-
Καλά 10 μήνες και ανοιχτή τιμή, άρα για ποιες προσφορές μιλάμε οέο ?
-
@criuser said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Αυτή την απορία την είχα κι εγώ..
-
Εαν δεν σου κάνει η τιμή όταν έρθει, ακυρώνεις....απλό είναι. Πάντα μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα, σε 10 μήνες μπορεί να μην υπάρχει ο πλανήτης!!
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Εαν δεν σου κάνει η τιμή όταν έρθει, ακυρώνεις....απλό είναι. Πάντα μιλάμε με τα σημερινά δεδομένα, σε 10 μήνες μπορεί να μην υπάρχει ο πλανήτης!!
Εντάξει αν η τιμή δεν έχει ιδιαίτερη απόκλιση όλα καλά τώρα αν το 40Κ γίνει 42-43Κ ε μάλλον υπάρχει δόλος. Πετάω το δόλωμα για τσιμπήσει το ψάρι και ελπίζω ότι κάποιοι θα εγκλωβιστούν ή θα έχουν ανάγκη να παραλάβουν.
Γιατί δεν είναι έτσι απλά ε δεν σου κάνει η τιμή πάρε την προκαταβολή πίσω!Πρώτον έχεις δανείσει το λεφτά σου , εμένα μου μου είπαν 6Κ.
Δεύτερον χάνεις 10 μήνες και είσαι χωρίς το αμάξι που είχες υπολογίσει. -
@tkin73 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Εντάξει αν η τιμή δεν έχει ιδιαίτερη απόκλιση όλα καλά τώρα αν το 40Κ γίνει 42-43Κ ε μάλλον υπάρχει δόλος. Πετάω το δόλωμα για τσιμπήσει το ψάρι και ελπίζω ότι κάποιοι θα εγκλωβιστούν ή θα έχουν ανάγκη να παραλάβουν.
Γιατί δεν είναι έτσι απλά ε δεν σου κάνει η τιμή πάρε την προκαταβολή πίσω!Πρώτον έχεις δανείσει το λεφτά σου , εμένα μου μου είπαν 6Κ.
Τα 40 να πάνε 42 δεν είναι τίποτα, 5% αύξηση...έως και αναμενόμενη (πιστεύω ότι θα τσιμπήσει βέβαια στο χιλιάρικο οχι παραπάνω). Κάποιος που δίνει 40Κ για αμάξι δεν θα ακυρώσει επειδή πήγε 42 όπως και κάποιςο που δίνει 20 δεν θα ακυρώσει επειδή πήγε 21, θα ακυρώσει ίσως εαν παει 25.
Όσο για την προκαταβολή, είναι όπου σε βρούν ή ανάλογα με τον έμπορο. Σε BMW παραδοσιακά έδινα από €200 έως €500 μαξ. Στην Κορόλα έδωσα €500 εαν θυμάμαι σωστά και είναι το μέγιστο που θα δεχόμουν να δώσω ως προκαταβολή γενικά....άντε €1.000 το πολύ.
Σίγουρα βέβαια το εκμεταλεύονται λόγω συγκυρίας και επειδή κάποιος με τους χρόνους αναμονής θα το σκεφτεί να ακυρώσει...αλλά κανείς δεν μας υποχρεώνει να αγοράσουμε!
-
Εγώ πάλι θα έβαζα παραγγελία στα τοπ 2 που θα ήθελα και όποιο ερχόταν πρώτο στην καλύτερη τιμή
-
@fanis75 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Δεύτερον χάνεις 10 μήνες και είσαι χωρίς το αμάξι που είχες υπολογίσει.Δεν ειναι καλη εποχη να αγορασεις τωρα αμαξι. Εγω μονο εταιρικο η ληζινγκ αν ειχα εταιρεια. Για αγορα μετρητης και τετοιο ποσο σε καμμια περιπτωση. Τωρα αν καποιος το θελει τοσο πολυ ε προφανως απο την στιγμη που δεν υπαρχουν αμαξια θα το εκμεταλλευτουν.
300 ευρω ειχα δωσει προκαταβολη για το δικο μου BMW, η τιμη ηταν ανοικτη αλλα το πηρα σε λιγοτερο απο 1.5 μηνα τοτε τοσο εκαναν να ερθουν. Οποτε η τιμη δεν αλλαξε.
-
Παντως μια διαμορφωση που εκανα σε Χ1 170 xline που εχει και μεταλλικο χρωμα με προσθηκη μονο του Driving Assistant Plus βγαινει 42.3Κ το αντιστοιχο gla 163 χωρις χρωμα χωρις acc, χωρις προσαρμοζόμενους προβολεις με θερμονωμενα καθισματα που εχει το Πακέτο Premium που δινει τις καλες οθονες βγαινει 46Κ ! δλδ και ακριβότερη η gla και με ελλειψεις...
-
Παντως μια διαμορφωση που εκανα σε Χ1 170 xline που εχει και μεταλλικο χρωμα με προσθηκη μονο του Driving Assistant Plus βγαινει 42.3Κ το αντιστοιχο gla 163 χωρις χρωμα χωρις acc, χωρις προσαρμοζόμενους προβολεις με θερμονωμενα καθισματα που εχει το Πακέτο Premium που δινει τις καλες οθονες βγαινει 46Κ ! δλδ και ακριβότερη η gla και με ελλειψεις...
Άμα βάλεις οθόνες στην GLA τέλος...
-
@netgeo said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ε ναι αλλά αν δεν βάλεις καλύτερα να είχαν αναλογικά όργανα είναι τόσο μεγάλα τα bezels που δείχνουν πολύ άσχημα
-
@netgeo said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Ε ναι αλλά αν δεν βάλεις καλύτερα να είχαν αναλογικά όργανα είναι τόσο μεγάλα τα bezels που δείχνουν πολύ άσχημα
Έτσι είναι η Merc, ή τα σκας ή απέξω κούκλα και από μέσα πανούκλα.
-
Το συμπέρασμα είναι πολύ πιο vfm αυτή την στιγμή η χ1 σε σχέση με gla και τελείως φρέσκια και με καλύτερους χώρους παντού (αν και 9εκ μακρύτερη λογικό δλδ ως ένα σημείο)
-
Το συμπέρασμα είναι πολύ πιο vfm αυτή την στιγμή η χ1 σε σχέση με gla και τελείως φρέσκια και με καλύτερους χώρους παντού (αν και 9εκ μακρύτερη λογικό δλδ ως ένα σημείο)
τωρα στο λανσάρισμα ναι
δεν είμαι και σιγουρος ότι θα είναι οι ιδιες τιμές σε κανα εξάμηνο!!!!
-
@cirus said in BMW X1 3rd Generation 2022:
τωρα στο λανσάρισμα ναι
δεν είμαι και σιγουρος ότι θα είναι οι ιδιες τιμές σε κανα εξάμηνο!!!!
42 τώρα 45 όταν θα το παραλάβεις!
-
Καμία σχέση τα δύο αυτοκίνητα. Μεταξύ μας όποιος οδηγήσει merc εάν δεν τίθενται οικονομικοί περιορισμοί δύσκολα πάει σε άλλο αυτοκίνητο. Η Χ1 είναι εξαιρετικά στημένο αυτοκίνητο και με όρους οδηγικής ευχαρίστησης και ότι άλλο μπορεί να προσθέσει ο καθένας. Η Gla είναι ένα μαγικό χαλί που θα σε πάει παντού σε ότι μοντ οδήγησης επιλέξεις με έναν τρόπο που μόνο αν το ζήσεις μπορείς να το καταλάβεις. Δεν υποστρέφει, δεν υπερστρέφει, δεν ακούς ήχο μηχανής, δεν κομπιάζει δεν γέρνει δεν κουράζει, δεν , δεν , δεν.... Μπαίνεις μέσα και κλείνει αεροστεγώς. Καταλαβαίνεις αν έχει έξω αέρα μόνο παρακολουθώντας κλαδιά των δέντρων. Το αμάξι είναι ακλόνητο. Ναι, με μικρότερο πορτ μπαγκαζ από το Χ1 και το ντάστερ . Άλλο? Μην αρχίσω να αναφέρω για την ποιότητα. Στην ταυτότητα του οχήματος αναφέρεται ακόμη και το όνομα αυτού που ηταν υπεύθυνος από το εργοστάσιο για το χτήσιμό του.
-
Μάλλον δεν έχεις εμπειρία από bmw
-
Μάλλον μιλας για πράγματα που δε γνωρίζεις
-
Έχεις εμπειρία από bmw και δη τις νεότερες και βρήκες την ποιότητα κύλισης του και ανεσης υποδεέστερη της φοβερής gla;;;;;
Ξαναλέω της gla!!!!
-
ναι
-
@spi_duster said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Καμία σχέση τα δύο αυτοκίνητα. Μεταξύ μας όποιος οδηγήσει merc εάν δεν τίθενται οικονομικοί περιορισμοί δύσκολα πάει σε άλλο αυτοκίνητο. Η Χ1 είναι εξαιρετικά στημένο αυτοκίνητο και με όρους οδηγικής ευχαρίστησης και ότι άλλο μπορεί να προσθέσει ο καθένας. Η Gla είναι ένα μαγικό χαλί που θα σε πάει παντού σε ότι μοντ οδήγησης επιλέξεις με έναν τρόπο που μόνο αν το ζήσεις μπορείς να το καταλάβεις. Δεν υποστρέφει, δεν υπερστρέφει, δεν ακούς ήχο μηχανής, δεν κομπιάζει δεν γέρνει δεν κουράζει, δεν , δεν , δεν.... Μπαίνεις μέσα και κλείνει αεροστεγώς. Καταλαβαίνεις αν έχει έξω αέρα μόνο παρακολουθώντας κλαδιά των δέντρων. Το αμάξι είναι ακλόνητο. Ναι, με μικρότερο πορτ μπαγκαζ από το Χ1 και το ντάστερ . Άλλο? Μην αρχίσω να αναφέρω για την ποιότητα. Στην ταυτότητα του οχήματος αναφέρεται ακόμη και το όνομα αυτού που ηταν υπεύθυνος από το εργοστάσιο για το χτήσιμό του.
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις που υστερεί η χ1 , προφανώς το προηγούμενο μοντέλο από το αντίστοιχο gla.
BMW X1 3rd Generation 2022