-
@lap said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Εντάξει, τρελά πιασαρικη απάντηση....
Βαλε την κάπου στο site.Έχουμε παρουσιάσεις αναγνωστών. Θα βρεις κι άλλους από εδώ μέσα.
Πάμε και στα σόσιαλ, για γραφτείτε:
[url]https://www.facebook.com/CarTalk.gr[/url]
Και στο instagram: αναζητήστε CarTalk.gr.
-
Ναι τις είδα. Διάβασα και τον Αντόνιο και τον άλλο τον τρελό με το μαύρο αιλουροειδες.
Αλλά και για τους ξένους από εμάς ( του forum) θα ήταν ωραίος τίτλος σε κάποια γωνιά της σελίδας.
Του στυλ:Ένας τρόπος υπάρχει για να διαβάσεις για το αγαπημένο σου αυτοκίνητο.
Γράψε τη δική σου δοκιμή.Η κάτι τέτοιο τεσπά.
Δηλαδή εκτός από site γίνεται και πλατφόρμα φιλοξενίας άρθρων. Εξαιρετική ιδέα, απλή και αποτελεσματική.
Το ίδιο κάνει και το forum. Ξεδινουμε εμείς με χαζομάρες, βγάζουν από διαφημίσεις τα έξοδα τους αυτοί και όλοι είμαστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το site και ευχαριστώ που έβαλες και το δικό μου μέσα. Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ εύχομαι μεσα από την καρδιά μου
-
@gatoz said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
@dimsabas said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Ωραία, στη βράση κολλάει το σίδερο. Όποιος θέλει, μου στέλνει κείμενο και φωτογραφίες στο dimsabas@yahoo.com.
Η σελίδα θα ανέβει σε κάνα δεκαπενθήμερο, ελπίζω.
Όποιος θέλει να σβήσει τις πινακίδες, καλώς. Όποιος δε θέλει, πάλι καλώς.
ΠΑΡΤ ΟΥΆΝ ΠΟΣΤΙΤ
Ο ΓΑΤΟΣ ΑΡΓΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟχαχαχ
Ναι αλλά έπρεπε να ανοίξει ο ουρανός και να γεμίσουμε πάγο για να γίνει αυτό.
-
@cirus said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το site και ευχαριστώ που έβαλες και το δικό μου μέσα. Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ εύχομαι μεσα από την καρδιά μου
Εγώ σε ευχαριστώ! Στείλε part 2 να το κατατάξουμε στις δοκιμές μακράς διαρκείας.
-
@cirus said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Εγώ σε ευχαριστώ! Στείλε part 2 να το κατατάξουμε στις δοκιμές μακράς διαρκείας.
Βασικά το έχω γράψει ήδη αν δεις στο Puma section.
3 parts είναι :
https://forum.4troxoi.gr/topic/91562/μελλοντικά-μοντέλα-ford-puma-2019/3551?page=178
Μπορείς να το πάρεις από εκεί.
Θα ετοιμάσω και ένα wetransfer να σου στείλω φωτογραφίες να σου στείλω αν θες
-
Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ! Αναμένω.
-
Άρθρο με μπόλικο γκάζι για τον Realzeus:
https://cartalk.gr/tha-echoun-piasei-100-chlm-ora-mechri-diavaseis-afti-tin-protasi/
-
Άρθρο με μπόλικο γκάζι για τον Realzeus:
https://cartalk.gr/tha-echoun-piasei-100-chlm-ora-mechri-diavaseis-afti-tin-protasi/
Ωωωωωωω η τελειότερη σελίδα, επέτρεψε μου!!!!
Κρεμάω σαγόνια.... -
Ρε Μπουρούσαρε, τώρα θα σου ζητάνε τα δύο χιλιάρικα που δε θα αποζημιωθούν. Θα βρεις και τον μπελά σου από πάνω...
https://cartalk.gr/giannis-mpourousis-apegklovizei-ochimata-stin-attiki-odo/
-
25 εκατομμύρια ψυχές, 30.000 οχήματα, αντιγραφή στο έπακρο, 1.000 παλιά Volvo που κοντεύουν να κλείσουν 60 χρόνια ζωής, πολυτελείς Mercedes και Rolls-Royce, η Βόρεια Κορέα είναι η πιο ιδιαίτερη αυτοκινητιστικά χώρα του πλανήτη.
-
Μιας και που κάθομαι και ξεφυλλίζω το Cartalk.gr ,παρατηρώ ευχάριστες γραφιστικές αναβαθμίσεις αλλά παρατηρώντας τις καρτέλες βλέπω ότι δεν έχεις βάλει ακόμα "logo" .
-
@yem said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Μιας και που κάθομαι και ξεφυλλίζω το Cartalk.gr ,παρατηρώ ευχάριστες γραφιστικές αναβαθμίσεις αλλά παρατηρώντας τις καρτέλες βλέπω ότι δεν έχεις βάλει ακόμα "logo" .
Δεν είναι logo αυτό yem, είναι favicon. Και συνήθως δεν αλλάζει από το διαχειριστικό του site, αλλά θέλει πρόσβαση πιο εσωτερικά στα αρχεία
-
@nickthetrib said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
@yem said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Δεν είναι logo αυτό yem, είναι favicon. Και συνήθως δεν αλλάζει από το διαχειριστικό του site, αλλά θέλει πρόσβαση πιο εσωτερικά στα αρχεία
Αλλάζει και από το διαχειριστικό του Wordpress το favicon, νομίζω από το Site Identity στα settings του theme.
-
Να πάρει! Κι αυτό σαν το σήμα της ακατανόμαστης είναι..
-
@panormus772 said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Να πάρει! Κι αυτό σαν το σήμα της ακατανόμαστης είναι..
χαχαχ
αργατε ολοι, αργατε...
εδω και καιρο τοιμαζεται το λογκο αλλα δεν ειναι ετοιμον.
για αυτο εμεινε το φαου λάικ του γουορντπρες.
ε, ειναι και που εκανε και χαρηγεια η φαου 17000000 στον ντιμσαβα να γραψει οτι τα πετρελαια βγαζουν στην εξατμιση μανωλιες.
απο τον ντισαβά η απαντησις απο την ντέι ουάν οτι τοιμαζεται το λογκο αλλα ακομη ετοιμον νοτ.... -
Ορμα Δημήτρη! Η καλή πορεία είναι δεδομένη. Ξεκινα σιγα-σιγα να βλέπεις πως γράφεις και στην καμερα...
YΓ: Το "ποιοι είμαστε" τα σπάει...
-
Θεματάρα και τελείως χειροποίητη:
είστε περισσότερο μπασκετικοί ή γκαζιάρηδες; 11 ερωτήσεις για να ανακαλύψετε τι κρύβετε στο υποσυνείδητο: -
Μισό βρε Ντιμ, μηηηηπως δεν είναι έτσι για τον Φωτση; Δεν έχεις δει την πλυστική εποποιία των 5 βίντεο της μιας ώρας το καθενα; Πχ:
-
Θεματάρα και τελείως χειροποίητη:
είστε περισσότερο μπασκετικοί ή γκαζιάρηδες; 11 ερωτήσεις για να ανακαλύψετε τι κρύβετε στο υποσυνείδητο:Αν και είμαι λίγο μπασκετικός (Άρης, για), προφανώς τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό ήταν τα αυτοκινητιστικά, καθότι τρελαμένος με την ρόδα. Αυτά με το πλυντήριο κλπ, δεν τα ήξερα όμως και ούτε με αφορούν. Όταν όμως είδα την ερώτηση για τον Φασούλα, θυμήθηκα σε μια έκθεση (δεν θυμάμαι αν ήταν ΔΕΘ ή έκθεση αυτοκινήτου) στην Θεσσαλονίκη, όπου έγραφε το ταμπελάκι σε ένα Range Rover πρώτης γενιάς ότι αγοράστηκε από τον Φασούλα και γελούσαμε γιατί ξέραμε τον ιστορία με το Μίνι (που μάλλον είναι αστικός μύθος που βγήκε από την ταινία "Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή" και τον Hightower με το Civic πρώτης γενιάς) και λέγαμε ότι επιτέλους θα κάθεται σαν άνθρωπος...
Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;