-
Πάντως το 3 το 3 αιρκρος και το άστρα έχουν.
-
@criuser said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Πάντως το 3 το 3 αιρκρος και το άστρα έχουν.
στο νέο c3 aircross αναφέρεσαι?
-
Ναι
-
Απλά να σημειωθεί ότι για να πάρεις αυτόν τον εξοπλισμό σε Tiguan πχ θές ένα 45αρι σίγουρα. Α καταφέρει και κρατηθεί σε αυτή την αναλογία εξοπλισμού/τιμής θα σαρώσει.
-
Είναι πολύ καλή η τιμή, νομίζω μόνο κινέζοι μπορούν να το χτυπήσουν, και πάλι δύσκολα.
-
Αν παίξεις λίγο με το μενού μπορείς να εμφανίσεις τον δείκτη θερμοκρασίας.
είχες απόλυτο δίκιο, ο δείκτης θερμοκρασίας είναι κρυμένος στο μενού με μορφή widget και πρέπει να τον βρεις και να τον προσθέσεις.

-
Η δαρβινική θεωρία θέλει την εξέλιξη των ειδών. Στο ίδιο πνεύμα, η Citroen προχώρησε στα απαραίτητα βήματα ώστε το νέο C5 Aircross να συνεχίσει απαρέγκλιτα την πορεία του πιο σύγχρονο, αλλά χωρίς να χάσει τον χαρακτήρα του.
ΥΓ. Σεναριογράφος ο @criuser 🤭

-
Η μόνη απορία που εχω ειναι εκει που ειναι οι ποτηροθήκες βολεύει? Μοιάζει λιγο κουλό. Θέλουμε εργονομία στα απλά χαχα
-
Εγώ θα τα έλεγα λίγο καλύτερα.
Για τις ποτηροθήκες τα έχουμε πει.
Είναι μεν μλκια εκεί που τις έβαλαν, από την άλλη εγώ θα ήθελα να απαγορευτούν σε όλα τα αμάξια, γιατί δεν είναι λογικό να σε τιμωρούν επειδή κρατάς το κινητό στο χέρι και μιλάς όταν οδηγείς, αλλά είναι λογικό να κρατάς ένα καυτό υγρό στο χέρι που εύκολα μπορεί να πέσει πάνω σου σε μια λακούβα ή στροφή και να καείς και να χάσεις τον έλεγχο.
Η ύπαρξη θέσεων για μπουκάλια νερού στις πόρτες είναι αρκετή.
Οπως έχουμε την ηλιθιότητα στα ακριβά αυτοκίνητα με την οθόνη του συνοδηγού, που θα βλέπει λέει ταινίες εκείνος/η αλλά δεν θα μιλάει στον οδηγό να κλεφτοκοιτάξει...
-
@panos-pure-clio said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Αν παίξεις λίγο με το μενού μπορείς να εμφανίσεις τον δείκτη θερμοκρασίας.
είχες απόλυτο δίκιο, ο δείκτης θερμοκρασίας είναι κρυμένος στο μενού με μορφή widget και πρέπει να τον βρεις και να τον προσθέσεις.

Γενικά ψάξε λίγο το αμάξι στον εξοπλισμό έχει πολλά γκάτζετ από ότι έχω διαβάσει.
Μήπως έχεις και τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πλαϊνά μαξιλαράκια στα μπροστινά καθίσματα ?
-
Εγώ θα τα έλεγα λίγο καλύτερα.
Για τις ποτηροθήκες τα έχουμε πει.
Είναι μεν μλκια εκεί που τις έβαλαν, από την άλλη εγώ θα ήθελα να απαγορευτούν σε όλα τα αμάξια, γιατί δεν είναι λογικό να σε τιμωρούν επειδή κρατάς το κινητό στο χέρι και μιλάς όταν οδηγείς, αλλά είναι λογικό να κρατάς ένα καυτό υγρό στο χέρι που εύκολα μπορεί να πέσει πάνω σου σε μια λακούβα ή στροφή και να καείς και να χάσεις τον έλεγχο.
Η ύπαρξη θέσεων για μπουκάλια νερού στις πόρτες είναι αρκετή.
Οπως έχουμε την ηλιθιότητα στα ακριβά αυτοκίνητα με την οθόνη του συνοδηγού, που θα βλέπει λέει ταινίες εκείνος/η αλλά δεν θα μιλάει στον οδηγό να κλεφτοκοιτάξει...
Τώρα τερρυζεις λίγο, όπως έχει θέση για το κινητό, που ενίοτε φορτίζει κιόλας, έτσι έχει θέσεις για μπουκάλια και ποτήρια. Όταν είσαι σταματημένος στο φανάρι μπορείς να πιεις και να κοιτάξεις στο κινητό σου. Εν κινήσει μπορείς να κοιτάζεις και να σκαλίζεις στο κινητό αρκεί να το έχεις σε ειδική βάση.
-
Ακομα και εδώ διαστρέβλωση για να δικαιολογήσεις την μ@λακια των Γαλλων που απο εργονομια ειναι γινπα τα μπαζα!
-
Τις ποτηροθηκες τις θες ακριβως για αυτο το λογο, για να ΜΗΝ κρατας το καυτο υγρο αλλα να εχεις καπου να το ακουμπησεις.
-
Υπαρχει και κρυος καφες ξερεις, αραβτο επιχειρημα σου χασκει και εδω.
-
-
Έλλειψη εργονομικής ποτηροθηκης αποτελεί λόγο μη αγοράς. Το πρωί δουλειά σε κάθε φανάρι και λίγος καφές είναι must, απόλαυση και πηγή αφύπνισης και ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε μη γαλλικό. Σε παλιό Ρένο μεγκαν η ποτήροθηκη έχει βάθος 1cm και βρίσκεται στο πορτακι του ντουλαπιού του συνοδηγού, σε πεζό ήταν στενή και σε σημείο που πρώτα κατεβάζεις χειρόφρενο και μετά βάζεις ποτήρι. Ναι αυτά είναι γαλλικά και επικίνδυνα. Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια εργονομική ποτηροθηκη; Πολύ μάλλον αν είσαι γάλλος, οπότε δεν χρειάζεται.
-
@jamesd said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Έλλειψη εργονομικής ποτηροθηκης αποτελεί λόγο μη αγοράς. Το πρωί δουλειά σε κάθε φανάρι και λίγος καφές είναι must, απόλαυση και πηγή αφύπνισης και ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε μη γαλλικό. Σε παλιό Ρένο μεγκαν η ποτήροθηκη έχει βάθος 1cm και βρίσκεται στο πορτακι του ντουλαπιού του συνοδηγού, σε πεζό ήταν στενή και σε σημείο που πρώτα κατεβάζεις χειρόφρενο και μετά βάζεις ποτήρι. Ναι αυτά είναι γαλλικά και επικίνδυνα. Πόσο δύσκολο είναι να κάνεις μια εργονομική ποτηροθηκη; Πολύ μάλλον αν είσαι γάλλος, οπότε δεν χρειάζεται.
Και το Saxo είχε στο πορτακι του ντουλαπιού του συνοδηγού δύο ρηχές ποτηροθηκες
-
@fanis75 said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Ακομα και εδώ διαστρέβλωση για να δικαιολογήσεις την μ@λακια των Γαλλων που απο εργονομια ειναι γινπα τα μπαζα!
-
Τις ποτηροθηκες τις θες ακριβως για αυτο το λογο, για να ΜΗΝ κρατας το καυτο υγρο αλλα να εχεις καπου να το ακουμπησεις.
-
Υπαρχει και κρυος καφες ξερεις, αραβτο επιχειρημα σου χασκει και εδω.
Αμα είναι για να το ακουμπήσεις και να το πάρεις όταν ΔΕΝ κινείται το αυτοκίνητο, μια χαρά είναι οι ποτηροθήκες εκεί.
Χαμηλά να μην κουνιέται πολύ ο καφές.
Αλλά έχουμε δει πολλούς με τον καφέ στο ένα χέρι, με το κινητό στο άλλο και το τιμόνι το κρατάει το γόνατο.
-
-
@criuser said in [CITROEN C5 AIRCROSS 2025]
Γενικά ψάξε λίγο το αμάξι στον εξοπλισμό έχει πολλά γκάτζετ από ότι έχω διαβάσει.
Μήπως έχεις και τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πλαϊνά μαξιλαράκια στα μπροστινά καθίσματα ?
Ναι όντως το αμάξι έχει πάρα πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης!
Όσον αφορά τις ποτηροθήκες δικαίως γκρινιάζουν όλοι. Το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι η ύπαρξη μιας ποτηροθήκης ακριβώς πίσω από την υποδοχή της ασύρματης φόρτισης παράλληλα με το ηλεκτρικό χειρόφρενο που εμένα με βόλεψε μια χαρά! Τουλάχιστον σαν οδηγός δεν χρειάζεται να ψάχνομαι χάνοντας την επαφή με το δρόμο. Ο συνοδηγός σε δουλειά να βρίσκεται.
Σήμερα μετά από πολλές μέρες βροχής επιτέλους πλύθηκε και γυαλιστηκε!

-
Νέο Citroen C5 Aircross: Mε όφελος απόσυρσης και τιμή έκπληξη | carandmotor.gr https://share.google/twqAcvRZKeRjMEOQM
29900 αρχίζει και μας ξύνει χαχα
-
@mariolas said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Νέο Citroen C5 Aircross: Mε όφελος απόσυρσης και τιμή έκπληξη | carandmotor.gr https://share.google/twqAcvRZKeRjMEOQM
29900 αρχίζει και μας ξύνει χαχα
Εγώ ούτε που πρόλαβα να ξυθώ

-
Όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνω το αυτοκίνητο, τόσο πιο οικονομικές και απολαυστικές γίνονται οι διαδρομές μαζί του. Σημερινή κατανάλωση μετά απο διαδρομή 50 χλμ περίπου, 40% "σταμάτα - ξεκίνα" σε φανάρια και 60% αυτοκινητόδρομο.

-
Τρομερά οικονομικό για το μέγεθος του!
Επαληθεύεις και τα νούμερα αυτά στην αντλία;
Μου φαίνονται απίστευτα.
CITROEN C5 AIRCROSS 2025