-
Στα τούνελ στον Άγιο Κωνσταντίνο είχε κόκκινο Χ στη δεξιά λωρίδα. Έμεινα στην αριστερή με 90, και με προσπερνούσαν από δεξιά... Ευτυχώς που δεν υπήρχε εμπόδιο μέσα στη σήραγγα.
-
edit. Χρήστη @terryp117 μπορείτε να καταθέσετε τα παράπονα σας με προσωπικό μήνυμα {Mod}
-
-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Στα τούνελ στον Άγιο Κωνσταντίνο είχε κόκκινο Χ στη δεξιά λωρίδα. Έμεινα στην αριστερή με 90, και με προσπερνούσαν από δεξιά... Ευτυχώς που δεν υπήρχε εμπόδιο μέσα στη σήραγγα.
Βρήκαμε και τον 2ο που ρίχνει ταχύτητα στα τούνελ.
Αν βρούμε κ 3ο να πάρουμε ταξί να μοιραστούμε τα έξοδα.Στις εθνικές κυκλοφορούν μόνο ζόμπι, εκεί έχω καταλήξει.
Βάζουν 110/120 και πάνε στον αυτόματο. -
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αν βρούμε κ 3ο να πάρουμε ταξί να μοιραστούμε τα έξοδα.Στις εθνικές κυκλοφορούν μόνο ζόμπι, εκεί έχω καταλήξει.
Βάζουν 110/120 και πάνε στον αυτόματο.Όσο κάθονται στις σωστές λωρίδες δεν με πειράζουν!
Αυτό σημαίνει ότι πιάνουν τα 110 στην δεξιά και πάνε, βρίσκουν πιο αργό βγαίνουν αριστερά προσπερνούν και ξαναπιάνουν δεξιά!
Αν πάνε με 110 αριστερά ή στη μέση, θέλουν σφάξιμο!!! -
Βάζουν 110/120 και πάνε στον αυτόματο.Και αριστερη λουριδα, κανα 3λεπτο για να προσπερασουν συρομενη νταλικα.
-
Κανεις ΙΧ δεν παει δεξια οταν εχει 3 λωριδες.
Τους περνάω εγώ όλους με τα όρια , άντε με +10 στο κοντέρ (δλδ +6 πραγματικά).
80, 90, 100 στην μεσαία πάνε πάντα.Στα τούνελ επιτέλους να καταργήσουν αυτό το 80άρι γιατί είναι τρομερά επικίνδυνο η δεξιά να είναι 80 και η αριστερή 140.
Ή να κόψουν κώλους σε όποιον πάει 90+ να τελειώνουμε.
Ηλίθια χώρα. -
80, 90, 100 στην μεσαία πάνε πάντα.Εγώ πάω στην πιο δεξιά που γίνεται ακόμα και αν είμαι με πολύ πάνω από το όριο ταχύτητας!!
Αυτό με τα 80 στην μεσαία και από δεξιά να τους περνάει η νταλίκα με 90 που είναι το όριο για αυτήν, είναι για σφάξιμο!!!@A-d-P μπορείς να βγάλεις ένα στατιστικό του πόσες κλήσεις έχουν κοπεί για κίνηση σε λάθος λωρίδα κυκλοφορίας;;;
-
@nickthetrib said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αυτό με τα 80 στην μεσαία και από δεξιά να τους περνάει η νταλίκα με 90 που είναι το όριο για αυτήν, είναι για σφάξιμο!!!
Αν ταξιδέψεις σε εθνική όταν είναι άδεια (το κάνω συχνά), βλέπεις απιστευτα πραγματα. 3 λωριδες πιασμενες ολοι κατω απο τα ορια.
Ο καθένας εστιάζει στο πλάνο που έχει στο μυαλό του και δεν προσαρμόζεται στις συνθήκες ποτέ
Και απο το πουθενα ερχεται και ο γρηγορος με τα 150 που κολλαει στα 10μ απο τον αργο της αριστερης που προσπερναει (ευτυχως αυτοι ειναι πλεον σπανιοι γιατι δεν εχουν λεφτα για να τρεχουν).
-
80, 90, 100 στην μεσαία πάνε πάντα.Στα τούνελ επιτέλους να καταργήσουν αυτό το 80άρι γιατί είναι τρομερά επικίνδυνο η δεξιά να είναι 80 και η αριστερή 140.
Ηλίθια χώρα.η αλήθεια είναι πως στα τούνελ της αθηνών πατρών αλλά και γενικά εκτός τουνέλια τα όρια είναι ανεκτά, πολλά 130άρια και 100άρια εν τούνελ που τα λες μέχρι και οκέι
στην άλλη εο είναι απαράδεχτα -
@gatoz said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ηλίθια χώρα.η αλήθεια είναι πως στα τούνελ της αθηνών πατρών αλλά και γενικά εκτός τουνέλια τα όρια είναι ανεκτά, πολλά 130άρια και 100άρια εν τούνελ που τα λες μέχρι και οκέι
στην άλλη εο είναι απαράδεχταΚαι για Καλαματα ειναι ανεκτα.
-
@gatoz said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
στην άλλη εο είναι απαράδεχτα
Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι αν βάζουν νόμους/όρια/... να τηρουνται.
Όσα κ αν ειναι αυτά.Και καλα, αθ-πατρων νομιζω ειναι ολα 100αρια τα τουνελ (διορθωσε με).
Στις αλλες ειναι 80αρια. Εκεί να δεις γαϊτανάκι.Τους περνάω με τα όρια, φρεναρω για τουνελ, τσουκουτσουκου με φτανουν, με περνανε λιγα μετρα πριν βγουμε απο το τουνελ για να χρειαστει παλι να τους περασω κ να φυγω.
Νταξ, δεν με νοιαζει, κανει πιο ενδιαφερουσα την οδηγηση, αλλα λεω οτι ειναι χαζομαρα αυτο που γινεται. -
άντε με +10 στο κοντέρ (δλδ +6 πραγματικά).
Έχει τόσο μεγάλο σφάλμα το 5αρι ;

Στο δικό μου ούτε 2 χλμ διαφορά δεν έχει σε σχέση με το GPS
-
@nickthetrib said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
80, 90, 100 στην μεσαία πάνε πάντα.Εγώ πάω στην πιο δεξιά που γίνεται ακόμα και αν είμαι με πολύ πάνω από το όριο ταχύτητας!!
Αυτό με τα 80 στην μεσαία και από δεξιά να τους περνάει η νταλίκα με 90 που είναι το όριο για αυτήν, είναι για σφάξιμο!!!@A-d-P μπορείς να βγάλεις ένα στατιστικό του πόσες κλήσεις έχουν κοπεί για κίνηση σε λάθος λωρίδα κυκλοφορίας;;;
Δεν περνούν από τα χέρια μου τέτοιες κλήσεις, με τα ραντάρ ασχολούμαι κυρίως
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

-3 νομιζω στα 100;
Λες να το παρακάνω και να με πανε φυλακη;
Έτσι και ποτέ με γράψουν για +5 χλμ θα τους πω μπραβο.
2 φορές έχω παρκάρει παράνομα και με έχουν γράψει τρεις. Σε εμένα θα τύχει. -
Στα τούνελ έπρεπε να γίνει μεγάλη σφαγή στους κοπρίτες.
Χωρίς φώτα, με ταχύτητες 120-130, προσπεράσματα και το κακό είναι ότι τους βλέπουν στις κάμερες.
Αυτόματες κλήσεις στο κινητό τους.
Χωρίς φώτα 200 ευρώ.
Ορια +20- 30 500+2 μήνες
Και μετά πολλά.
Συνδυασμός χωρίς φώτα και όρια +20-30 1500 και 6 μήνες.
Ειδικά στο Αθήνα - Καλαμάτα, έχω πετύχει παλιά βενζινοκίνητα τζίπ και ηλεκτρικά, να πηγαίνουν ψόφια στον κανονικό δρόμο και να τρέχουν χωρίς αύριο στις κατηφόρες και μέσα στα κατηφορικά τούνελ.
-

-3 νομιζω στα 100;
Λες να το παρακάνω και να με πανε φυλακη;
Έτσι και ποτέ με γράψουν για +5 χλμ θα τους πω μπραβο.
2 φορές έχω παρκάρει παράνομα και με έχουν γράψει τρεις. Σε εμένα θα τύχει.ΙΧΕ δεν φωτογραφίζουν στο +5, αλλά στο +20 συνήθως και σπάνια στο +10.
-
@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Στα τούνελ έπρεπε να γίνει μεγάλη σφαγή στους κοπρίτες.
Χωρίς φώτα, με ταχύτητες 120-130, προσπεράσματα και το κακό είναι ότι τους βλέπουν στις κάμερες.
Αυτόματες κλήσεις στο κινητό τους.
Χωρίς φώτα 200 ευρώ.
Ορια +20- 30 500+2 μήνες
Και μετά πολλά.
Συνδυασμός χωρίς φώτα και όρια +20-30 1500 και 6 μήνες.
Ειδικά στο Αθήνα - Καλαμάτα, έχω πετύχει παλιά βενζινοκίνητα τζίπ και ηλεκτρικά, να πηγαίνουν ψόφια στον κανονικό δρόμο και να τρέχουν χωρίς αύριο στις κατηφόρες και μέσα στα κατηφορικά τούνελ.
Χαλάρωσε βρε, ένας μισθός για 101 χαω και φώτα;;;

-
ΙΧΕ δεν φωτογραφίζουν στο +5, αλλά στο +20 συνήθως και σπάνια στο +10.
Μην τους τα λες όλα ρε συ, ήμαρτον.
+10 (κοντερ) με εχουν χτυπησει με ρανταρ παντως κάμποσες φορες , όλα οκ.Χαλάρωσε βρε, ένας μισθός για 101 χαω και φώτα;;;

Βασικά είναι φόρος βλακείας. Κανονικά πρέπει να τους ακυρώνουν το δίπλωμα και να το δίνουν ξανά.
Αν δεν μπορούν να κάνουν τα βασικά, κακώς οδηγούν
Πάντως δεν παίζει ρόλο, ας είναι και 2ευρώ η υπέρβαση, αλλά να έρχεται SMS με το που βγαίνεις απο το τουνελ. Θα συνετιστούν όλοι.Ειδικά στο Αθήνα - Καλαμάτα, έχω πετύχει παλιά βενζινοκίνητα τζίπ και ηλεκτρικά, να πηγαίνουν ψόφια στον κανονικό δρόμο και να τρέχουν χωρίς αύριο στις κατηφόρες και μέσα στα κατηφορικά τούνελ.
Απο το πουθενά, τσουπ

-
Καλά άμα δεις στα μεγάλα τούνελ να σου σκάει από το πουθενά χωρίς φώτα μλκς με 120-130 να σου πω και να έχεις μπροστά σου φορτηγό και λες άντε να αλλάξω λωρίδα να τον προσπεράσω και εκεί που κοιτάς τον πλαινό καθρέπτη αν δεν τον κοιτάξεις για κάποια δ. θα σου έχει έρθει ο μλκς, είτε χαμηλός, είτε σουβ.
Α και χρώματος μαύρου τα περισσότερα...
Αρχαιολογίες χωρίς φώτα ημέρας βέβαια.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.