-
@a-d-p said in Peugeot 5008 (SUV):
@savas89 said in Peugeot 5008 (SUV):
@nikonino said in Peugeot 5008 (SUV):
@nikonino said in Peugeot 5008 (SUV):
@chrisk6 said in Peugeot 5008 (SUV):
Δεν ειναι και πολυ σοβαρο παιδια πες τους...απλα μπορει να πιασει φωτια!!
Ρε ειστε σοβαροι πες τους? Βαζουμε μεσα την οικογενεια!!
Ειναι δυνατον να μην μπορουν να σου πουν πανω στο λεπτο αν εισαι εντος ανακλησης ή οχι?
Ρε κοιτα κατι μ@λακες!!
Λιωστους στο τηλεφωνο να παρεις απαντηση αμεσα!!Βασικά από κοντά θα πάω γιατί αλλιώς δε θα ασχοληθούν..
Δεν θα σου κάνουν σωστή δουλειά στο αυτοκίνητο. Δεν χρειάζεται να τους πείσεις για κάτι. Σου βγάζει ότι πρέπει να πας να φτιάξεις το αμάξι σου και ούτε που ίδρωσε το αυτί τους. Ίσως είναι μήνυμα για εσένα να αλλάξεις συνεργείο.
Τί άλλο συνεργείο αφού στην αντιπροσωπεία θα πάω, είμαι στην εγγύηση
Χαίρω πολύ. Σε άλλη αντιπροσωπεία.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν επιλογές στη Φτωχομανα
Τη φτωχομανα Λάρισα;

Ουπς, μπερδεύτηκα 🤭🤭

Μια είναι η Φτωχομανα (Θεσσαλονίκη)
Χαχα όντως Θεσσαλονίκη έμεινα μέχρι τα 30 μου η αλήθεια είναι. Μετά μεταναστευσα ερωτικά

-
Παίδες να ρωτήσω το κινητό μου από ότι έψαξα δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.. οπότε προφανώς για αυτό δε φορτίζει στο αμάξι; Θα περιμένω όταν πάρω το επόμενο
. Είναι OnePlus κινέζικο.. υπάρχει κάποια after market λύση που να κουμπώνει στο κινητό και να κάνει τη δουλειά; -
Μην κάνεις δύσκολη τη ζωή σου, καλώδιο, θα έχεις και καλύτερη ποιότητα ήχου σε σχέση με το ασύρματο.
-
@jamesd said in Peugeot 5008 (SUV):
Μην κάνεις δύσκολη τη ζωή σου, καλώδιο, θα έχεις και καλύτερη ποιότητα ήχου σε σχέση με το ασύρματο.
Οκ απλά λες αφού το εχω..

-
Παίδες να ρωτήσω το κινητό μου από ότι έψαξα δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.. οπότε προφανώς για αυτό δε φορτίζει στο αμάξι; Θα περιμένω όταν πάρω το επόμενο
. Είναι OnePlus κινέζικο.. υπάρχει κάποια after market λύση που να κουμπώνει στο κινητό και να κάνει τη δουλειά;Αυτά τα μοντέλα OnePlus υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και δεν μπορείς να μετατρέψεις το τηλέφωνο σου, αλλά δεν χάνεις και τίποτα.
Φορτίζει με 15 watt και είναι και αεριζόμενη - ψυχόμενη στο 5008 (P87), οπότε αξίζει να πάρεις ένα κινητό με ασύρματη φόρτιση. Να ξέρεις όλα τα iPhone φορτίζουν ασύρματα

-
. Είναι OnePlus κινέζικο.. υπάρχει κάποια after market λύση που να κουμπώνει στο κινητό και να κάνει τη δουλειά;Αυτά τα μοντέλα OnePlus υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση και δεν μπορείς να μετατρέψεις το τηλέφωνο σου, αλλά δεν χάνεις και τίποτα.
Φορτίζει με 15 watt και είναι και αεριζόμενη - ψυχόμενη στο 5008 (P87), οπότε αξίζει να πάρεις ένα κινητό με ασύρματη φόρτιση. Να ξέρεις όλα τα iPhone φορτίζουν ασύρματα

:

-

850 βλέπω οκ θα το πάρω μτχ χαχα
-
Καλημέρα! Θέλει κόπο.για να το γεμίσεις το Πορτ μπαγκαζ..

-
Μα γιατί;
-
@realzeus said in Peugeot 5008 (SUV):
Μα γιατί;
μεταφερει τροφιμα στο μπλοκο της Νικαιας .
Καλα κανει , μπραβο . -
@otso said in Peugeot 5008 (SUV):
Μα γιατί;
Καλα κανει , μπραβο .Άμα είναι για καλό σκοπό πάω πάσο!
-
Ημουν αντιθετος με τον λαπ ως προς το θεμα της μικρης μαυρης οικονομιας και τις ασφυξιας του κρατους στους μικρους επαγγελματιες . Αλλα στα πιο πανω ποστ διακρινω μιαν ανεση απο ΔΥ να προτεινει γατζετς με τιμη μεγαλυτερη του μισθου του .
Αυτο ενισχυει την επιχειρηματολογια του αειμνηστου λαπ και δεν μαρεσει . -
@otso said in Peugeot 5008 (SUV):
Μα γιατί;
Καλα κανει , μπραβο .Θα μπορούσα εύκολα !
-
Να ρωτήσω λίγο εσάς που ξέρατε χιόνι θα πατήσω αν είναι φρέσκο δεν γλιστράει ή θέλει χιονοκουβερτα γενικά; Λέω ας πούμε για κάποιους πόντους σε πόλη όχι χιονοδρομικό..Γιατί οκ suv αλλά .. !
-
Καμιά σημασία αν ειναι σουβ ή όχι, μη σου πω και χειρότερα λόγω βάρους.
Εξαρτάται απ τα λάστιχα. Αν είναι θερινά ή αν δεν έχουν την σήμανση 3pmsf, κουβέρτες. -
@tjk said in Peugeot 5008 (SUV):
Καμιά σημασία αν ειναι σουβ ή όχι, μη σου πω και χειρότερα λόγω βάρους.
Εξαρτάται απ τα λάστιχα. Αν είναι θερινά ή αν δεν έχουν την σήμανση 3pmsf, κουβέρτες.Ωραία ευχαριστώ, θα μάθω τί είναι και θα πάρω και κουβέρτες να έχω!
Peugeot 5008 (SUV)