-
Σιγα το εξωτικο μερος , ακομα και η Αιδηψος καλυτερη ειναι , ασε που φευγεις πανευκολα ετσι και σου την δωσει .
-
Δηλαδή από Ξάνθη για την Κύμη πριν καν ξεκινήσω θέλω 1250....
-
@criuser said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Ακόμα και στο καλύτερο ξενοδοχείο 4 μέρες αυτές τις μέρες με πρωινό ή και με ημιδιατροφή κοιτάξτε τιμές.
https://kymipalace.reserve-online.net/?checkin=2026-07-26&rooms=1&nights=4&adults=2&children=2
Και €250 την ημέρα και Κύμη....δηλαδή έλεος. Καλύτερα να μην πάει κάποιος διακοπές!!

-
@gtsartsal said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Από Ξάνθη, θα πας Σαμοθράκη.
-
@otso said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Σιγα το εξωτικο μερος , ακομα και η Αιδηψος καλυτερη ειναι , ασε που φευγεις πανευκολα ετσι και σου την δωσει .
Μέγιστη θερμοκρασία σήμερα 31 βαθμούς λέει το τοπικό μετεο.
Η Αιδηψός έχει μέδουσες και λαγοκεφαλους.
Ίσως και επισκέπτες χοντροκεφαλους...
-
@gtsartsal said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Η Κύμη για σένα είναι μακρύτερα από το Βουκουρέστι...

-
@fanis75 said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
@criuser said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
Ακόμα και στο καλύτερο ξενοδοχείο 4 μέρες αυτές τις μέρες με πρωινό ή και με ημιδιατροφή κοιτάξτε τιμές.
https://kymipalace.reserve-online.net/?checkin=2026-07-26&rooms=1&nights=4&adults=2&children=2
Και €250 την ημέρα και Κύμη....δηλαδή έλεος. Καλύτερα να μην πάει κάποιος διακοπές!!

Τελευταία στιγμή στην Σέριφο είναι πιο ακριβά και έχει λιγότερα μαγαζιά να κάτσεις και παραλίες...
-
@otso said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
μπαααα
για οποιους ξερουν την περιοχη, οχι φυσικα για τον εργολαβο, εχει παρα πολλες παραλιες πολυ καλες, οργανωμενες και ελευθερες και πολυ, μα παρα πολυ δροσερο και ησυχο δασος με πολυ ελατο.
ο εργολαβος της καρδιας μας δεν εχει πουθενα, φοβαται μην μεινουν τα γαλλοχρεπαπαραλιαι
Κυμη
Σουτσινι
Πλατανα
Στομιο-Οξυλιθου
Αγιος Γεωργιος
Μουρτερη
Αγιος Μερκουριος
Κεφαλα
Θαψα
Τσιλαρος
Μετοχι
Κοκκινιας
Χιλιαδου
Καλαμι
Κορασιδα
Καλαμος
Μικρος Καλαμος
Μαγειρας
Χερομιλος
Στομιο Αγ.Αποστολων
Κακολιμανο
Αγιοι Αποστολοι
Κλιμακι
ΛιαναμμοςΓια βουναρα, βρωμονερα, πανω απο Καδι ή από Αγιο Κωνσταντινο
-
@gatoz said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
εχει παρα πολλες παραλιες πολυ καλες,
θαψά κατεβαίνουμε ή #mono_vitara;
Και αν κατεβαίνουμε, θα ανέβουμε μετά ή μόνο με φόρα; -
@jousis said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
εχει παρα πολλες παραλιες πολυ καλες,
θαψά κατεβαίνουμε ή #mono_vitara;
Και αν κατεβαίνουμε, θα ανέβουμε μετά ή μόνο με φόρα;με τι? με το ηλεχτρικο?
θα ψιλοζοριστεις στην επιστροφη -
με τι? με το ηλεχτρικο?
Να σταματήσει παρακαλώ ο καυσιματικός ρατσιμός.
Θα μπορούσες να πεις απλά με το 'χαμηλό' ή καλύτερα 'περιορισμένου ύψους'. -
4 παγωτά από το περίπτερο, όπως παίρναμε πιτσιρίκια μάγκνουμ, Σικάγο και καραμπολα, μαζί με νεράκια, θες 20ευρο για να πληρώσεις.
Δεν χρειάζεται να πάμε σε εξωτικούς προορισμούς, Μάηκονος εντ Σαντορίνι, αφού λέτε για αξιοπρεπές με πρωινό, κλείστε για 4 άτομα με πρωινό τον Αύγουστο στην Αγριά στο Valis, ένα ωραίο παραθαλάσσιο 4αστερο, να δούμε πόσο κοστίζει (ζώντας Βόλο, πραγματικά δεν ξέρω) και πάτε δίπλα στα ωραία αξιοπρεπή τσιπούραδικα που έχει, να φάτε 4 άτομα να μου πείτε πόσο θα πληρώσετε (τα μισά από Πειραϊκή το πολύ), και μετά αντί να πάτε στο περίπτερο, καθίστε ακριβώς δίπλα, στον Μπούκη, που τον ξέρουν οι Αθηναίοι, να φάτε παγωτό και καφέ, να δούμε πόσο κοστίζει;
Χωρίς να πληρώσετε καράβι κλπ. μόνο 200€ καύσιμα και διόδια, ούτε πάρκινγκ κλπ. τζάμπα παρκάρουμε στην Αγριά (μιας κι άλλα έξοδα δεν έχει ένα αμάξι)
Πάτε και μέχρι το Σουτραλί ή τη Γατζέα για μπάνιο στο κάμπινγκ, βλέπετε, όλο οικονομικά και προσιτά σας βάζω, και μετά φάτε για ντίντερ μια πίτσα και από ένα γλυκό στο Γιαλοπαρμένο, άντε κι από ένα ποτάκι στο Λυχνάρι το βράδυ και πείτε μου πόσο θα είναι η ημερήσια σούμα; Πόσο θα σας κοστίσει μέχρι να ξαναβάλετε το κλειδί στο σπίτι σας μετά από 5 μέρες;
(Σας έχω στείλει στα τελείως τετριμμένα λαϊκά κοντινά αξιοπρεπή της περιοχής μου, ούτε γκουρμέ, ούτε καραβίδες, ούτε μπουτικ οτελ κλπ)Ο κάθε Κρουζερ βέβαια, λόγω της (μικρό)Αστικής καταγωγής και μορφώσεως, θα βρει παραέξω απ'το χωριό κάνα δωματιάκι με καμπινέ (του κατάπτυστου1980 να χει πετσέτες με πράσινο ήλιο ζωγραφισμένο), με μόνο 75€ τη βραδιά, θα αγοράσει μακαρόνια με 1.50€ και παγωτό 5€ το λίτρο από το Λίντλ πριν μπει Αγριά, και μια 24αδα «γερμανικές» νο νεημ μπύρες ξυδάτες και με σλιπινγκ μπαγκ και καρπούζι
8€ το ένα, θα κάνει το γύρο του Παγασητικού, σκάρτα ένα χιλιάρικο τη βδομάδα...(Κι όπως διάβασα αργότερα, δεν χρειάζεται να φτάσει Πήλιο, βρίσκει φθηνά στη Στυλίδα...)
-
Για αυτό βρείτε γυναίκες με εξοχικά. Προμπλεμ σολβντ
Μα όλα εγώ πια;
Υ.γ Χάθηκε ρε ταξιδευτή να κάνεις και μια κόρη. Ολοι γιους θέλετε …. Τι θα κάνουν οι υπόλοιποι;
-
@piliourits said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
με μόνο 75€ τη βραδιά, θα αγοράσει μακαρόνια με 1.50€ και παγωτό 5€ το λίτρο από το Λίντλ πριν μπει Αγριά, και μια 24αδα «γερμανικές» νο νεημ μπύρες ξυδάτες και με σλιπινγκ μπαγκ και καρπούζι 8€ το ένα, θα κάνει το γύρο του Παγασητικού, σκάρτα ένα χιλιάρικο τη βδομάδα...
για να μην χαλασω το θεμα, απλα να πω, οτι εάν κάποιος άνθρωπος επιλέγει να δει κάποιο μέρος έτσι, δεν είναι ντροπή.
Να κοροϊδέψουμε τον μέτοχο κ την κύμη, αλλά αυτό μου φάνηκε κάπως. -
Κατάλαβα….. φτωχαδάκι.
-
@jousis said in Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές):
με μόνο 75€ τη βραδιά, θα αγοράσει μακαρόνια με 1.50€ και παγωτό 5€ το λίτρο από το Λίντλ πριν μπει Αγριά, και μια 24αδα «γερμανικές» νο νεημ μπύρες ξυδάτες και με σλιπινγκ μπαγκ και καρπούζι 8€ το ένα, θα κάνει το γύρο του Παγασητικού, σκάρτα ένα χιλιάρικο τη βδομάδα...
για να μην χαλασω το θεμα, απλα να πω, οτι εάν κάποιος άνθρωπος επιλέγει να δει κάποιο μέρος έτσι, δεν είναι ντροπή.
Να κοροϊδέψουμε τον μέτοχο κ την κύμη, αλλά αυτό μου φάνηκε κάπως.Εγώ μόνο έτσι μπορώ και πηγαίνω «διακοπές» στα δύο δωματιάκια στη Πίνδο που μου άφησε ο παππούς, και δεν ντρέπομαι καθόλου, ίσως επειδή δεν έχω ...Αστική καταγωγή και παιδεία.
(Μπύρες όμως παίρνω Μαμος, πέστροφες στο Βαθύρρεμα και κρέατα στα Στουρναραίικα, τα υπόλοιπα, απ'το Λίντλ )Όταν είχα και 2-3 χιλιάρικα περίσσευμα, πήγαινα και καμιά βόλτα σε μέρη σαν το Πήλιο (που το φτάνω όποτε θέλω σε μια ώρα). Αλλά από τότε που πληρώνουμε το ρεύμα με το μήνα, μόνο στο δωμάτιο του παππού Σ/Κ.
-
-
Να πάρεις γυναίκα ινφλουένσερ!
-
Πάντως Κύμη πρέπει να πέρασα πολύ μικρός. Δεν είναι άσχημα όπως την βλέπω. Ηρεμία και …ηρεμία
-
Να πάρεις γυναίκα ινφλουένσερ!
Έλεγα για full hybrid αυτόματο Toyota , αλλά οκ θα το σκεφτώ.
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)