-
Και εγώ πιστεύω πως είναι επιλογή τους.
Και λογικά σε λίγο καιρό θα το αλλάξουν και αυτό για τα αυτοκίνητα που σχεδιάζουν και παράγουν στην Ευρώπη.
Τι τους κρατάει να πάρουν και να πληρώσουν 10 μπαρμπαδες από την Peugeot και την Alfa Romeo να τους μάθουν τα μυστικά της Γαλλικής γεωμετρίας και της Ιταλικής σχολής οδήγησης.
-
Τίποτα απολύτως. Αγοράζουν ολόκληρη την Peugeot εαν θέλουν

-
Στην εποχή της AI και των εξελιγμένων λογισμικών εκατομμυρίων θεωρείς ότι είναι δύσκολο;
Σε λίγο καιρό έρχονται και οι κβαντικοί υπολογιστές. Θα αλλάξουν τα πάντα.
Εδώ εφευρίσκουν φάρμακα και ουσίες ανά έτος που για να τις εντόπιζε οι επιστημονική κοινότητα και να προχωρούσε στις μελέτες της θα χρειαζόταν 100 έτη με τους ρυθμούς και τις γνώσεις της.
Και με τα εξελιγμένα λογισμικά στην έρευνα τις εντοπίζουν μέσα σε λίγους μήνες ή και μέρες.
Αυτά είναι αστικοί μύθοι των μηχανικών του 80 και του 90 κι αναπαράγονται συνεχώς.
Απλώς δεν θέλουν διότι δεν θα βγάλουν λεφτά. -
Υπάρχουν μυστικά στην τέχνη αυτή που δεν μπορεί να τα αντιγράψει ούτε το AI , αν και πλέον αρχίζει να ξεφεύγει και σε αυτό , δίνει απαντήσεις και λύσεις που δεν υπάρχουν σε καμία βάση δεδομένων αλλά μόνο εμπειρικά θα μπορούσε κάποιος να έχει αποκτήσει τέτοια γνώση όπως ο άνθρωπος.
-
Τίποτα δε υπάρχει πλέον.
Αυτά ίσχυαν την δεκαετία του 80, που η εμπειρική γνώση κάποιου αρχιμηχανικού ήταν όντως σημαντική.
Δεν είναι πλέον θέμα γνώσεων αλλά επιθυμίας και αισθητικής.
-
Και εγώ πιστεύω πως είναι επιλογή τους.
Εννοείται ότι είναι επιλογή τους.
Υπάρχει όμως μία διαφορά , δεν είναι άνετα , με την ¨καλή" έννοια της άνεσης. Είναι "πλαδαρά" και καταλήγουν κουραστικά. Το seal ταλαντώνεται , δεν "ηρεμεί" εύκολα το αμάξωμα ακόμα και σε μέτριο δρόμο.
Αυτό δείχνει ότι δεν μελέτησαν επαρκώς το ζήτημα. Δεν είναι ούτε επιλογή τους ούτε στη φιλοσοφία τους (όπως γράφεται σε μερικά μέσα)
-
Μου έρχονται τώρα στο μυαλό αυτές οι παλιές αμερικάνικες μαούνες που βλέπαμε στις ταινίες, που πάταγαν φρένο και έκανε το αυτοκίνητο σαν τραμπολίνο για κάνα λεπτό ή έμπαιναν σε στροφή και ήταν σαν να βλέπεις αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό με φουλ άνεμο να έχει μπατάρει προς τη μία μεριά και το πλήρωμα από την άλλη να κρατάει κόντρα.

-
Και εγώ πιστεύω πως είναι επιλογή τους.Εννοείται ότι είναι επιλογή τους.
Υπάρχει όμως μία διαφορά , δεν είναι άνετα , με την ¨καλή" έννοια της άνεσης. Είναι "πλαδαρά" και καταλήγουν κουραστικά. Το seal ταλαντώνεται , δεν "ηρεμεί" εύκολα το αμάξωμα ακόμα και σε μέτριο δρόμο.
Αυτό δείχνει ότι δεν μελέτησαν επαρκώς το ζήτημα. Δεν είναι ούτε επιλογή τους ούτε στη φιλοσοφία τους (όπως γράφεται σε μερικά μέσα)
Απλά δεν το κατέχουν !
Θα το μάθουν αλλά προς ώρας είναι μια μετριότητα !
Σε πολλά είναι μέτριοι αλλά έχετε θαμπωθεί από τα καθρεφτάκια ! -
@red_monster said in BYD forum:
Απλά δεν το κατέχουν !
Σε πολλά είναι μέτριοι αλλά έχετε θαμπωθεί από τα καθρεφτάκια !και, κυριως, απο τις τιμες

-
πχιο σιλ?
τα μετα του 9/25 και οσα παλιοτερα αναβαθμισαν εχουν περιορισει πολυ τα πλατς-πλουτς -
@red_monster said in BYD forum:
Απλά δεν το κατέχουν !
Σε πολλά είναι μέτριοι αλλά έχετε θαμπωθεί από τα καθρεφτάκια !και, κυριως, απο τις τιμες

Επίτηδες δεν αναφέρω την τιμολόγηση, ταμείο κάνουμε στο τέλος!
-
-
-
Αυτές οι φωτογραφίες χωρίς το υπόλοιπο της εικόνας βαραίνουν πιο πολύ τον σέρβερ ή όχι ;;;;
Τις βάζω με αυτό τον τρόπο διότι θεωρώ πως δεν τον βαραίνουν τόσο πολύ συγκριτικά με τις κανονικές φωτογραφίες, ενώ παράλληλα βλέπουμε αυτό που μας ενδιαφέρει
-
Πολύ όμορφο το νέο Dolphin!
Εξευρωπα'ί'στηκε θα έλεγα. -
Είναι μοντέλο αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά, ίσως και για την λατινική Αμερική.
Στην πράξη είναι το μοναδικό στην αγορά που μπορεί να γίνει και FHEV (ορίζοντας σταθερό SoC στην μπαταρία) με μπαταρίες LFP.
Αλλα δεν προσφέρουν μεσαίο αερόσακο. Έλεος…..
-
-
Καμία σχέση με το προηγούμενο χάλι.
Το έστρωσαν κάπως. -
-

BYD forum