-
Αν κρίνω από το Σισμανόγλειο που ήμουν πρόσφατα (που θεωρείται και καλό νοσοκομείο) δύσκολα τα πράγματα, πολύ δύσκολα. Το θέμα της υγείας δεν νομίζω να λυθεί ποτέ σε αυτή τη χώρα. Προσπαθούν οι γιατροί, παλεύει το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά...
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Αν κρίνω από το Σισμανόγλειο που ήμουν πρόσφατα (που θεωρείται και καλό νοσοκομείο) δύσκολα τα πράγματα, πολύ δύσκολα. Το θέμα της υγείας δεν νομίζω να λυθεί ποτέ σε αυτή τη χώρα. Προσπαθούν οι γιατροί, παλεύει το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά...
Δεν θα λυθεί, γιατί δεν θέλει κανείς να λυθεί και προωθούν μερική ιδιωτικοποίηση (ο γνωστός διαπλεκόμενος θα αναλάβει). Τα ξέρει πολύ καλά ο γάτος να μας τα πει.
-
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Δεν θα λυθεί, γιατί δεν θέλει κανείς να λυθεί και προωθούν μερική ιδιωτικοποίηση (ο γνωστός διαπλεκόμενος θα αναλάβει). Τα ξέρει πολύ καλά ο γάτος να μας τα πει.
το υπερκομψο. το φαντ.
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Δεν έφαγα...
Εντωμεταξυ τώρα πιάνω τον ώμο μου και το σημείο όπου έκανα το εμβόλιο του κοβιντ έχει γίνει πέτρα. Και με ξύνει.
Δεν σε ξύνει.Σε τρώει.
Εσύ το ξύνεις. -
Βρε συ, σταματα να απαντάς μετά τόσο καιρό. Τι να σου απαντήσω;;;
Τι τρωει;;;;
Καλά είμαι δωξα τω Θεό
-
Στο Σισμανόγλειο, με εντυπωσίασε η αυτοματοποιημένη λιθοτριψία.
Είχα πάει γύρω-γύρω με το αυτοκίνητο, και από τον κωλόδρομο, μου πέσανε και μερικά σφραγίσματα! -
-
Όποιος έχει περάσει από δημόσιο νοσοκομείο έχει καταλάβει τι ήρωες είναι οι εργαζόμενοι εκεί.
Δυστυχώς η υγεία και η παιδεία είναι εχθροί των πολιτικών της χώρας (είναι πολλά τα συμφέροντα). -
Tων πολιτών θες να πεις, όχι των πολιτικών.
-
% of overweight adult population in Europe:
Croatia: 65%
Malta: 65%
Czechia: 60%
Hungary: 60%
Turkey: 59%
Slovakia: 59%
Finland: 59%
Romania: 59%
Greece: 58%
Slovenia: 58%
Poland: 58%
Latvia: 58%
Lithuania: 57%
Estonia: 57%
Portugal: 56%
Bulgaria: 55%
Germany: 54%
Spain: 54%
Ireland: 54%
Austria: 52%
Sweden: 51%
Norway: 51%
Belgium: 50%
Cyprus: 50%
Netherlands: 50%
Luxembourg: 48%
France: 47%Note: BMI>25
καλή όρεξη...
-
Μας πήραν την πρωτιά οι Βαλκάνιοι, αν και είμαστε στήθος με στήθος, κοιλιά με κοιλιά!
-
@antonakis said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Note: BMI>25
Δλδ έστω και 1 κιλό πάνω από το "κανονικό" σου, τεράστιο εύρος τιμών
-
Ναι αλλά επειδή είμαστε politically correct αποφεύγεται να πεις στον άλλο ότι πάχυνε.
Είσαι κούκλος, δε σου φαίνεται κλπ. -
Στην Ελλάδα δεν μασάμε ρε!!!!
Τα καταπίνουμε αμάσητα...
-
Αυτό το ΒΜΙ είναι οι γνωστές ύψιστες μαλακίες αυτών που νομίζουν ότι οι στατιστικές λένε αλήθειες.
Για το δικό μου 1,94 ύψος, το βάρος που μου δίνει είναι 94 κιλά.
Οντως όταν είχα το 2 μπροστά στην ηλικία μου είχα τα 94 κιλά. Οταν ακόμα ήταν το 1 μπροστά ήμουν και 82, αλλά δεν λέει κάτι αυτό.
Τότε έτρωγα χαλαρά 4 μεσαίου μεγέθους τυλιχτά για να καταλάβω ότι έφαγα κάτι.
Ανάλογες ιστορίες είχαμε και με την χοληστερίνη.
Πριν 40 χρόνια έλεγαν 240. Μετά πήγε 220, μετά 200, μετά 180, τώρα λένε για 160.
-
Για να πουλάνε φάρμακα….
Τέσσερα τυλιχτά Αθήνας ισούνται με ένα Θεσσαλονίκης βέβαια αλλά αυτό είναι άλλο θέμα… -
Μην το λες. Εχουν αλλάξει τα τυλιχτά και εδώ.
Εμένα όμως μου άρεσαν τα πιο μικρά.
Σαν τα σάντουιτς της Θεσσαλίας και βορειότερα. -
Κοροναϊός: Αποκαλύψεις για την προέλευσή του – Ενορχηστρωμένο αφήγημα, χρηματισμοί κι ένας μυστηριώδης θάνατος
......
Ένας πληροφοριοδότης μάλιστα ισχυρίζεται ότι οι αναλυτές της CIA που υποστήριζαν τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο δωροδοκήθηκαν ακόμη και για να αλλάξουν τη θέση τους, προκειμένου να απομακρυνθεί το ενδιαφέρον από την Κίνα και το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.
-
Κάποτε τα παιχνίδια πολέμου, έπαιζαν με τον ιο της ευλογιάς και μπήκε φρένο...
Αλλά ατυχήματα πάντα συμβαίνουν...
-
@bassstarlet said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Κοροναϊός: Αποκαλύψεις για την προέλευσή του – Ενορχηστρωμένο αφήγημα, χρηματισμοί κι ένας μυστηριώδης θάνατος
......
Ένας πληροφοριοδότης μάλιστα ισχυρίζεται ότι οι αναλυτές της CIA που υποστήριζαν τη θεωρία της διαρροής από το εργαστήριο δωροδοκήθηκαν ακόμη και για να αλλάξουν τη θέση τους, προκειμένου να απομακρυνθεί το ενδιαφέρον από την Κίνα και το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν.
καποτε οταν συζηταγες τετοια σε λεγανε ψεκ οχι μονο στα πληρωμενα ΜΜΕ αλλα και στα φορουμς. τωρα βρηκαν αλλα πραγματα να ασχοληθουν πχ τον πουτιν
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες