-
Βεβαίως, να πούμε ότι έχει αναχθεί σε επιστήμη το θέμα διότι τα tesla δεν έχουν περιμετρικές κάμερες

Πάντως ναι, σίγουρα το να φεύγεις μπροστά είναι πιο εύκολο, αλλά και το να κάνεις ένα σωρό ελιγμούς στον dc για να μπεις με τον κωλο είναι κάπως. Ειδικά όταν δεν είσαι σε supercharger (που είναι σχεδιασμένος όλος ο χώρος για είσοδο με όπισθεν), αλλά σε κάποιο σεα/βενζιναδικο, όπου σε βλέπουν να κάνεις γυροβολιές και απορούν
-
Αν χρειάζεσαι ένα σωρό ελιγμούς για να παρκάρεις με την όπισθεν, δεν φταίνε οι κάμερες ούτε ο φορτιστής, το δίπλωμα φταίει

Με την όπισθεν μπαίνεις με μία κίνηση σε 5 δευτερόλεπτα. Με τη μούρη είναι που κάνεις τον χορό του Ζαλόγγου για να ισιώσεις σε στενή θέση.
Όσο για τις κάμερες, έχοντας τρεις ταυτόχρονες γωνίες λήψης, παρκάρεις με ακρίβεια χιλιοστού. Το 360 είναι απλώς για να πουλάνε εφέ τα infotainment

-
Το τοπικό σε μια φωτογραφία

-
@scotch said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Αν χρειάζεσαι ένα σωρό ελιγμούς για να παρκάρεις με την όπισθεν, δεν φταίνε οι κάμερες ούτε ο φορτιστής, το δίπλωμα φταίει

Με την όπισθεν μπαίνεις με μία κίνηση σε 5 δευτερόλεπτα. Με τη μούρη είναι που κάνεις τον χορό του Ζαλόγγου για να ισιώσεις σε στενή θέση.
Όσο για τις κάμερες, έχοντας τρεις ταυτόχρονες γωνίες λήψης, παρκάρεις με ακρίβεια χιλιοστού. Το 360 είναι απλώς για να πουλάνε εφέ τα infotainment

Τα ξαναλέμε όταν πας να φορτίσεις σε μη τεσλα φορτιστή και κάνεις μανούβρες να χωρέσεις το φορτηγάκι σου μεταξύ αντλιών βενζίνης και φορτιστών

-
@dettol said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Τα ξαναλέμε όταν πας να φορτίσεις σε μη τεσλα φορτιστή και κάνεις μανούβρες να χωρέσεις το φορτηγάκι σου μεταξύ αντλιών βενζίνης και φορτιστών

Στείλε κανέναν φορτιστή να καταλάβω, γιατί δεν το έχω αντιμετωπίσει.edit: Να, έχω φορτίσει εδώ. Κάτι τέτοιο εννοείς; Και είναι και ELPE, δεν το θυμόμουν (καλά είχα φορτίσει).
-

Στείλε κανέναν φορτιστή να καταλάβω, γιατί δεν το έχω αντιμετωπίσει.edit: Να, έχω φορτίσει εδώ. Κάτι τέτοιο εννοείς; Και είναι και ELPE, δεν το θυμόμουν (καλά είχα φορτίσει).
Εδώ ο πιο πρόσφατος
https://maps.app.goo.gl/hjqaU28GBagk6PYm7?g_st=icΕδώ το Σπαθοβούνι με κατεύθυνση προς νότο
https://maps.app.goo.gl/magxQ8UPhDTgxnLu6?g_st=icΜε κατεύθυνση προς βορρά
https://maps.app.goo.gl/fs5q9U3M9U4tdj3f7?g_st=ic
Οι 360αρηδες είναι άνετοι. Αλλά στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει και τον 50αρη δίπλα στο μίνι μάρκετ -
Κατάλαβα τι λες. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις, πιστεύω πως θα δυσκολευτεί κανείς περισσότερο να βγει, αν θεωρήσει πιο εύκολο να το βάλει με τη μούρη, παρά να το βάλει εξαρχής με την όπισθεν και να φύγει μετά "κύριος". Εγώ όπως και να 'χει με την όπισθεν θα το έβαζα (έχει δεν έχει φορτιστή), επειδή έχει συνηθίσει το σύστημα να πηγαίνει "αυτόματα", για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
Εδώ το Σπαθοβούνι με κατεύθυνση προς νότο
https://maps.app.goo.gl/magxQ8UPhDTgxnLu6?g_st=icΚοίτα σκηνή που πέτυχε η google στο Σπαθοβούνι --> https://maps.app.goo.gl/479vaYtKwsqwTFWj9

-
Κατάλαβα τι λες. Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις, πιστεύω πως θα δυσκολευτεί κανείς περισσότερο να βγει, αν θεωρήσει πιο εύκολο να το βάλει με τη μούρη, παρά να το βάλει εξαρχής με την όπισθεν και να φύγει μετά "κύριος". Εγώ όπως και να 'χει με την όπισθεν θα το έβαζα (έχει δεν έχει φορτιστή), επειδή έχει συνηθίσει το σύστημα να πηγαίνει "αυτόματα", για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
Εδώ το Σπαθοβούνι με κατεύθυνση προς νότο
https://maps.app.goo.gl/magxQ8UPhDTgxnLu6?g_st=icΚοίτα σκηνή που πέτυχε η google στο Σπαθοβούνι --> https://maps.app.goo.gl/479vaYtKwsqwTFWj9

Αχαχαχαχααχαχ. Ούτε βαλτή να ήταν!!!!!
-
-
έχουν περιμετρικές κάμερες
περιμε-τί;
Περιμένουν κάτι;Κάμερα ξέρω τί είναι, έχω μία με 24πίξελ που δείχνει πίσω κάτι abstract τοπία.
-
@jousis said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
έχουν περιμετρικές κάμερες
περιμε-τί;
Περιμένουν κάτι;Κάμερα ξέρω τί είναι, έχω μία με 24πίξελ που δείχνει πίσω κάτι abstract τοπία.
Τα αυτοκίνητα τσέπης δεν έχουν ανάγκη από τέτοια εξτραδακια, απλά τα φοράς και φεύγεις

-
οπότε ξεκάθαρα η σωστή θέση είναι πίσω αριστερά.
Εκεί ειναι στο Βόλβο. Στον Κινέζο ειναι μπροστά δεξιά. Δεν έχω αποφασίσει τι με βολεύει περισσότερο. Στο σπίτι μου ειναι το ίδιο ακριβώς.
-
@fanis75 said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
οπότε ξεκάθαρα η σωστή θέση είναι πίσω αριστερά.
Εκεί ειναι στο Βόλβο. Στον Κινέζο ειναι μπροστά δεξιά. Δεν έχω αποφασίσει τι με βολεύει περισσότερο. Στο σπίτι μου ειναι το ίδιο ακριβώς.
Μπροστά δεξιά είναι η μόνη θέση που θα με εμποδίσει να αγοράσω γιατί δεν βολεύει χωροταξικά στο γκαράζ.
Έχω μια κολώνα.Γενικά επειδή όντως είναι μικρό εμένα, τπτ δεν με δυσκολεύει, απλά είχα προβλέψει φορτιστή για αριστερά πίσω ή/και μπροστά. Δεν το είχα σκεφτεί τόσο αναλυτικά. Ίσως θα έπρεπε γιατί ο καθένας την βάζει όπου του καπνίσει τελικά.
-
σως θα έπρεπε γιατί ο καθένας την βάζει όπου του καπνίσει τελικά
μακρυα απ τον κ...ο μας και ας την βαζει οπου θελει
-
Πρώτη (αναγκαστική καθώς ξέχασα να φορτίσω το βράδυ) φόρτιση σε eko 120αρη και όλα μια χαρά, φόρτισα ως επισκέπτης, ξεκίνησε με τη πρώτη.
Το μόνο μείον η αρχική χρέωση 45€, που στην επιστρέφει μετά την ολοκλήρωση.
Ίσως αν είχα κάνει εγγραφή να μην είχε αυτή τη χρέωση, δε το έψαξα καθώς βιαζομουν.Τόσο τυχερός είμαι ή είστε πολύ γκρινιάρηδες;

-
@dg79 said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Πρώτη (αναγκαστική καθώς ξέχασα να φορτίσω το βράδυ) φόρτιση σε eko 120αρη και όλα μια χαρά, φόρτισα ως επισκέπτης, ξεκίνησε με τη πρώτη.
Το μόνο μείον η αρχική χρέωση 45€, που στην επιστρέφει μετά την ολοκλήρωση.
Ίσως αν είχα κάνει εγγραφή να μην είχε αυτή τη χρέωση, δε το έψαξα καθώς βιαζομουν.Τόσο τυχερός είμαι ή είστε πολύ γκρινιάρηδες;

δεν εχω φορτισει ποτε ως επισκεπτης (δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα) οποτε υποθετω οτι το 45αρι επεσε για αυτον ακριβως τον λογο. Ενεργοποιησες απο το app ή απο το pos απευθειας;
Προσωπικα ουτε εγω ειχα ποτε θεμα με αυτην την εταιρεια, αλλα βλεπω συχνα πυκνα παραπονα, οποτε δεν γινεται να ειναι ολοι αμπαλοι. Υπαρχουν βεβαιως και κατι αστειες γκρινιες οτι δεν δουλευουν συγκεκριμενοι φορτιστες και μετα βλεπεις απο το app οτι δεν ειναι καν ενεργοποιημενοι απο τον δεδδηε

-
δεν εχω φορτισει ποτε ως επισκεπτης (δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα) οποτε υποθετω οτι το 45αρι επεσε για αυτον ακριβως τον λογο. Ενεργοποιησες απο το app ή απο το pos απευθειας;
με την καρτα της εκο μπορώ να πάω, να κάνω ταπ και να φύγω χωρίς να επιλέξω πόσο θέλω να φορτίσω;
Γιατί αυτό δεν μου έπαιζε τότε.
Το app είναι ηλίθιο αλλά δεν έχω λόγο να το χρησιμοποιήσω αν παίζει οκ η κάρτα μου.
-
με την καρτα της εκο μπορώ να πάω, να κάνω ταπ και να φύγω χωρίς να επιλέξω πόσο θέλω να φορτίσω;
αυτο ακριβως εκανα το σαββατο. Δεν εβγαλε επιλογη χρηματων ή ενεργειας που επιθυμουσα.
-
Αν οι γκουρου της ηλεκτροκινησης εδω μεσα που ειναι το 0,0000000001 του πληθυσμου δεν μπορειτε να βρειτε ακρη , φανταστειτε τον μπαρμπα Μητρου απ το Μαυρολιθαρ που πρεπει να παει να φορτωσ ραδικια κατσαρα απ του χουραφ με το Τεσλα αγροτικο, για να προυλαβ την λαικη στην Πετρομαγουλα .
-
@otso said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Αν οι γκουρου της ηλεκτροκινησης εδω μεσα που ειναι το 0,0000000001 του πληθυσμου δεν μπορειτε να βρειτε ακρη , φανταστειτε τον μπαρμπα Μητρου απ το Μαυρολιθαρ που πρεπει να παει να φορτωσ ραδικια κατσαρα απ του χουραφ με το Τεσλα αγροτικο, για να προυλαβ την λαικη στην Πετρομαγουλα .
Βάλε κανένα μηδενικό ακόμα ανάμεσα στην υποδιαστολή και τον άσσο!
Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων