-
@dg79 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
κάνω μικρές διαδρομές
Μπράβο, μικρές διαδρομές στη πόλη με πετρέλαιο.
Το παράσημο το θέλεις τώρα ή να το τυλίξω για το σπίτι;Doctor Death ο άτιμος
-
Αυτός εστιάζει στο οδηγικό κομμάτι που μάλλον έχει δίκιο. Αν και ...Ρεντ Μονστερ έχει μια αλφα εμπειρία.
Εσύ εστιάζεις στην μεταπωλητικη αξία.
Guess what..
Και οι δύο έχετε δίκιο. -
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αυτός εστιάζει στο οδηγικό κομμάτι που μάλλον έχει δίκιο. Αν και ...Ρεντ Μονστερ έχει μια αλφα εμπειρία.
και εγώ έχω εμπειρία με Alfa (romeo) που και στην συντήρηση και στην μεταπώληση, με έκαψε. η αίσθηση του αυτοκινήτου τρομερή, αλλά τι να την κάνω, μια ανακούφιση και μόνο η πώληση!!!
με ποια κριτήρια αγοράζει ένας ένα οχημα ειναι υποκειμενικό, αλλά ειναι λάθος να κρίνει τα πάντα ένας άνθρωπος με τα δικά του αποκλειστικά, κάθε επιλογή σεβαστή.
-
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
και εγώ έχω εμπειρία με Alfa (romeo) που και στην συντήρηση και στην μεταπώληση, με έκαψε. η αίσθηση του αυτοκινήτου τρομερή, αλλά τι να την κάνω, μια ανακούφιση και μόνο η πώληση!!!
με ποια κριτήρια αγοράζει ένας ένα οχημα ειναι υποκειμενικό, αλλά ειναι λάθος να κρίνει τα πάντα ένας άνθρωπος με τα δικά του αποκλειστικά, κάθε επιλογή σεβαστή.
Ο νονός μου είχε ένα κρητίριο. Ούτε μάρκα, ούτε αξιοπιστία, ούτε τίποτα εκτός αν του άρεσε το χρώμα!! Αυτό μόνον ήταν το κριτήριό του!!
Ο πατέρας μου, ίσως επειδή είχε κάνει πολλά χιλιόμετρα σε ρυμούλκα, δεν ήθελε να ακούει για αυτοκίνητο και συντήρηση.
Το ίδιο και ο πρώην γαμπρός μου, που είχε κάνει 15 χρόνια ταξιτζής. Ο μόνος στην οικογένεια ήμουν εγώ και μου την έλεγαν. -
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα tesla που πάλι εκεί εστιάζει η κουβέντα είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα, στο μέλλον ίσως έχουμε θέμα στην απαξίωση τους ίσως και όχι.
Το λύσαμε;;;;
εδώ ο κόσμος καίγεται να πηγαίνει οικονομικά στην δουλειά του και αυτός νομίζει οτι ενδιαφέρεται αν στρίβει καλα? αν έχει τέτοια καψούρα ας πάρει καμια Ferrari, αλλά μάλλον δεν βγαίνει το αφήγημα για τα τόσο φοβέρά και τρομερά Tesla που μειώνουν προσωπικό γιατί πλέον δεν πουλάνε, και ψάχνει για να δικαιολογήσει την πτώση της μεταπωλητικής αξίας
Σκοπός είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να γίνουν προσιτά για την πλειοψηφία των αγοραστών, προκρίνοντας ταυτόχρονα μοντέλα ιδανικά για το μέγεθος των ευρωπαϊκών πόλεων. Το αν κάποια απαξιωθούν πιο γρήγορα από άλλα, κανείς δεν το ξέρει και, στην τελική, είναι γνωστό ότι αυτό “θα το λουστείς” όταν αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο!
Ολα τα άλλα δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σκοπός είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να γίνουν προσιτά για την πλειοψηφία των αγοραστών, προκρίνοντας ταυτόχρονα μοντέλα ιδανικά για το μέγεθος των ευρωπαϊκών πόλεων. Το αν κάποια απαξιωθούν πιο γρήγορα από άλλα, κανείς δεν το ξέρει και, στην τελική, είναι γνωστό ότι αυτό “θα το λουστείς” όταν αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο!
μα έχουν γίνει προσιτά, η BYD έχει καλά και φθηνά μοντέλα ηλεκτρικά. Ως προς την απαξίωση, δείγματα υπάρχουν, υπάρχουν μάρκες που διατηρούν καλύτερες τιμές σε σχέση με άλλες. και ξαναλέω τα κριτήρια που θα επιλέξει ο καθένας ένα όχημα, και αν σε αυτό συμπεριλάβει κ την αξία μεταπώλησης, ειναι δικαίωμα του. ΝΑΙ είμαστε ένα φορουμε που θέλουμε να μιλάμε για την ικανοποίηση που μας προσφέρει η οδήγηση ενός σωστά ζυγισμένου οχήματος, αλλά αυτά πλέον ειναι λίγα, απασχολούν μικρό μερίδιο των ανθρώπων που αγοράζουν αυτόκίνητο, και θα έλεγα οτι ξεφεύγουν αρκετά απο τις οικονομικές δυναότητες ενός μέσου εργαζόμενου στην Ελλαδα.
-
Όταν λέμε μίνι εννοούμε 4,20-4,30μ?
Στα fl ομορφουτσικα τα έκαναν.
Πες τους να βάλουν αερόσακο μεσαίο στο vitara. Εσένα σε ακούν
Στο e Vitara έβαλαν.
-
@gatoz said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Τα tesla που πάλι εκεί εστιάζει η κουβέντα είναι εξαιρετικά αυτοκίνητα, στο μέλλον ίσως έχουμε θέμα στην απαξίωση τους ίσως και όχι.
Το λύσαμε;;;;
τα τεζλα ας ειναι οτιναναι λαπιε
ειναι γκουμουτσασχημα και ντιπ λαθος διαστασιολογημενα για την περιοχη-πολη που υποτιθεται απευθυνονται να της λυσουν τα περιβαλλοντολογικα - απατη το μαρκετινκ σκοπε
αν βγαλει ο φασιστανωμαλος κανενα μινι θα κραταει μια χαρα τιμουλα, τωρα ειναι πορτοφολοταφοςΑσχημα σε εμφάνιση τα τέσλα;;; και πορτοφολοταφος όταν προσφέρουν ένα τρομερό εξοπλισμό, χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης;; Όταν οι τιμές όλων των αυτοκινητων έχουν πετάξει στα ουράνια;; Κάτι δεν μας λες καλά...
Έβλεπα τον Στεφου που δοκίμασε ένα skoda kamic. Με 2 έξτρα έφτασε σε τιμή 30.000 ευρώ. 1.0 με dsg... Και λέμε τα τέσλα ακριβά;;
-
@nascar1 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Το λύσαμε;;;;
ειναι γκουμουτσασχημα και ντιπ λαθος διαστασιολογημενα για την περιοχη-πολη που υποτιθεται απευθυνονται να της λυσουν τα περιβαλλοντολογικα - απατη το μαρκετινκ σκοπε
αν βγαλει ο φασιστανωμαλος κανενα μινι θα κραταει μια χαρα τιμουλα, τωρα ειναι πορτοφολοταφοςΑσχημα σε εμφάνιση τα τέσλα;;; και πορτοφολοταφος όταν προσφέρουν ένα τρομερό εξοπλισμό, χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης;; Όταν οι τιμές όλων των αυτοκινητων έχουν πετάξει στα ουράνια;; Κάτι δεν μας λες καλά...
περι μεταπωλησεως ο λογος, ουχι πιγιοτητος κινησεως και προσφερομενων ντριγκι-ντριγκι
και ναι εμφανισιακως ειναι μεχρι και αθλια -
Το λύσαμε;;;;
περι μεταπωλησεως ο λογος, ουχι πιγιοτητος κινησεως και προσφερομενων ντριγκι-ντριγκι
και ναι εμφανισιακως ειναι μεχρι και αθλιαΑντικειμενικά η εμφάνισή τους είναι εμφανώς άνω του μέσου όρου. Ποιο αμάξι εσύ θεωρείς όμορφο;
-
Ασχημα σε εμφάνιση τα τέσλα;;;
Καθαρα υποκειμενικη ειναι η κριση για την εμφανιση, ουτε εμενα μαρεσουν σαν σχημα αλλα δε μπορω να την πω σε οποιον του αρεσει, σεβομαι την αποψη του.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted!
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης