-
@red_monster said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
@kostis20 said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Εγω τόσες δεκαετίες που ασχολούμαι δεν εχω δει τετοιες αντιδράσεις και υπόδοχή .Στη Purosangue που ηταν το πρώτο SUV (!!!!) δεν είδα τετοιο πράγμα.
Επίσης τα σχέδια του Bangle εγω ακόμα χάλια τα θεωρω.Οι ίδιοι που λέτε αυτά, θα σας τρέχουν τα σάλια σε μερικά έτη !
Εχουμε 2026 πλέον και ετσι οπως εχει γίνει τα πραγματα με την ηλεκτροκίνηση τα 1000 άλογα τα εχουν για πλάκα αρκετοί κατασκευαστές.Οπότε ενα απο τα βασικά σημεια διαφοροποίησης της Ferrari ειναι το design.
Δεν ειναι οπως παλια που πέταγε ενα V12 ή έναν εγκαρσιο V6 και πέταγε.Ήταν και το σχήμα τρελό.Αν τα πάει τοσο χάλια και εκει που επρεπε να ειναι καλύτερη απο τη Xiaomi πχ κλάφτα.
Τι διαφορετικό εχει να παρουσιασει?To SU7 ας πούμε που υστερεί? -
Εγω τόσες δεκαετίες που ασχολούμαι δεν εχω δει τετοιες αντιδράσεις και υπόδοχή .Στη Purosangue που ηταν το πρώτο SUV (!!!!) δεν είδα τετοιο πράγμα.
Επίσης τα σχέδια του Bangle εγω ακόμα χάλια τα θεωρω.Οι ίδιοι που λέτε αυτά, θα σας τρέχουν τα σάλια σε μερικά έτη !
Εχουμε 2026 πλέον και ετσι οπως εχει γίνει τα πραγματα με την ηλεκτροκίνηση τα 1000 άλογα τα εχουν για πλάκα αρκετοί κατασκευαστές.Οπότε ενα απο τα βασικά σημεια διαφοροποίησης της Ferrari ειναι το design.
Δεν ειναι οπως παλια που πέταγε ενα V12 ή έναν εγκαρσιο V6 και πέταγε.Ήταν και το σχήμα τρελό.Αν τα πάει τοσο χάλια και εκει που επρεπε να ειναι καλύτερη απο τη Xiaomi πχ κλάφτα.
Τι διαφορετικό εχει να παρουσιασει?To SU7 ας πούμε που υστερεί?πως ακριβως καταλαβες απο μια στατικη παρουσιαση, οτι υστερει σε σχεση με αλλα οχηματα;
Αν εχεις τετοιο "ματι" χαραμιζεσαι και θα επρεπε να εχεις θεση μηχανικου στην F1!
Σορρυ για την περιπαικτικη διαθεση, αλλα εισαι υπερβολικος -
@dettol said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Τι διαφορετικό εχει να παρουσιασει?To SU7 ας πούμε που υστερεί?πως ακριβως καταλαβες απο μια στατικη παρουσιαση, οτι υστερει σε σχεση με αλλα οχηματα;
Αν εχεις τετοιο "ματι" χαραμιζεσαι και θα επρεπε να εχεις θεση μηχανικου στην F1!
Σορρυ για την περιπαικτικη διαθεση, αλλα εισαι υπερβολικοςΓια το SU7 εγραψα αν υστερει κάπου οχι για τη Λουτσε Το γραφω ξεκάθαρα νομίζω."To SU7 ας πούμε που υστερεί?".'Οπως εχουμε δει να σπαει το ενα ρεκορ μετα το αλλο μάλλον δεν υστερεί πουθενα.
-
@dettol said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Σορρυ για την περιπαικτικη διαθεση, αλλα εισαι υπερβολικοςΓια το SU7 εγραψα αν υστερει κάπου οχι για τη Λουτσε.¨οπως εχουμε δει να σπαει το ενα ρεκορ μετα το αλλο μάλλον δεν υστερεί πουθενα.
να περιμενουμε να δουμε και τις εντυπωσεις απο την οδηγηση πρωτα και μετα να βγαλουμε συμπερασμα;
-
Οκ αλλά εκει που εχουν φτάσει τα πράγματα τα περιθωρια διαφοροποιησης δεν ειναι και τόσα πολλά,γιατι υπάρχουν και οι νόμοι της φυσικής.Να εχουν χαοτικές διαφορές το θεωρω απίθανο.
-
Το thread λέγεται "Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)" και ο Δίας δεν έχει γράψει ούτε κόμμα για τη Luce ("Φως" δηλαδή όπως η διαχρονική γαυροεφημερίδα;). Θα ήθελα ένα σημείο ζωής από αυτόν. Έτσι για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει χάσει το λούτσε του μετά από αυτό είδε.
-
Μια χαρά ξεχωριστό και αρμονικό είναι !
Τουλάχιστον στα byd η οθόνη περιστρέφεται ηλεκτρικά, αυτοί έβαλαν χειρολαβή μπάνιου ατόμου με κινητικά προβλήματα για την οθόνη.
-
@shumakos said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Το thread λέγεται "Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)" και ο Δίας δεν έχει γράψει ούτε κόμμα για τη Luce ("Φως" δηλαδή όπως η διαχρονική γαυροεφημερίδα;). Θα ήθελα ένα σημείο ζωής από αυτόν. Έτσι για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει χάσει το λούτσε του μετά από αυτό είδε.

πηρε μια δωρο για την γυναικα του -
@cabala10 said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Όλες οι καινούργιες γραμμές και μοτίβα έχουν τις ίδιες αντιδράσεις. Ο κάθε αμπαλιδης που δεν ξέρει να σχεδιασει ένα κύβο γράφει τα ίδια και ίδια. Περαστικά, θα σας περάσει !
για πες μας πως παει η jaguar?
Τι σχέση έχει η τζάγκουαρ ;
Καμία !μεγαλη σχεση εχει και οι δυο εριξαν πυρηνικη στο target based τους θεωρωντας πως το να αλλαξουν ριζικα την φιλοσοφια τους θα τους φερει πιο κοντα σε νεο κοσμακη
αν καποιος ηθελε να αγορασει ενα ipad με ροδες θα αγοραζε μια απο τις νεες s class
κανεις μα κανεις με λεφτα ικανα να αγορασει jaguar η ferrari θα τις αγοραζε για αυτο που εχουν γινειΤο φερραρι ειναι ένα από τα πολλά μοντέλα! Η ιστορία έχει δείξει ότι αν δεν γειτνιάσεις με την ηλεκτροκίνηση (με οποιοδήποτε τρόπο) θα σε φάει η μαρμάγκα ! Ασε που η φερραρι έχει τεράστια τραπεζικά διαθεσιμα, είναι ζήτημα επιβίωσης και εξέλιξης η επένδυσης τους !
-
Όλες οι καινούργιες γραμμές και μοτίβα έχουν τις ίδιες αντιδράσεις. Ο κάθε αμπαλιδης που δεν ξέρει να σχεδιασει ένα κύβο γράφει τα ίδια και ίδια. Περαστικά, θα σας περάσει !
για πες μας πως παει η jaguar?
Τι σχέση έχει η τζάγκουαρ ;
Καμία !μεγαλη σχεση εχει και οι δυο εριξαν πυρηνικη στο target based τους θεωρωντας πως το να αλλαξουν ριζικα την φιλοσοφια τους θα τους φερει πιο κοντα σε νεο κοσμακη
αν καποιος ηθελε να αγορασει ενα ipad με ροδες θα αγοραζε μια απο τις νεες s class
κανεις μα κανεις με λεφτα ικανα να αγορασει jaguar η ferrari θα τις αγοραζε για αυτο που εχουν γινειΤο φερραρι ειναι ένα από τα πολλά μοντέλα! Η ιστορία έχει δείξει ότι αν δεν γειτνιάσεις με την ηλεκτροκίνηση (με οποιοδήποτε τρόπο) θα σε φάει η μαρμάγκα ! Ασε που η φερραρι έχει τεράστια τραπεζικά διαθεσιμα, είναι ζήτημα επιβίωσης και εξέλιξης η επένδυσης τους !
δεν εισαι χαζος ξερεις πως πουλαει η φερραρι..
εδω ακομη και ο Shmee ειχε πει σε ενα Podcast πως η f80 ακομη δεν εχει γινει allocation 100% ακριβως γιατι κανεις δεν αγοραζει τα v12 πια
φαντασου τι θα γινει οταν η φερραρι πει πως θα πρεπει να αγορασεις αυτο το....πραγμα -
Οτι πουλάει περισσότερο από ότι παράγει είναι νομίζω γενικώς αποδεκτό. Οτι πρέπει να συνεχίζει να το κάνει και να έχει σαφές πλάνο 5-10-15 ετιας είναι περισσότερο αποδεκτό!
-
Πολύ άσχημο. Προσωπικά είναι η μόνη ferrari που δε μου αρέσει.
Αν μου την κάνουν δώρο δηλαδή, μπήκε στο car την άλλη μέρα!
(Θα κάτσω πρώτα λίγο μέσα όμως γιατί από μέσα μου αρέσει!) -

Τα μισά που λέει είναι χαζομάρες, αλλά οκ ελπίζω να πέφτει μέσα στις γενικές διαστάσεις
-
) -
-
@shumakos said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Το thread λέγεται "Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)" και ο Δίας δεν έχει γράψει ούτε κόμμα
Θα γράψει σε κανα μήνα αν έχει συνέλθει...
-
ο σχεδον συνονόματος πρωην προεδρος δηλωσε
-
...
Τα μισά που λέει είναι χαζομάρες, αλλά οκ ελπίζω να πέφτει μέσα στις γενικές διαστάσεις
είναι εντυπωσιακό που δεν πέτυχε σχεδόν τίποτα. Εκτός και αν ήταν προβλέψεις.
FERRARI LUCE – TECHNICAL SPECIFICATIONS
DIMENSIONS AND WEIGHT
Length 5026 mm
Width (without mirrors) 1999 mm
Height 1544 mm
Wheelbase 2961 mm
Front track 1696 mm
Rear track 1690 mm
Kerb weight* 2260 kg
Kerb weight to power ratio 2.16 kg/cv
Weight distribution 47% front / 53% rear
Trunk capacity 597 l
TYRES
Front 265/35 R23 J9.5
Rear 315/30 R24 J11
-
Yποψιάζομαι ότι είναι συνειδητή απόφαση της Φερράρι, το πρώτο της ηλεκτρικό να απέχει αισθητά από την επί δεκαετίες κυρίαρχη εικόνα της: αυτή ενός διθέσιου κουπέ με στυλ και γραμμές που κόβουν την ανάσα.
Γιατί? Μα ακριβώς για να παραμείνει κυρίαρχη αυτή η εικόνα, άρα και αλώβητες οι πωλήσεις των υπόλοιπων μοντέλων της παραγωγής, πράγμα ίσως όχι εφικτό αν το πρώτο της ηλεκτρικό ήταν μια κουπεδάρα σαν το ΓιανγκΟυάνγκ.
Το επόμενο ηλεκτρικό της, μετά από μερικά χρόνια, ίσως να είναι πιο κοντά στο αρχετυπικό Φερράρι. Αλλά μέχρι τότε τα πράγματα θα έχουν αλλάξει, οπότε ίσως είναι πιο διαχειρίσιμα.
Αγοράζει χρόνο δηλαδή αυτή τη στιγμή το μαγαζί, και ας φαίνεται ότι βραχυπρόθεσμα έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του. -
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)