-
@sarantism said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ρε τον Σαραντη
Διοτι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδειξεις
Ατακτος μικρος ατακτος για παντα .Δεν μου αρεσει που μονο εγω και ο Lap δουλευουμε
Έτσι εργατια και κούραση. Γενικά το forum πέφτει συνεχώς, οπότε την κάνουν όλοι σιγά σιγά, αυτό είναι το γενικότερο μήνυμα, μένουμε λιγάκι και εμείς και θα φύγουμε σιγά σιγά.
Εαν βρεθεί άλλη σελίδα δεν θα μείνεις εκτος οτσο, μη φοβάσαι. Θα πρέπει όμως να αποκλειστουν κάποια άλλα μέλη ....και διαχειριστές ώστε να υπάρχει καλή διαθεση.

To έχω ζήσει lap το φόρουμ από παλιά. Όχι όσο εσείς. Και κατά τη διάσπασή του το παρακολουθούσα.
Αν εκφραστώ με κόσμιο τρόπο για τα τεκτενόμενα του φόρουμ, θα φάω μαστίγωμα, γιατί η κριτική δεν αρέσει σε κάποιους Ακατανόμαστους και ειδικά σε αυτόν που δε γνωρίζω ποιος είναι, που αντί να ηρεμήσει μία κατάσταση Descelate, με τρόπο επιβλητικό, προχωράει σε Escelate με την τοποθέτησή του.
Εμένα και αυτό είναι γεγονός και παρακαλώ να γίνει σεβαστό γιατί έτσι είναι. Αρχικά μου έριξαν 1 μέρα βόλτα. Μετά από λίγο τις έκαναν 3 ημέρες.
Παρεκτράπηκα, το αναγνωρίζω. Όμως μου θίξανε τη θρησκεία.
Ο Μακρυγιάννης λέει:
«…Ὅταν μου πειράζουν τήν πατρίδα καί θρησκεία μου, θά μιλήσω, ἵνα ἐνεργήσω καί ὅτι θέλουν ἅς μου κάνουν…»
Αν ήταν μέλος του φόρουμ μπορεί να τον έστελναν βόλτα.
Κάνει κάποιος ένα ατόπημα στη συμπεριφορά του, αλλά για σοβαρό λόγο και του μιλάς επιθετικά;
Δηλαδή είναι αυτό που έλεγε ο Λαζόπουλος:
Στην Ελλάδα δεν πιάνουν τον κλέφτη. Πιάνουν αυτόν που φωνάζει: "Πιάστε τον κλέφτης".
Αυτό αισθάνομαι να έγινε. Επειδή Φώναξα αρπάξανε εμένα και όχι τον ας πούμε ταραξία.
Διάβαζα να μην μπαίνουν μνματα που προκαλούν οργή στον άλλον.
Μπήκε μνμα και επειδή οργίστηκα βρέθηκα εγώ εκτός....
Στο τέλος 3 και ο κούκος.
Αυτή τη φορά γράφω ευγενικά, κόσμια.
Αν και αυτό ενοχλήσει, ε τότε τι να πω.......
Το χειρότερο.
Μου έσβησαν μήνυμα. Το έψαξα το ζήτημα.
Και προειδοποίησα να μη μου σβήσουν το μνμ.Σας ζητήθηκε να υποδείξετε με report το ή τα μηνύματα που θεωρήσατε προσβλητικά αλλά ακόμη δεν το κάνατε.Εν το μεταξύ συνεχίζετε το oftopic το οποίο παρακαλώ να σταματήσει. Mod.
Τώρα το είδα. Έχετε δίκιο δεν το έκανα. Είμαι κατά του Report. Συγνώμη που σας δυσκολεύω με αυτό. Απευθύνθηκα όμως σε αυτόν που είχε βάλει το σκίτσο.
Όμως ας τελειώσει αυτή η υπόθεση. Τοποθετήθηκα με το παραπάνω μνμ, ευχαριστώ και για τη δική σας τοποθέτηση και επιθυμία να βοηθήσετε.Η άνοιξη βασικά μπήκε καλά. Δε μπορώ να το πιστέψω πως κάναμε σερί τόσες μέρες χωρίς βροχή καλώς ή κακώς.
Αλλά και η συνεχόμενη, εμένα μου δημιούργησε έξω, εκτός σπιτιού θέμα με την υγρασία.Θα το συνεχίσω από εδώ για να μην βάζω post κάτω από το post μου. Εκεί Θεσσαλονίκη και Αθήνα, έχουν ανοίξει πολλές σχολές Kick Box. Τι κάνουν; Καλή φήμη έχουν ή τπτ πως βγάζουν μπράβους, φασιορόζους;
Adp: Πειρατής. Θεσσαλονίκη. Καλό μαγαζί. Δεν ξέρω αν ακόμη είναι. Μιχάλης και Φάνης.
-
Οι χειρότεροι επαγγελματίες είναι οι ασφαλιστές. Το αυτοκίνητο 6 χρόνια το ασφαλίζω πριν προλάβει να λήξει η ασφάλεια.
Τώρα με μάμισε ένας με την πιστωτική μου και μέχρι να την πάρω δεν έχω προλάβει να το ασφαλίσω.
Που βρήκε η προηγούμενη μου ασφαλιστική πως το αυτοκίνητο είναι ακόμη ανασφάλιστο και με πήρανε τηλ, για προσφορά.
Αυτά είναι προσωπικά μου δεδομένα.
Την πήραν την απάντηση αν και θα το ψάξουν είμαι σίγουρος, πως θα το βάλω σε ακινησία.
Πως το είπαμε; Επιτελικό Κράτος νο 2 και χαρήκαμε; -
Οι χειρότεροι επαγγελματίες είναι οι ασφαλιστές. Το αυτοκίνητο 6 χρόνια το ασφαλίζω πριν προλάβει να λήξει η ασφάλεια.
Τώρα με μάμισε ένας με την πιστωτική μου και μέχρι να την πάρω δεν έχω προλάβει να το ασφαλίσω.
Που βρήκε η προηγούμενη μου ασφαλιστική πως το αυτοκίνητο είναι ακόμη ανασφάλιστο και με πήρανε τηλ, για προσφορά.
Την πήραν την απάντηση αν και θα το ψάξουν είμαι σίγουρος, πως θα το βάλω σε ακινησία.
Πως το είπαμε; Επιτελικό Κράτος νο 2 και χαρήκαμε;Στο θεμα διαρροης προσωπικων δεδομενων και οι τραπεζες, οι εταιρειες κινητης και αλλοι αρκετοι ακομα.
-
Μου άρεσε που επιτέλους αποδόθηκε έστω μερικώς ευθύνη…
-
@kkostask said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Η αληθεια ειναι οτι παρααργησαν.
-
@ilias-a said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πως το είπαμε; Επιτελικό Κράτος νο 2 και χαρήκαμε;Στο θεμα διαρροης προσωπικων δεδομενων και οι τραπεζες, οι εταιρειες κινητης και αλλοι αρκετοι ακομα.
Aυτοί όλοι, δεν ξέρω αν στέκει αλλά είχα ακούσει, ανταλλάσαν μεταξύ τους λίστες με πελάτες.
Μετά λέμε πως έχουμε δημοκρατία. Ξέρουν όλοι αυτοί πότε το ασφάλισα κλπ.
Δεν ήθελα να το χοντρύνω αλλά ήξερα και τι απάντηση θα πάρω αν ρωτούσα γιατί με πήραν μετά από 5 χρόνια τηλ. Σας θυμηθήκαμε, είχαμε καλή προσφορά κλπ κλπ.
Όμως δεν αισθάνομαι όμορφα όταν κάποιος μπαίνει και βλέπει πότε ασφάλισα το αυτοκίνητό μου για να ξέρει αν μπορεί να με ενοχλήσει ή όχι.
Είδε πως δεν είμαι ακόμη ασφαλισμένος και σου λέει κάτσε να τον πάρουμε. Ποιος θα μας πει τπτ;
Και κάθομαι ανυπεράσπιστος στον καθένα.
Α ναι. Εν τω μεταξύ εκείνη την ώρα έκανα μια δουλειά, έσταζα στην κυριολεξία. Ο ιδρώτας από το πρόσωπό μου λες και ήταν καλοκαίρι.
Και χτυπάει το τηλ....Έχω μάνα, αδερφό στο εξωτερικό. Δε μπορώ να το αφήσω.
Και ακούω: σας παίρνουμε από......Ήταν τα νεύρα μου από τη δουλειά τεντωμένα, μου έκατσε και αυτό....
Έχω ένα κουτί με βίδες μικρές. Είκοσι χρόνια τις μαζεύω και όταν τις χρειάζομαι τις βάζω. Έκανα άνω κάτω τον τόπο...Τπτ!! Και το εξάρτημα που παλιά ερχόταν με δικές του βίδες, δύο παρήγγειλα δεν είχαν από το εργοστάσιο.
Όλα σήμερα στραβά. Στο πρόγραμμα είναι.
Ξέρεις πως είναι να γμιεσαι με κάτι στο αυτοκίνητο εσύ και να μη βρίσκεις κάτι που νομίζεις πως είναι εκεί και να ψάχνεις να πηγαίνει πίσω η δουλειά να είσαι μούσκεμα στον ιδρώτα και να έχεις τον καθένα να λέει τα δικά του.
Δύο PC είχα χρεωμένα να είναι έτοιμα σύντομα μου είπαν. Όλα στραβά από υλικό μέχρι προγράμματα.
Καταλαβαίνω που λένε να μην καθόμαστε πάνω από το κεφάλι τους οι μηχανικοί. Αλλά φοβάσαι μην κάνουν μαμουνιά....
Όπως και το "κοίταξέ το δύο λεπτά δουλειά είναι". Καλά. Και εγώ εχθές για 20 λεπτά δουλειά, έφαγα 2μιση ώρες.... -
Εδώ που μένω έβαφαν το δημοτικό…την ώρα που τα μαστόρια φόρτωναν τα πράγματα τους έρχεται ένα 15χρονο με σπρέι και αρχίζει να ….ζωγραφίζει. Τον βλέπει ένας ηλικιωμένος,του κάνει παρατήρηση και η απάντηση φυσικά ήταν «να πας να….κωλόγερε». Τον σβερκώνει ο μπάρμπας, φωνάζει την αστυνομία και μέχρι να έρθει το περιπολικό ήρθε και ο περήφανος πατέρας ο οποίος την έπεσε στον μπάρμπα φυσικά.
Για να μην πολυλογώ, το επόμενο πρωί μπαμπάς και γιος δίπλα δίπλα με μια βούρτσα ξαναέβαψαν όλον τον τοίχο. -
Εδώ που μένω έβαφαν το δημοτικό…την ώρα που τα μαστόρια φόρτωναν τα πράγματα τους έρχεται ένα 15χρονο με σπρέι και αρχίζει να ….ζωγραφίζει. Τον βλέπει ένας ηλικιωμένος,του κάνει παρατήρηση και η απάντηση φυσικά ήταν «να πας να….κωλόγερε». Τον σβερκώνει ο μπάρμπας, φωνάζει την αστυνομία και μέχρι να έρθει το περιπολικό ήρθε και ο περήφανος πατέρας ο οποίος την έπεσε στον μπάρμπα φυσικά.
Για να μην πολυλογώ, το επόμενο πρωί μπαμπάς και γιος δίπλα δίπλα με μια βούρτσα ξαναέβαψαν όλον τον τοίχο.Ναι. Στο 90% των περιπτώσεων τα παιδιά αυτά έχουν και νταήδες γονείς.
Ποιος φταίει;
Όταν πάψουν να τους χαιδεύουν και βγάλουν αυστηρούς νόμους όλα θα πάψουν.
Επίσης, ένα μέτρο που δεν τηρήθηκε αλλά για επικοινωνιακούς λόγους προαναγγέλθηκε ήταν οι πεζές περιπολίες αστυνομικών σε γειτονιές.
Όταν το κράτος αφήνει να τα "βρίσκουν" οι πολίτες μόνοι τους τότε τι θα γίνει;
Ο νόμος του ισχυρού. -
Τελικά χρειάζονται οι αυστηροί νόμοι και ποινές στους παραβάτες ή όχι;
Αλλά προσοχή,γιατί τα τελευταία 45 χρόνια θα σας πουν οπισθοδρομικούς,συντηρητικούς κ.λ.π.
Γι αυτό ας είμαστε υπέρ της προόδου και της ελευθερίας=ασυδοσία του νεοέλληνα.Σε μια ελληνικής πατέντας και δημιουργίας προοδευτική κοινωνία, υπάρχουν μόνο δικαιώματα και ποτέ υποχρεώσεις.Οπότε ως κοινωνία, ας ανεχτούμε τον κάθε π@πάρα και τους καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση απογόνους του..
-
@panormus772 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Τελικά χρειάζονται οι αυστηροί νόμοι και ποινές στους παραβάτες ή όχι;
Αλλά προσοχή,γιατί τα τελευταία 45 χρόνια θα σας πουν οπισθοδρομικούς,συντηρητικούς κ.λ.π.
Γι αυτό ας είμαστε υπέρ της προόδου και της ελευθερίας=ασυδοσία του νεοέλληνα.Σε μια ελληνικής πατέντας και δημιουργίας προοδευτική κοινωνία, υπάρχουν μόνο δικαιώματα και ποτέ υποχρεώσεις.Οπότε ως κοινωνία, ας ανεχτούμε τον κάθε π@πάρα και τους καθ'εικόνα και καθ'ομοίωση απογόνους του..
Οι Αμερικάνοι οπισθοδρωμικοί είναι; Τη βία πως την αντιμετωπίζουν; Αλλά εκεί δεν έχει τους εδώ εξυπνάκηδες.
Έχω σοβαρότερα να ασχοληθώ.
Ορίστε. Η κοπέλα ούτε μέντιουμ, ταρό κλπ.
Θα της εξηγήσει το όνειρο ο GPT.
Και μετά παρεξηγούμαστε που η γυναίκα μας πήγε με έναν.
Να την ευχαριστούμε πρέπει. Αχάριστοι είμαστε.
Αυτά στο πρόσωπό της τι είναι; Ανδρικά ζουμιά ομορφιάς;Μπόνι Μπλου: Έγκυος μετά από «μαραθώνιο» σεξ με 400 άνδρες – «Θα ρωτήσω το ChatGPT τι να κάνω»
Η Μπόνι Μπλου, γνωστή για τις ακραίες σεξουαλικές προκλήσεις της, ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος έπειτα από επαφές χωρίς προφύλαξη με περίπου 400 άνδρες, δηλώνοντας εμφανώς αιφνιδιασμένη από την εξέλιξη
https://www.in.gr/2026/02/23/go-fun/fizz/mponi-mplou-egkyos-meta-apo-marathonio-seks-400-andres-tha-rotiso-chatgpt-ti-na-kano/ -
Δεν μου αρεσει που «πεταξα» 100€ στον τεχνικο ,επειδη καποιοι φωστηρες αποφασισαν οτι η αποδειξη της ταμειακης πρεπει να αναγραφει “πληρωμη με iris”
-
@teo-mak said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρεσει που «πεταξα» 100€ στον τεχνικο ,επειδη καποιοι φωστηρες αποφασισαν οτι η αποδειξη της ταμειακης πρεπει να αναγραφει “πληρωμη με iris”
Αχχχ να ήξερες σε πόσους έχω κάνει αυτή την ρύθμιση και δεν έχει βγάλει ο @gatoz μονόλεπτο παραπάνω από το συμβόλαιο συντήρησης!
Χρονικά η ρύθμιση δεν είναι πάνω από 20 λεπτά!!!
Και μάλιστα σε εφαρμογή που δεν είναι καθαρά ERP! -
Να παίρνεις μόνο μαύρα !!
-
@red_monster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Να παίρνεις μόνο μαύρα !!
Να παίρνει ή να δίνει; Τα πλήρωσε σε τεχνικό που αλλάζει το φπα κλπ Συνήθως είναι αυτός που πουλάει την ταμιακή.
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]