-
-
Ετοιμοι για βουνο!!
)Πολύ σκληρός με το χιονολαστιχο πρέπει να πάρω και γω τετράδα για τον χειμώνα αλλα θέλω να βάλω και ζάντα να κάνω τράμπα κατευθείαν χειμώνα καλοκαίρι αλλα δυστυχώς δεν έχω 3το νεφρό αυτή την στιγμή
Κοιτα εγω παταω αρκετα συχνα χιονι-παγους-γλιστερα οδοστρωματα λογω εξοχικου στο βουνο οποτε το χα στο νου μου πριν παρω τ αμαξι..και γ αυτο πηρα και το τετρακινητο..τραμπα κανω και γω σε 5λ ετοιμος..
Τις 16αρες τις ειχα..τα χιονολαστιχα τα πηρα 500 ευρω σε προσφορα..σε 17 η 18 πηγαιναν διπλη τιμη τα λαστιχα και γ αυτο πηγα και σε 16..ηταν μεγαλο το σκαλοπατι απο 16 σε 17..ενω 17η 18 ειχαν μικρες διαφορες..
215/70/16 ειναι ακριβως ιδιος κυκλος με τα 225/55/18 της μανας του..και πιο στενο και 70αρι προφιλ γ@μ@ει..Hankook i cept rs3

-
-
-
215/70/16 ειναι ακριβως ιδιος κυκλος με τα 225/55/18 της μανας του..και πιο στενο και 70αρι προφιλ γ@μ@ει..
Στη θεωρια ναι, στην πραξη εχουν διαφορα αλλα οχι σημαντικη.
0,38% διαφορα
Αυτη ειναι η θεωρητικη διαμετρος που εχει το λαστιχο οταν ειναι στον αερα, η πραγματικη ειναι μικροτερη γιατι οταν εχει το βαρος του αυτοκινητου πανω του το σημειο που ερχεται σε επαφη με το δρομο δεν ειναι καμπυλη αλλα ευθειο κομματι. Οσο μεγαλυτερο ειναι το προφιλ το ισιο τμημα του ελαστικου ειναι μεγαλυτερο οποτε μικροτερη και η διαμετρος, ακομα σε απολυτα νουμερα εχει διαφορα το εμπρος με το πισω.
Αν θα μπορουσες με ακριβια να μετρησεις την ακτινα του κυκλου απο το κεντρο της ζαντας με δρομο θα εβλεπες την ακριβη μεταβολη. -
Ασχετα με το τι εγραψα παραπανω σε χρηση εκτος δρομου η μικροτερη διαμετρος ζαντας ειναι η σοφοτερη επιλογη.
-
Ετοιμοι για βουνο!!
)Πολύ σκληρός με το χιονολαστιχο πρέπει να πάρω και γω τετράδα για τον χειμώνα αλλα θέλω να βάλω και ζάντα να κάνω τράμπα κατευθείαν χειμώνα καλοκαίρι αλλα δυστυχώς δεν έχω 3το νεφρό αυτή την στιγμή
Κοιτα εγω παταω αρκετα συχνα χιονι-παγους-γλιστερα οδοστρωματα λογω εξοχικου στο βουνο οποτε το χα στο νου μου πριν παρω τ αμαξι..και γ αυτο πηρα και το τετρακινητο..τραμπα κανω και γω σε 5λ ετοιμος..
Τις 16αρες τις ειχα..τα χιονολαστιχα τα πηρα 500 ευρω σε προσφορα..σε 17 η 18 πηγαιναν διπλη τιμη τα λαστιχα και γ αυτο πηγα και σε 16..ηταν μεγαλο το σκαλοπατι απο 16 σε 17..ενω 17η 18 ειχαν μικρες διαφορες..
215/70/16 ειναι ακριβως ιδιος κυκλος με τα 225/55/18 της μανας του..και πιο στενο και 70αρι προφιλ γ@μ@ει..Η Ζάντα ειναι απο CHR?
-
@Dimmad Corolla 16 ιντσών...
-
Lexus LBX 1.5 Hybrid 136 PS 2WD Δοκιμή
https://autoholix.com/2026/03/07/lexus-lbx-1-5-hybrid-136-ps-2wd-dokimi-test-drive-autoholix/
-
https://autoholix.com/2026/03/07/lexus-lbx-1-5-hybrid-136-ps-2wd-dokimi-test-drive-autoholix/
Καλή, χρυσή, η Ισμήνη αλλά...
Μετά από 2, 3 δοκιμές της καταλαβαίνεις ότι επαναλαμβανει τις ίδιες φράσεις, τα ίδια κλισέ, βασικά αναδημοσιεύει παλιότερες δοκιμές της (πιθανώς με νέες φώτο).
#Dimsabas mexri telous -
Καλή, χρυσή, η Ισμήνη αλλά...
Μετά από 2, 3 δοκιμές της καταλαβαίνεις ότι επαναλαμβανει τις ίδιες φράσεις, τα ίδια κλισέ, βασικά αναδημοσιεύει παλιότερες δοκιμές της (πιθανώς με νέες φώτο).
#Dimsabas mexri telousTόσο ωραία κοπέλα. Τι τα θέλει τα γυαλιά ηλίου.....
Από τις πρώτες εταιρίες που κυκλοφόρησαν υβριδικό SUV. -
Μετά απο 2 χρόνια κυκλοφορίας του LBX τώρα το θυμήθηκαν να κάνουν τέστ ;
-
-
Καλά ξηγήθηκε η Ισμήνη. Copy paste από την προηγούμενη δοκιμή. Μέσα και οι νέες φωτό του λευκού οχήματος που της δόθηκε, και με 30' ενασχόληση έβγαλε μίας βδομάδας δουλειά και είχε ένα αυτοκίνητο στην καθημερινότητα ώστε κάποιες μέρες να ξεκουράσει το οικογενειακό της. Καζάν-καζάν που λένε και οι απέναντί μας στο Αιγαίο.
-
..τουλαχιστον η 2η δοκιμη να ταν με το τετρακινητο..να διαβαζαμε 5 πραγματα για την οδηγηση σε γλιστερο οδοστρωμα αλλα και off road εστω τις οποιες λιγοστες δυνατοτητες εχει..να διαβαζαμε για την απλη αυτη πλατφορμα που με την ανεξαρτητη αναρτηση, τη τετρακινηση και τα πολυ μεγαλυτερα μετατροχια εχει αλλαξει κατα πολυ τον οδηγικο χαρακτηρα ενος απλου hev με cvt..ας ηταν και copy paste τα υπολοιπα..
Να τα λεμε οι ιδιοκτητες που καποιες φορες φοραμε οπαδικα γυαλια η τα παραφουσκωνουμε δεν εχει νοημα..απο τετοιους ανθρωπους περιμενουμε που ξερουν και 5 πραγματα παραπανω..
-
Σοβαρό σάητ διαφημίζετε...
LEXUS LBX