-
@a-d-p said in CarTalk.gr:
@criuser said in CarTalk.gr:
Εμείς πάντως που μπήκαμε και στα δύο, χτυπήσαμε γόνατα στο ταμπλώ.
Αν έμπαινε στο αιρκρος θα έβλεπε την διαφορά.
11 εκ στο μεταξόνιο...
Το νέο ή το παλιό αιρκρος;
Το δικό μου προφανώς. 2,50 μεταξόνιο το Βιτάρα 2,605 το δικό μου αιρκρος.
Το νέο έχει 2,67, είναι άλλη κατηγορία.
-
@lap said in CarTalk.gr:
https://youtu.be/eUOWeGN
Το βίντεο είναι για το μοντέλο του 2018, βάλε κάποιο του καινούργιου -
-
Ε ρε και να το βγάλει θερμικό
Θα ψάχνουν λαγούμια να κρυφτούν.2,70μ μεταξόνιο
4,27μ μήκος.
Και με κάθετη γωνιά στο a pillar.
Και ενεργή πραγματική τετρακινηση ακόμα και σε σπορτίφ διαδρομές στην άσφαλτο.
-
Έκδοση GL+ 4x4 υπάρχοντος Vitara, 26.180 (με το λευκό χρώμα)
Διαφορά με το Avenger 4x4, 8.000+ ευρώ..Όσο για το αυτόματο που έχει το 4κινητο Jeep, είναι διπλοσύμπλεκτο. Δηλ. 2000-3000 ευρώ επισκευή, με το που θα τολμήσει κάποιος να το ζορίσει σε offroad διαδρομές (αφού αμέσως οι έλληνες αντιπρόσωποι θα σε πετάξουν εκτός εγγύησης λόγω "κακής χρήσης").
Γι αυτό τα manual θα πουλάνε αρκετά καλά στην Ελλάδα.
Γιατί στα αυτόματα -και ειδικά στα 2πλοσύμπλεκτα που τείνουν να γίνουν πλέον η πλειοψηφία στην αγορά-, με το που θα χαλάνε ακόμη και στα πρώτα 30.000χλμ., οι ήδη "δυσκοίλιοι" έλληνες αντιπρόσωποι να καλύψουν προβλήματα εντός εγγύησης, θα βρουν μια ακόμη δικαιολογία... Kι αυτό δεν το λέω μόνο για την Jeep.. -
@lap said in CarTalk.gr:
Ε ρε και να το βγάλει θερμικό
Θα ψάχνουν λαγούμια να κρυφτούν.![alt text](https://cdn.motor1.com/images/mgl/qklezJ/s3/suzuki-e-
2,70μ μεταξόνιο
4,27μ μήκος.
Και με κάθετη γωνιά στο a pillar.
Και ενεργή πραγματική τετρακινηση ακόμα και σε σπορτίφ διαδρομές στην άσφαλτο.
Εμένα μου θυμίζει c4
-
Παίζεις με την φλόγα του ban!
Ναι θυμίζει μια ασιατική εκδοχή!
-
-
-
-
-
-
-
-
Εγώ με μια γρήγορη ματιά στα Tcross και Taigo στις ενδιαφέρουσες life 1.0 Tsi DSG βλέπω ... αυξήσεις ή ίδιες τιμές.
Έβαλαν τον Tsi 95 με το 5αρι μανιουαλ σε περισσότερες εκδόσεις και το πουλάνε ως έκπτωση.
Μας πήρε χαμπάρι και το VAG εδώ , φτώχεια Μητσοτάκη.
-
Ευτυχώς δεν φταίει η απληστία των υπεραπατεώνων της vw.
-
Δεν θα διαφωνήσω, άνοιξα τον τιμοκατάλογο και μου την έδωσε, καλύτερα τα C3 του Criuser και τα Dacia της Renault
-
@vagkirk said in CarTalk.gr:
Εγώ με μια γρήγορη ματιά στα Tcross και Taigo στις ενδιαφέρουσες life 1.0 Tsi DSG βλέπω ... αυξήσεις ή ίδιες τιμές.
Έβαλαν τον Tsi 95 με το 5αρι μανιουαλ σε περισσότερες εκδόσεις και το πουλάνε ως έκπτωση.
Μας πήρε χαμπάρι και το VAG εδώ , φτώχεια Μητσοτάκη.
Δεν έχει αλλάξει ο τιμοκατάλογος, απλώς κάνουν έκπτωση σε συγκεκριμένα ετοιμοπαράδοτα, κοινώς ξεστοκαρουν
. Σκέψου ότι ακόμα έχουν προ T cross. O @iceman7 νομίζω αγόρασε το facelift πέρυσι το φθινόπωρο. Δεν πουλάνε….στην Θεσσαλονίκη κλείσανε και την έκθεση δυτικά και πούλησαν το συνεργείο στην viokar sa. Όλοκληρη Θεσσαλονίκη έμεινε με μια έκθεση, την πρώην ΕΤΕΑ.
-
Γενικά ακριβά είναι.
Και εγώ δεν θα αγόραζα αν δεν το έβρισκα με 2000 έκπτωση επειδή ήταν πινακιδωμενο
CarTalk.gr