-
Cupra plug in
-
-
Ο γαμπρός μου θέλει να αγοράσει καινουργιο αμάξι τύπου vw t-roc jeep renegade . Τι λέτε και τι αλλο προτείνετε? Εγώ τη θεωρώ πεταμένη αγορά οπότε κρατάω την άποψη μου για τον ευατό μου. Παίζει κάτι άλλο?
Πρώτα απ' όλα τον αποκληρωνεις που θέλει καινούριο αυτοκίνητο

Κι άλλη μαρκα απο την μια και μοναδικη

-
Λοιπόν, χιλιόμετρα κάνουν λίγα το χρόνο,το καύσιμο δεν είναι πρόβλημα.
Θέλει τζιπακι, αυτόματο, χώρους αλλά όχι κτήνος,για ταξίδια και για μέσα στην πόλη ως καθημερινό. Πάρκινγκ σπίτι υπάρχει και πληρώνει θέση πάρκινγκ στη δουλειά σε υπόγειο. Ουσιαστικά για μελλοντικό δεύτερο θα είναι αυτό το αμάξι.
Τώρα έχουν ένα φιατ πουντο και τη έτερη w202 προίκα
Τα κολλήματα, θέλει καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο ( δεν παίρνει και χρηματοδότηση από τον πατέρα του για μεταχειρισμένο) και οθόνες κτλ.
Budget 23-27κ και θέλει να είναι με εξοπλισμό κτλ.
Το τηλέφωνο ξεκίνησε με τη φράση " δεν θα σ αρέσει και θα διαφωνήσεις, αλλά....." 🫣 -
23-27 t-roc και renegade αυτόματο και με εξοπλισμό? Λίγο δύσκολο
-
@gtsartsal said in VW FORUM:
23-27 t-roc και renegade αυτόματο και με εξοπλισμό? Λίγο δύσκολο
Κανά vitara κι αυτό οριακά...
-
Αυτό του το είπα και εγώ. Μου λέει οτι υπάρχουν φοβερές προσφορές ,ρώτησε. Άρα ?
-
Ας πάρει ότι προσφορά βρει. Δεν χαλάμε καρδιές.
-
Ίσως το renegade mild hybrid με κάποιες προσφορές να παίζει σ'αυτές τις τιμές.
Για t-roc αυτόματο δεν το νομίζω... -
-
Θέλει τζιπακι, αυτόματο, χώρους αλλά όχι κτήνος,για ταξίδια και για μέσα στην πόλη ως καθημερινό. Πάρκινγκ σπίτι υπάρχει και πληρώνει θέση πάρκινγκ στη δουλειά σε υπόγειο. Ουσιαστικά για μελλοντικό δεύτερο θα είναι αυτό το αμάξι.
Τα κολλήματα, θέλει καινούργιο και όχι μεταχειρισμένο ( δεν παίρνει και χρηματοδότηση από τον πατέρα του για μεταχειρισμένο) και οθόνες κτλ.
Το τηλέφωνο ξεκίνησε με τη φράση " δεν θα σ αρέσει και θα διαφωνήσεις, αλλά....." 🫣Να πάρει τα λεφτά του μπαμπά του και να βάλει τα υπόλοιπα δώσεις να αγοράσει CHR καινούργιο. Θα κάνει απόσβεση από την οικονομία καυσίμου, την αξιοπιστία και τα μηδενικά ΤΚ.
-
@sabas_thess said in VW FORUM:
Το τηλέφωνο ξεκίνησε με τη φράση " δεν θα σ αρέσει και θα διαφωνήσεις, αλλά....." 🫣Να πάρει τα λεφτά του μπαμπά του και να βάλει τα υπόλοιπα δώσεις να αγοράσει CHR καινούργιο. Θα κάνει απόσβεση από την οικονομία καυσίμου, την αξιοπιστία και τα μηδενικά ΤΚ.
Έγραψε πουθενά ότι είναι συνταξιούχος?
-
Λοιπόν δεν είναι το jeep renegade αλλά το avenger. To t-roc σε μαύρο σατινε χρώμα μου είπε είναι εμφανίσιμο και η έκδοση έχει αρκετά πράγματα.
Anyway για 5-10 χρόνια σαν κύριο και μετά θα πάρει μεγάλο suv και αυτό δεύτερο.
Άρα που καταλήγουμε?!?!?! Η έτερη w202 fl που τόσο ταλαιπωρήθηκα να τη σώσω από την οξειδωτική αυτοκαταστροφή της θα ταλαιπωρείται 5-10 χρόνια ακόμη
μετά θα έρθει για φροντίδα και αποθήκευση.....ΙΟ-ΧΧΧΧΧ σαν όνειρο 🥹🥹🥹 -
Όφελος έως 8.000 ευρώ για τα plug-in υβριδικά μοντέλα της Volkswagen
https://www.4troxoi.gr/agora/ofelos-eos-8-000-eyro-gia-ta-plug-in-yvridika-montela-tis-volkswagen/
-
-
Ας χτυπήσουν την πόρτα της Στελλάντις...
Θα τους συναντήσει στις Βερσαλλίες και θα τους φερθούν με ευγένεια..

-
Το γράφω εδώ γιατί θεωρώ ότι αφορά όλο το brand. Τελευταία έχω errors σε διάφορα υποσυστήματα του ADAS. Άλλωστε έσβηναν μόνο τους άλλοτε παρέμειναν. Αφού διάβασα πολλά και διάφορα στο Google, μέχρι που μίλησα με την αντιπροσωπεία για την πιθανότητα να το πάω για έλεγχο, έπεσα σε ένα vd που με "έσωσε" προς το παρόν. Συχνάζουν επάνω στο αμάξι μου 3/4 κωλόγατες εκεί που παρκάρω στο σπίτι και είχαν αφήσει πατουσιές με λάσπες επάνω στον χώρο της κάμερας επί του εμπρόσθιου παρμπρίζ στο ύψος του κεντρικού καθρέπτη. Μόλις το καθάρισα έσβησαν όλα τα errors. Το ίδιο έγινε σήμερα το πρωί με υγρασία στο ίδιο σημείο λόγω του καιρού της εποχής. Μέσα στο "πανικό" της στιγμής όταν εμφανίστηκαν τα errors δεν τα τσέκαρα στη σχετική λίστα, όπου για το LA ξεκάθαρα το info μου έδινε οδηγία να καθαρίσω το παρμπρίζ.
Όπως και να έχει θα τους πω να το δούνε στην αντιπροσωπεία αρχές του έτους που έχω ετήσιο service. Να έχετε το νου σας οι ιδιοκτήτες γιατί μάλλον έχει ευαισθησία στο συγκρότημα ζήτημα το ADAS μας. Κάτοχος Tig mk3.
-
Τα ηλεκτρικά της Volkswagen με όφελος έως 17.500 ευρώ
https://www.4troxoi.gr/agora/ta-ilektrika-tis-volkswagen-me-ofelos-eos-17-500-eyro/
-
Τα ηλεκτρικά της Volkswagen με όφελος έως 17.500 ευρώ
https://www.4troxoi.gr/agora/ta-ilektrika-tis-volkswagen-me-ofelos-eos-17-500-eyro/
Λίγο πριν την πρωτοχρονιά θα τα δίνουν δώρο με την αγορά του T-ROC Dream Premium κλπ
-
VW FORUM