-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Είναι 155+155 χλμ το ταξίδι. Εκανα 130 χλμ εκεί σε βόλτες στα χωριά και σε δουλειές.
Σύνολο 450 χλμ το 3ήμερο που πήγα.
Ααα.. τώρα βάζεις και το ταξίδι από Αθήνα - Κύμη.

Γιατί ξεκίνησες μόνο με το Κύμη - Αθήνα, μετά πρόσθεσες τα 130 χλμ μέσα στην Εύβοια και σε λίγο θα βάλεις και όσα χιλιόμετρα έκανες στην Αθήνα κάνα δυο μέρες πριν φύγεις για Κύμη και θα μας πεις ότι αφορούσαν ψώνια για το χωριό.
Ακόμη κι έτσι όμως, υπάρχουν ηλεκτρικά που το καλύπτουν χωρίς φόρτιση.

-
@katafractos17 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Είναι 155+155 χλμ το ταξίδι. Εκανα 130 χλμ εκεί σε βόλτες στα χωριά και σε δουλειές.
Σύνολο 450 χλμ το 3ήμερο που πήγα.
Ααα.. τώρα βάζεις και το ταξίδι από Αθήνα - Κύμη.

Γιατί ξεκίνησες μόνο με το Κύμη - Αθήνα, μετά πρόσθεσες τα 130 χλμ μέσα στην Εύβοια και σε λίγο θα βάλεις και όσα χιλιόμετρα έκανες στην Αθήνα κάνα δυο μέρες πριν φύγεις για Κύμη και θα μας πεις ότι αφορούσαν ψώνια για το χωριό.
Ακόμη κι έτσι όμως, υπάρχουν ηλεκτρικά που το καλύπτουν χωρίς φόρτιση.

στον επομενο τονο, θα εχει κανει συνολικα 1000 χλμ στην ευβοια

-
Μα δεν με νοιάζουν τα ηλεκτρικά έτσι και αλλιώς.
Μόνο όταν βγάλουν φτηνά πόλης κάτω από 15000 προ επιδοτήσεων θα τα κοιτάξω, γιατί μόνο για εκεί αξίζουν στο σημερινό επίπεδο αυτονομίας και φορτίσεων που είναι και ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα συμπεριφέρονται όσο παλιώνουν.
Και βέβαια αν και εγώ είχα λήζινγκ και δεν με ένοιαζε τίποτα από τα παραπάνω, θα τα έβλεπα αλλιώς.
Αλλά όταν πρέπει να τα πληρώσεις και να σε νοιάζει και η μεταπώληση, τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.
-
Μόνο όταν βγάλουν φτηνά πόλης κάτω από 15000 προ επιδοτήσεων θα τα κοιτάξω, γιατί μόνο για εκεί αξίζουν στο σημερινό επίπεδο αυτονομίας και φορτίσεων που είναι και ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα συμπεριφέρονται όσο παλιώνουν.
Και βέβαια αν και εγώ είχα λήζινγκ και δεν με ένοιαζε τίποτα από τα παραπάνω, θα τα έβλεπα αλλιώς.
Αλλά όταν πρέπει να τα πληρώσεις και να σε νοιάζει και η μεταπώληση, τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.
αρα δεν θα πάρεις ποτε!!! αυτο που λες με τις σημερινές τιμές γενικά στα αυτοκίνητα δεν προκειται να γίνει.
-
Αλλά όταν πρέπει να τα πληρώσεις και να σε νοιάζει και η μεταπώληση, τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα.Και χωρίς λήζινγκ σε ηλεκτρικό θα πήγαινα αν μπορούσα. 100%
-
Πρόβλημα για τους μεταφορείς στη Βρετανία. Αλλά οι γραφειοκράτες δεν σκέφτονται πώς θα φτάσουν τα φορτία στον προορισμό τους:
Πρόστιμο γιατί δεν καταχώρησες τα στοιχεία σε πλατφόρμα που δεν δούλευε; Πόσο Ελλάδα μου θυμίζε αυτό!
-
@fanis75 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σήμερα επιστρέφοντας από το γνωστό μέρος, έκαψα τόσο λίγο, που έκανα στάση για μπουγάτσα, η οποία βγήκε τζάμπα...

Με ηλεκτρικό θα έκαιγες ακόμα λιγότερα που θα μπορούσες να κάνεις στάση για συναγρίδα!
Στα όνειρα σας μόνο...

Oπως στα δικά σου που τρώτε 3 άτομα με €20!?!?!

Πάντως σίγουρα τρως παραπάνω από 1 μπουγάτσα με τα χρήματα που θα εξοικονομήσεις με το ηλεκτρικό αμάξι!
-
@katafractos17 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Και χωρίς λήζινγκ σε ηλεκτρικό θα πήγαινα αν μπορούσα. 100%
Και εγώ! Όπως εξάλλου και έκανα.

-
ακόμα δεν γνωρίζουμε πως θα συμπεριφέρονται όσο παλιώνουν.
Ναι, 15 χρόνια δε φτάνουν για να βγάλουμε συμπέρασμα.
-
@dg79 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ναι, 15 χρόνια δε φτάνουν για να βγάλουμε συμπέρασμα.
Mην του τα λές απότομα, θα συνειδητοποιήσει πόσο χρονών ειναι...

-
Ίσως γι αυτό δε χωνεύει τα ηλεχτρικά, το technology gap βλέπεις

-
@cirus said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@georgemit said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το ίδιο λέμε κάποιοι και για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το ηλεκτρικό συμφέρει αν στο χαρίσουν.
Αν έχεις καινουριο θερμικό ή έστω σχετικά καινούριο δε σε συμφέρει να πας σε ηλεκτρικό. Το πιο οικονομικό αυτοκίνητο είναι αυτό που έχεις.
Ηλεκτρικό μόνο αν το προηγούμενό σου έχει βγάλει τα λεφτά του - φάει τα ψωμιά του.Μα το καινουργιο ηλεκτρικο δεν το αγοραζεις για οικονομία αλλα γιατι ειναι πολύ καλύτερο σαν αυτοκινητο. Δεν συμφερει ετσι και αλλιως η αγορα οποιουδηπωτε καινουργιου αυτοκινητου ανεξαρτητως καυσιμου
Ο @georgemit έχει ένα hyundai i30... αν θυμάμαι καλά τις τιμές είχε 24-26κ.
Ποιο ηλεκτρικό είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο σε αυτή την τιμή?
-
ΣΩΠΑ!!!!!!!!
ΕΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!!!
ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ !!!!!!
-
@gtsartsal said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Το ίδιο λέμε κάποιοι και για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το ηλεκτρικό συμφέρει αν στο χαρίσουν.
Αν έχεις καινουριο θερμικό ή έστω σχετικά καινούριο δε σε συμφέρει να πας σε ηλεκτρικό. Το πιο οικονομικό αυτοκίνητο είναι αυτό που έχεις.
Ηλεκτρικό μόνο αν το προηγούμενό σου έχει βγάλει τα λεφτά του - φάει τα ψωμιά του.Μα το καινουργιο ηλεκτρικο δεν το αγοραζεις για οικονομία αλλα γιατι ειναι πολύ καλύτερο σαν αυτοκινητο. Δεν συμφερει ετσι και αλλιως η αγορα οποιουδηπωτε καινουργιου αυτοκινητου ανεξαρτητως καυσιμου
Καλυτερο σε τι?
Σαν ησυχια και ποιοτητα κυλισης πχ ΟΛΑ που ειναι σε αυτη την τιμη.
Σαν θερμικη απόδοση ΟΛΑ.
Σε οικονομια καυσιμου ΟΛΑ
Σε οικονομια Service ΟΛΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ PARKING ξεχνα ολα τα απο πάνω και βάλε ΚΑΝΕΝΑ. Τα εχουμε ξαναπει 100 φορες τα ηλεκτρικα ειναι πολύ καλύτερα αυτοκινητα αλλα ΜΟΝΟ αν μπορεις να φορτιζεις σπιτι σε parking. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και δεν αξιζουν
Εχει ρωτησει φιλος μου που δεν εχει parking και ψηνοταν να παρει και τον αποθαρρυνα. Του ειπα πολυ καλύτερα να παρεις HYBRID. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FAN boy. Αντιμετωπίζω κάθε περιπτωση ξεχωριστα αναλογα με τις αναγκες του καθενος.
-
ΟΛΑ! Ακόμα και το ταπεινό UT με €23.000.
-
Καλυτερο σε τι?
Σαν θερμικη απόδοση ΟΛΑ.
Σε οικονομια Service ΟΛΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ PARKING ξεχνα ολα τα απο πάνω και βάλε ΚΑΝΕΝΑ. Τα εχουμε ξαναπει 100 φορες τα ηλεκτρικα ειναι πολύ καλύτερα αυτοκινητα αλλα ΜΟΝΟ αν μπορεις να φορτιζεις σπιτι σε parking. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ και δεν αξιζουν
Εχει ρωτησει φιλος μου που δεν εχει parking και ψηνοταν να παρει και τον αποθαρρυνα. Του ειπα πολυ καλύτερα να παρεις HYBRID. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ FAN boy. Αντιμετωπίζω κάθε περιπτωση ξεχωριστα αναλογα με τις αναγκες του καθενος.
Έγραψες
Μα το καινουργιο ηλεκτρικο δεν το αγοραζεις για οικονομία αλλα γιατι ειναι πολύ καλύτερο σαν αυτοκινητο
Δεν μου είπες συγκεκριμένα κάποιο πολύ καλύτερο.
Σε οικονομία αν έχεις parking ναι συμφωνώ.... Αν όχι, ποιο είναι ?
-
UT με €23.000.
https://aionauto.gr/campaign-aion-ut/
Δεν το ήξερα... Αυτό εννοείς? Ε, όχι, δεν νομίζω .....
-
Καλυτερο σε τι?
Σαν θερμικη απόδοση ΟΛΑ.
Σε οικονομια Service ΟΛΑ
Έγραψες
Μα το καινουργιο ηλεκτρικο δεν το αγοραζεις για οικονομία αλλα γιατι ειναι πολύ καλύτερο σαν αυτοκινητο
Δεν μου είπες συγκεκριμένα κάποιο πολύ καλύτερο.
Σε οικονομία αν έχεις parking ναι συμφωνώ.... Αν όχι, ποιο είναι ?
Δεν το παιρνεις για οικονομια απλα με ρωτησες που ειναι καλύτερο και ειναι ΚΑΙ σε αυτό, εγω φταιω που ειναι σε ολα καλύτερο? Αν ηταν καλυτερο μονο σε οικονομια και οχι και σαν κυλιση , αθορυβο, πολυ καλυτερο σε επιταχυνσεις εν σταση και ρεπριζ και ενα σωρο αλλα δεν θα το προτεινα
εσυ δεν ρωτησες που ειναι καλύτερο? Βγαλε τα της οικονομιας και παρε υποψιν σου τα υπολοιπα αν σε χαλάει
ΑΙΟΝ V φτανεις τα 28 αλλα ειναι αμαξαρα (ασχημο αλλα αμαξαρα για τα χρήματα):
https://aionauto.gr/vehicles/aion/aion-v/ -
This post is deleted! -
UT με €23.000.
https://aionauto.gr/campaign-aion-ut/
Δεν το ήξερα... Αυτό εννοείς? Ε, όχι, δεν νομίζω .....
Εχεις οδηγησει ποτε σου ηλεκτρικό?
οποιωδηποτε πλην dacia spring και αυτά τα ψευτικα τα microcar ειναι καλύτερα αυτοκινητα
Το YUDO που πήρα 21χιλιάρικα ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ σε ποιοτητα κυλισης από αυτοκινητα των 35000-40000 ευρώ με βενζινη
κανε μια χαρη στον εαυτο σου, δοκιμασε να οδηγεις ενα για μια βδομαδουλα αν μπορεις να νοικιασεις ενα και ελα να μας πεις τα δικα σου συμπερασματα, ασε τα δικά μας, δεν προσπαθω να στην πω, δοκιμασε μονος σου και ελα πες μου, @cirus μου λες χαζομαρες, τα βενζινη ειναι πολυ καλύτερα σε εμπειρια οδηγησης
ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ αν δεν εχεις σπιτι παρκινγκ, το δεχομαι ασυζητητι, δεν παω να τα βγαλω τελεια ειναι μεγαλο προβλημα αυτό. Αλλα αλλο αυτό και αλλο αν το αυτοκινητο ειναι καλύτερο ή οχι σαν αυτοκινητο και μονο αν βγαλεις εκτος το θεμα φορτισης στο σπιτι
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά