-
Πάντως τώρα είναι απόλυτα λογικό η οικογένεια να μην έχει τίποτα να χάσει και να σκίσει κάποιες οικογένειες κουραδόμαγκων για τα επόμενα χρόνια της ζωούλας τους.
Νομίζω ότι το παλαιό μπούλινγκ των παιδιών ήταν πολύ ήπιο και μόλις βλέπαμε ότι ζοριζόταν κάποια καθηγήτρια, κοβόταν αμέσως και ζητούσαμε συγνώμη.
Με τους καθηγητές βέβαια δεν ίσχυε το ίδιο, αλλά αυτοί ήταν πιο δυνατοί στο μπούλινγκ από εμάς.
-
@chrisk6 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@metoikos said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι οι μαθητές ασκούσαν bullying στην καθηγήτρια. Οι γονείς .. τονίζουν ότι η δημόσια διακίνηση μη τεκμηριωμένων ισχυρισμών στοχοποιεί αδικαιολόγητα ανήλικους μαθητές και τις οικογένειές τους.
....σε περίπτωση συνέχισης της διασποράς ψευδών ή συκοφαντικών αναφορών, οι γονείς επιφυλάσσονται να προχωρήσουν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία των μαθητών και των οικογενειών τους.
ενήλικες γονείς, αντάξιοι ανήλικων μαθητών, επιφυλάσσονται!
... εξέδωσε ανακοίνωση και η Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη της εκπαιδευτικής κοινότητας και τονίζοντας ότι οι συνθήκες γύρω από την απώλειά της προκαλούν έντονο προβληματισμό για το κλίμα που επικρατεί σήμερα στα σχολεία.
...ενώ καί η Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης (έπεσε) σε έντονο προβληματισμό για το κλίμα!
Κρινοντας το bullying -στο βαθμο που μας αναλογουσε πριν 25-30 χρονια σαν παιδια- σε διαφορους καθηγητες, χωρις την τεχνολογια και την πληροφορηση την σημερινη δεν θα μου εκανε εντυπωση να ισχυει αυτο.
Πλεον -δυστυχως- τα παιδια (οχι ολα προφανως) δεν εχουν κανενα σεβασμο και σε περιπτωσεις ειναι ανεξελεγκτα.
Μπορει καποιοι καθηγητες να μην μπορουν να το αντιμετωπισουν και να παρουσιασουν θεμα...κριμα σε καθε περιπτωση!!Αν η κοπέλα δεν έβρισκε στήριξη από τους άλλου καθηγητές ήταν και ευαίσθητη συναισθηματικά, λύγισε επίλθε το μοιραίο.
Όσο για τα τσογλάνια που την ζόρισαν, εμείς είχαμε αν κάναμε μαλακια πρώτα από όλα από τους γονείς σφύξιμο όταν μαθαίνανε τι κάναμε.
Σήμερα οι γονείς, μπορεί να είναι και χειρότεροι (όχι όλοι) από αυτά τα τσογλάνια.
Βάλε και το νόμο που όλοι γονείς και τσογλάνια πέφτουν στα μαλακά και έτσι μένει η καθηγήτρια, ανιπεράσπιστη σε αυτούς τους κανίβαλους.
Είχαμε και παλιά. Είχα στα ΤΕΙ καθηγητή νεοφερμένο, εγώ ήμουν παλιός (12 χρόνια έκανα να πάρω το πτυχίο μου, γιατί κωλοβαρούσα) και μου λέει έχω 10 κερατάδες που με απείλησαν πως αν δεν τους περάσω, θα μπλέξω άσχημα.
Μια διευκρύνηση: Από τη στιγμή που το Forum των 4t επιτρέπει να μου προσβάλουν τη Θρησκεία και είναι τόσο ανεκτικό σε αυτό, τότε σε πταίσματα όπου θα χρησιμοποιώ λέξεις κακές, βρισιές θα με αφήσει να εκφράζομαι ελεύθερα.
Δε θα φάω εγώ Ban που χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις, όταν ο άλλος μου προσβάλει, φέρεται ιβρυστικά σε ότι ιερό και όσιο έχω και δεν διαφράφτηκε η δημοσίευση.
Δεν μπορεί σε σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με τη Θρησκεία να κάνει το τυφλό (το Forum) και σε πταίσματα με λέξεις κακές να δείχνει ευαισθησία με ποινές.
Ξηγημένα πράγματα.αν προσβλήθηκες με κάποιο Post θα μπορούσες να κάνεις αναφορά ωστε να ενημερωθούμε. Ξηγημένα όμως θα σου πω πως απειλές δεν δεχόμαστε. mod.
-
@sarantism said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@chrisk6 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@metoikos said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι οι μαθητές ασκούσαν bullying στην καθηγήτρια. Οι γονείς .. τονίζουν ότι η δημόσια διακίνηση μη τεκμηριωμένων ισχυρισμών στοχοποιεί αδικαιολόγητα ανήλικους μαθητές και τις οικογένειές τους.
....σε περίπτωση συνέχισης της διασποράς ψευδών ή συκοφαντικών αναφορών, οι γονείς επιφυλάσσονται να προχωρήσουν σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προστασία των μαθητών και των οικογενειών τους.
ενήλικες γονείς, αντάξιοι ανήλικων μαθητών, επιφυλάσσονται!
... εξέδωσε ανακοίνωση και η Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη της εκπαιδευτικής κοινότητας και τονίζοντας ότι οι συνθήκες γύρω από την απώλειά της προκαλούν έντονο προβληματισμό για το κλίμα που επικρατεί σήμερα στα σχολεία.
...ενώ καί η Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης (έπεσε) σε έντονο προβληματισμό για το κλίμα!
Κρινοντας το bullying -στο βαθμο που μας αναλογουσε πριν 25-30 χρονια σαν παιδια- σε διαφορους καθηγητες, χωρις την τεχνολογια και την πληροφορηση την σημερινη δεν θα μου εκανε εντυπωση να ισχυει αυτο.
Πλεον -δυστυχως- τα παιδια (οχι ολα προφανως) δεν εχουν κανενα σεβασμο και σε περιπτωσεις ειναι ανεξελεγκτα.
Μπορει καποιοι καθηγητες να μην μπορουν να το αντιμετωπισουν και να παρουσιασουν θεμα...κριμα σε καθε περιπτωση!!Αν η κοπέλα δεν έβρισκε στήριξη από τους άλλου καθηγητές ήταν και ευαίσθητη συναισθηματικά, λύγισε επίλθε το μοιραίο.
Όσο για τα τσογλάνια που την ζόρισαν, εμείς είχαμε αν κάναμε μαλακια πρώτα από όλα από τους γονείς σφύξιμο όταν μαθαίνανε τι κάναμε.
Σήμερα οι γονείς, μπορεί να είναι και χειρότεροι (όχι όλοι) από αυτά τα τσογλάνια.
Βάλε και το νόμο που όλοι γονείς και τσογλάνια πέφτουν στα μαλακά και έτσι μένει η καθηγήτρια, ανιπεράσπιστη σε αυτούς τους κανίβαλους.
Είχαμε και παλιά. Είχα στα ΤΕΙ καθηγητή νεοφερμένο, εγώ ήμουν παλιός (12 χρόνια έκανα να πάρω το πτυχίο μου, γιατί κωλοβαρούσα) και μου λέει έχω 10 κερατάδες που με απείλησαν πως αν δεν τους περάσω, θα μπλέξω άσχημα.
Μια διευκρύνηση: Από τη στιγμή που το Forum των 4t επιτρέπει να μου προσβάλουν τη Θρησκεία και είναι τόσο ανεκτικό σε αυτό, τότε σε πταίσματα όπου θα χρησιμοποιώ λέξεις κακές, βρισιές θα με αφήσει να εκφράζομαι ελεύθερα.
Δε θα φάω εγώ Ban που χρησιμοποιώ αυτές τις λέξεις, όταν ο άλλος μου προσβάλει, φέρεται ιβρυστικά σε ότι ιερό και όσιο έχω και δεν διαφράφτηκε η δημοσίευση.
Δεν μπορεί σε σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με τη Θρησκεία να κάνει το τυφλό (το Forum) και σε πταίσματα με λέξεις κακές να δείχνει ευαισθησία με ποινές.
Ξηγημένα πράγματα.αν προσβλήθηκες με κάποιο Post θα μπορούσες να κάνεις αναφορά ωστε να ενημερωθούμε. Ξηγημένα όμως θα σου πω πως απειλές δεν δεχόμαστε. mod.
Μη δέχεστε.
Αν μου λες πως δεν πήρατε χαμπάρι τι συμβαίνει (για να μου μιλάς στον πλυθηντικό σημαίνει πως είστε πολλοί Mods) τότε να το κοιτάξετε.
Ποια απειλή;
Δε σου άρεσε το "Ξηγημένα".
Κάνε μου ντα.
Μου ζητάς και το λόγο;
Που είναι οι κανονισμοί σας, που θα έπρεπε να είναι με Pin σε μέρος ευανάγνωστό;
Κοίτα τα δικά σου χάλια που θα μου κάνεις μαθήματα.Μήπως έχεις την εντύπωση πως οι mod είναι υπαλληλοι του περιοδικού και είναι υποχρεωμένοι να διαβάζουν τα πάντα? Η συμετοχή μας εδώ είναι εθελοντική και η εποπτία γίνεται στον ελεύθερο χρόνο μας. Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να κάνουν report σε οτι θεωρούν πως δεν είναι σύμφωνο με τον κανονισμό που βρίσκετε στο υποσέλιδο. mod.
-
Νόμιζα πως μπορώ να συνεννοηθώ.
Που είναι οι Κανονισμοί;
Εδώ στο google χτύπησα και δεν τους βρήκε ούτε το google και μου έβγαζε για κανονισμούς στην F1!!
Τεσπα.
Ξέρεις τι θα πει "Ξηγημένα" και σε πείραξε;
Σε έβρισα;
Τι κακό σου είπα;
Πως όπως μου φέρονται θα αναγκαστώ να φερθώ;
Κάνε ότι θες.
Καρφί ΔΕΝ μου καίγεται. -
@sarantism Εδω ειναι οι κανονισμοι
https://forum.4troxoi.gr/kanonismos-forum
Mods , απο οσο εχω ξερω ειναι ο ADP , o Fanis και ο limited one .
-
Και οι δεν και οι μεν μην πιανεστε απο μια κουβεντα ή μια λεξη.
-
@sarantism Πρώτον, δεν έκανα εγώ moderation στις δημοσιεύσεις στις οποίες αναφέρεστε και απορώ πως βγάλατε τέτοιο συμπέρασμα. Άλλωστε εγώ υπογράφω ως {Admin}. Δεύτερον, το παραπάνω δεν έχει καμία σημασία, καθώς η Συντονιστική Ομάδα είναι ενιαία και δεν έχει διαφορά το ποιος από εμάς έκανε κάποια ενέργεια εντός των καθηκόντων και αρμοδιοτήτων του. Τρίτον, το ύφος σας είναι απαράδεκτο, οπότε έχετε τρεις μέρες ρεπό από το Forum για να ηρεμήσετε. {Admin}
-
Σκρολαρε τέρμα κάτω! Εχει λινκ με τους κανονισμούς
Δίπλα στο «όροι χρήσης»
-
Ας με συγχωρήσετε που παρεμβαίνω η προσβολή της θρησκείας αφορά την εικόνα του Χριστού με καπέλο MAGA ;
-
Στο γυμνάσιο από την 1η γυμνασίου, είχαμε κάνει μια ωραία παρέα το πρώτο θρανίο και εγώ με τον συμμαθητή μου, στο δεύτερο.
Πάμε Γενικό στο λύκειο. Εντάξει ας πούμε είμασταν λίγο άτακτοι, δλδ να μιλούσαμε λίγο παραπάνω μεταξύ μας. Μπαίνει ο πρώτος καθηγητής: "πρεπει να συνηδειτοποιήσετε πως έχετε μεγαλώσει και πάτε τώρα στο λύκειο κλπ κλπ".
Πάμε λίγο να μιλήσουμε σαν χθες το θυμάμαι και βαράει μια το χέρι του στην έδρα, κοντέψαμε να πάθουμε όλη η τάξη έμφραγμα: "ακουστε να σας πω, εδώ είναι Λύκειο!! Εδώ ήρθατε Εθελοντικά!! Το καταλάβατε. Αν δεν σας αρέσει και θέλετε να μιλάτε να σκωθείτε να φύγετε. Κανένας δε σας κρατάει".
Ρε τι είπε ο καθηγητής. Δεν το είχαμε σκεφθεί. Σου λέει δεν είσαι όπως μέχρι το γυμνάσιο υποχρεωμένος από τον νόμο. Είσαι τώρα Μαθητής/Εθελοντής. Αν θες.
Μπαίνει ο επόμενος, τα ίδια.
Εκεί φάνηκαν ο κάθε καθηγητής αν ήταν καλός χαρακτήρας ή όχι. Ενώ στο γυμνάσιο επειδή δεν μπορούσαν να μας ξεφορτωθούν, πήγαιναν και με τα νερά μας.
Στο Λύκειο σου λέει αν θες έρχεσαι και θα με ανεχθείς αν θέλεις να τελειώσεις το Λύκειο.
Είχε και καλούς σαν χαρακτήρες καθηγητές. Αλλίμονο.
Αυτό ήταν το ένα. Το άλλο ήταν τα Αρχαία που δεν τα συμπάθησα με τπτ.
Δευτέρα Λυκείου πήγα στο ΤΕΛ που οι καθηγητές ήταν χαλαροί. Τα παιδιά ήταν λίγο θηρία, όχι όμως όπως τα σημερινά χάλια. Και η πλάκα είναι πως αυτοί οι ψυλομύτηδες του Γενικού, ο Διευθυντής βασικά, δε μου έδινε τα χαρτιά για το ΤΕΛ γιατί ήμουν καλός μαθητής κλπ.
Εθελοντής δεν ήμουν; Τι ενόχλησε; Το άντε γεια;
Δεν ξέρανε τι θέλανε.
Στο ΤΕΛ όλα βούτυρο. Οι καθηγητές ήσυχοι και εμείς περίπου. -
Ρε τον Σαραντη
Διοτι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδειξεις
Ατακτος μικρος ατακτος για παντα .Δεν μου αρεσει που μονο εγω και ο Lap δουλευουμε
-
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ρε τον Σαραντη
Ατακτος μικρος ατακτος για παντα .Δεν μου αρεσει που μονο εγω και ο Lap δουλευουμε
Περίπου. Μπορεί να έχεις την προδιάθεση αλλά είναι και άτομα και συνθήκες που μπορεί να σε προκαλέσουν.
Η διαφορά των ας πούμε άτακτων της δικής μας γεννιάς με τους σημερινούς, είναι πως εμείς είχαμε φιλότιμο και ζητούσαμε συγνώμη. Είχαμε σεβασμό σε κάποια πράγματα. Οι σημερινοί δεν έχουν όρια. Χώρια που οι περισσότεροι είναι με ναρκωτικά και ποτό μπλεγμένοι.Και εγώ δουλεύω. Αν πιάσεις τα χέρια μου θα καταλάβεις.
-
Δε φταίω που δεν έγραψε άλλος και εμφανίζομαι να γράφω συνεχόμενα posts (ενώ απαγορεύεται από τον κανονισμό, από τον κανονισμό βεβαίως βεβαίως).
Ήθελα να το βάλω στο topic για τους υπολογιστές αλλά δεν το βρίσκω....
Εγώ για μετάφραση έχω αυτήν του google.
Μου πέταξε ενώ έγραφα πως η Μενεγάκη παντρεύεται (ξαναπαντρεύεται έπρεπε να γράψουν),
Έχει τπτ με τον AI που να γράφω Ελληνικά και να μεταφράζει στα Αγγλικά; -
Ρε τον Σαραντη
Έτσι εργατια και κούραση. Γενικά το forum πέφτει συνεχώς, οπότε την κάνουν όλοι σιγά σιγά, αυτό είναι το γενικότερο μήνυμα, μένουμε λιγάκι και εμείς και θα φύγουμε σιγά σιγά.
Εαν βρεθεί άλλη σελίδα δεν θα μείνεις εκτος οτσο, μη φοβάσαι. Θα πρέπει όμως να αποκλειστουν κάποια άλλα μέλη ....και διαχειριστές ώστε να υπάρχει καλή διαθεση.

-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ρε τον Σαραντη
Έτσι εργατια και κούραση. Γενικά το forum πέφτει συνεχώς, οπότε την κάνουν όλοι σιγά σιγά, αυτό είναι το γενικότερο μήνυμα, μένουμε λιγάκι και εμείς και θα φύγουμε σιγά σιγά.
Εαν βρεθεί άλλη σελίδα δεν θα μείνεις εκτος οτσο, μη φοβάσαι. Θα πρέπει όμως να αποκλειστουν κάποια άλλα μέλη ....και διαχειριστές ώστε να υπάρχει καλή διαθεση.

To έχω ζήσει lap το φόρουμ από παλιά. Όχι όσο εσείς. Και κατά τη διάσπασή του το παρακολουθούσα.
Αν εκφραστώ με κόσμιο τρόπο για τα τεκτενόμενα του φόρουμ, θα φάω μαστίγωμα, γιατί η κριτική δεν αρέσει σε κάποιους Ακατανόμαστους και ειδικά σε αυτόν που δε γνωρίζω ποιος είναι, που αντί να ηρεμήσει μία κατάσταση Descelate, με τρόπο επιβλητικό, προχωράει σε Escelate με την τοποθέτησή του.
Εμένα και αυτό είναι γεγονός και παρακαλώ να γίνει σεβαστό γιατί έτσι είναι. Αρχικά μου έριξαν 1 μέρα βόλτα. Μετά από λίγο τις έκαναν 3 ημέρες.
Παρεκτράπηκα, το αναγνωρίζω. Όμως μου θίξανε τη θρησκεία.
Ο Μακρυγιάννης λέει:
«…Ὅταν μου πειράζουν τήν πατρίδα καί θρησκεία μου, θά μιλήσω, ἵνα ἐνεργήσω καί ὅτι θέλουν ἅς μου κάνουν…»
Αν ήταν μέλος του φόρουμ μπορεί να τον έστελναν βόλτα.
Κάνει κάποιος ένα ατόπημα στη συμπεριφορά του, αλλά για σοβαρό λόγο και του μιλάς επιθετικά;
Δηλαδή είναι αυτό που έλεγε ο Λαζόπουλος:
Στην Ελλάδα δεν πιάνουν τον κλέφτη. Πιάνουν αυτόν που φωνάζει: "Πιάστε τον κλέφτης".
Αυτό αισθάνομαι να έγινε. Επειδή Φώναξα αρπάξανε εμένα και όχι τον ας πούμε ταραξία.
Διάβαζα να μην μπαίνουν μνματα που προκαλούν οργή στον άλλον.
Μπήκε μνμα και επειδή οργίστηκα βρέθηκα εγώ εκτός....
Στο τέλος 3 και ο κούκος.
Αυτή τη φορά γράφω ευγενικά, κόσμια.
Αν και αυτό ενοχλήσει, ε τότε τι να πω.......
Το χειρότερο.
Μου έσβησαν μήνυμα. Το έψαξα το ζήτημα.
Και προειδοποίησα να μη μου σβήσουν το μνμ.Γιατί το μνμ του καθενός αποτελεί Πνευματική του Ιδιοκτησία.
Ας φροντίσουν να ξέρουν για ότι κάνουν να είναι Νόμιμοι.
Σας ζητήθηκε να υποδείξετε με report το ή τα μηνύματα που θεωρήσατε προσβλητικά αλλά ακόμη δεν το κάνατε.Εν το μεταξύ συνεχίζετε το oftopic το οποίο παρακαλώ να σταματήσει. Mod.
-
Δεν ξέρω τι γινόταν παλια, εγώ βλέπω πως σήμερα το forum αλλαζει και οι παλαιότεροι φεύγουν παρέα και με άλλους να έχουν τέτοια πρόθεση
Θα δείξει το μέλλον.
Παντως, μη στεναχωριέσαι χωρίς λόγο. Καταλαβαίνω ότι προσβλήθηκες, μπορείς να το συζητήσεις χαλαρά και θα δεις πως θα το καταλάβει και ο άλλος που σε προσέβαλε.
Δεν έχει κάποιος κακό σκοπό, απλώς στις συζητήσεις από κείμενα γίνονται και ευτράπελα.
Τεσπά... Μπήκε η άνοιξη!!!!
παρακαλώ να σταματήσουν τα oftopic. Mod.
-
Προχωράω. Θα δείξει. Ναι όντως κάνει ωραίες μέρες!!
Το βίντεο κλιπ της Στέλλας Καλή είναι....Φωτιά τα πόδια της.....
Αρνούμαι!!! Εντάξει Φοίβος...... -
-
This post is deleted! -
This post is deleted!
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]