-
-
Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας BMW iX3 από τη Βελμάρ στη Θεσσαλονίκη και ρίξαμε μια πρώτη ματιά στο ηλεκτρικό SUV που έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται!
-
-
-
Ολα καλά, αλλά αυτό το στραβό παραλληλόγραμμο σχήμα της οθονης multimedia μπορει να τρελάνει ψυχαναγκαστικούς τύπους σαν εμενα.
-
Δεν θα υπήρχαν για εμένα πολλοί λόγοι να πάρεις άλλο ηλεκτρικό σε αυτά τα χρήματα.
Τα 63 χιλιάρικα θεωρώ ότι είναι καλή τιμή για ίσως το καλύτερο αυτή τη στιγμή EV στην κατηγορία του. -
@katafractos17 said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
Δεν θα υπήρχαν για εμένα πολλοί λόγοι να πάρεις άλλο ηλεκτρικό σε αυτά τα χρήματα.
Τα 63 χιλιάρικα θεωρώ ότι είναι καλή τιμή για ίσως το καλύτερο αυτή τη στιγμή EV στην κατηγορία του.Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ένα Τέσλα είναι πολύ καλύτερο, με τα μισά χρήματα ή με περίπου τα ίδια αλλά σε έκδοση performance. €63.000 που για πλάκα γίνονται €70Κ, τα βρίσκω υπερβολικά για την κουτσουρεμένη έκδοση της iX3.
-
Τα 63 χιλιάρικα θεωρώ ότι είναι καλή τιμή για ίσως το καλύτερο αυτή τη στιγμή EV στην κατηγορία του.Και εμένα μου αρέσει, αλλά αν το πας εντελώς με την λογική ένα Model Y Premium LR κερδίζει σε όλα τα σημεία και κοστίζει 10 χιλιάρικα λιγότερο.
-
@azmo said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
Τα 63 χιλιάρικα θεωρώ ότι είναι καλή τιμή για ίσως το καλύτερο αυτή τη στιγμή EV στην κατηγορία του.Και εμένα μου αρέσει, αλλά αν το πας εντελώς με την λογική ένα Model Y Premium LR κερδίζει σε όλα τα σημεία και κοστίζει 10 χιλιάρικα λιγότερο.
Συμφωνώ και επαυξάνω, λέγοντας ότι η διαφορά τιμής ειναι κοντά στα 20 χιλιάρικα (για ίδιο εξοπλισμό). 10 χιλ ειναι με το Performance.
-
Ποια model y και ix3, με 60Κ αγοράζω zeekr 7x
-
@ataim said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
Ποια model y και ix3, με 60Κ αγοράζω zeekr 7x
Ναι, αλλά όπως λέει και ο Κρούζερ, πρέπει να είσαι από Λαρσα για να μπορείς να το προφέρεις όταν σε ρωτάνε τι αμάξι έχεις!

-
-
το χαζέψα και το έκανα βόλτα στο Μόναχο.
Το αμαξι είναι πλεον τοπ και βάζει δύσκολα στην Τεσλα.
Σαν αυτοκίνητο είναι καλύτερο από Tesla απλά κοστίζει παραπάνω και δεν έχει το efficiency του Τεσλα.
-
@george1977 said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
Σαν αυτοκίνητο είναι καλύτερο από Tesla απλά κοστίζει παραπάνω
Γι' αυτό κοστίζει παρπάνω.
Γιατί είναι καλύτερο αυτοκίνητο.
-
Αντι να βελτιώνει την τεχνολογία της , η tesla κάνει απλά optimization, το optimization έχει κάποια όρια πέρα από τα όποια πρέπει να έχεις καλυτερο hardware και η Τεσλα πλεον υστερεί σε μπαταρίες (ειδικά εαν επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν την τεσλα να στελνει στην Ευρώπη την 4680).
Από την άλλη οι Γερμάνοι , έχουν φιάξει αυτοκινητό πλεον που έχει ταρακουνήσει την αγορά, δυστυχώς ειναι στα +20.000 από το τεσλα.
-
Αντι να βελτιώνει την τεχνολογία της , η tesla κάνει απλά optimization, το optimization έχει κάποια όρια πέρα από τα όποια πρέπει να έχεις καλυτερο hardware και η Τεσλα πλεον υστερεί σε μπαταρίες (ειδικά εαν επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν την τεσλα να στελνει στην Ευρώπη την 4680).
Από την άλλη οι Γερμάνοι , έχουν φιάξει αυτοκινητό πλεον που έχει ταρακουνήσει την αγορά, δυστυχώς ειναι στα +20.000 από το τεσλα.
+30k πες καλύτερα, αλλά ναι πρέπει να είναι πολύ σοβαρό
-
Αν εξαιρέσουμε το τιμόνι. Όποιος σχεδίασε αυτό το έκτρωμα πρέπει να χάσει το πτυχίο του.
-
Ειναι πολύ ομορφο από κοντά.
-
Ειναι πολύ ομορφο από κοντά.
Νομίζω απλά έχεις πρεσβυωπία

Απο πίσω/πλάι οκ είναι αλλά αυτά τα δοντάκια μπροστά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...γιατί...
-
@tgd said in BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5):
Αν εξαιρέσουμε το τιμόνι. Όποιος σχεδίασε αυτό το έκτρωμα πρέπει να χάσει το πτυχίο του.
Είναι από το Νόρθ ίστ κόλλετζ...

BMW iX3 (Neue Klasse) 2026 (NA5)