-
Οπως λέει και ο τίτλος, γιος φίλου που είναι σχεδόν 30 ετών, ενδιαφέρεται για να αγοράσει τους επόμενους μήνες σουβάκι για να πηγαίνει στην δουλειά του, 10+10 χλμ ημερησίως, όχι στο κέντρο της Αθήνας, συν ότι άλλο προκύψει.
Είναι σε ηλικία γάμου μεν, χωρίς όμως η τρέχουσα σχέση να είναι τόσο παλιά ώστε να μπαίνει θέμα κοντινού γάμου, αλλά στο μέλλον τίποτα δεν αποκλείεται, οπότε καλό θα είναι να υπολογιστεί και οικογενειακή χρήση.
Είναι ανοικτός σε κάθε χρήση, κάθε μάρκα, το αισθητικό κομμάτι όμως παίζει ρόλο.
Προφανώς παίζει και ηλεκτρικό αμάξι, γιατί έχει δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι και σε αυτήν την περίοδο της ζωής του, τα ταξίδια δεν είναι τόσα πολλά.
Αυτός είναι και ο λόγος που βάζω το θέμα εδώ.
Η τιμή των 30000 στην περίπτωση των ηλεκτρικών την υπολογίζουμε μετά την επιδότηση των 3000, άρα στα ηλεκτρικά πάμε μέχρι 33000.
Το αμάξι θα κρατηθεί γύρω στα 5 χρόνια, οπότε σχεδόν κάθε μοντέλο θα είναι ακόμα σε εγγύηση όλη αυτήν την περίοδο.
Αρα κριτήρια κατά σειρά σπουδαιότητας.
-
Εμφάνιση, είναι νέος 30άρης που ψάχνεται στις σχέσεις του, υποχρεώσεις δεν υπάρχουν.
-
Ανετους χώρους, είναι 1,87 ύψος και οι παρέες του είναι μεγαλόσωμοι.
-
Οικονομικό στην κίνηση στην πόλη, άρα ηλεκτρικό είναι πιθανή επιλογή, ή τουλάχιστον υβριδικό μεσαίο ή φουλ.
-
Η δουλειά του είναι με ωράριο μεν, αλλά η θέση του είναι απαιτητική, οπότε δεν έχει διάθεση για μεγάλη ενασχόληση με το αμάξι, το βλέπει μόνο ως εργαλείο.
Αυτά ως δεδομένα, ανάλογα με τις απαντήσεις σας, θα τον ενημερώνω και θα έχουμε σχολιασμό.
Το κράξιμο όμως κάποιων πιθανών σχολίων θα το κάνω από μόνος μου, χωρίς να περιμένω από αυτόν, αφού τον ξέρω από μωρό.
-
-
Φιλε μονο stellantis .
Τιποτα αλλο.

Case closed
Neeeext! -
Και γιατί δεν παίρνει ένα C4 γύρω στα 25 χιλιάρικα, να μείνετε και οι δυο ευχαριστημένοι;
Μαηλντ χαημπριντ να μην καίει τον αμπακο είναι, νεανικό είναι κι αξιοπρεπές σε χώρους.
Βγαίνουν με την ίδια μηχανολογία και τα 2008; Σε τι λεφτά; Αν και προσωπικά το C4 μου φαίνεται καταλληλότερο.Αν χωράει, εννοείται είναι άριστη αγορά το CHR σε αυτή την ηλικία, βγαίνει οριακά στα 30 χιλιάρικα;
κι αν έχει να φορτίζει τότε ηλεκτρικό, αλλά εκτός από Τέσλα, δεν ξέρω τι να προτείνω, στα 30 ίσως κάποιο BYD; -
Αμα ήταν Στελλάντις σιγά μην σας ρώταγα.
Επειδή εγώ είμαι αντικειμενικός άνθρωπος και για αυτό σας σκίζω στην διαλεκτική...

καταλαβαίνω ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τον βολεύουν αυτόν, διαδρομές εντός πόλης, εύκολη δυνατότητα φόρτισης στο σπίτι του, σε αντίθεση με μένα.Οπότε επειδή ξέρω ότι τα Στελλάντις ως ηλεκτρικά είναι ακόμα πίσω, μέχρι να αποδώσει η συνεργασία με τους κινέζους και επειδή το μπάτζετ είναι περιορισμένο ζητάω τα φώτα σας.
Ομως ο καιρός είναι εγγύς.
Επειδή μιλάμε και για θέματα αισθητικής, να πούμε κάτι για το πως στο μέλλον θα είμαστε οι καλύτεροι και στα ηλεκτρικά, αφού θα έχουμε κινέζικη τεχνολογία με ευρωπαϊκό σχεδιασμό.
Πάρτε μία ιδέα τι εννοώ...
https://www.drive.gr/news/nea-montela/neo-opel-antara-psifiaki-apokalypsi-gia-germaniko-c-suv
Αυτό όμως θα μας έρθει σε 2-3 χρόνια, άρα δεν παίζει για τους επόμενους έως 12 μήνες που θέλει να κάνει την αγορά.
-
@piliourits said in Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ:
χωράει, εννοείται είναι άριστη αγορά το CHR σε αυτή την ηλικία, βγαίνει οριακά στα 30 χιλιάρικα;
Είναι ακριβό το CHR , νομίζω με διχρωμία που είναι απαραίτητη η CLUB έκδοση έχει 34000€
Το 408 είναι εκτός προτιμήσεων λόγω μεγέθους;
Από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που υπάρχουν στην αγορά και εντός budget άνετα στην Allure.Επίσης πανέμορφο και νεανικό, μοντέρνο μια χαρά και για ένα παιδί αν έρθει στην πενταετία είναι το Renault Capture και μάλιστα στο budget αυτό στην κορυφαία έκδοση του υβριδικό.
Το τέλειο όμως αυτοκίνητο στην εποχή μας για οποιονδήποτε 30 έως 45 χρόνων είναι το νέο T Roc , το R line είναι απαιχτο, statement που ξεχωρίζει από το σωρό, μετά από αυτό μόνο σε BMW και Mercedes ανεβαίνεις επίπεδο.
Και φυσικά τέλειο από χώρους, ποιότητα, οδηγική συμπεριφορά κλπ.
Δεν ξέρω τι λέει σε αυτές τις εκδόσεις που είναι εντός budget όπως η life που λέει , να μην μοιάζει σαν φτωχός συγγενής σε σχέση με την R line.
-
@criuser said in Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ:
Πάρτε μία ιδέα τι εννοώ...
https://www.drive.gr/news/nea-montela/neo-opel-antara-psifiaki-apokalypsi-gia-germaniko-c-suv
Αυτό όμως θα μας έρθει σε 2-3 χρόνια, άρα δεν παίζει για τους επόμενους έως 12 μήνες που θέλει να κάνει την αγορά.Τι το φοβερό έχει αυτό;
Το Grandland είναι με μπροστινά φώτα που μοιάζουν στην νέα Χ3 -
Deepal S05.
-
Zeekr X core (με 50αρα μπαταρία αλλά καλή ταχύτητα φόρτισης). Πριμιουμ Κινέζος (μασκαρεμένο volvo ex30)
Byd atto 3 evo rwd 70αρα μπαταρία, γρήγορη φόρτιση, ευρύχωρο
-
@dimsabas said in Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ:
Deepal S05.
Σωστά, δεν διάβασα είδα μόνο φωτό.
Και σε 2-3 χρόνια που λέει σημαίνει πως η leapmotor τους δίνει τα προηγούμενης γενιάς, ότι θα έχει σε στοκ δηλαδή.
Κινέζικα Opel από το κάτω ράφι. -
@dimsabas said in Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ:
Deepal S05.
Χμμ δύο λεπτά που το είδα, άνετα είναι το επόμενο βήμα απ' το ΨΨ αυτό, σε τέτοια τιμή.
-
@vagkirk said in Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ:
χωράει, εννοείται είναι άριστη αγορά το CHR σε αυτή την ηλικία, βγαίνει οριακά στα 30 χιλιάρικα;
Είναι ακριβό το CHR , νομίζω με διχρωμία που είναι απαραίτητη η CLUB έκδοση έχει 34000€
Από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που υπάρχουν στην αγορά και εντός budget άνετα στην Allure.Επίσης πανέμορφο και νεανικό, μοντέρνο μια χαρά και για ένα παιδί αν έρθει στην πενταετία είναι το Renault Capture και μάλιστα στο budget αυτό στην κορυφαία έκδοση του υβριδικό.
Το τέλειο όμως αυτοκίνητο στην εποχή μας για οποιονδήποτε 30 έως 45 χρόνων είναι το νέο T Roc , το R line είναι απαιχτο, statement που ξεχωρίζει από το σωρό, μετά από αυτό μόνο σε BMW και Mercedes ανεβαίνεις επίπεδο.
Δεν ξέρω τι λέει σε αυτές τις εκδόσεις που είναι εντός budget όπως η life που λέει , να μην μοιάζει σαν φτωχός συγγενής σε σχέση με την R line.
https://www.car.gr/s/m11vcp4z/
Πετάγεται μέχρι Λαμία και το παίρνει 26000€, δεν θα προλαβαίνει να βγαίνει ραντεβού με ωραίες γυναίκες

Εγγύηση μέχρι 2033....
-
-
@privat33r said in Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ:
Lynk and Co 02
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/54323208-lynkco-02
Για πιο οικογενειακό:
Πωπω ωραία!
Ειδικά το πρώτο σαν ένα πιο κυριλέ CHR είναι.
Το δεύτερο είναι γνωστή ποσότητα μετά την μεγάλη μείωση τιμής που έκανε, ουσιαστικά είναι Volvαρα αλλά ίσως είναι ρίσκο η μπαταρία του μετά από 3-4 χρόνια.
-
@a-d-p said in Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ:
https://www.car.gr/s/m11vcp4z/
Πετάγεται μέχρι Λαμία και το παίρνει 26000€, δεν θα προλαβαίνει να βγαίνει ραντεβού με ωραίες γυναίκες

Εγγύηση μέχρι 2033....!
Για οποιον το σκεφτεται, ο αντιπροσωπος ειναι κορυφη στα αυτοκινητα του.
Εχω συνεργαστει πολλακις μαζι του. -
Captur e-tech.
-
@privat33r said in Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ:
Lynk and Co 02
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/54323208-lynkco-02
Για πιο οικογενειακό:
Πωπω ωραία!
Ειδικά το πρώτο σαν ένα πιο κυριλέ CHR είναι.
Το δεύτερο είναι γνωστή ποσότητα μετά την μεγάλη μείωση τιμής που έκανε, ουσιαστικά είναι Volvαρα αλλά ίσως είναι ρίσκο η μπαταρία του μετά από 3-4 χρόνια.
Εγω πηρα το 01 και ο κολλητος μου το 02.

-
Είδες που ετοιμάζεται να καταργήσει 100000 θέσεις εργασίας η Φόλκς ?
Επίσης μιλάμε για υβριδικό, που κάνε κάποιες αποστάσεις δηλαδή ηλεκτρικά, όχι μούφα υβριδικό σαν το Τ-ροκ.
Μήκος θέλει κάτω από 4,50 μ. και να μην είναι πολύ πλατύ, για να βρίσκει εύκολα να παρκάρει στην δουλειά του.
-
Είπαμε το αισθητικό κομμάτι παίζει μεγάλο ρόλο για νέο παιδί.
Επίσης είναι σε μεγάλη εταιρεία σε καλή θέση και αυτό θα έχει κριτική εκεί από διάφορους.
Οπότε για τον κόσμο Βόλβο, Λαντ Ρόβερ και Εμ τζί είναι ευρωπαικά, ενώ εμείς ξέρουμε ότι είναι κινέζικα.
Αρα λίνκ, γκίλι, δφσκ, ζίκρ και άλλα τέτοια εξωτικά θα περάσουν την κρισάρα του ωραίου φύλου, αλλά και των ανδρών της εταιρείας.
Το Καπτούρ στο υβριδικό με τα 160 κουμπώνει πολλά κουμπάκια, αλλά ακόμα ακούγονται ότι έχει θέματα στην μετάβαση στις διάφορες μορφές λειτουργίας.
Εχει σήμερα ένα Τ - κρος βενζίνης με θεματάκια, ήδη 5ετίας.
-
Επίσης είναι σε μεγάλη εταιρεία σε καλή θέση και αυτό θα έχει κριτική εκεί από διάφορους.
Οπότε για τον κόσμο Βόλβο, Λαντ Ρόβερ και Εμ τζί είναι ευρωπαικά, ενώ εμείς ξέρουμε ότι είναι κινέζικα.
Αρα λίνκ, γκίλι, δφσκ, ζίκρ και άλλα τέτοια εξωτικά θα περάσουν την κρισάρα του ωραίου φύλου, αλλά και των ανδρών της εταιρείας.
Το Καπτούρ στο υβριδικό με τα 160 κουμπώνει πολλά κουμπάκια, αλλά ακόμα ακούγονται ότι έχει θέματα στην μετάβαση στις διάφορες μορφές λειτουργίας.
Αρα ψαχνει για “κλειδι» .
-
@teo-mak said in Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ:
Αρα ψαχνει για “κλειδι» .
Σίγουρα όχι για νο νέιμ...
Νέο SUV B ή C από 25000 - 30000 ευρώ