-
Το τι κράξιμο τρώνε δεν περιγράφεται

-
@cabala10 said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
@red_monster said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Όλες οι καινούργιες γραμμές και μοτίβα έχουν τις ίδιες αντιδράσεις. Ο κάθε αμπαλιδης που δεν ξέρει να σχεδιασει ένα κύβο γράφει τα ίδια και ίδια. Περαστικά, θα σας περάσει !
για πες μας πως παει η jaguar?
Τι σχέση έχει η τζάγκουαρ ;
Καμία ! -
Όλες οι καινούργιες γραμμές και μοτίβα έχουν τις ίδιες αντιδράσεις. Ο κάθε αμπαλιδης που δεν ξέρει να σχεδιασει ένα κύβο γράφει τα ίδια και ίδια. Περαστικά, θα σας περάσει !
Άσε μας ρε τέρας, δεν ισχύει αυτό που λες, πολλά καινούργια σχέδια και μοτίβα έχουν πολύ καλές αντιδράσεις. Το Tucson όταν πρωτοβγηκε σαν παράδειγμα δεν είχε καμία σχέση σε σχεδίαση με οτιδήποτε άλλο. Μια χαρά αντιδράσεις είχε (σίγουρα σε κάποιους δεν άρεσε αλλά όχι σαν αυτή, ήταν mix) . Έναν δεν ξέρω που να είδε το σχέδιο και να ενθουσιάστηκε με αυτή την φεραρι
Αλλά πες ότι έχεις δίκιο να μην το αναλύσω αυτό. Αμπαλιδιδες είναι στην Φεράρι γιατί αν ήξεραν ότι θα είχε τέτοιες αντιδράσεις και θα έπεφτε η μετοχή της Φεράρι 6% την μέρα που ανακοίνωσαν την luce μάλλον θα το είχαν ξανασκεφτεί .
-
@cirus said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Άσε μας ρε τέρας, δεν ισχύει αυτό που λες, πολλά καινούργια σχέδια και μοτίβα έχουν πολύ καλές αντιδράσεις. Το Tucson όταν πρωτοβγηκε σαν παράδειγμα δεν είχε καμία σχέση σε σχεδίαση με οτιδήποτε άλλο. Μια χαρά αντιδράσεις είχε (σίγουρα σε κάποιους δεν άρεσε αλλά όχι σαν αυτή, ήταν mix) . Έναν δεν ξέρω που να είδε το σχέδιο και να ενθουσιάστηκε με αυτή την φεραρι
Αλλά πες ότι έχεις δίκιο να μην το αναλύσω αυτό. Αμπαλιδιδες είναι στην Φεράρι γιατί αν ήξεραν ότι θα είχε τέτοιες αντιδράσεις και θα έπεφτε η μετοχή της Φεράρι 6% την μέρα που ανακοίνωσαν την luce μάλλον θα το είχαν ξανασκεφτεί .
Η τιμή της μετοχής είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ !
Θυμίσου τι γκρίνια είχε πέσει για τα σχέδια του Μπαγκλ και σε τι εκτίμηση τα έχουν σήμερα !
Δες γκρίνια για Dino, και πόσο δεν ομοιάζει με φερραρι και τη σημερινή θεώρηση !
-
@cirus said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Η τιμή της μετοχής είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ !
Θυμίσου τι γκρίνια είχε πέσει για τα σχέδια του Μπαγκλ και σε τι εκτίμηση τα έχουν σήμερα !
Δες γκρίνια για Dino, και πόσο δεν ομοιάζει με φερραρι και τη σημερινή θεώρηση !
Εννοείται ότι είναι μαραθώνιος. Δεν θα πάθει τίποτα η μετοχή.
Αλλά είναι ένδειξη πως υποδέχθηκε το κοινό και επενδυτές το νέο της αμάξι . Δεν λέω ότι έχει θέμα η μετοχή της , μια χαρά θα πάει
Αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι έκαναν μαλακια. Το νέο σχέδιο δεν διχάζει όπως τα νέα σχέδια κάνουν. Ενωνει όλους ότι δεν είναι ομορφο
-
Καμία !μεγαλη σχεση εχει και οι δυο εριξαν πυρηνικη στο target based τους θεωρωντας πως το να αλλαξουν ριζικα την φιλοσοφια τους θα τους φερει πιο κοντα σε νεο κοσμακη
αν καποιος ηθελε να αγορασει ενα ipad με ροδες θα αγοραζε μια απο τις νεες s class
κανεις μα κανεις με λεφτα ικανα να αγορασει jaguar η ferrari θα τις αγοραζε για αυτο που εχουν γινει -
Εγω τόσες δεκαετίες που ασχολούμαι δεν εχω δει τετοιες αντιδράσεις και υπόδοχή .Στη Purosangue που ηταν το πρώτο SUV (!!!!) δεν είδα τετοιο πράγμα.
Επίσης τα σχέδια του Bangle εγω ακόμα χάλια τα θεωρω. -
@nikonino said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):

Το προβλημα με την luce δεν ειναι το άκρως "εναλλακτικό" σχέδιο, είναι οτι το αποτελεσμα δειχνει φθηνό μεσα εξω, σαν να πουλανε τα πρωτα draft σχεδια χωρις την απαιτουμενη εξέλιξη αυτών.
-
@ataim said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):

Το προβλημα με την luce δεν ειναι το άκρως "εναλλακτικό" σχέδιο, είναι οτι το αποτελεσμα δειχνει φθηνό μεσα εξω, σαν να πουλανε τα πρωτα draft σχεδια χωρις την απαιτουμενη εξέλιξη αυτών.
το μεσα παντως, δεν μου φαινεται καθολου φτηνο. Ισα-ισα πως ολες οι επιλογες που εχουν γινει με μεταλλο, προσθετει κοστος. Προσωπικα το εσωτερικο μου φαινεται πανεμορφο. Επισης, απο βιντεο που εχω δει αλλων φεραρι, δεν βλεπω να εχουν τιποτα φοβερο ποιοτικο εσωτερικο. Καλυτερο θα ελεγα οτι ειναι της luce.
-
@kostis20 said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Εγω τόσες δεκαετίες που ασχολούμαι δεν εχω δει τετοιες αντιδράσεις και υπόδοχή .Στη Purosangue που ηταν το πρώτο SUV (!!!!) δεν είδα τετοιο πράγμα.
Επίσης τα σχέδια του Bangle εγω ακόμα χάλια τα θεωρω.Οι ίδιοι που λέτε αυτά, θα σας τρέχουν τα σάλια σε μερικά έτη !
-
Καμία !μεγαλη σχεση εχει και οι δυο εριξαν πυρηνικη στο target based τους θεωρωντας πως το να αλλαξουν ριζικα την φιλοσοφια τους θα τους φερει πιο κοντα σε νεο κοσμακη
αν καποιος ηθελε να αγορασει ενα ipad με ροδες θα αγοραζε μια απο τις νεες s class
κανεις μα κανεις με λεφτα ικανα να αγορασει jaguar η ferrari θα τις αγοραζε για αυτο που εχουν γινειΑς μας πει τι γνώμη του κάποιος με λεφτά φερράρι καλύτερα ! Τζάκουαρ αγοράζει και η αλλήθωρη Μαρία !
-

Χέιτερ, ξέρουμε που μένετε !
-
@kostis20 said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):
Επίσης τα σχέδια του Bangle εγω ακόμα χάλια τα θεωρω.Εσύ είσαι κακόγουστος, τι να κάνουμε τώρα ?
-

Το Prius της Toyota πιο ωραίο είναι

-
@dettol said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):

το μεσα παντως, δεν μου φαινεται καθολου φτηνο. Ισα-ισα πως ολες οι επιλογες που εχουν γινει με μεταλλο, προσθετει κοστος. Προσωπικα το εσωτερικο μου φαινεται πανεμορφο. Επισης, απο βιντεο που εχω δει αλλων φεραρι, δεν βλεπω να εχουν τιποτα φοβερο ποιοτικο εσωτερικο. Καλυτερο θα ελεγα οτι ειναι της luce.
Αυτό !
-

-
@dettol said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):.
το μεσα παντως, δεν μου φαινεται καθολου φτηνο...
Δεν λεω οτι ειναι φθηνό, full aluminum γαρ, λεω οτι το εχουν κανει λιγο cyber influence minimal app future retro mess και τελικα το αποτελεσμα δεν ικανοποιεί αισθητικα. Ειναι σαν την τσαντα lego της chanel, σε τετοιο κοινο απευθύνεται.
-
@vdx said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):

Ακόμα και παιδάκι νηπιαγωγείου καταλαβαίνει το φοτοσοπ !
-
@dettol said in Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic):.
το μεσα παντως, δεν μου φαινεται καθολου φτηνο...
Δεν λεω οτι ειναι φθηνό, full aluminum γαρ, λεω οτι το εχουν κανει λιγο cyber influence minimal app future retro mess και τελικα το αποτελεσμα δεν ικανοποιεί αισθητικα. Ειναι σαν την τσαντα lego της chanel, σε τετοιο κοινο απευθύνεται.
Μια χαρά ξεχωριστό και αρμονικό είναι !
-
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)