Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 3 / 4
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    24
    66
    1402
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • V
      vagkirk last edited by

Περίμενε αυτό το νέο BYD Dolphin που θα έρθει από Σεπτέμβριο, ίσως να σου ταιριάζει πολύ.

Μικρό αλλά ευρύχωρο, δυνατό και καλύτερο οδηγικά από τα BSUV , βασίζεται σε πλατφόρμα C κατηγορίας και φυσικά αυτόματο και οικονομικό σε κατανάλωση.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • T
        tsimisde last edited by tsimisde

Με βάζετε σε προβληματισμό προτείνοντας μου hatchback, πιθανόν επειδή δεν τα είχα απορρίψει εντελώς ως εναλλακτικές προτάσεις. Ότι κι αν είναι, ένα μέσο hatchback δεν είναι τόσο χαμηλό όσο η BMW μου πιστεύω, σε βαθμό ο προφυλακτήρας να ξύνει πεζοδρόμιο. Επίσης, αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό πίσω από τις προτάσεις, εφόσον δεν έχω κουτσούβελα, γυναίκα, πεθερά, μπαγάζια και λοιπά, ενδεχομένως να μην έχει και νόημα μια πρόταση της B SUV κατηγορίας για τα δεδομένα μου, με εξαίρεση φυσικά την ψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης, η οποία πέραν όλων των άλλων πιθανών σεναρίων, με οδήγησαν προς τη B SUV κατηγορία. Και αν πάμε προς hatchback μεριά, αλλάζουν άρδην οι προτάσεις.

Από hatchback ξεκίνησε η αναζήτηση μου όταν άρχισα να σκέφτομαι την αλλαγή αυτοκινήτου και συγκεκριμένα, ένα από τα πρώτα που είχα βάλει στο μάτι, ήταν το Fabia. Από κει και έπειτα, εφόσον πάμε σε αυτό το σχήμα, μια άλλη εναλλακτική είναι και το Swift το οποίο είναι πολύ καλή περίπτωση.

Αν το πάμε με βάση τα οδηγοκεντρικά κριτήρια, το Clio πάει ψηλά στη λίστα μου και ναι, μιας και ρώτησε ένας φίλος πιο πάνω, ξεκάθαρα είναι μια από τις προτάσεις τις οποίες βλέπω με πάρα πολύ καλό μάτι, αν αποφασίσω ότι κινούμαι προς hatchback μονοπάτια και επίσης θα είμαι ειλικρινής, παρόλο που ήμουν κατασταλαγμένος στα crossover, το Clio μου έκλεινε πονηρά το μάτι, μου αρέσει πάρα πολύ σχεδιαστικά και το θεωρώ ένα πάρα πολύ δυνατό πακέτο.

Τώρα, αν θέλω κάτι αντίστοιχο σε διαστάσεις με το Compact, μια πολύ καλή περίπτωση που έχω κατά νου είναι το i30, το Astra μου αρέσει αλλά σε θέμα διαστάσεων νομίζω τα χαλάμε, δεν ξέρω, τώρα η κατηγορία των hatchback αποκτά άλλο ενδιαφέρον.

Μέχρι στιγμής, έχουμε Clio, Golf & Jazz από τα όσα προτάθηκαν και πρόχειρα στο νου μου έρχονται τα Swift, Fabia, i30, Astra σε καθαρά hatchback σχήμα.

Αφήνοντας στην άκρη για λίγο τα crossover, σε hatchback, ποια θα μου προτείνατε να κοιτάξω βάσει των όσων δεδομένων αναφέραμε (περί οδικής συμπεριφοράς, ενδεχόμενης οικογενειακής κατάστασης) και σε θέμα ευρυχωρίας;

Επίσης, πέραν της διαφοράς στη θέση οδήγησης, τι άλλες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα σε hatchback & B SUV?

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • B
          bill971 last edited by

Που υπερτερούν τα hatch:
          1/ Στήσιμο στο δρόμο.
          2/ Κατανάλωση
          3/ Ποιο φτηνά ελαστικά.
          4/ Καλύτερη αεροδυναμική.
          5/Τα προτιμώ & 'γω!

Που υπερτερούν τα bsuv:
          1/ Καβαλάς άνετα πεζοδρόμια.
          2/ Πας λίγο ποιο άνετα σε χωμάτινες διαδρομές. Όχι όμως σαν κατσίκι.
          3/ Έχεις καλύτερο οπτικό πεδίο επειδή κάθεσαι πιο ψηλά.
          4/ Μόδα
          5/ Τραβάει τις γυναίκες πιο πολύ η φράση: "έχω τζιπ".

Το clio είναι απίστευτα όμορφο αυτοκίνητο.

Αν έπαιρνα τώρα αυτοκίνητο εγώ...η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το Fabia & αν ανέβαινα κατηγορία το Golf.
          Επειδή είμαι petrolhead!

• J
            jousis last edited by jousis

@bill971 said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:

4/ Καλύτερη αεροδυναμική.

Μικρή διαφορά έως κ καθόλου (ανάλογα).
            Μοιάζουν πιο αεροδυναμικά,μικρά αλλά δεν είναι.

Αν το νέο κλιο hybrid πάντως είναι στο budget σου και σου αρέσει η οδήγηση θα το ψηφίσω κ εγώ.

(θα σου έβαζα και το 208 λογω στησιματος και ωραίας θεσης οδήγησης αλλά το θερμικό δεν αξίζει. Μόνο ηλεκτρικό)

realzeus 1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • katafractos17
              katafractos17 last edited by

SUV

• Μπαίνεις όρθιος. Βγαίνεις όρθιος.
              • Μεγαλύτεροι χώροι.
              • realzeus
                realzeus @jousis last edited by

@jousis said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:

Μικρή διαφορά έως κ καθόλου (ανάλογα).
                Μοιάζουν πιο αεροδυναμικά,μικρά αλλά δεν είναι.

Φυσικά και είναι. Δεν είναι μόνο ο συντελεστής Cd πολλαπλασιάζεται με το πλάτος του αμαξώματος και μετά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως το ύψος από το έδαφος που δημιουργεί δίνες.

Μόνο ηλεκτρικό)

Νέος dettol μας βρήκε... 😛

@katafractos17 said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:

Μπαίνεις όρθιος. Βγαίνεις όρθιος.

Να κοιτάξετε τη μέση σας αν δεν μπορείτε να μπέιτε σε ένα αυτοκίνητο στα 40-50 σας...

katafractos17 J 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                • katafractos17
                  katafractos17 @realzeus last edited by katafractos17

@realzeus said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:

Να κοιτάξετε τη μέση σας αν δεν μπορείτε να μπέιτε σε ένα αυτοκίνητο στα 40-50 σας...

Την έχουμε κοιτάξει και έχουμε κήλη στον ΙΟ σπόνδυλο.

Όπως και να έχει, δεν είπα ότι δεν μπορώ να μπώ σε χαμηλό αυτοκίνητο.
                  Απλά ανέφερα πως μπαίνεις και βγαίνεις σε ένα SUV.
                  Δώσε μου μια 911 κι εγώ θα μπαίνω και θα βγαίνω όπως και να έχει.
                  Και αφού κάνω την κ@υλ@ μου και μου περάσει το μεράκι μετά από κάποια χρόνια, θα την πουλήσω και θα πάρω Cayenne.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • realzeus
                    realzeus last edited by realzeus

@katafractos17 said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:

Την έχουμε κοιτάξει και έχουμε κήλη στον ΙΟ σπόνδυλο.

Όπως και να έχει, δεν είπα ότι δεν μπορώ να μπώ σε χαμηλό αυτοκίνητο.
                    Απλά ανέφερα πως μπαίνεις και βγαίνεις σε ένα SUV.
                    Δώσε μου μια 911 κι εγώ θα μπαίνω και θα βγαίνω όπως και να έχει.
                    Και αφού κάνω την κ@υλ@ μου και μου περάσει το μεράκι μετά από κάποια χρόνια, θα την πουλήσω και θα πάρω Cayenne.

Θα έλεγα περαστικά, αλλά μάλλον χρειάζεται εγχείριση για να περάσει. Θέλει προσοχή η μέση.

Ο καθένας φυσικά έχει διαφορετικό σώμα, ευλυγισία κλπ. Αν όμως δεν υπάρχει σοβαρό ιατρικό πρόβλημα (ή τεράστιο ύψος ή βάρος) μόνο τα sports cars είναι δύσκολα στο μπες-βγες. Ειδικά η Elise ήταν βάσανο, όπως και το i8, λόγω πόρτας. Η 911 δεν είναι τίποτα το πολύ δύσκολο. Αυτά από προσωπική εμπειρία, χωρίς να είμαι και κανένας αίλουρος...

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                    • J
                      jousis @realzeus last edited by jousis

Φυσικά και είναι. Δεν είναι μόνο ο συντελεστής Cd πολλαπλασιάζεται με το πλάτος του αμαξώματος και μετά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες, όπως το ύψος από το έδαφος που δημιουργεί δίνες.

* όλη την μετωπική επιφάνεια.
                      Τα άλλα σωστά, πρέπει να το δούμε ανά περίπτωση 😉
                      Είναι πολύ πιο κοντά απο όσο νομίζετε πλέον.

υγ. μην αγοράζετε BSUV, αφήστε τα να πεθάνουν, ΦΤΑΝΕΙ. Ζήτω τα hatches/sedans 😂

realzeus 1 Reply Last reply Reply Quote 4
                      • realzeus
                        realzeus @jousis last edited by

• όλη την μετωπική επιφάνεια.

Η μετωπική επιφάνεια είναι το Coefficient of Drag (Cd) που μετριέται σε ένα σημείο, επί του πλάτους (αν και δεν έχουν όλα τα σημεία ακριβώς το ίδιο Cd). Όπως και να έχει, τα χαμηλά ακόμα υπερέχουν αρκετά.

• J
                          jousis last edited by jousis

Εξαρτάται απο ποιά hatch και ποιά suv έχουμε στο μυαλό μας βασικά, έχεις δει τα σημερινά πως έχουν καταντήσει ;
                          Ειδικά τα ηλεκτρικά;

Αλλά ας μην εκτροχιαστεί τ τόπικ του ανθρώπου και αντί για αυτοκίνητο πάρει τελικά course στο openfoam 😂
                          Βάζουμε μια ανω τέλεια και κάποια στιγμή το αναλύουμε πιο πολύ.

• T
                            tsimisde last edited by tsimisde

Λοιπόν, κοίταξα από hatchback τις περιπτώσεις των Golf, Scala, i30 (το οποίο νομίζω δεν πωλείται πια ως καινούριο), Astra, 308. Κατάλαβα αμέσως τι δεν με τραβούσε στα συγκεκριμένα και ναι, υπάρχει αντικειμενικός λόγος. Τα χαλάμε δυστυχώς στο μήκος, όλα είναι πάνω από 4.3 μέτρα συνεπώς, απορρίπτονται επειδή δεν χωράνε στο κλειστό γκαράζ μου.

Όμως, από hatchback μπαίνουν επιλογές στην εξίσωση, πέραν του Jazz που είχαμε πει, πλέον μπαίνουν στο κάδρο Swift, Clio & Fabia.

Άρα, σε μια πρώτη φάση, ξαναλέω, με βάση τα χαρακτηριστικά και τα όσα έχουμε συζητήσει εδώ στο θέμα, καταλήγω στις εξής επιλογές με τις σχετικές εκδόσεις, σε B SUV και hatchback.

-Clio 1.2 TCe Techno
                            -Fabia 1.0 TSI Selection Plus
                            -Jazz Elegance
                            -C3 1.2 Turbo Max
                            -Captur Techno LPG
                            -Kamiq 1.0 TSI Selection Plus
                            -Mokka 1.2 Turbo Edition

Τα παραπάνω, πάνε βάσει γούστου και προτίμησης, αν βάλω την περίπτωση ότι θέλω ένα αμάξι που δε σπάει, δε χαλάει και απλά θα βάζω βενζίνες, χωρίς όμως να με ξετρελαίνουν ως περιπτώσεις, βλέποντας καθαρά το αμάξι ως εργαλείο και τίποτε παραπάνω, είναι τα:

-Yaris Cross Active
                            -Stonic Platinum (είτε hybrid είτε απλό)

Ξαναλέω, η αγορά δεν επείγει στην παρούσα φάση, μια χαρά λειτουργικό είναι το αμάξι που έχω, ψάχνω όμως το διάδοχο και θέλω να έχω μια εικόνα, για να κάνω τα αντίστοιχα κουμάντα στο οικονομικό κομμάτι, πλέον δεν μπορείς από τη μία μέρα στην άλλη να κάνεις τέτοιου είδους αγορά, θέλει μελέτη και προγραμματισμό και σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα.

Συνεπώς, το σκεπτικό αγοράς, είναι να βρώ την καλύτερη δυνατή επιλογή, με ταβάνι τα 25.000 αν και για να είμαι ειλικρινής, το ταβάνι μου είναι στα 23.000, χωρις να απορρίπτω ενα άλμα στα 25.000 αν πρόκειται για κάτι πραγματικά αξιόλογο, όπως Kamiq, Jazz, Yaris Cross.

Για επίλογο, επειδή έγινε αναφορά σε κινέζικο αυτοκίνητο, κοιτάξτε να δείτε. Στην παρούσα φάση που ψάχνω, εφόσον μπαίνουν και τα hatchback στο παιχνίδι, μπορώ να δω την περίπτωση του MG3, επιφυλάσσομαι όμως για την αξιοπιστία τους καθώς, είναι λίγα χρόνια στην αγορά και μιλάμε για μια "μεγάλη" μάρκα και διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Με κάτι μάρκες τύπου BYD, Omoda, Jaecoo η δεν ξέρω ποιες άλλες υπάρχουν, εκεί κι αν είμαι επιφυλακτικός. Προσέξτε, δεν αναιρώ το γεγονός ότι είναι αξιόλογες προτάσεις. Όμως, έχοντας εμπειρία με κινέζικη και πολλά υποσχόμενη εταιρεία smartphone, σχετικά μεγάλη (δε μιλάμε για Xiaomi), δυστυχώς μου έτυχε προβληματικό το κινητό που αγόρασα και για πόσο καιρό, είχα μείνει χωρίς κινητό μέχρι να βρεθούν τα σχετικά ανταλλακτικά.
                            Σε κινητό, οκ, κάπως το αποδέχεσαι, σε αυτοκίνητο όμως, αλλάζει εντελώς η κουβέντα, δεν προτίθεμαι να κάνω τέτοιου είδους επένδυση και να έχω αυτό το ρισκο στο after sale. Χωρίς κινητό, κάπως πιο εύκολα βρίσκεις την άκρη, χωρίς αυτοκίνητο όμως; Προκειμένου να είμαι σίγουρος και ήσυχος σε αυτό το κομμάτι, προτιμώ να δώσω το κάτι παραπάνω. Δεν έχουν κυκλοφορήσει αρκετό καιρό οι Κινέζικες μάρκες για να έχουμε σίγουρα σημεία γραφής περί αξιοπιστίας, αντοχής κτλ συνεπώς, δεν θέλω να είμαι απλός δοκιμαστής και να ταλαιπωρούμαι....

• D
                              dirtybit last edited by dirtybit

Ως φανατικός toyotaκιας αλλά κάτοχος του Kamiq εδώ και 2 χρόνια (καινούριο, manual, 1.0), έχω να πω ότι το Kamiq είναι φοβερά ποιοτικό μέσα, με τεράστιους χώρους, ιδανικό για μεταφορά επιβατών πίσω. Στη εθνική (αν και αρκετά ελαφρύ αυτοκίνητο) είναι στιβαρό σαν τανκ και οικονομικό. Στην πόλη η κατανάλωση τσιμπάει αρκετά (9λτ/100). Επειδή ανέφερες ότι υπάρχει προοπτική οικογένειας, αυτός ήταν ο λόγος που απέρριψα το yaris cross, αν και ήθελα σαν τρελός την αξιοπιστία, την οικονομία και την ευκολία του υβριδικού συστήματος. Οι χώροι πίσω, η πίσω πόρτα που δεν ανοίξει αρκετά και η απόλυτη φθήνια μέσα ήταν deal breakers.
                              Αν αγόραζα τώρα το Kamiq, θα έδινα σίγουρα τα 2000 επιπλέον που ζητάει το DSG. Αν είσαι ο τύπος που παντρεύεται το αυτοκίνητο αξίζει πιστεύω και η υπέρβαση για τον 1500άρη κινητήρα. Αν δεν βιάζεσαι επίσης αξίζει να περιμένεις γιατί ακούγεται ότι θα φορέσει το mild hybrid σύστημα του group. Μαζί με την 10ετή εγγύηση το Kamiq πιστεύω θα είναι στις top3 επιλογές για οικογενειάρχη που γουστάρει περισσότερο αυτό που βλέπει και νοιώθει μέσα, παρά αυτό που βλέπει έξω.

T 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                              • T
                                tsimisde @dirtybit last edited by

@dirtybit said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:

Ως φανατικός toyotaκιας αλλά κάτοχος του Kamiq εδώ και 2 χρόνια (καινούριο, manual, 1.0), έχω να πω ότι το Kamiq είναι φοβερά ποιοτικό μέσα, με τεράστιους χώρους, ιδανικό για μεταφορά επιβατών πίσω. Στη εθνική (αν και αρκετά ελαφρύ αυτοκίνητο) είναι στιβαρό σαν τανκ και οικονομικό. Στην πόλη η κατανάλωση τσιμπάει αρκετά (9λτ/100). Επειδή ανέφερες ότι υπάρχει προοπτική οικογένειας, αυτός ήταν ο λόγος που απέρριψα το yaris cross, αν και ήθελα σαν τρελός την αξιοπιστία, την οικονομία και την ευκολία του υβριδικού συστήματος. Οι χώροι πίσω, η πίσω πόρτα που δεν ανοίξει αρκετά και η απόλυτη φθήνια μέσα ήταν deal breakers.
                                Αν αγόραζα τώρα το Kamiq, θα έδινα σίγουρα τα 2000 επιπλέον που ζητάει το DSG. Αν είσαι ο τύπος που παντρεύεται το αυτοκίνητο αξίζει πιστεύω και η υπέρβαση για τον 1500άρη κινητήρα. Αν δεν βιάζεσαι επίσης αξίζει να περιμένεις γιατί ακούγεται ότι θα φορέσει το mild hybrid σύστημα του group. Μαζί με την 10ετή εγγύηση το Kamiq πιστεύω θα είναι στις top3 επιλογές για οικογενειάρχη που γουστάρει περισσότερο αυτό που βλέπει και νοιώθει μέσα, παρά αυτό που βλέπει έξω.

Η αλήθεια είναι πως συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες προτάσεις που έβαλα στο τραπέζι, το Kamiq μου φαίνεται οτι κάνει τους λιγότερους δυνατούς συμβιβασμούς συγκριτικά με το BMW που οδηγώ τώρα. Έχει όλα οσα ζητάω σε θέμα οδικής συμπεριφοράς επειδή είναι της Γερμανικής σχολής (καλό πάτημα στο δρόμο, καλή ηχομόνωση, όχι απαραίτητα σπορ αίσθηση), στη γενικότερη αίσθηση στιβαρότητας εντός & εκτός οπότε, γι' αυτούς τους λόγους, μπαίνει ψηλά στη λίστα μου.

Για τους λόγους που αναφέρθηκαν μπήκαν στο κάδρο Arona & Mokka, συγκρίνοντας όμως με το Kamiq, το Arona μου φάνηκε ως ο αδύναμος κρίκος.

Μιας και αναφέρθηκε η εγγύηση της Skoda, ο πιο αδύναμος κρίκος μεταξύ όλων των προτάσεων που έπεσαν το τραπέζι, ήταν το Arona, έχει τη μικρότερη εγγύηση. Εδώ εγείρεται το ερώτημα. Παίζει τόσο ρόλο η εγγύηση; Ξέρω οτι σε περίπτωση βλάβης η οποία καλύπτεται απο την εγγύηση, δεν επιβαρύνεται ο κάτοχος η μάλλον, επιβαρύνεται λιγότερο. Βέβαια, υπάρχει το πλεονέκτημα οτι άπαξ και λήξει η εγγύηση, δεν υπάρχει η δέσμευση για σέρβις στην επίσημη αντιπροσωπεία οπότε, ποιά τα αντικειμενικά οφέλη της εγγύησης γενικά αλλά και της μακροχρόνιας εγγύησης ειδικά.

Δεν έχω πρότερη εμπειρία με όρους εγγύησης και τι ισχύει με τις εγγυήσεις γενικότερα οπότε, θέλω μια σχετική επιμόρφωση με τα υπέρ και τα κατά της εργοστασιακής εγγύησης και αν τελικά παίζει τόσο σημαντικό ρόλο.

• T
                                  tsour_ee last edited by

Από τη στιγμή που δεν επείγεσαι και έχεις και δικό σου χώρο εγώ θα περίμενα και θα πήγαινα όταν ερχόταν η ώρα απευθείας σε ηλεκτικό c-hatch, πχ GAC, BYD dolphin (έρχεται καινούριο) και ενδεχομένως το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές σε αυτήν την κατηγορία.

• A
                                    antonn last edited by antonn

Αυτο το GAC UT (4,27 μηκος) το εισαγει και αντιπροσωπευει η ιδια εταιρια που εχει ΤΟΥΟΤΑ LEXUS!!! το Dolphin 4,29 μηκος (και καλη περιπτωση για εσενα το ηλεκτρικο Atto 2: 4,31 μηκος, που ειναι μικροτερο στο μηκος απο το υβριδικο) και τα αντιπροσωπευει ο Σφακιανακης. Με δικο σου χωρο, λαθος τεραστιο να μην παρεις ηλεκτρικο. Αν νομιζεις οτι θα εχουν μικροτερη μεταπωληση κανεις λαθος νομιζω, αλλα θα εχεις γλιτωσει του κοσμου τα λεφτα απο βενζινες οποτε σιγουρα ισοφαριζεις την πιθανη χασουρα και θα οδηγας κατι με αισθηση πανακριβου αυτοκινητου. Απλα να περιμενεις ενα ετος με 6 μηνες πριν τις εκλογες, γιατι εκει θα αυξηθουν επιδοτησεις (και θα τις δινουν σιγουρα!) και θα εχει και Leasing επιδοτουμενο με 150 ευρω το μηνα, εφοσον εχεις πολυ χαμηλο εκκαθαριστικο

• C
                                      Cynic9 last edited by

Καλησπέρα. Ειμαι σε παρόμοια αναζήτηση και εχω δει και δοκιμάσει αρκετά απο αυτα που κοιτας και εσυ (με μπατζετ μεχρι 25000). Το καλυτερο απο αυτα που ειδα για μένα ειναι το xceed αλλά το φοβάμαι γιατι κυρίως κινουμαι πόλη και εχει μηκος στα 4,40 μ. Αυτο που μου εκανε εντυπωση και δεν το περιμενα καθολου ειναι το Vitara. Πηγα suzuki για να δει η κοπελια το swift και το εκανα test drive και ειναι πολυ τιμιο, σβελτ, με φουλ εξοπλισμο και το ιδανικο μεγεθος για τα δικα μου γουστα. Προσωπικα θα περιμενω και το νεο Yaris Cross να το δω και αυτο. Η μονη συμβουλη ειναι να τα κανεις test drive, εκει θα γινουν πιο ξεκαθαρα τα πραγματα για το τι προτιμας.

C 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • C
                                        Cynic9 @Cynic9 last edited by

This post is deleted!
                                        • G
                                          Green Power last edited by Green Power

@tsimisde said in Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτου:

Μιλώντας για το Yaris Cross, κάτι το οποίο με θέτει σε προβληματισμό, είναι κάτι το οποίο πληροφορήθηκα τυχαία και με μια πρόχειρη έρευνα, φαίνεται να ισχύει. Πρόκειται για αυτοκίνητο το οποίο, είναι αρκετά ευπαθές και από τους πρώτους στόχους σε κλοπές, σε ολοένα και αυξανόμενη κλίμακα και απορώ πως δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό, εκτός αν δεν το είχα αντιληφθεί μέχρι τώρα. Αν όντως ισχύει, είναι αρκετά ανησυχητικό....

Αλήθεια είναι το yaris cross και το yaris είναι στην κορυφή σε κλοπές πίσω μόνο απο το smart. Η θεία μου που είναι αστυνομικός όταν της είχα προτείνει το yaris ούτε που το συζήτησε αυτά τα κλέβουν συνέχεια μου είπε είναι γνωστό.

Μπες στη σελίδα κλεμμένα οχήματα στο fb να το δεις.

G 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • G
                                            groover1972 @Green Power last edited by

Πάντως ο φιλος, βλέπω δεν έχει κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλει. Από B SUV του αρέσουν τα μικρά έως μίνι. Αφού δεν έχεις οικογένεια, πήγαινε σε μικρό οικονομικό που να μην έχει τέλη κυκλοφορίας, μικρή ασφάλεια, σβέλτο και οικονομικό. Νομίζω ότι το Swift σου ξανακλείνει το μάτι, αλλά νομίζω (και δεν μας έχεις αναφέρει και που μένεις ή που θα μείνεις στο μέλλον) ότι θα πρέπει να δεις και να οδηγήσεις από κοντά την 5αδα που θα έχεις καταλήξει.

Ολα τα άλλα είναι για να αγαπιόμαστε.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 3 / 4
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ