... άπατο το αυτοκίνητο. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί έχει ξεπατωθεί στις πωλήσεις η toyota... Στα 35.000 το cc 200 hp, αυτόματο, πανοραμική, προτελευταία έκδοση και σουπερ ανάρτηση. Τώρα μπορεί να το υποβραχιόνιο να μην κελαηδάει όταν το κατεβάζεις, αλλά από το να δώσεις 50.000 για να έχεις 200 άλογα και αυτόματο πλήρως υβριδικό, ξεχνάς και το κελαηδάς και μόνος από τη χαρά που γλύτωσες ένα σκασμό λεφτά..
-
Δεν ξέρω στην Ελλάδα τα κοστολογούν πολύ. Εδώ ρε σεις το απλό το dacia sandero κοστίζει 20-22Κ.... Στην Ευρώπη σαφέστατα λιγότερο.
Με απογοητεύουν διότι ως αυτοκίνητα είναι πολύ καλά.
-
Ποιο sandero... το Clio εδώ ξεκινάει από 21+ , πόσο φθηνό να δώσει το c-suv πια.
Αν και το Austal, όπως και το Kadjar, μάλλον θα μας έρθει σε λίγα χρόνια ως μτχ από Ευρώπη, παρά από εγχώρια αγορά. Κρίμα γιατί μ'αρέσει περισσότερο από το QQ. -
Δηλαδή σκέψου ότι οι τιμές μένουν έτσι, που εγώ προσωπικά δεν το βλέπω. Προβλέπω σε απομείωση της οικονομίας λόγω αύξησης επιτοκίων, αλλά οκ πες μένουν έτσι.
Πες ότι έχεις ιδιωτικό πάρκινγκ στο σπίτι σου και έχεις και ένα θερμικό παλιό αλλά καλό αυτοκίνητο.
Έρχεται το id2 με 226 άλογα και 500 χλμ αυτονομίας στην πόλη. Ποιος θα αγοράσει στα 22Κ χειροκίνητο dacia με lpg και 110 άλογα;
Renault Austral