-
Το Xpeng L03, θα έρθει και στην Ελλάδα
"Το Xpeng L03 είναι σχεδιασμένο από τον Χουάνμα 0Λόπεζ, ο οποίος εργαζόταν και στη Ferrari."
Έτσι γίνεται σωστά.
Όταν θέλεις να βγάλεις όμορφα σχέδια, παίρνεις ανθρώπους που εργάζονταν σε κορυφαίο επίπεδο στο αντίστοιχο αντικείμενο και όχι σε εταιρεία κινητής τηελφωνίας, για να σου βγάλουν τη μεγαλύτερη μπούρδα του αιώνα. -
-
@a-d-p said in Xpeng forum:
Το Xpeng G9 ήταν ο πρωταγωνιστής του Aegean Messinia Pro-Am 2026
Είδα σήμερα ένα παρκαρισμένο - απίστευτα επιβλητικό και αρκετά όμορφο θα έλεγα!! Άντε το αγόραζα!
-
Το οδήγησα και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα !
(AWD performance version.. πινακίδα με 3 εξαρια..)
-
@cybernaut said in Xpeng forum:
Το οδήγησα και μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα !
(AWD performance version.. πινακίδα με 3 εξαρια..)
εχεις οδηγησει αλλα ηλεκτρικα, ωστε να εχεις μετρο συγκρισης;
Αν θες, αναπτυξε λιγο περισσοτερο τι σου αρεσε! -
-
Δεν το βλεπω καλα το chr+
-
Μοναδικο πραγματικο αρνητικο του σημειο ειναι ο μικρος χωρος αποσκευων. 370 λιτρα για αυτοκινητο 4.65 ειναι ξεφτιλα.
-
@dettol said in Xpeng forum:
Μοναδικο πραγματικο αρνητικο του σημειο ειναι ο μικρος χωρος αποσκευων. 370 λιτρα για αυτοκινητο 4.65 ειναι ξεφτιλα.
Ψυχολογικά ναι, πρακτικά δεν κάνει διαφορά για 1 φορά τον χρόνο (και εαν) που θα χρειαστεί κάποιος τεράστιο χώρο αποσκευών. Εγώ μόνο σε κάτι μετακομίσεις γεμίζω το χώρο αποσκευών, άντε και σε διακοπές καμια φορά. Προτιμώ να κάθεται άνετα ο γιος μου, παρά η βαλιτσα μου....χαχα!!
-
@fanis75 said in Xpeng forum:
Ψυχολογικά ναι, πρακτικά δεν κάνει διαφορά για 1 φορά τον χρόνο (και εαν) που θα χρειαστεί κάποιος τεράστιο χώρο αποσκευών. Εγώ μόνο σε κάτι μετακομίσεις γεμίζω το χώρο αποσκευών, άντε και σε διακοπές καμια φορά. Προτιμώ να κάθεται άνετα ο γιος μου, παρά η βαλιτσα μου....χαχα!!
το dolphin εχει 345 λιτρα και γεμιζει το πορτ μπαγαζ οταν παω σουπερμαρκετ. Κριμα δεν ειναι να κουβαλας σκαφος 4.6 με 370λιτρα μονο;
Αλλα ο καθενας επιλεγει βασει των αναγκων του και το σημαντικο ειναι να υπαρχουν επιλογες για ολους. -
το dolphin εχει 345 λιτρα και γεμιζει το πορτ μπαγαζ οταν παω σουπερμαρκετ. Κριμα δεν ειναι να κουβαλας σκαφος 4.6 με 370λιτρα μονο;
Αλλα ο καθενας επιλεγει βασει των αναγκων του και το σημαντικο ειναι να υπαρχουν επιλογες για ολους.Τραγικό για 4,65 μέτρα ρε συ, τι λέμε τώρα...... Τόσο έχει το clio. Πως το κατάφεραν αυτό.......
Θυμάμαι την καραμέλα για το BYD seal u-dmi που είχε 400 κάτι λίτρα χώρο, οτι οι Κινέζοι θέλουν οι πίσω να κάθονται σαν Άρχοντες

-
@jousis said in Xpeng forum:
Τόσο ενδιαφέροντα τα χπενγκ που τελικά μιλάμε για μπρόκολα, λαχανίδες και κωλόχαρτα.
Για να καταλάβετε γιατί τα γαλλόχρεπα τα πληρώνουμε +10Κ
το g6 ειναι αμαξαρα, αλλα ο μεσος αγοραστης θα σκεφτει "γιατι να αγορασω αυτο και οχι ενα model y"; Δεν τους κατηγορω. Το g6 ειναι καλυτερο σε καποια σημεια, αλλα αναθεμα και αν μπορουν να καταλαβουν κατι περα απο το "ακριβο κινεζικο".
Το "μικρουλι" για το οποια πιασαμε κουβεντα, δεν ειναι τοσο μικρουλι, εκτος απο το πορτ μπαγαζ του. Δεν εχει 800v και η μπαταρια του δεν ειναι ιδιατερα μεγαλη, επομενως τι πλεονεκτημα εχει; λιγα χιλιαρικα διαφορα απο τον κοντινοτερο αντιπαλο; κλαιν
Ισως να εχει περισσοτερο ενδιαφερον στην range extender εκδοση του
-
-
-
-
Εξαιρετικά αυτοκίνητα, αλλά δίκτυο πωλήσεων σε δύο μόλις πόλεις. Τρεις εκθέσεις στην Αθήνα και μία στην Λάρισα. Ακόμη και σε αυτό, την Tesla αντιγράφουν

-
@axel12p said in Xpeng forum:
Έχει δοκιμή του συστήματος αυτόνομης οδήγησης στην Ευρώπη.
edit
Η Ε.Ε. έχει βάλει στόχο (μέχρι το 2050 νομίζω) μηδέν θανάτους από τροχαία. Με τέτοια αυτοκίνητα μάλλον ο στόχος θα επιτευχθεί νωρίτερα.
-
Μα είναι απίστευτο κόλλημα του νεοέλληνα με το πορτ μπαγκαζ.
Κατοχικό ; Ακατανόητο πάντως.
Στην περίπτωση που θες να μεταφέρεις κάτι ογκώδες απλά ρίχνεις καθίσματα.
Το ζήτημα είναι να κάθεσαι πραγματικά άνετα πίσω.
Το να πας σε ταξίδι με όλη την προίκα σου είναι ανοικονόμητο.
Αλλά άντε να συμμαζέψεις την μέση ελληνίδα. -
Επισης τα μπαγκαζια τα βαζεις και στο πισω καθισμα ενω τον ανθρωπο που δεν χωραει δεν μπορεις να τον βαλεις στο πορτ μπαγκαζ

-
@evmenis said in Xpeng forum:
Επισης τα μπαγκαζια τα βαζεις και στο πισω καθισμα ενω τον ανθρωπο που δεν χωραει δεν μπορεις να τον βαλεις στο πορτ μπαγκαζ

Κάτι όμως που ειναι αντίθετο με την ασφάλεια, γιατί αν συμβεί κάτι, θα πάνε και θα έρθουν μέσα στην καμπίνα με κίνδυνο να χτυπήσουν τους επιβάτες και ιδίως τον οδηγό ή τα μικρά παιδιά που μπορεί να έχεις μέσα.
Προσωπικά όταν δε με χωρούσε το αυτοκίνητο και έβαζα κάτι στα πίσω καθίσματα, αυτό έπρεπε να πιάνεται με τη μεσαία ζώνη. Αν δεν πιάνονταν δεν έμπαινε.
Xpeng forum