Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 434
    • 435
    • 436
    • 437
    • 438
    • 439
    • 436 / 439
    Περί αυτοκίνησης
    124
    8764
    347719
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sarantism
      sarantism @jousis last edited by

@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Θα σου πρότεινα να το προσέξεις. Το αμάξι θα το βρεις υπό κανονικές συνθήκες:

Αυτές τις ανησυχίες τις έχετε εσείς οι νιόπαντροι νεοερωτευμένοι.
      Αλλά μην τυχόν σε ακούσει να την συγκρίνεις με αυτοκίνητο γιατί θα παρακαλάς να σε μπαγλαρώσουν για υπερβολική ταχύτητα να γλιτώσεις. 😂

Νεοερωτευμένος ναι. Νιόπαντρος όχι. Αλλά επειδή είμαι στην πλευρά των καψουροκαμένων, προντάρω σε πράγματα που θα μου μείνουν.
      Έχω χάσεις εδώ και 26 χρόνια την εμπιστοσύνη μου σε σχέσεις που θα καταλήξουν σε γάμος. Γιατί έβλεπα και βλέπω πως η συνέχεια ήταν το διαζύγιο.
      Η αδυναμία μου είναι η γυναίκα. Ο ποδόγυρος που λέγανε παλιά. Δεν κάθομαι και εγώ στα αυγά μου με μία. Κάνω τις κουτσουγκέλες μου.
      Οπότε σεβόμενος το στρατόπεδο που είσαι, έχω επιλέξει το "μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα".
      Να στο πω και λίγο αλλιώς, όπως το έλεγε ο Χρηστάκης: "Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί". Ή ο Κηλαιδώνης: "Όλοι μου οι φίλοι παντευτήκαν, γίνανε ρεζίλι για αυτό κρυφτήκανε".
      Αλλά επαναλαμβάνω, σέβομαι όσου κάνουν από απλές σχέσεις μέχρι το ιερό μυστήριοι του γάμου.
      Ιερό Μυστήριο με την ΟΙκονομάκου να πηγαίνει ξεβράκωτη στην Εκκλησία.....Τεσπα...Θα μπορούσε να πάει ολόγυμνη....Να είναι καλά που δεν το έκανε.....

Sarantis Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • A d P
        A d P moderator last edited by

Σε άλλη μια διασταύρωση της Αττικής μπήκαν κάμερες για κόκκινο φανάρι. Πρόκειται για τη διασταύρωση της Λεωφόρου Σπατών με την Θεοτοκοπούλου, στα Γλυκά Νερά.

Youtube Video

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

• A d P

Αδιανόητη προσπέραση βυτιοφόρου στην Ελλάδα – Δείτε το βίντεο

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

T sarantism 2 Replies Last reply Reply Quote 1
          • A d P

Αττική: πάνω από 36.000 παραβάσεις του ΚΟΚ τον Ιούνιο

• .SPIROS. 0
              .SPIROS. 0 last edited by

Τέλος στην υπέρβαση ταχύτητας; Η ΕΕ εξετάζει αυτόματο περιορισμό μέσω δορυφόρου (https://www.drive.gr/news/kosmos-tehnologia/telos-stin-yperbasi-tahytitas-i-ee-exetazei-aytomato-periorismo-meso)

T 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • T
                terryp117 Banned @A d P last edited by terryp117

@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, επειδή προφανώς του φαινόταν λίγα το όριο με τα 50 που ήταν ο μετά το φανάρι της Χαλκηδόνας στη στροφή Κουφαλίων δρόμος. Μετά από ένα χλμ. περίπου υπάρχει κι άλλο φανάρι προς Έδεσσα, αυτό που στρίβεις αριστερά για να πας προς Γιαννιτσά από την παράκαμψη, περνώντας ντεμέκ έξω από την κατοικημένη περιοχή, αλλά έχει κι αυτός διασταυρώσεις και 3 σταυροδρόμια με φανάρια..!!
                Όλη η διαδρομή από το ένα μέχρι το άλλο φανάρι έχει όριο 50.
                Αυτός που πέρασε εμένα δεν πάτησε μόνο τη διπλή γραμμή αλλά πέρασε και το φανάρι με ΚΟΚΚΙΝΟ...!!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • T
                  terryp117 Banned @.SPIROS. 0 last edited by

@spiros-0 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Τέλος στην υπέρβαση ταχύτητας; Η ΕΕ εξετάζει αυτόματο περιορισμό μέσω δορυφόρου (https://www.drive.gr/news/kosmos-tehnologia/telos-stin-yperbasi-tahytitas-i-ee-exetazei-aytomato-periorismo-meso)

**Ο ΕΝΑΣ προτείνει να φυσάμε για αλκοτέστ μόλις μπαίνουμε στο αυτοκίνητο, ο άλλος μας λέει ότι δεν θα παίρνει μπροστά το μηχανάκι, αν δε βλέπει με κάμερα ότι φοράς κράνος, έρχεται τώρα ο τρίτος και μας ενημερώνει ότι θα μας βάλουν δορυφορικούς κόφτες ταχύτητας, το μόνο που έμεινε είναι το να μας πούνε και πότε θα το έχουμε για κατούρημα , αλλά και πότε θα το χρησιμοποιούμε με άλλο σκοπό και πρόθεση..!!!
                  Το χούφτωμα έτσι κι αλλιώς κοστίζει πολύ, όσοι μπορείτε φυσικά έχοντας μικρές κονσόλες στα αυτοκίνητα σας..!!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • T
                    terryp117 Banned last edited by terryp117

Πάντως για να λέμε και κανένα καλό, ο δρόμος από Βούλγαρη ανηφόρα και μετά προς Χαλκιδική που ήταν γεμάτος με ταμπέλες 50, άδειασε από αυτές, το gps μου έδειξε όριο 70, που ακούγεται λογικό γιατί υπάρχει η διακλάδωση που έρχεται από το νοσοκομείο και εκεί μπροστά στην καντίνα με τα βρώμικα γίνεται 90 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...!!
                    **Αντίθετα στο κομμάτι μετά τη στροφή για το δεύτερο πόδι από Μουδανιά και μετά , ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΓΧΙΣΗ..!!! **
                    Πριν την βαλσαμωμένη κάμερα, προς τα ξενοδοχεία πηγαίνοντας, 200-300 μέτρα πριν, έχει μεγαλοπρεπές 100 σε μεγάλη τετράγωνη πινακίδα, 150-200 μέτρα μετά την κάμερα άλλο σήμα με 90
                    Βλέπεις όριο 100 μεγαλοπρεπές, περνάς με 100 και 150 μέτρα μετά έχει πινακίδα 90, οπότε η φωτό μπορεί να είναι με το όριο στα 90 , ενώ εσύ είσαι με τα 100 που είδες πριν την κάμερα..!!!
                    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ, μετά όντως χρειάζεται ο διοικητής, ή, Η διοικητής της περιοχής , μπας και βρεις άκρη...!!!

• sarantism
                      sarantism @A d P last edited by sarantism

Πλάκα κάνουμε. Ποιος τρέχει με πολλά; Με 53 πήγαινε το αυτοκίνητο. Άντε το επικαθείμενο να είχε 80. Αυτά είναι τα πολλά; Τσίλικο είναι το επικαθείμενο.
                      Πως να το πάει; Ο δρόμος χάρακας. Ευθεία. Χωρούσε το αυτοκίνητο, το επικαθείμενο και οι απέναντι.
                      Που είναι η τρέλα;;
                      Τα Βόλβο του Ηρακλή του 90 δεν τα έχετε δει. Αυτός αργά πηγαίνει.
                      Ακούσατε να έγινε τπτ με τα Βόλβο του Ηρακλή.
                      Αν είσαι άχρηστος οδηγός και ένας καλός σου φαίνεται "τρελός" δεν φταίει ο καλός οδηγός, αλλά εσύ που θα έπρεπε να είσαι σπίτι σου με παντόφλες και πυτζάμες.
                      Μετά. Ποιος είναι επικίνδυνος;; Να το πάρουμε έτσι. Πως ο επικαθείμενος είναι επικίνδυνος.
                      Αυτός με την κάμερα τι είναι;
                      Μια κότα που με ολόκληρο αμάξι, τα κανε επάνω του και έκανε δεξιά.
                      Αν είχε κότσια και ήταν Οδηγός, έπρεπε να μείνει στο ρεύμα του. Γιατί του πήγε 31;;
                      Μάθετε να οδηγάτε.
                      Κανένας δεν τσίμπησε τελικά
                      Ένα τέτοιο κτήνος, από ΟΑΕΔ μέχρι κέντρο το πήγα με 40 γιατί μου την έσπασε. Στα φανάρια τα είπαμε και από κοντά. Κατέβηκε να με ευχαριστήσει που τον πήγα τρένο.

Sarantis Holland

• sarantism
                        sarantism last edited by

Πάμε τώρα επί του βίντεο με ανάλυση χωρίς πλάκα.
                        Τρέχει. Σαν τρελός. Δεν τον νοιάζει τπτ. Κάπου θα άργησε ποιος τον ξέρει.
                        Οι πινακίδες κακώς είναι θολές.
                        Τώρα.
                        Εγώ με τον μότορα, πως θα προστατευτώ από αυτόν τον δολοφόνο;;
                        Ας σκεφτεί κάποιος να μη μπορεί να με προσπεράσει σε στενό δρόμο που πάω με 30 τι έχω να τραβήξω από την κόρνα του που θα διαπερνάει τα σωθικά μου.....
                        Αν ήξερε πως και τη μέρα γίνονται μπλόκα θα έκανε τον νταή με το θηρίο;

Πάντως είναι φοβερό μηχανήμα. Στην πένα και ανοίγει το γμημένο πολύ δυνατά.

Sarantis Holland

• sarantism
                          sarantism last edited by sarantism

Ήμουν εκεί στις Καμέρες. Τι γράφω ρε γμτ, στις Καμάρες. Με την πάπια περνάω νόμιμα και έρχεται ο δεξής παράνομα γιατί απαγορεύεται να έρθει και ο βλάκας κοιτούσε στα δεξιά του αν περνάει αυτοκίνητο για να φύγει.
                          Ναι αλλά εγώ ήμουν μπροστά του. Δεν σταματάει αλλά αφήνει το αμάξι να ρολάρει για να δει αν μπορεί να φύγει.
                          Δλδ να περάσει από πάνω μου.
                          Του πατάω κόρνα μες τα νεύρα, ήμουν σκότωνα. Έβγαλα το κράνος. Ρε συ το καπό σου στα 10 εκ είναι σταματημένο.
                          Μπροστά σου δεν κοιτάς τον απαγορευτικό το παραβιάζεις, ποιος είσαι;;
                          Χίλια συγνώμη. Σταμπάρω δύο ΔΙΑΣ που είχαν στην παράλλη Καμάρα μπλόκο. Βάζω κράνος και πάω σφαίρα. Πιάνω από το μπράτσο τον έναν του λέω κοίτα τον.
                          Παράνομα!! Φίλε ξέρεις πόσους έχω γράψει;;
                          Έχεις δίκιο. Συνέχεια τους γράφουμε.
                          Συγνώμη που σε έπιασα από το μπράτσο. Δεν πειράζει. Έφυγα.

ΔΕΝ καταλαβαίνει ο Έλληνας. Δεν καταλαβαίνει ρε παιδί μου.
                          Ο ένας με την νταλίκα λες και δεν υπάρχει αύριο πάει τάπα.
                          Εγώ σε εκείνο το σημείο στο τέλος με ταυτότητα στο στόμα θα περνάω με τη μηχανή.
                          Τεσπα.

Sarantis Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                          • A d P

Γιατί μπαίνουν άσπρες γραμμές κάτω από τα φανάρια της Αθήνας;

nickthetrib 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • nickthetrib
                              nickthetrib @A d P last edited by

Ερώτηση
                              σε δρόμο που είναι κολλημένος από κίνηση και έχω μείνει στην μέση της διασταύρωσης, αυτός που είναι στο ύψος της άσπρης γραμμής την πατάει και η κάμερα ενεργοποιείται.
                              Ποιον θα γράψει;;;; Αυτόν που την ενεργοποίησε ή όσους είναι κολλημένοι;;;

Υγ ξέρω ότι δεν πρέπει να ξεκινήσεις να περάσεις διασταύρωση αν δεν διασφαλίζεται ότι θα περάσεις, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό!

Πολλά κενά που δίνουν δυνατότητα διαφορετικών ερμηνειών είχε πάντα ο ΚΟΚ, αλλά στον τελευταίο, το παρακάνανε!!!

And Another Passionless Night, And Another Hopeless Fight, And Another Battle That I've Lost !!!

I 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • I
                                ilias-a @nickthetrib last edited by

@nickthetrib said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Ερώτηση
                                σε δρόμο που είναι κολλημένος από κίνηση και έχω μείνει στην μέση της διασταύρωσης, αυτός που είναι στο ύψος της άσπρης γραμμής την πατάει και η κάμερα ενεργοποιείται.
                                Ποιον θα γράψει;;;; Αυτόν που την ενεργοποίησε ή όσους είναι κολλημένοι;;;

Υγ ξέρω ότι δεν πρέπει να ξεκινήσεις να περάσεις διασταύρωση αν δεν διασφαλίζεται ότι θα περάσεις, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό!

Πολλά κενά που δίνουν δυνατότητα διαφορετικών ερμηνειών είχε πάντα ο ΚΟΚ, αλλά στον τελευταίο, το παρακάνανε!!!

Εχουνε πει για βιντεο μερικα δευτερολεπτα πριν και μετα, οποτε με ενσταση η λογικη λεει οτι θα τη γλυτωνεις.
                                Οπως επισης και με το πορτοκαλι, οταν αναψει και ο δρομος εχει οριο τα 50, με κανονικο φρεναρισμα ευκολα η μουρη σου φτανει στο φαναρι.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                • A d P
                                  A d P moderator last edited by A d P

Δεν γνωρίζω περισσότερα από εσάς για τις νέες κάμερες, δεν είναι το αντικείμενο μου. Αλλά με βάση τη λογική που λειτουργεί η τροχαία:

Για την τροχαία, η δικαιολογία ότι «δεν είναι πάντα εφικτό» δεν γίνεται δεκτή. Θεωρείται κακός υπολογισμός του οδηγού που ρίσκαρε να περάσει.

Υποθέτω Θα είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι:
                                  Η είσοδος σου στην εν λόγω διασταύρωση έγινε με απόλυτα νόμιμο τρόπο, καθώς ο φωτεινός σηματοδότης της πορείας σου είχε πράσινο χρώμα και η ροή των προπορευόμενων οχημάτων κινούνταν κανονικά, επιτρέποντας τη διέλευση.

Ωστόσο, στην εξαιρετική περίπτωση που αμέσως μόλις βρεθείς εντός της διασταύρωσης, η ροή των οχημάτων μπροστά σου ακινητοποιηθεί αιφνίδια και απρόβλεπτα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστείς στο σημείο χωρίς δική σου υπαιτιότητα και χωρίς να δυνατότητα να οπισθοχώρησης με ασφάλεια. Όπως είναι προφανές, δεν υπάρχει πρόθεση παραβίασης του ΚΟΚ, αλλά ανωτέρα βία (συμφόρηση της κυκλοφορίας μπροστά σου), οπότε πρέπει να ακυρωθεί ή να μην βεβαιωθεί καθόλου παράβαση.

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                  • sarantism
                                    sarantism @A d P last edited by

Δεν γνωρίζω περισσότερα από εσάς για τις νέες κάμερες, δεν είναι το αντικείμενο μου. Αλλά με βάση τη λογική που λειτουργεί η τροχαία:

Για την τροχαία, η δικαιολογία ότι «δεν είναι πάντα εφικτό» δεν γίνεται δεκτή. Θεωρείται κακός υπολογισμός του οδηγού που ρίσκαρε να περάσει.

Υποθέτω Θα είναι εύκολο να διαπιστωθεί ότι:
                                    Η είσοδος σου στην εν λόγω διασταύρωση έγινε με απόλυτα νόμιμο τρόπο, καθώς ο φωτεινός σηματοδότης της πορείας σου είχε πράσινο χρώμα και η ροή των προστατευόμενων οχημάτων κινούνταν κανονικά, επιτρέποντας τη διέλευση.

Ωστόσο, στην εξαιρετική περίπτωση που αμέσως μόλις βρεθείς εντός της διασταύρωσης, η ροή των οχημάτων μπροστά σου ακινητοποιηθεί αιφνίδια και απρόβλεπτα, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστείς στο σημείο χωρίς δική σου υπαιτιότητα και χωρίς να δυνατότητα να οπισθοχώρησης με ασφάλεια. Όπως είναι προφανές, δεν υπάρχει πρόθεση παραβίασης του ΚΟΚ, αλλά ανωτέρα βία (συμφόρηση της κυκλοφορίας μπροστά σου), οπότε πρέπει να ακυρωθεί ή να μην βεβαιωθεί καθόλου παράβαση.

Bέβαια αν υπολογίσεις εσύ σωστά, αλλά ο πίσω είναι κόπανος παίζονται πολλά σενάρια.....

Sarantis Holland

• T
                                      tgd last edited by

Με 50; Εγώ πήγαινα με 30 στην παραλιακή στο Φάληρο. Είδα με την άκρη του ματιού μου να κιτρινίζει, φρενάρισα και σταμάτησα όλος μετά τη γραμμή.

W I 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                                      • W
                                        wantone @tgd last edited by

@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Με 50; Εγώ πήγαινα με 30 στην παραλιακή στο Φάληρο. Είδα με την άκρη του ματιού μου να κιτρινίζει, φρενάρισα και σταμάτησα όλος μετά τη γραμμή.

Αν έχει κάμερα και σταματήσει το μπροστινό μέρος 1 μέτρο μετά την γραμμή αλλά το υπόλοιπο αμάξι είναι πίσω θα βγάλει η κάμερα;

• I
                                          ilias-a @tgd last edited by

@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Με 50χαω αν ο χρονος αντιδρασης ειναι 1 δευτερολεπτο εχεις κανει αλλα 14 μετρα, αν εισαι κοντα στη διαβαση πεζων παει το φαναρι.😁

• sarantism
                                            sarantism last edited by

Ας γράψω και για τις ΗΠΑ.
                                            Είδα προχθές ένα βίντεο. Ο νόμος λέει πως πρέπει 100ft δλδ περίπου 33 μέτρα να ανάψεις φλας πριν το βενζινάδικο αν είναι να πας σε αυτό.
                                            Η αστυνομία, με το που μπήκε στο βενζινάδικο το αυτοκίνητο, άναψε το περιπολικό αμέσως τον φάρο.
                                            Κλήση επειδή δεν άναψε το φλας 33 μέτρα πριν το βενζινάδικο.
                                            Για την ιστορία, ο αστυνομικός ζήτησε από τον οδηγό να βγει από το αυτοκίνητο γιατί αν θυμάμαι καλά μύριζε μαριχουάνα.
                                            Στο σωματικό έλεγχο, ο αστυνομικός διαπίστωσε πως στο πατζάκι του οδηγού υπήρχε όπλο. Προσπάθησε να τον αφοπλήσει.
                                            Πέσανε στο έδαφος, κατάφερε ο αστυνομικός να καλέσει για ενισχύσεις. Ο οδηγός έβγαλε το πιστόλι ο αστυνόμος το δικό του, πέσανε κοντά στο αυτοκίνητο πυροβολισμοί.
                                            Ο οδηγός με το πιστόλι στα χέρια το έβαλε στα πόδια τον πυροβόλησε ο αστυνόμος τον πέτυχε και επιτόπου έπεσε νεκρός ο δράστης.
                                            Ελεύθερη οπλοκατοχή.....τεσπα.

Sarantis Holland

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 434
                                            • 435
                                            • 436
                                            • 437
                                            • 438