Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4
    • 1
    • 2
    • 103
    • 104
    • 105
    • 106
    • 107
    • 108
    • 109
    • 105 / 109
    Αντίλογος
    36
    2170
    23748
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • O
      otso last edited by

      Στα τέλη του μήνα η ψήφιση του νομοσχεδίου. Έρχεται με φόρα η ΕΥΔΑΠ στη Βοιωτία

      Με διαδικασίες fast track η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο περιβάλλοντος προωθούν τη μετάβαση στο νέο καθεστώς στη διαχείριση των υδάτινων πόρων σε Βοιωτία Φωκίδα και Εύβοια.

      Το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την ερχόμενη Πέμπτη ενώ η ψήφιση του νομοσχεδίου έχει προβλεφθεί στα τέλη του μήνα.

      Εγω παραμενω αναχρονιστικος , αδυνατω να καταλαβω την αναπτυξη και γιατι θα πρεπει να πληρωνω σε λιγο καιρο επενδυτες του κωλου απο την αστραλια για την γεωτρηση που εκαναν οι πατεραδες μας και ειχε 70 χρονια νερο το χωριο μου.

      C 1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • V
        vagkirk last edited by

        Είναι η επόμενη μεγάλη μπίζνα το νερό, πρέπει να προλάβει να βάλει χέρι η οικογένεια και τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, πρέπει να τους δωθεί άλλη μια τετραετία για να βάλουν τις βάσεις που απαιτούνται.

        Λειψυδρία, αγρότες που το χρησιμοποιούν και το σπαταλάνε τζάμπα, δημόσια ΕΥΔΑΠ με συνδικαλιστές, ξέρετε πόσο έχει το νερό στις άλλες χώρες κλπ είναι το αφήγημα που αναπτύσσεται από τα αρδακια.

        1 Reply Last reply Reply Quote 4
        • sarantism
          sarantism last edited by sarantism

          Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθέτησε συντριπτικά μια έκθεση ορόσημο που αναγνωρίζει τον αντίκτυπο της σεξουαλικής βίας που διαπράχθηκε κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα προς τη δικαιοσύνη και την αναγνώριση των επιζώντων πάνω από πέντε δεκαετίες μετά τη σύγκρουση. Το ψήφισμα εγκρίθηκε με 575 ψήφους υπέρ, 33 κατά και 43 αποχές, αντανακλώντας ευρεία διακομματική υποστήριξη.
          Η έκθεση καταδικάζει έντονα τη στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας το 1974 και τη συνεχιζόμενη κατοχή της βόρειας Κύπρου, χαρακτηρίζοντάς τις ως σοβαρές παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου. Υπογραμμίζει τις μακροχρόνιες συνέπειες που υφίστανται γυναίκες και κορίτσια της Κύπριας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας που σχετίζεται με συγκρούσεις, του αναγκαστικού εκτοπισμού, του οικογενειακού χωρισμού, του ψυχολογικού τραύματος, του κοινωνικού στίγματος και των διαρκών κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών.
          Οι ευρωβουλευτές καταδίκασαν επίσης τη χρήση βιασμού και σεξουαλικής βίας ως πολεμικού όπλου, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους πράξεις συνιστούν σοβαρές παραβιάσεις των Συμβάσεων της Γενεύης. Το ψήφισμα ζητά την απόδοση ευθυνών, επίσημη αναγνώριση των εγκλημάτων, αποζημιώσεις για τα θύματα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης των επιζώντων και των οικογενειών τους.
          Το Κοινοβούλιο προέτρεψε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να βοηθήσει την Κύπρο στην τεκμηρίωση της πλήρους έκτασης των εγκλημάτων που σχετίζονται με συγκρούσεις, τη συλλογή μαρτυριών επιζώντων και τη διαπίστωση του αριθμού των θυμάτων. Υποστηρίζει επίσης μεγαλύτερη ιστορική αναγνώριση αυτών των γεγονότων, βελτιωμένη ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη και πρωτοβουλίες για τη διατήρηση της μνήμης των πληγέντων.
          Πέρα από την αντιμετώπιση των θηριωδιών εν καιρώ πολέμου, η έκθεση επαναλαμβάνει τη μακροχρόνια θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Κυπριακό, ζητώντας την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων επανένωσης υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών και επιβεβαιώνοντας την υποστήριξη μιας διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας ως τη μόνη βιώσιμη λύση σύμφωνα με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και τις αρχές της ΕΕ. Επαναλαμβάνει επίσης εκκλήσεις προς την Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο και να απέχει από ενέργειες που οχυρώνουν περαιτέρω τη διαίρεση της νήσου.
          Το ψήφισμα μετά από χρόνια μαρτυρίας επιζώντων, πολλοί από τους οποίους παρέμειναν σιωπηλοί για δεκαετίες λόγω φόβου και κοινωνικού στίγματος. Οι νομοθέτες χαρακτήρισαν την ψηφοφορία τόσο ως σημαντική αναγνώριση των δεινών που υπομένουν οι Κύπριες γυναίκες όσο και ως ευρύτερη δήλωση ότι η σεξουαλική βία που σχετίζεται με συγκρούσεις δεν πρέπει ποτέ να αγνοηθεί ή να ξεχαστεί.
          https://www.facebook.com/photo/?fbid=1602941624618982&set=a.716350183278135

          Κουράγιο στην οικογένεια του άτυχου Άοπλου νεαρού που 2 όργανα της ΟΠΚΕ τον πυροβόλησαν με 13 σφαίρες. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του
          Sarantis Holland

          1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • sarantism
            sarantism last edited by

            Δημοτική σύμβουλος Αθηναίων: Γίναμε Καμπούλ με τις πινακίδες στα αραβικά
            Η ίδια ανέφερε: "Σε κάθε συνεδρίαση του συμβουλίου, επιβάλλονται πρόστιμα σε καταστήματα για παράνομες πινακίδες. Η πλειοψηφία τους είναι αλλοδαποί (μετανάστες), αφού αυτοί είναι που παραβίασαν κυρίως τη νομοθεσία με πρόχειρες πινακίδες, τεράστιων διαστάσεων, στα αραβικά, σε στύλους, με διαφημίσεις, δύσκολα βρίσκεις κάτι νόμιμο εκεί γύρω. Ο Δήμος, λόγω του δικτύου που είχε απλώσει τα πλοκάμια του και έθαβε παράπονα ή αναφορές ή πρόστιμα, είτε από αδιαφορία είτε ακόμα και από υποστήριξη της γκετοποίησης, δεν τους είχε επιβάλει ποτέ πρόστιμο. Το αποτέλεσμα είναι ότι ολόκληροι κεντρικοί δρόμοι και κεντρικές γειτονιές μοιάζουν τώρα με Μπαγκλαντές, Καμπούλ και Ισλαμαμπάντ.

            Μόλις συγκέντρωσαν το δίκτυο και μπήκα κι εγώ στο συμβούλιο -γιατί δεν βλέπω κανέναν άλλο να ενδιαφέρεται για αυτό το θέμα- άρχισαν να εμφανίζονται τα πρόστιμα, αυτά που περνούν από την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ σκίζει τα ρούχα του, ο Κωνσταντίνου και μερικοί από τον Δούκα, λέγοντας ότι μόνο οι αλλοδαποίπληρώνουν πρόστιμα. Τι είδους πογκρόμ γίνεται σε ορισμένες γειτονιές. Τι είδους ζωή δίνουν αυτά τα καταστήματα. Τι είδους ρατσισμός είναι αυτός.

            Κάποιοι δεν θέλουν οι ξένοι να πληρώνουν πρόστιμα. Κάποιοι πιστεύουν ότι τα μίνι μάρκετ, τα κομμωτήρια, τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας που ανήκουν σε ξένους σε περιοχές γκέτο δίνουν ζωή. Κάποιοι κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο και μας περνούν για ανόητους. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να πλάθουν τα παραμύθια τους. Δεν μπορούν άλλο.

            Έχω βίντεο από κάθε συνεδρία. Θα τα ανεβάσω για να δείτε τι είδους διαστρέβλωση της πραγματικότητας συμβαίνει και τι θέλουν κάποιοι για την πόλη. Θέλουν να μας διώξουν".

            Οι ξενόγλωσσες επιγραφές σε καταστήματα της Αθήνας είναι συχνό φαινόμενο σε περιοχές όπως η Ομόνοια, η Πλατεία Βάθης και ο Άγιος Παντελεήμονας, λόγω των τοπικών πληθυσμιακών ομάδων. Νομικά, η αναγραφή των επιγραφών στα ελληνικά είναι υποχρεωτική, αλλά επιτρέπεται η παράλληλη χρήση ξένης γλώσσας ή αραβικών χαρακτήρων.
            https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7379052_dimotiki-symboylos-athinaion-giname-kampoyl-me-tis-pinakides-sta-arabika

            Κουράγιο στην οικογένεια του άτυχου Άοπλου νεαρού που 2 όργανα της ΟΠΚΕ τον πυροβόλησαν με 13 σφαίρες. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του
            Sarantis Holland

            1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • C
              criuser @piliourits last edited by

              @piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

              @bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

              ψευτοφυλλάδες της ΝΔ, που ειναι οικονομικά αποτυχημένες και τiς διαβάζουν μονο οι ΝΔιτες, πουλάνε σανό στους υποψήφιους ψηφοφόρους

              Ε όχι και φυλλάδα το Λίμπεραλ, με καραφλοστρουμπουλούς Νεοδημοκράτες υπαλλήλους να πουλάνε σανό σε φανατικούς του Κούλη! Το Λίμπεραλ είναι φάρος ελεύθερης σκέψης, για ανθρώπους μορφωμένους, ανήσυχα πνεύματα με ανοιχτούς ορίζοντες, χωρίς ιδεολογικές παρωπιδες και χαλινάρια, να ιδρώνουν και να τους τρέχουν τα σάλια στις πολιτικές ανηφόρες σέρνοντας το κάρο του Μητσοτάκη, το Λίμπεραλ είναι αρένα έκφρασης, όπου ανεξάρτητοι σχολιαστές με τεράστια πείρα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, γνωμοδοτούν υπεύθυνα για τα πολιτικά τεκταινόμενα, ώστε να μπαίνει στο ντορό ο αναγνώστης και να μην καταλήγει σε ξέφραγα μποστάνια στις εκλογές.

              To liberal είναι ακριβώς ότι και οι αριστερές φυλλάδες και οι άλλες φυλλάδες. Εχουν κάτι τύπους που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, ενώ γράφουν μόνο την κομματική γραμμή.

              Προσωπικά διαβάζω μόνο τις ειδήσεις και τους τίτλους των άρθρων, δεν ανοίγω κανένα, εκτός από κάποιου που γράφει διεθνή πολιτική είναι ήπιος και έχει ζήσει ή ζει ακόμα στο εξωτερικό.

              Τα ίδια ισχύουν και για το κάπιταλ και για την ναυτεμπορική που επίσης διαβάζω, ενώ τίτλους βλέπω και σε γούγλ και άλλα σάιτ μόνο για ενημέρωση και μόνο ειδήσεις.

              Αλλά οι αναμεταδότες της γραμμής, να κρίνετε τους συναδέλφους σας αναμεταδότες επειδή αναμεταδίδουν άλλη γραμμή φτάνει στα όρια της γραφικότητας.

              Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
              πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
              Εμαθα...

              1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • C
                criuser @otso last edited by

                @otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                Στα τέλη του μήνα η ψήφιση του νομοσχεδίου. Έρχεται με φόρα η ΕΥΔΑΠ στη Βοιωτία

                Με διαδικασίες fast track η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο περιβάλλοντος προωθούν τη μετάβαση στο νέο καθεστώς στη διαχείριση των υδάτινων πόρων σε Βοιωτία Φωκίδα και Εύβοια.

                Το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την ερχόμενη Πέμπτη ενώ η ψήφιση του νομοσχεδίου έχει προβλεφθεί στα τέλη του μήνα.

                Εγω παραμενω αναχρονιστικος , αδυνατω να καταλαβω την αναπτυξη και γιατι θα πρεπει να πληρωνω σε λιγο καιρο επενδυτες του κωλου απο την αστραλια για την γεωτρηση που εκαναν οι πατεραδες μας και ειχε 70 χρονια νερο το χωριο μου.

                Δεν νομίζω ότι η επιλογή της ΕΥΔΑΠ δεν είναι λάθος, γιατί μέχρι τώρα η διαχείριση είχε πολλά θέματα για την επάρκεια και την ποιότητα του νερού, αφού οι δήμοι είναι μεγάλοι και έπαιζαν μέχρι και τοπικά συμφέροντα.

                Είδα ότι ξεκινάει και το έργο του φράγματος στα Μανίκια, που η ΕΥΔΑΠ θα είναι πιο σωστός διαχειριστής για ένα τέτοιο έργο.

                Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                Εμαθα...

                gatoz 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • J
                  Johnny 0 last edited by

                  Θα γίνουν πρώτα οι συνενώσεις των εταιρειών ύδρευσης, μετά θα χώσουν κόσμο μέσα αβερτα (είδατε τη ρύθμιση να παίρνουν υπαλλήλους εκτός ασεπ, δεν ξέρω αν ψηφίστηκε), θα τις ρίξουν έξω αλά ΕΛΤΑ, για να έρθουν να πουν μετά είναι ζημιογόνες θα τις πουλήσουμε.

                  1 Reply Last reply Reply Quote 3
                  • gatoz
                    gatoz @criuser last edited by gatoz

                    @criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                    @otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                    Στα τέλη του μήνα η ψήφιση του νομοσχεδίου. Έρχεται με φόρα η ΕΥΔΑΠ στη Βοιωτία

                    Με διαδικασίες fast track η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο περιβάλλοντος προωθούν τη μετάβαση στο νέο καθεστώς στη διαχείριση των υδάτινων πόρων σε Βοιωτία Φωκίδα και Εύβοια.

                    Το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την ερχόμενη Πέμπτη ενώ η ψήφιση του νομοσχεδίου έχει προβλεφθεί στα τέλη του μήνα.

                    Εγω παραμενω αναχρονιστικος , αδυνατω να καταλαβω την αναπτυξη και γιατι θα πρεπει να πληρωνω σε λιγο καιρο επενδυτες του κωλου απο την αστραλια για την γεωτρηση που εκαναν οι πατεραδες μας και ειχε 70 χρονια νερο το χωριο μου.

                    Δεν νομίζω ότι η επιλογή της ΕΥΔΑΠ δεν είναι λάθος, γιατί μέχρι τώρα η διαχείριση είχε πολλά θέματα για την επάρκεια και την ποιότητα του νερού, αφού οι δήμοι είναι μεγάλοι και έπαιζαν μέχρι και τοπικά συμφέροντα.

                    Είδα ότι ξεκινάει και το έργο του φράγματος στα Μανίκια, που η ΕΥΔΑΠ θα είναι πιο σωστός διαχειριστής για ένα τέτοιο έργο.

                    εσύ πάλι βλεπεις παλι μονο την πάρτη σου, να γινει δρομος για το εξοχικο σου
                    τα μανικια αλλωστε δεν αφορουν υδρευση και ειναι αναχρονιστικο πλεον σε τουριστικες περιοχες να γινονται εργα για ανυπαρκτες καλλιεργειες. προφανως καποια μασα θα παιζει απο τους αριστους.

                    τωρα πως ο ηλιας, ο κουμπαρος, σας ξεφυγε και βγηκε και δεξιος και σωστος δεν ξερω

                    #milf-a-man

                    C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • I
                      ilias-a last edited by ilias-a

                      Δεν ειναι δυνατον η διαχειριση και η εκμεταλευση του νερου να παει σε χερι ιδωτη.

                      piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 4
                      • .SPIROS. 0
                        .SPIROS. 0 @bekiaris last edited by

                        @bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                        Σε βούρκο μετατρέπει την πολιτική ο Μητσοτάκης

                        Η ανοίκεια επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με αστήρικτους και σκαιούς χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα, που φυσικά είναι σε πλήρη συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, αποκαλύπτει αφενός τον πανικό του Μητσοτάκη και αφετέρου, ότι στην προσπάθεια του να κρατηθεί στην εξουσία και να διατηρήσει τον έλεγχο μετά τις εκλογές (έστω και με κυβέρνηση συνεργασίας) δεν θα διστάσει να βουλιάξει την πολιτική ζωή στον βούρκο.

                        Οι μετρήσεις που φθάνουν στο κυβερνητικό επιτελείο δείχνουν ότι μπορεί και να μην είναι ο εύκολος αντίπαλος που αρχικά εκτιμούσε ο Κυριάκος και ότι εμφανίζει δυναμική που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον καταστήσει αντίπαλο δέος και εναλλακτική.

                        θα τον στειλει στη δικαιοσυνη ο Αλεξης ή θα κανει παλι οτι δεν ακουσε τιποτα;

                        επισης, πως γινεται πρωην/νυν υπουργοι να καταγγελνουν πρωθυπουργο για μιζες και να μην επεμβαινει καποιος εισαγγελεας;

                        sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • sarantism
                          sarantism @.SPIROS. 0 last edited by

                          @spiros-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                          @bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                          Σε βούρκο μετατρέπει την πολιτική ο Μητσοτάκης

                          Η ανοίκεια επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με αστήρικτους και σκαιούς χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα, που φυσικά είναι σε πλήρη συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, αποκαλύπτει αφενός τον πανικό του Μητσοτάκη και αφετέρου, ότι στην προσπάθεια του να κρατηθεί στην εξουσία και να διατηρήσει τον έλεγχο μετά τις εκλογές (έστω και με κυβέρνηση συνεργασίας) δεν θα διστάσει να βουλιάξει την πολιτική ζωή στον βούρκο.

                          Οι μετρήσεις που φθάνουν στο κυβερνητικό επιτελείο δείχνουν ότι μπορεί και να μην είναι ο εύκολος αντίπαλος που αρχικά εκτιμούσε ο Κυριάκος και ότι εμφανίζει δυναμική που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τον καταστήσει αντίπαλο δέος και εναλλακτική.

                          θα τον στειλει στη δικαιοσυνη ο Αλεξης ή θα κανει παλι οτι δεν ακουσε τιποτα;

                          επισης, πως γινεται πρωην/νυν υπουργοι να καταγγελνουν πρωθυπουργο για μιζες και να μην επεμβαινει καποιος εισαγγελεας;

                          O εισαγγελέας έχει προιστάμενο τον υπουργό δικαιοσύνης που είναι κυβερνητικός.
                          Το άλλο έιναι πως δε μπορεί να παρέμβει εισαγγελέας.
                          Πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή που θα αποφασίσει αν θα αρθεί η ασυλία και θα γίνει ειδικό δικαστήριο.
                          Δλδ. Αθώοι όλοι.

                          Κουράγιο στην οικογένεια του άτυχου Άοπλου νεαρού που 2 όργανα της ΟΠΚΕ τον πυροβόλησαν με 13 σφαίρες. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του
                          Sarantis Holland

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • .SPIROS. 0
                            .SPIROS. 0 last edited by

                            Μια χαρά μπορεί να καλέσει όποιον θέλει.
                            Μετά πάει το θέμα στη Βουλή.

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • piliourits
                              piliourits @ilias-a last edited by

                              @ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                              Δεν ειναι δυνατον η διαχειριση και η εκμεταλευση του νερου να παει σε χερι ιδωτη.

                              Συμφωνώ απόλυτα, αλλά το έκαναν δυνατόν για τον ηλεκτρισμό, οπότε είναι απλά θέμα χρόνου.

                              Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

                              I 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                              • I
                                ilias-a @piliourits last edited by

                                @piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                @ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                Δεν ειναι δυνατον η διαχειριση και η εκμεταλευση του νερου να παει σε χερι ιδωτη.

                                Συμφωνώ απόλυτα, αλλά το έκαναν δυνατόν για τον ηλεκτρισμό, οπότε είναι απλά θέμα χρόνου.

                                Αντε να μενεις σε περιοχη που δεν ειχε ρευμα, να εχεις πληρωσει απο την τσεπη σου 2 με 3 κολωνες, πραγματικα θα ηθελα να μαθω πως ενιωσαν αυτοι οταν πηγε σε ιδιωτες η ΔΕΗ.

                                piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                • C
                                  criuser @gatoz last edited by

                                  @gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                  @criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                  @otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                  Στα τέλη του μήνα η ψήφιση του νομοσχεδίου. Έρχεται με φόρα η ΕΥΔΑΠ στη Βοιωτία

                                  Με διαδικασίες fast track η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο περιβάλλοντος προωθούν τη μετάβαση στο νέο καθεστώς στη διαχείριση των υδάτινων πόρων σε Βοιωτία Φωκίδα και Εύβοια.

                                  Το σχετικό νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση την ερχόμενη Πέμπτη ενώ η ψήφιση του νομοσχεδίου έχει προβλεφθεί στα τέλη του μήνα.

                                  Εγω παραμενω αναχρονιστικος , αδυνατω να καταλαβω την αναπτυξη και γιατι θα πρεπει να πληρωνω σε λιγο καιρο επενδυτες του κωλου απο την αστραλια για την γεωτρηση που εκαναν οι πατεραδες μας και ειχε 70 χρονια νερο το χωριο μου.

                                  Δεν νομίζω ότι η επιλογή της ΕΥΔΑΠ δεν είναι λάθος, γιατί μέχρι τώρα η διαχείριση είχε πολλά θέματα για την επάρκεια και την ποιότητα του νερού, αφού οι δήμοι είναι μεγάλοι και έπαιζαν μέχρι και τοπικά συμφέροντα.

                                  Είδα ότι ξεκινάει και το έργο του φράγματος στα Μανίκια, που η ΕΥΔΑΠ θα είναι πιο σωστός διαχειριστής για ένα τέτοιο έργο.

                                  εσύ πάλι βλεπεις παλι μονο την πάρτη σου, να γινει δρομος για το εξοχικο σου
                                  τα μανικια αλλωστε δεν αφορουν υδρευση και ειναι αναχρονιστικο πλεον σε τουριστικες περιοχες να γινονται εργα για ανυπαρκτες καλλιεργειες. προφανως καποια μασα θα παιζει απο τους αριστους.

                                  τωρα πως ο ηλιας, ο κουμπαρος, σας ξεφυγε και βγηκε και δεξιος και σωστος δεν ξερω

                                  Εσύ νοιάζεσαι μόνο για την παράκαμψη Βασιλικού, για να πηγαίνεις πιο γρήγορα στο εξοχικό σου.

                                  Εγώ έτσι και αλλιώς είμαι στην άκρη, οπότε για να βολευτώ εγώ, θα πρέπει να βολευτεί το μισό νησί.

                                  Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                  πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                  Εμαθα...

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • piliourits
                                    piliourits @ilias-a last edited by

                                    @ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                    @piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                    @ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                    Δεν ειναι δυνατον η διαχειριση και η εκμεταλευση του νερου να παει σε χερι ιδωτη.

                                    Συμφωνώ απόλυτα, αλλά το έκαναν δυνατόν για τον ηλεκτρισμό, οπότε είναι απλά θέμα χρόνου.

                                    Αντε να μενεις σε περιοχη που δεν ειχε ρευμα, να εχεις πληρωσει απο την τσεπη σου 2 με 3 κολωνες, πραγματικα θα ηθελα να μαθω πως ενιωσαν αυτοι οταν πηγε σε ιδιωτες η ΔΕΗ.

                                    Ανακούφιση ένιωσαν, που πια δεν έπιναν τζάμπα ποτά στην υγεία τους οι συνδικαλιστές στα συνέδρια, και χρέωναν το μίνι μπαρ του ξενοδοχείου στο δημόσιο, κι επιτέλους, σοβαρά εξεκιουτιβ στελέχη της ιδιωτικής ΔΕΗ, μπορούσαν να κάνουν παρτουζες με φωτομοντέλα πρώτης διαλογής στις μισθωμένες θαλαμηγούς, για να γιορτάσουν την καταβολή των μερισμάτων και των μπόνους, πως να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο, ξυδάκι οι αριστεροί...

                                    Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

                                    I 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • I
                                      ilias-a @piliourits last edited by

                                      @piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                      @ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                      @piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                      @ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                      Δεν ειναι δυνατον η διαχειριση και η εκμεταλευση του νερου να παει σε χερι ιδωτη.

                                      Συμφωνώ απόλυτα, αλλά το έκαναν δυνατόν για τον ηλεκτρισμό, οπότε είναι απλά θέμα χρόνου.

                                      Αντε να μενεις σε περιοχη που δεν ειχε ρευμα, να εχεις πληρωσει απο την τσεπη σου 2 με 3 κολωνες, πραγματικα θα ηθελα να μαθω πως ενιωσαν αυτοι οταν πηγε σε ιδιωτες η ΔΕΗ.

                                      Ανακούφιση ένιωσαν, που πια δεν έπιναν τζάμπα ποτά στην υγεία τους οι συνδικαλιστές στα συνέδρια, και χρέωναν το μίνι μπαρ του ξενοδοχείου στο δημόσιο, κι επιτέλους, σοβαρά εξεκιουτιβ στελέχη της ιδιωτικής ΔΕΗ, μπορούσαν να κάνουν παρτουζες με φωτομοντέλα πρώτης διαλογής στις μισθωμένες θαλαμηγούς, για να γιορτάσουν την καταβολή των μερισμάτων και των μπόνους, πως να το κάνουμε, δεν είναι το ίδιο, ξυδάκι οι αριστεροί...

                                      Το ενα δεν αναιρει το αλλο, δυστυχως καμια κυβερνηση δεν ειχε τα γκογκοβια να πεταξει εξω απο ολο το δημοσιο τα λαμογια και τα κοπροσκυλα.

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                      • eddie_147
                                        eddie_147 last edited by

                                        https://www.in.gr/2026/07/09/politics/politiki-grammateia/apisteyto-i-konstantopoulou-kalese-to-100-gia-na-syllavei-ta-galazia-meli-tis-epitropis-deontologias/

                                        Όταν αρχίσει να παίζει στο 3% στις δημοσκοπήσεις, προετοιμαστειτε να βγάλει γκιογκιο και να χέσει μπροστά σε κάμερες.

                                        bekiaris sarantism 2 Replies Last reply Reply Quote 5
                                        • bekiaris
                                          bekiaris Banned @eddie_147 last edited by

                                          @eddie_147 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                          https://www.in.gr/2026/07/09/politics/politiki-grammateia/apisteyto-i-konstantopoulou-kalese-to-100-gia-na-syllavei-ta-galazia-meli-tis-epitropis-deontologias/

                                          Όταν αρχίσει να παίζει στο 3% στις δημοσκοπήσεις, προετοιμαστειτε να βγάλει γκιογκιο και να χέσει μπροστά σε κάμερες.

                                          δύσκολα θα μπει η Ζωή, ετσι και αλλιώς στο κομμα της δεν υπάρχει κάποιος άλλος εκτός απο την ίδια... δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει, δεν έχει δικαίωμα κανένας να έχει άποψη... ακόμα και τα νομικά θέματα, τα χρησιμοποιεί οπως την βολεύουν την ίδια, πολλές φορές χάνεται η ουσία, απομονώνει θέματα για να εχει η ίδια επικοινωνιακά οφέλη. Δυστυχώς και αυτή αποδείχθηκε οτι θέλει να εξυπηρετήσει κυρίως προσωπικά της συμφεροντα.

                                          I 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                          • I
                                            ilias-a @bekiaris last edited by

                                            @bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                            @eddie_147 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

                                            https://www.in.gr/2026/07/09/politics/politiki-grammateia/apisteyto-i-konstantopoulou-kalese-to-100-gia-na-syllavei-ta-galazia-meli-tis-epitropis-deontologias/

                                            Όταν αρχίσει να παίζει στο 3% στις δημοσκοπήσεις, προετοιμαστειτε να βγάλει γκιογκιο και να χέσει μπροστά σε κάμερες.

                                            δύσκολα θα μπει η Ζωή, ετσι και αλλιώς στο κομμα της δεν υπάρχει κάποιος άλλος εκτός απο την ίδια... δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει, δεν έχει δικαίωμα κανένας να έχει άποψη... ακόμα και τα νομικά θέματα, τα χρησιμοποιεί οπως την βολεύουν την ίδια, πολλές φορές χάνεται η ουσία, απομονώνει θέματα για να εχει η ίδια επικοινωνιακά οφέλη. Δυστυχώς και αυτή αποδείχθηκε οτι θέλει να εξυπηρετήσει κυρίως προσωπικά της συμφεροντα.

                                            Καμενο χαρτι ειναι με τη συμπεριφορα της, μονο για αφεντρα κανει σε οσους εχουν τετοιο φετιχ.

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 103
                                            • 104
                                            • 105
                                            • 106
                                            • 107
                                            • 108
                                            • 109
                                            • 105 / 109
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr