-
@realzeus said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Δεν διαφωνώ. Απλά λέω ότι δεν πρέπει να κρίνουμε από τον περίγυρό μας. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν χρήμα...
Εννοείται ! Αλλά και εγώ μίλησα για τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Εξαιρέσεις πάντα θα υπάρχουν!
-
Την πήρε συνάδελφος και την περιεργάστηκα κάνα 5λεπτο στο parking. Ωραίο μέσα, ποιοτικό φαίνεται, τευτονικό design, σίγουρα στα λεφτά του no brainer σε σχέση με άλλα που κυκλοφορούν. Και πίσωςΔύο αρνητικά είδα:
- Με χαλάει κάτι στην μούρη σχεδιαστικά, δεν τους βγήκε, εκεί στην περιοχή με τα φανάρια (όπως και στον αντίστοιχο άσο).
- Αυτό το 'μια οθόνη απ άκρη σ' άκρη" είναι απελπιστικό ως σχέδιο. Προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Σε αντιπαράθεση, μπήκα χθες πρώτη φορά στην Tonale και είπα μπράβο ρε μάγκες, τι αμαξάρα φτιάξατε.
-
Για να μην παραπονιέστε η τογιοταιοι, να ενημερώσω ότι και εδώ έπεσε αύξηση 1400 περίπου ευρώ με προοπτική να ξεκινάει η επιδοτούμενη 20i στα 43 από 40 που λανσαρίστηκε.
Και ήδη ακούγονται φήμες και για περικοπές του πακέτου εξοπλισμού. Ήδη το μοντέλο 2024 από τον Ιούλιο και μετά έχει ανόητες περικοπές.
Δεν ξέρω που το πάνε ….. με τετοιες τιμές και επιτόκια.
Πραγματικά αισθάνομαι μαλακας.
Δουλεύω σαν το σκύλο δεν έχω πια προσωπική ζωή από την κούραση και τα λεφτά μου χάνουν καθημερινά την αξία τους. -
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Δουλεύω σαν το σκύλο δεν έχω πια προσωπική ζωή από την κούραση και τα λεφτά μου χάνουν καθημερινά την αξία τους.Ξέρουμε που το πάνε....αλλά και εσύ μην κοιτάς bmw, κοίτα πιο ταπεινά αυτοκινητάκια-κουβαδάκια, για τέτοια ειναι η Ελλάδα και μόνο (εκτός εαν έχεις εταιρικό)!
-
Για να μην παραπονιέστε η τογιοταιοι, να ενημερώσω ότι και εδώ έπεσε αύξηση 1400 περίπου ευρώ με προοπτική να ξεκινάει η επιδοτούμενη 20i στα 43 από 40 που λανσαρίστηκε.
Και ήδη ακούγονται φήμες και για περικοπές του πακέτου εξοπλισμού. Ήδη το μοντέλο 2024 από τον Ιούλιο και μετά έχει ανόητες περικοπές.
Δουλεύω σαν το σκύλο δεν έχω πια προσωπική ζωή από την κούραση και τα λεφτά μου χάνουν καθημερινά την αξία τους.This is called Inflation.
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Δουλεύω σαν το σκύλο δεν έχω πια προσωπική ζωή από την κούραση και τα λεφτά μου χάνουν καθημερινά την αξία τους.Ξέρουμε που το πάνε....αλλά και εσύ μην κοιτάς bmw, κοίτα πιο ταπεινά αυτοκινητάκια-κουβαδάκια, για τέτοια ειναι η Ελλάδα και μόνο (εκτός εαν έχεις εταιρικό)!
Κόλλημα με τη bmw έχεις φάει ρε συ Φανη.
Τα ίδια και χειρότερα κάνουν όλοι….
Ακόμα και τα κουβαδάκια 30 κάνουν πια. -
Κόλλημα με τη bmw έχεις φάει ρε συ Φανη.
Τα ίδια και χειρότερα κάνουν όλοι….
Ακόμα και τα κουβαδάκια 30 κάνουν πια.Αχααχαχαχα!! σε πειράζω γιατί έχει κολλήσει με την Χ1....καλά να πάθεις, άμα κολλήσεις με bmw μετά δύσκολα ξεκολλάς, μόνο η τογιότα μπορεί!!
25 τα κουβαδάκια, 50 οι bmw (80 εαν την θες της προκοπής). Με 35 παίρνεις Τέσλα.
-
Φτου και βγαίνω
-
Τα αυτοκίνητα δεν είναι επένδυση (εκτός αν μιλάμε για κάτι συλλεκτικό). Τα αυτοκίνητα τα αγοράζεις επειδή τα γουστάρεις και για να τα χαρείς. Αν θες επένδυση, αγοράζεις μετοχές.
-
@realzeus said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Τα αυτοκίνητα δεν είναι επένδυση (εκτός αν μιλάμε για κάτι συλλεκτικό). Τα αυτοκίνητα τα αγοράζεις επειδή τα γουστάρεις και για να τα χαρείς. Αν θες επένδυση, αγοράζεις μετοχές.
Είσαι αναρμόδιος να μιλάς γιατί δεν εχεις πουλήσει ποτε αυτοκίνητο μονο αγοράζεις
Είσαι αποθησαυριστής οχι επενδυτής -
Το συγκεκριμένο μάλλον θα σπάσει κάθε ρεκόρ αναξιοπιστίας..Τωρα διάβαζα για ενα παιδί που εμεινε απο φρένα στην ΕΟ με 140km/h σε αυτοκίνητο 6μηνου...
-
@kostis20 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Το συγκεκριμένο μάλλον θα σπάσει κάθε ρεκόρ αναξιοπιστίας..Τωρα διάβαζα για ενα παιδί που εμεινε απο φρένα στην ΕΟ με 140km/h σε αυτοκίνητο 6μηνου...
Ένα παράδειγμα σε τόσα κομμάτια και βγήκε ότι σπάει κάθε ρεκόρ αναξιοπιστίας ;
Υπάρχει ανάκληση για τη μονάδα των φρενών. Ηλεκτρονικό είναι το θέμα και όχι μηχανικό.
Κανεις δεν ξέρει αν είχε βγάλει κάποιο μήνυμα πριν, αν είχε κλείσει ραντεβού για αλλαγή, αν αν αν …. -
Μείνε εσύ δίχως φρένα εν κινήσει και έλα να μου πεις πως εντάξει μωρέ, μια φορά έγινε, πάλι καλά που δεν πάθαμε και τπτ.
Τέτοιες ανακλήσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Πως? Απλά δεν βγαίνει το προϊόν στην πιάτσα εάν δεν έχουν δοκιμαστεί τα θεμελιώδη ως προς την αντοχή και επαναληψιμότητα στη χρήση. Δυστυχώς τέτοια θέματα συμβαίνουν όμως και στις καλύτερες οικογένειες. -
Υπάρχει ανάκληση για τη μονάδα των φρενών. Ηλεκτρονικό είναι το θέμα και όχι μηχανικό.
Κανεις δεν ξέρει αν είχε βγάλει κάποιο μήνυμα πριν, αν είχε κλείσει ραντεβού για αλλαγή, αν αν αν ….Εκτός από τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου προβληματος ,το οποίο βασικά είναι ότι χειροτερο μπορεί να σου συμβεί ,εκτός από το να γίνει έκρηξη ξέρω γω ,απο ότι είδα η U11 έχει και πάρα πολλά άλλα θέματα.
Οπότε ναι ότι χειρότερο. -
Κανεις δεν ξέρει αν είχε βγάλει κάποιο μήνυμα πριν, αν είχε κλείσει ραντεβού για αλλαγή, αν αν αν ….Εκτός από τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου προβληματος ,το οποίο βασικά είναι ότι χειροτερο μπορεί να σου συμβεί ,εκτός από το να γίνει έκρηξη ξέρω γω ,απο ότι είδα η U11 έχει και πάρα πολλά άλλα θέματα.
Οπότε ναι ότι χειρότερο.Ποια αλλά θέματα ; software glitches που σβήνουν οθονες κλπ ; Αυτά πια γίνονται σε όλους.
Για τα φρένα σοβαρό αλλά περίπτωση να μείνει κάποιος χωρίς φρένα εν κινηση δεν έχει αναφερθεί άλλη παγκοσμίως που παρακολουθώ τα σχετικά groups.
Υπάρχει ανάκληση για τη μονάδα φρενών (πλακέτα) αλλά οχι κρίσιμη.
Σε γενικες γραμμές ρεκόρ αναξιοπιστίας ως διατύπωση είναι πολύ σοβαρή κατηγορία …. -
Σοβαρή κατηγορία?Δεν τους έκανα και μήνυση...Ούτε έχω ξανακουσει τέτοιο πρόβλημα σε τόσο καινούριο αυτοκινητο.Ουτε καν σε BMW...Τέλος πάντων δε νομίζω ότι το θέμα είναι η δική μου διατύπωση ,αν θες την αλλάζω.Προφανως άλλου είναι το πρόβλημα.Αν θες να συζητήσουμε αυτό Οκ .
-
Πως σταμάτησε το όχημα?
-
Σοβαρή κατηγορία?Δεν τους έκανα και μήνυση...Ούτε έχω ξανακουσει τέτοιο πρόβλημα σε τόσο καινούριο αυτοκινητο.Ουτε καν σε BMW...Τέλος πάντων δε νομίζω ότι το θέμα είναι η δική μου διατύπωση ,αν θες την αλλάζω.Προφανως άλλου είναι το πρόβλημα.Αν θες να συζητήσουμε αυτό Οκ .
Άλλο η σοβαρότητα του συμβάντος και άλλο η διατύπωση «ρεκόρ αναξιοπιστίας» και «παρα πολλά άλλα θέματα».
Προφανώς πρωτόγνωρη περίπτωση και μακάρι να μπορεσει να αποζημιωθεί για τη λαχτάρα του ο άνθρωπος.Το αυτοκινήτο σταμάτησε μόνο του τελικά
Έγινε σε εθνική με χαμηλή κίνηση
-
Εμένα από την αξιοπιστη Toyota πάει το μυαλό μου πίσω στο 2010 που έκλεισε με κάμποσα μύρια το θέμα της ανεξέλεγκτης επιτάχυνσης.
Συμπέρασμα: Μην τσιμπάτε στα περί αξιοπιστίας
-
Αν ειχε γινει αυτο σε κανα Peugeot ή Alfa Romeo , θα ειχε κρασαρει το φορουμ απο τα ποστ θαψιματος
Τωρα απλά γαργάραααα
BMW X1 3rd Generation 2022