-
Υπάρχει ένα τουρκικό εδώ και καιρό στο Λουτράκι.
-
@katafractos17 said in Carspotting [#8]:
Να φανταστώ ότι έχει πέσει καλό φωτοσοπ και ότι δεν του έχουν ξηλώσει τις πινακίδες, σωστά;

Επίσης τι ώρα και μέρα είναι που είναι τόσο άδεια η Ηρακλείου από παρκαρισμένα;
κυριακη πρωι και ειναι ψηλα προς το ηρακλειο

ναι, επαιξα με το cleanup του ios και οπως βλεπουμε κανει καλη δουλεια. -
Ελληνικές πινακίδες;
Στο car είχε βγει επισης ενα προς πωληση θυμαμαι.
'Αρα εχουμε 2 + 1 τούρκικο.
Είμαστε γουστόζικος λαός, πως να το κάνουμε... Με γαλλικά κ πιάνο μεγαλώσαμε. -
@jousis said in Carspotting [#8]:
Με γαλλικά κ πιάνο μεγαλώσαμε.
Τι Γαλλικά;
Peugeot? Citroen? ή Renault? -
Πλάκα πλάκα οταν μεγάλωνα στα 90ς δεν είχει πολλά γαλλικά ix ο κυκλος μου. Αλλά μαθαίναμε Γαλλικά οπότε το συμπαν είχε βρει τρόπο να ισορροπήσει την αδικία.

edit: χαζομάρα είπα... προφανώς είχαμε, τίγκα στα σαξόραλα...τεσπα, δεν το σβηνω, αξίζω τον χλευασμό

-
-
Σέατ Φούρα (127) σε συμπαθητική κατάσταση, εν κυκλοφορία σε φανάρι δίπλα μου στην Αργυρούπολη (!). Ορίζτιναλ, όχι ανακατασκευές, με 8 νούμερα μεγαλύτερα ζαντολάστιχα από τα κανονικά και αεροτομές.
Επίσης, Πεμβέ Χ///Μ με λάστιχα 315/30/23. παίζει να μην έχω δει μεγαλύτερες διαστάσεις . -
Πω τι μου θύμησες!
Είχε ένας θείος μου το fura και έχω κάνει το Αθήνα Θεσσαλονίκη στα 80's, παλαιά εθνική οδός τότε, άπειρες στάσεις για κατουρημα. -
Τεράστιο, ανοικονόμητο SQ 7, ειδική έκδοση με ροζ χαρτάκι. Το ΨΨ δίπλα του έμοιαζε παιδικό.

-
T-ROC R without ακραπες

-
@famas said in Carspotting [#8]:
Τεράστιο, ανοικονόμητο SQ 7, ειδική έκδοση με ροζ χαρτάκι. Το ΨΨ δίπλα του έμοιαζε παιδικό.
Tα άλλα δίπλα είχαν ροζ χαρτάκι; εκεί γενικά δεν γράφουν, αλλά αυτό παραήταν μεγάλο και πάνω στη γωνία
-
@elvet said in Carspotting [#8]:
@famas said in Carspotting [#8]:
Tα άλλα δίπλα είχαν ροζ χαρτάκι; εκεί γενικά δεν γράφουν, αλλά αυτό παραήταν μεγάλο και πάνω στη γωνία
2 φορές το μήνα πετυχαίνω γραμμένα σε εκείνο το σημείο, μέχρι την είσοδο του κλειστού εδώ και πολύ καιρό, Εθνικού κολυμβητηρίου. Τα άλλα αυτοκίνητα μάλλον ήρθαν αργότερα.
-
@a-d-p said in Carspotting [#8]:
T-ROC R without ακραπες
Ε, να τωρα, αυτοί με τέτοια αυτοκίνητα να γκρινιάζουν για την κατάντια της αυτοκίνησης με την λεχτροκίνηση όσο θέλουν.
Και ωραίο χρωματάκι. -
Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Ο!!!
Ο @realzeus σε beach
️ bar στη Χαλκιδική 🤭

-
Ολοκαίνουργιο Escalade με Ελληνικές πινακίδες

Carspotting [#8]