-
Koιτάξτε το λίγο. Δεν ανοίγει topics
Δεν άνοιγε το Vw Classic. Μετά βαρέθηκε και μου πέταξε το γνωστό μνμ. Δεν το θυμάμαι. Βάζω sceenshots.

-
Προσπαθώ εδώ και πόσες ώρες να κάνω like σε post του @sabas_thess και όποτε το πατω μου γράφει forbidden.
Είτε δεν βλέπω καλά και πατάω ότι να ναι είτε με σαμποτάρει η πλατφόρμα.
Τεσπα, sabas......
-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Προσπαθώ εδώ και πόσες ώρες να κάνω like σε post του @sabas_thess και όποτε το πατω μου γράφει forbidden.
Συχνό πρόβλημα από κινητό/τάμπλετ, θέλει refresh.
-
@fanis75 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Συχνό πρόβλημα από κινητό/τάμπλετ, θέλει refresh.
Kαι από win το παθαίνει μερικές φορές. Όμως μπορεί να συμβεί απ' όσο παρατήρησα αν εκείνη την ώρα φορτώνει ο σερβερ καμιά απάντηση οπότε κάνεις ένα refresh
-
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά σε εμένα πλέον το "503" για το high traffic και η καθυστέρηση σε πολύ μεγάλο βαθμό να κατεβάσει ή να κάνει refresh τη σελίδα σε διάφορα νήματα, έχει γίνει πάρα πολύ συχνό φαινόμενο, σε σημείο μάλιστα που αρκετές φορές καταντά και ολίγον τι εκνευριστικό.

-
@katafractos17 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά σε εμένα πλέον το "503" για το high traffic και η καθυστέρηση σε πολύ μεγάλο βαθμό να κατεβάσει ή να κάνει refresh τη σελίδα σε διάφορα νήματα, έχει γίνει πάρα πολύ συχνό φαινόμενο, σε σημείο μάλιστα που αρκετές φορές καταντά και ολίγον τι εκνευριστικό.

Το κάνει κάθε μέρα, πολλές φορές - σχεδόν κάθε φορα που κλικάρω μια σελίδα.
-
Γενικό άρθρο για μοτοσυκλέτες που να το βάλω; Στη Μοτοσυκλέτα έχει για συγκεκριμένες μάρκες. Έχω άρθρο που λέει:
Σούζα: Αν τη σηκώνεις συχνά... μπορεί να σου κοστίσει
Που να μπει αυτό;
Ευχαριστώ -
@sarantism said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Γενικό άρθρο για μοτοσυκλέτες που να το βάλω; Στη Μοτοσυκλέτα έχει για συγκεκριμένες μάρκες. Έχω άρθρο που λέει:
Σούζα: Αν τη σηκώνεις συχνά... μπορεί να σου κοστίσει
Που να μπει αυτό;
ΕυχαριστώΒάλτο εδώ και βλέπουμε
-
Θέλω να βάλω και άλλα για moto....Σκούτερ ή παπί; Δεν βρήκα κάτι στο search.
5 επικίνδυνα λάθη που κάνει ο συνεπιβάτης σου. Δεν βρήκα. Σωστό πλύσιμο μηχανής. Αυτό δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περιποιηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Δες το....Αν δεν γίνεται δεν πειράζει. -
Απορία επειδή είχα κάποια στιγμή καιρό να μπω στο φόρουμ και πλέον δεν μπορώ να τα δω. Τα προσωπικά μηνύματα γιατί δεν τα βλέπουμε πλέον; έχει σταματήσει αυτή η δυνατότητα να μπορείς να στείλεις ή να πάρεις; ευχαριστώ
-
@ikarus260 said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Απορία επειδή είχα κάποια στιγμή καιρό να μπω στο φόρουμ και πλέον δεν μπορώ να τα δω. Τα προσωπικά μηνύματα γιατί δεν τα βλέπουμε πλέον; έχει σταματήσει αυτή η δυνατότητα να μπορείς να στείλεις ή να πάρεις; ευχαριστώ
Φυσικα και μπορεις. Πανω δεξια στο εικονιδιο που ειναι σαν bubble chat. Δες στην εικονα πιο κατω.

-
Φυσικα και μπορεις. Πανω δεξια στο εικονιδιο που ειναι σαν bubble chat. Δες στην εικονα πιο κατω.

Υπήρχαν κάτι παλιότερα μηνύματα όμως που είχα στείλει και λάβει σαν κανονικά όμως μηνύματα, όχι σαν τσατ. Εκείνα χάθηκαν για πάντα;
-

Υπήρχαν κάτι παλιότερα μηνύματα όμως που είχα στείλει και λάβει σαν κανονικά όμως μηνύματα, όχι σαν τσατ. Εκείνα χάθηκαν για πάντα;
Νομιζω ναι οταν αλλαξε η πλατφορμα. Ισως ξέρει περισσότερα ο Admin.
-
@sarantism said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Θέλω να βάλω και άλλα για moto....Σκούτερ ή παπί; Δεν βρήκα κάτι στο search.
5 επικίνδυνα λάθη που κάνει ο συνεπιβάτης σου. Δεν βρήκα. Σωστό πλύσιμο μηχανής. Αυτό δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περιποιηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Δες το....Αν δεν γίνεται δεν πειράζει.Άνοιξε ένα δικό σου , αφού δεν βρίσκεις κάτι αντίστοιχο
-
Το πρόβλημα συνδεσης με τα 503άρια εχει παραγίνει !
-
@bathan said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Το πρόβλημα συνδεσης με τα 503άρια εχει παραγίνει !
Απ' όσο έχω καταλάβει, είναι γιατί μπλοκάρει ο server. Μάλλον θέλει αναβάθμιση. Μνήμες κλπ μάλλον.
-
Μπα, θέλει μόνο να βάλουν λίγο παραπέρα τον φούρνο μικροκυμάτων, γιατί όποτε ζεσταίνει κάποιος το κολατσιό, χάνει το γουάι φάι...
-
να βαλουμε ενα βραβείο για οποιον παρει 503 error 503 σε μια μερα ? (κοντα ειμαι
) -
Φανη το tapatalk δεν πρόκειται να ξανάρθει?
-
Παιδια το θέμα σας οφειλεται στην παραμετροποιηση του forum engine (NodeBB υποθετω γιατί δεν βλεπω παλιακο UI τυπου phpBB/vBulletin) ή σε όρια του σερβερ; Αν ειναι το δευτερο, μπορω να σας κανω κονε με ΕΜΠ που εχουν μπολικο χωρο και τρελό bandwidth για να σας κανουν hosting.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]