-
100 χρόνια, η προσφορα ειναι σε ολα τα καυσιμα για 2 βδομαδες, μεχρι τις 10/5.
-
@georgemit said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ? (Περί υγρών καυσίμων):

Δεν το διαβασα πουθενα και παραξενευτηκα... -
Είναι και η 100αρα σε προσφορά?
Γιατί είναι αρκετά πιο ακριβή σε σχέση με την απλή. -
Η προσφορά της 100άρας είναι πάντα στα μόλις μείον 5 λεπτά σε σχέση με την κανονικη τιμή, είναι και αυτή σε προσφορά ναι.
-
1,09 lpg
2,09 βενζίνη. -
Νομίζω έπεσε το lpg, γιατί; Το παρατήρησα κι εγώ.
Κρίμα, να ψοφήσει και του γείτονα. -
Νομίζω έπεσε το lpg, γιατί; Το παρατήρησα κι εγώ.
Κρίμα, να ψοφήσει και του γείτονα.Πρέπει σταδιακά να άλλαξε και το μείγμα. Που όπως αποδεικνύεται το χειμερινό ήταν πιο επιρρεπές στην αύξηση της τιμής.
-
-
Κι αν έχετε κάρτα πόντων από την Shell παίζουν στα εταιρικά κάτι χρήσιμα "αναμνηστικά 100 ετών" πραγματάκια με εξαργύρωση πόντων: φορτιστές, φακοί, καπέλα, κ.α.
-
Εδω και χρόνια, στο αμάξι μου, BMW 316 Compact, βάζω την 98αρα ΕΚΟ και λειτουργεί άψογα. Mε την αντίστοιχη της Shell, μου αναβόσβηνε το λαμπάκι του κινητήρα, με την ΕΚΟ, δεν μου έχει ανάψει ποτέ, δε βρίσκω το λόγο να βάλω την 100αρα, με καλύπτει και αυτή
-
-
-
Το μπρεντ εχει πεσει στα 73$ , αλλά τα διυλιστηρια στην Ελλαδα την τελευταια εβδομαδα δεν εχουν ριξει την τιμη βενζινης (για ντιζελ δεν κοιταξα)
Ισα ισα αυτη τη βδομαδα την αυξανουν κι ελαχιστα καθε μερα .... -
Σπεύσατε
Τέλος η επιδότηση στο diesel από 1η Ιουλίου
Τερματίζεται οριστικά η επιδότηση στην αντλία για το diesel κίνησης και καταργείται το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των καυσίμων. -
Εδώ κάπου διάβασα πως 1/4 πρατήρια καυσίμων κλέβει στην αντλία στην Ελλάδα του Μητσοτάκη με όλα αυτά τα συστήματα ελέγχου και αυστηρά πρόστιμα, και από την άλλη τα διυλιστήρια ακόμη πουλάνε πανάκριβα με τιμές Ορμούζ δεν τους ήρθαν ακόμη τα τάνκερ με το φθηνότερο πετρέλαιο...
Καλά κάνουν όμως δεν τους ψέγω, αφού μπορούν και αφού είμαστε τόσο πρόβατα οι Έλληνες καταναλωτές.
-
-
-
@a-d-p said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ? (Περί υγρών καυσίμων):
Μάλλον έτσι βρίσκεις τα πρατήρια που ΔΕΝ πρέπει να βάλεις βενζίνη !!!
-
@alexandros-k said in TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ? (Περί υγρών καυσίμων):
Το μπρεντ εχει πεσει στα 73$ , αλλά τα διυλιστηρια στην Ελλαδα την τελευταια εβδομαδα δεν εχουν ριξει την τιμη βενζινης (για ντιζελ δεν κοιταξα)
Ισα ισα αυτη τη βδομαδα την αυξανουν κι ελαχιστα καθε μερα ....Τωρα που ανεβηκε λιγο το μπρεντ , ανεβασαν και τα λαμογια αμεσως τις τιμες. Α στα διαλα, κωλοδιυλιστηρια

-
Ισα ισα αυτη τη βδομαδα την αυξανουν κι ελαχιστα καθε μερα ....Τωρα που ανεβηκε λιγο το μπρεντ , ανεβασαν και τα λαμογια αμεσως τις τιμες. Α στα διαλα, κωλοδιυλιστηρια

Κλασσικοί απ@τεωελληνάρες!
Μόλις κατεβαίνει η διεθνής τιμή του βαρελιού,δεν την ενσωματώνουν γιατί έχουν τα παλιά αποθέματα,δεν ήρθαν οι νέες παραλαβές με τη φθηνότερη τιμή κ.λ.π.
Μόλις σε ένα-δύο 24ωρα ανεβαίνει η τιμή,τσουπ.. πρόλαβαν και προμηθεύτηκαν με την αύξηση,είχαν αδειάσει οι δεξαμενές και γέμισαν με τη νέα αυξημένη τιμή κ.ά. π@π@ριες...
TI ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΑΣ? (Περί υγρών καυσίμων)