-
@scotch said in Geely Forum:
Ο φίλος που το απέρριψε και πήγε τελικά στο S05, θυμάμαι είχε αναφέρει κάποια από αυτά τα μειονεκτήματα (που δεν υπάρχουν στο S05).
ειναι πιο ολοκληρωμενο το s05 πισωκινητο ( με τα συν και πλην) με μεγαλο φρανκ , δεν εχει βεβαια την ανοιγομενη ηλιοροφη , το μασαζ , και νομιζω ουτε την ανακλιση καθισμάτων ( για αυτο δεν είναι σιγουρος). ΚΑι φυσικα λιγο ακριβοτερο το s05
-
https://www.geely.gr/freedom-100
στο δευτερο σενάριο με το 3,9% επιτόκιο και δόση €357/μήνα ξέρει κανεις τι προκαταβολή ζητουν? δεν γραφει...
edit: όπως το υπολογισα θέλει 10Κ προκαταβολή...τιμιο ακουγεται...παροτι δεν το γραφουν... -
@tkin73 said in Geely Forum:
το email επικοινωνιας πάντως που εχουν και η φόρμα για προσφορές δεν λειτουργουν...είχε κάποιος άλλος θέμα με αυτό?
τελικα από κινητο προχωρα αιτημα για προσφορά ...
-
Από ότι βλέπω έχεις αρχίσει και γίνεσαι εξπερ στα ηλεκτρικά (εκδόσεις εξοπλισμοί κτλ). Όπως είναι ο αισμαν στα τεσλα…
Σε τι φάση είσαι; Το σκέφτεσαι; Ποιο; Όλα ή κάποιο συγκεκριμένο; -
στο δευτερο σενάριο με το 3,9% επιτόκιο και δόση €357/μήνα ξέρει κανεις τι προκαταβολή ζητουν? δεν γραφει...
edit: όπως το υπολογισα θέλει 10Κ προκαταβολή...τιμιο ακουγεται...παροτι δεν το γραφουν...Κοίτα είμαι ενοικιαστής και δεν έχω λύσει το θέμα της φόρτισης παρότι έχω μόνιμη θέση στάθμευσης...
Με εξιταρει ο φουλ εξοπλισμός σε καλή τιμή ( ποιος δεν το θέλει) και έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι με τους περιορισμούς του ηλεκτρικού και θα ήθελα να απολαύσω τα οφέλη του...
Για το εχ-5 βέβαια είδα και βίντεο που το έθαβαν τελείως λέγοντας ότι είναι το πιο δύσχρηστο αμάξι που έχει κατασκευαστεί λόγω του χάους του λογισμικού και του καλού στησίματος τις ανάρτησης και του τιμονιού.
Δεν έχω οδηγήσει κανένα πέρα από το Υ που εννοείται ως οδηγική εμπειρία είχα κατέβει με ένα χαμόγελο...
Το deepal s05 μου έχει κάνει κλικ επίσης... -
edit: όπως το υπολογισα θέλει 10Κ προκαταβολή...τιμιο ακουγεται...παροτι δεν το γραφουν...Κοίτα είμαι ενοικιαστής και δεν έχω λύσει το θέμα της φόρτισης παρότι έχω μόνιμη θέση στάθμευσης...
Με εξιταρει ο φουλ εξοπλισμός σε καλή τιμή ( ποιος δεν το θέλει) και έχω αρχίσει να συμβιβάζομαι με τους περιορισμούς του ηλεκτρικού και θα ήθελα να απολαύσω τα οφέλη του...
Για το εχ-5 βέβαια είδα και βίντεο που το έθαβαν τελείως λέγοντας ότι είναι το πιο δύσχρηστο αμάξι που έχει κατασκευαστεί λόγω του χάους του λογισμικού και του καλού στησίματος τις ανάρτησης και του τιμονιού.
Δεν έχω οδηγήσει κανένα πέρα από το Υ που εννοείται ως οδηγική εμπειρία είχα κατέβει με ένα χαμόγελο...
Το deepal s05 μου έχει κάνει κλικ επίσης...λυσε το θεμα της φορτισης, διαφορετικα θα χαλαστεις. Οταν λεω "λυσε το" δεν εννοω βαλε απαραιτητα φορτιστη (αν ειναι κατι που δεν γινεται), αλλα σκεψου σοβαρα το που θα φορτιεις και ποσο χρονο θα χρειαζεται να δαπανησεις.
Απο περιεργεια, βαλε το λινκ με το βιντεο που ειναι τοσο αρνητικο απεναντι στο εχ5 και το χαρακτηριζει "πιο δυσχρηστο αμαξι που εχει κατασκευαστει"
-
Δεν ξέρω αν είναι clickbait έχουν βάση αυτά που λέει όντως δείχνει χαοτικό το λογισμικό στην οθόνη, δεν ξέρω πόσο πιο χαοτικό είναι από άλλα που είναι πιο διαισθητικά.
Εσείς πώς το κρίνετε ; -
Δεν ξέρω αν είναι clickbait έχουν βάση αυτά που λέει όντως δείχνει χαοτικό το λογισμικό στην οθόνη, δεν ξέρω πόσο πιο χαοτικό είναι από άλλα που είναι πιο διαισθητικά.
Εσείς πώς το κρίνετε ;το ειδα ολο το βιντεο. Σε καποια πραγματα εχει δικιο, σε καποια ειναι υπερβολικος, σε καποια απλα φαινεται φοβερα χαζος.
Στο θεμα του ελεγχου των λειτουργιων απο την οθονη, καταλαβαινω τι θελει να πει. Δεν του αρεσει, δεκτο, αλλα μοιαζει με 70αρη που του δινεις smartphone για πρωτη φορα. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι τοσο χαλια το interface. Γκρινιαζε που δεν μπορουσε να βρει το θερμαινομενο τιμονι, αλλα δεν τον ειδα να δοκιμαζει να το ενεργοποιησει με φωνητικη εντολη.Να γκρινιαζει για το σχημα του τιμονιου, οκ, τα πεζω εχουν παραξενο τιμονι εδω και χρονια και πολυς κοσμος τα εχει λατρεψει. Παμε παρακατω.
Σε αυτο που εχει δικιο οτι μπορει να ειναι ενοχλητικα ειναι οι ηχοι προειδοποιησης του οδηγου. Εκει θα πρεπει να δεις αν απενεργοποιουνται καποια απο αυτα και ποσο ευκολα/γρηγορα μπορεις να το κανεις. Αυτα που ενοχλουν συνηθως ειναι το οριο ταχυτητας και η διατηρηση λωριδας.
Το πιο αστειο απο ολα ηταν οτι ενοχληθηκε που δεν ειχε τελεια απεικονιση των αλλων αυτοκινητων στο dash του. Τα τεσλα ειχαν επισης το ιδιο προβλημα και περιπου πριν 1 χρονο πηραμε update οπου φαινονται πολυ πιο ομαλα ολα. Συμφωνω οτι απο τη στιγμη που δεν εχει αυτονομη οδηγηση το αμαξι και αφου δεν μπορουν να εχουν σωστη απεικονιση, ας μην την εχουν καθολου. Αλλα οχι τωρα να αφιερωσει τοσο χρονο απο το βιντεο για να γκρινιαζει για αυτο το πραγμα.
Τελος, σορρυ αλλα δεν μπορω να παρω σοβαρα ανθρωπο ο οποιος κανει review το mirai, 3 μηνες πριν. Πριν 1-2 χρονια ναι, να του εδινε μια ευκαιρια, αλλα εχει πεθανει πλεον. Επισης, το ex5 πρεπει να ειναι το πιο φτηνο απο τα οχηματα που εχει κανει βιντεο και σιγουρα το πιο φτηνο ηλεκτρικο. Προηγουμενες του εμπειριες ηταν το genesis gv60 (που ειναι αυτοκινηταρα), καποιο τεσλα και το bmw ix. Ε ναι... ειμαι σιγουρος οτι το geely δεν ειναι τοσο καλο οσο αυτα, αλλα ειναι και αισθητα φτηνοτερο ομως!
Tεσπα, αν πας για test drive παρατηρησε και εσυ τα σημεια στα οποια εφαγε κολλημα και αποφασιζεις για τον εαυτο σου.
-
edit: όπως το υπολογισα θέλει 10Κ προκαταβολή...τιμιο ακουγεται...παροτι δεν το γραφουν...Το πρόγραμμα με το 3.9% για την καλή έκδοση δεν περιλαμβάνεται καμιά έκπτωση πάντως μαζι με χρώμα φτάνει 37580 ( ας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος που πήρε προσφορά ή έκανε παραγγελία). Προκαταβολή 10000.
2000 έκπτωση παίρνει αν πας σε 7.9% που όμως τελικά βγαίνει πιο ακριβό από το 3.9%.Οι μεγάλες εκπτώσεις που ξεκινά η πρώτη έκδοση από 27Κ αφορούν αγορά με μετρητά
-
Say hello to the Geely EX2, or the Geome Xingyuan as it’s known in China, where well over half a million were sold last year alone, which made this small and rather smart-looking EV the biggest-selling car in China. And now Auto Express can confirm the all-electric hatchback is coming to the UK to take on the Renault 5 and BYD Dolphin.
In its home market, the EX2 starts from the equivalent of just over £7,000, which might explain why it’s so incredibly popular. Needless to say, it won’t be that cheap in the UK, but we expect prices to start from somewhere in the region of £20,000 and should offer over 200 miles of range.
The Geely EX2 isn’t due to arrive in the UK until the summer of 2026, so we sent our news reporter Ellis Hyde over to China to find out more
-
Hello
-
Είδα σήμερα ένα ex5
Πολύ ωραίο
-
-
Αυτό ως υβριδικό έστω plugin θα ήταν ενδιαφέρον μιας και έρχεται το νέο dolphin BYD που μάλλον θα είναι και plugin hybrid
-
@lap said in Geely Forum:
Αυτό ως υβριδικό έστω plugin θα ήταν ενδιαφέρον μιας και έρχεται το νέο dolphin BYD που μάλλον θα είναι και plugin hybrid
Είπαν ότι όλα τα BYD θα έχουν PHEV έκδοση, εκτός από το Mini.
Με βάση το παραπάνω βίντεο του Geely πάντως, δε μου φαίνεται να υπάρχει κάπου πρόβλεψη για τοποθέτηση θερμικού κινητήρα. Φαίνεται να έχουν εκμεταλλευθεί την ηλεκτρική αρχιτεκτονική στο έπακρο.
-
Geely EX2: Το best-seller της Κίνας με τη χαμηλή τιμή έρχεται στην Ευρώπη
-
Οδηγούμε το νέο Geely Starray EM-i στην Ελλάδα
https://www.4troxoi.gr/dokimes/paroysiaseis/odigoyme-to-neo-geely-starray-em-i-stin-ellada/
@dimsabas σε "φάγαμε στη στροφή"

@criuser τα πρώτα 100 σε προσφορά λέει

-
@a-d-p said in Geely Forum:
https://www.4troxoi.gr/dokimes/paroysiaseis/odigoyme-to-neo-geely-starray-em-i-stin-ellada/

και καπως ετσι θα αυξηθουν κατακορυφα οι πωλησεις της geely στην ελλαδα. Full extra d-suv phev στα 33 χιλιαρικα και ασε τους υπολοιπους να εχουν ιστορια, διοτι ειναι απο τα λιγα πραγματα που τους εχει μεινει

-
Ο άντρας και το αυτοκίνητο πρέπει να έχουν παρελθόν
-
@dettol said in Geely Forum:
@a-d-p said in Geely Forum:

και καπως ετσι θα αυξηθουν κατακορυφα οι πωλησεις της geely στην ελλαδα. Full extra d-suv phev στα 33 χιλιαρικα και ασε τους υπολοιπους να εχουν ιστορια, διοτι ειναι απο τα λιγα πραγματα που τους εχει μεινει

Και θα πας να πουλήσεις το αμάξι και θα σε ρωτήσουν τι μάρκα είναι και θα πεις γκίλι...

Οπως λέμε στα μωρά όταν τα γαργαλάμε στον λαιμό...
γκίλι γκίλι...

Geely Forum