-
@gatoz said in Περί ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ αυτοκινήτων:
Ομάδα καλημέρα!
Γκρουπ αλληλοϋποστήριξης και ψυχοθεραπείας, Ανώνυμοι Στελλαντόπληκτοι, όπου οι συμμετέχοντες αντλούν κουράγιο και υπομονή, μοιραζόμενοι τα κοινά παθήματά τους.
Άραγε υπάρχει κανείς που έχει chip "1 χρόνος χωρίς βλάβη";
-
Τιτλος θρεντ: Περί ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ αυτοκινήτων
Το πρωτο πραγμα που βλέπει καποιος οταν μπεί: Eνα Peugeot να το παιρνει οδική.
Αυτό τα λέει ολα νομιζω.
-
Μήπως είχε κύμα και ζαλίστηκε; Αν το αφήσεις να ξαπλώσει μια μέρα να περάσει η ναυτία;
-
όλα τα έχουν μελετήσει όμως οι γάλλοι.
Μέχρι και την αεροδυναμική στην οδική.
-
Είχε χάσει 5 κιλά ο γάτος από την αγωνία να βρει μία βλάβη βρε παιδί μου στο παράνομο γκρούπ που διαγράφει κόσμο...

-
@criuser said in Περί ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ αυτοκινήτων:
Είχε χάσει 5 κιλά ο γάτος από την αγωνία να βρει μία βλάβη βρε παιδί μου στο παράνομο γκρούπ που διαγράφει κόσμο...

κάντε και ένα κλικάκι εδώ κάτω...
Τι έχουνε τα έρμα και χαλάνε -
Θα το έχει πάει σε πολλές σκόνες και χώμα φαίνεται.

Να ρίξει ένα σπρέι σιλικόνης.
-
-
@ilias-a said in Περί ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ αυτοκινήτων:
https://www.drive.gr/news/tehnologia/i-toyota-htypa-ton-kinitira-me-sfyri-gia-na-dei-thelei-allagi
Πόσο πρωτόγονοι;
Ακόμη στα δέντρα ζουν.
Στα Peugeot ανάβει το λαμπάκι στον καντράν και σου λέει "Βλάβη. Άλλαξε κινητήρα".
Όλα οι Γάλλοι πια;

-
μπήκα για το τρίξιμο, εμεινα για τον report builder.
Κάνω σαμπ να δω και vb6 content.
-

Κανέναν δεν διαγράφουν....μια χαρά ειμαι στο γκρούπ και χωρίς να έχω Πεζό. Και φυσικά δεν ειναι παράνομο, κανονικό γκρουπ στο ΦΒ ειναι.
Τι έχουνε τα έρμα και χαλάνεΤι έχει, δεν δείχνει κάτι....!
-
@fanis75 said in Περί ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ αυτοκινήτων:

Κανέναν δεν διαγράφουν....μια χαρά ειμαι στο γκρούπ και χωρίς να έχω Πεζό. Και φυσικά δεν ειναι παράνομο, κανονικό γκρουπ στο ΦΒ ειναι.
Τι έχουνε τα έρμα και χαλάνεΤι έχει, δεν δείχνει κάτι....!
ηχο ακουσες? χαλασμενοι μεντεσεδες σε 6 μηνωνε χρεπι
-
ηχο ακουσες? χαλασμενοι μεντεσεδες σε 6 μηνωνε χρεπι
Ααα αυτο λες....εεε ναι ΟΚ, μπορει απλα να ειναι χωμα ή να θέλουν WD40. Πταίσμα ειναι αυτό για Στελάντις, έχουν πιο σοβαρά θεματα.
-
Τα περισσότερα πράγματα χαλούν λόγω κακής χρήσης και κακής ή ελλειπους συντήρησης. Ο αδελφός μου ακόμα και Leopard A5 μπορεί να το βγάλει off. Στα χέρια μου το νταστερ δεν έχει κάνει Τσικ. Στα δικά του με την αγάπη που έχει για δαυτο, θα είχε γίνει αστροσκονη.
-
@panos2171 said in Περί ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ αυτοκινήτων:
Βέβαια ακόμα και που έβγαλε τον προβληματικό 1.33 πέρασε στα ψιλά κάτι λογικό βέβαια.
Δεν ηταν μόνο αυτός...Και ο D4-D ειχε πολλα προβλήματα και ο 1ΖΖ-FE και αλλοι 2-3 αλλα κυκλοφορησαν κυρίως Β.Αμερική
Περί ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ αυτοκινήτων